…και γ@μώ το μουνί που σε πέταγε μωρή ψωροκασέλα…..

3 σκέψεις σχετικά με το “…και γ@μώ το μουνί που σε πέταγε μωρή ψωροκασέλα…..

 1. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ___ΑΝΕΛ

  When every one says that you have a problem maybe its time to accept the fact that every one could be right !!

  Οταν ολοι σου λένε οτι εχεις πρόβλημα πίστεψε οτι μπορεί να εχουν δίκιο !!!

  Θα συνιστούσα σε αυτή τη λέπρα των Συριζα-Ανελ να σταματήσουν αυτή τη φθηνή προπαγάντα οτι για ολα φταίνε οι εταίροι. Θα συνιστούσα το ιδιο και στον κίτρινο τύπο του ΑΝΤ και ALPHA να σταματήσετε αυτο το βιτριόλι που ρίχνετε στον νεαρό υπουργό εξωτερικών της Αυστρίας. Το ξέρω πουλάει. Πουλάει πάρα πολύ στην Ελλάδα αλλά δεν πουλάει πουθενά αλλού.

  Το παιδί ειναι ανεπάγγελτο και δεν εχει δίπλωμα. Ενω οι δικοί μας και δίπλωμα εχουν και επάγγελμα. Μπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια. Το παιδί ειναι του κομματικού σωλίνα. Σωστό. Αλλά εμας ολο το κοινοβούλιο απαρτίζεται απο κομματικό σωλήνα.
  Ο νεαρός πίνει μπύρα. So και οι Ελληνες πίνουν frappe. Ο νεαρός χρησιμοποιεί jell στα μαλλιά του. Εδώ πράγματι του βρήκατε το ελλάτωμα ( κουσουρι ) Ενω οι δικοί μας ειναι ολοι άκουροι – αξύριστοι – και άπλυτοι.
  Νομίζω οτι οι Αυστριακοί ησαν οι πιο ειληκρινείς απέναντι στους Ελληνες. Εκαναν τα πιο πολλά ταξίδια στην Ελλάδα για συμβουλέψεις. Ενω τα ζαγάρια τα δικά μας το επαιζαν και το παίζουν κουραδόμαγκες.!!!
  Απολαύστε το βιντεο που μου εστειλε ο καλός φίλος καθηγητης Billis Euripides

  Ακουσα τηλεπαρουσιάστρια να λέει οτι να εισαι πρόσφυγας δεν ειναι εγκλημα, εγκλημα ειναι να τον εμποδίζης να πάει στον προορισμό του. Δεν λέω πολύ ωραία τα λέει ή κοπελιά. Και εγώ σαν άνθρωπος και μετανάστης καταλαβαίνω την ταλαιπωρία τους,και εχω ουκ ολίγες περιπέτειες ζήση.
  ΑΛΛΑ !!!! Αλλά υπάρχει και μέτρο.
  Πρωτον…….. πόσο μπορείς να βοηθήσεις ( προσφέρεις )
  Και δευτερον…. Γιατί να βοηθήσεις ???
  Να γίνω εγω ο συνήγορος του Διαβόλου.
  Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Με λογική και οχι με φαντασία της Τασίας και του Μουζαλα.
  Πες οτι οι Ευρωπαίοι πίστικαν απο την Τασία και άνοιξαν τα σύνορα, και δέχονται τους πάντες οπως το φαντάζονται οι Συριζαίοι. Απο εμπόλεμες περιοχές και απο στατιστικές του ΟΗΕ οι μετανάστες ειναι.
  Απο Συρία ετοιμοι να μεταναστεύσουν ειναι περίπου 10 — 15 εκατ.. Απο το Ιρακ άλλα 10 – 15 εκατ… και περίπου 10 – 20 εκατ. απο το Αφγανιστάν… Και μην ξεχνάμε τους Κούρδους. Οταν οι Τούρκοι τελειώσουν με την Συρία θα στραφούν κατά των Κούρδων. ( το εχουν αρχίσει already ) Θα σκοτώσουν οσους σκοτώσουν και τους υπόλοιπους θα τους στείλουν στην Ελλάδα. Να το πάμε συντηρητικά ? Αλλα 10 εκατ Κουρδοι. Δεν χρειάζεται να εχει κάποιος αμφιβολία με τον τρόπο που δουλεύουν οι Τούρκοι. Το εκαναν το 1910 –20 με τους Ελληνες – Αρμενιους – και Ασσύριους. Το εκαναν το 1955 με τους Ελληνες της πόλης , το εκαναν το 1974 με την Κύπρο.

  Και να ερθουμε στους Οικονομικούς μετανάστες.
  Απο το Ιραν 10 – 20 εκατ. Απο το Πακισταν 100 εκατ και λίγοι ειναι . Απο Bangladesh India and Sri lanka συντηρητικά 500 εκατ. κόσμο. Απο Κινα δεν θέλω να βάλω αριθμό, αλλά να βάλω πάλι συντηρητικά 1 εκατ. κόσμο απο την Αφρική.
  Μήπως !!! λέω μήπως κάποιος μπορεί να μου πή που θα χωρέσουν ολοι αυτοι οι άνθρωποι???

  Θα αναφερθώ σε δυο περιστατικά που συνέβησαν με τον Καναδα.
  Το πρώτο ηταν πριν 20 χρόνια περίπου στην Αφρική. Σαν ειρηνευτική δύναμη που ηταν εκει κάτι δεν πήγε καλά και ενας Καναδος φαντάρος εσκότωσε εναν νεαρό Αφρικανό. Μετα απο τη διαδικασία της υπόθεσης ο Καναδας προσφέρθηκε να αποζημιώση την οικογένεια του νεαρού Αφρικανού.
  Ρώτησαν τον πατέρα του νεαρού πόσα χρήματα ηθελε . Και η απάντηση που πήραν ηταν. Θα ηταν ευχαριστημένος εαν ο Καναδας τον αποζημίωνε με 5 γκαμήλες. Διοτι οπως ειπε αν ειχες 5 γκαμήλες θα ησουν ο πιο πλούσιος στην περιοχή.

  Το δευτερο περιστατικό ειναι πρόσφατο με την τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο και καφετέρεια που εγινε στο Burkina Faso, σκοτώθηκαν 5 – 6 Καναδοί.
  Σε panel στο Καναδικο καναλι CBC η reporter ρώτησε εναν καθηγητη απο την Αφρική γιατί τόσοι πολλοι νεαροι Αφρικανοι κατατάγονται στο Boko Haram στην Al-Qaeda και στις υπόλοιπες τρομοκρατικές οργανώσεις ?
  ( Ελπίζω να μην μου κάνουν φάκελο οι Συριζαιοι που αποκαλώ την boko Haram και Al-Qaeda τρομοκρατικες οργανώσεις )
  Και η απάντηση του καλου καθηγητή ηταν τα χρήματα ασφαλώς !! Τα χρήματα. 5.000 χιλ. δολλ. το κεφάλι. 5.000 χιλ. δολλ. δεν τα κάνουν ολη τους τη ζωή οπως ειπε.

  Και τώρα ερχόμαστε στους ταλαίπωρους μετανάστες , οπως τους αποκαλεί ο κίτρινος τυπος της Ελληνικης δημοσιογραφίας απο τα κανάλια ANT και ALPHA . Κάθε μερα μας επρηξαν στο πως οι φουκαράδες περπατούν χιλιόμετρα και πληρώνουν 5 – 10 χιλ. δολλ. ο κάθε ενας τους στους δουλέμπορους για να τους μεταφέρουν στην Ευρώπη.
  Το ερώτημα ειναι εαν εχεις στον τόπο σου 5 – 10 χιλ. δολλ. και εισαι ο πιο πλούσιος γιατί παίζεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα. ? Ασφαλώς και δεν τα εχουν αλλά που τα βρήσκουν ? Μήπως αυτα βλέπουν οι Ευρωπαίοι και οι Ελληνες κοιμούνται ???

  Αυτο ειναι το γιατί να βοηθήσης που ανέφερα πιο πάνω. !!!!

  Απο μερους μου θα συνιστούσα ενα στρατόπεδο συγκέντρωσης και μόνο. ( Hot spots για τους ευαίσθητους ) ενα στρατόπεδο και μόνο στα σύνορα με την Τουρκία στην Αλεξανδρούπολη και με μόνο μια εξοδο προς την Τουρκία.
  Σταματήστε τα παιχνίδια με της ΜΚΟ δεν βοηθούν σε τίποτα την Ελλάδα. Πήτε σε ολους αυτους που δακρύζει η καρδιά τους αν θέλουν να βοηθήσουν να πάνε απέναντι στην Τουρκία ή ας απευθυνθούν στις κυβερνήσεις ( οι πιο πολλοι ειναι απο άλλα κράτη ) των δικών τους κρατών.
  Και τέλος θα παρακαλούσα σύσσωμη την αντιπολίτευση μη γίνεστε συνένοχοι στην καταστροφή της Ελλάδος. Παραιτηθήτε.!!!!! Μην παζαρεύετε με τους Συριζαίους οικουμενική κυβέρνηση. Η Ελλάδα πρεπει να απαλαγή το συντομότερο απο αυτή τη ΛΕΠΡΑ που λέγετε Συριζα- Ανελ. Οσο για σένα Κυριάκο καλό ειναι να φαντάζεσαι – ονειρεύεσαι πρωθυπουργικό θρόνο, αλλά καλύτερα ειναι να εχης πατρίδα πρώτα.

  So we have a problem….. And if you have a problem you diagnose it and then you try and fix it. And don’t take the modern Greek approach and cover the problem up.
  Οτα εχεις πρόβλημα το εξετάζεις και το διορθώνεις . Δεν το παραχώνεις οπως ειναι η μοντέρνα Ελληνική νοοτροπία !!!!!

  Peter Triantafyllos Toronto March 1 2016

  Απολαυστε το βιντεο……………….
  · «Μας κάνανε», είπε ο Τσίπρας, «κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;;»

  · Ακούστε τον να το λέει, στο 1:20 και μετά του,

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΤΖΑΤΖΟΓΡΙΑ.

  ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΤΖΑΤΖΟΓΡΙΑ
  ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΑ
  ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΥΡΑ
  ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑΡΜΑΝΙΑ
  ΣΑΝ ΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΜΑΝΑ
  ΤΡΩΕΙ ΠΙΝΕΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ
  ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ
  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ
  ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΔΟΜΕΝΗ
  ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΡΙΑ ΜΗΝ ΛΑΛΑΣ
  ΓΙΑΤΙ ΘΑΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
  ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΝΑΣ ΚΟΚΑΛΙΑΡΑ
  ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΓΟΥΜΑΡΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.