Δείτε το κράξιμο στον αληταρά τον Σούλτς στο ευρωκοινοβούλιο απ’ όλα τα ευρωπαϊκά εθνικά κόμματα!

Δυναμική αντίδραση ενάντια στην πολιτική της Ε.Ε. στο λαθρομεταναστευτικό – Στήριγμα του ανθέλληνα προέδρου της ευρωβουλής ποιός άλλος ???  όπως πάντα ο βασιλιάς της καρέκλας Αβραμόπουλος!

 

 

Δυναμική παρέμβαση που ενόχλησε πολλούς, έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Θέμα της συζήτησης ήταν το μεγάλο πρόβλημα του μεταναστευτικού και επίσημοι προσκεκλημένοι ο Ύπατος Αρμοστής του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες, Filippo Grandi και ο Επίτροπος μετανάστευσης, Αβραμόπουλος.

Πριν τον Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, είχε κάνει παρέμβαση ο Γενικός Γραμματέας και Ευρωβουλευτής της Λέγκα του Βορρά, Matteo Salvini. Φαίνεται όμως πως, όπως όλοι οι δήθεν δημοκράτες, έτσι και ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Σουλτς, δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια. Έτσι, παραβιάζοντας κατάφωρα τον ρόλο του ως Προέδρου, ο Σουλτς πήρε τον λόγο και ζήτησε από τον Ύπατο Αρμοστή του Ο.Η.Ε. να μην λάβει υπόψη του τις δύο τελευταίες παρεμβάσεις.

Φυσικά τέτοια εκτροπή δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη, τόσο από τους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, όσο και από την Λέγκα του Βορρά, το γαλλικό Front National, το βρετανικό UKIP, το γερμανικό NPD, το ουγγρικό Jobbik και όλα τα υπόλοιπα πατριωτικά και εθνικιστικά κόμματα και κινήματα.

Σύσσωμοι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι Ευρωβουλευτές διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απρέπεια αυτή του Προέδρου.

Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής David Coburn έκανε έντονη επίπληξη στον Πρόεδρο, ενώ ακουγόταν ρυθμικά «Shame on you». Αντίθετα, όλοι οι εκπρόσωποι και του… ευρωπαϊκού Συνταγματικού τόξου, από την άκρα αριστερά μέχρι και τους συνοδοιπόρους της Νέας Δημοκρατίας του Λαϊκού Κόμματος χειροκροτούσαν τον Σουλτς. 

Φυσικά χειροκροτητής του Σουλτς αναγορεύτηκε επίσημα και ο Αβραμόπουλος αποδεικνύοντας μια φορά την υποταγή του στους ευρωπαίους επικυρίαρχους της χώρας μας. Όλα αυτά υπό το αμήχανο βλέμμα του Ύπατου Αρμοστή, ο οποίος μάλλον περίμενε μια στημένη συνεδρίαση και αποτέλεσε έκπληξη για αυτόν η ύπαρξη μιας πραγματικής αντιπολίτευσης εντός του Ευρωκοινοβουλίου.

Ας το γνωρίζουν λοιπόν καλά όλοι οι Ευρωπαίοι δήθεν προοδευτικοί, οι Εθνικιστές θα βάζουν συνεχώς εμπόδια στα αντεθνικά τους σχέδια.

3 σκέψεις σχετικά με το “Δείτε το κράξιμο στον αληταρά τον Σούλτς στο ευρωκοινοβούλιο απ’ όλα τα ευρωπαϊκά εθνικά κόμματα!

 1. Την ώρα που ο Τσίπρας χορεύει καρσιλαμά… Οι τούρκοι φυγάδευσαν τον “χαλίφη” του ισλαμικού κράτους στην Λιβύη

  Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που προέρχονται από τις αιγυπτιακές μυστικές υπηρεσίες ο αυτοανακηρυχθείς χαλίφης (ηγέτης) του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάτι έχει διαφύγει στην Λιβύη με την βοήθεια της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ.

  Ο αλ Μπαγκντάτι τραυματίστηκε πρόσφατα στα σύνορα Συρίας-Ιράκ και εστάλη σε νοσοκομείο της Τουρκίας όπου και υπέστη επιτυχή χειρουργική επέμβαση. Από το νοσοκομείο αναχώρησε για την πόλη Σύρτη της Λιβύης. Ως γνωστόν στην Λιβύη στήνεται το επόμενο θέατρο πολέμου της Ουάσιγκτον και των τζιχαντιστών μισθοφόρων της, κάτι για το οποίο είχαμε προϊδεάσει με την ανάρτηση μας από 2 Μαρτίου και με τίτλο «Έτοιμη να ανατιναχθεί η πυριτιδαποθήκη της Βορείου Αφρικής».
  Ο τραυματισμός του αλ Μπαγκντάτι ήταν σοβαρός και προήλθε από επίθεση που δέχτηκε η αυτοκινητοπομπή του από ρωσικά ή συριακά πολεμικά αεροσκάφη. Άνδρες της φρουράς του σε συνεννόηση με την ΜΙΤ τον μετέφεραν σε τουρκικό νοσοκομείο όπου και εγχειρίστηκε και αφού παρέμεινε κάποιες ημέρες, πάντα με την υποστήριξη της ΜΙΤ, μεταφέρθηκε στην λιβυκή πόλη Σύρτη η οποία επί των ημερών μας θεωρείται η πλέον ασφαλής περιοχή για τους ισλαμοσυμμορίτες.
  Ο κυβερνητικός στρατός της Δαμασκού, η Χεζμπολάχ, οι Ιρανοί πολιτοφύλακες, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις και ο κυβερνητικός στρατός της Βαγδάτης με τις επιχειρήσεις τους στην Συρία και το Ιράκ αναγκάζουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες να υποχωρήσουν και να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους από τις δυο αυτές χώρες. Το επόμενο θέατρο συμμοριτοπολέμου των τζιχαντιστών θα είναι η Λιβύη.
  Η διαφυγή του αλ Μπαγκντάτι στην Σύρτη δείχνει την εξέλιξη των γεγονότων.


  Έτοιμη να ανατιναχθεί η πυριτιδαποθήκη της Βορείου Αφρικής

  Σε ανάρτηση μας στις 15 Δεκεμβρίου 2015 και με τίτλο «Η Λιβύη εξελίσσεται σε νέα βάση του Ισλαμικού Κράτους» είχαμε διαβλέψει την επέκταση και την εδραίωση της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Βόρεια Αφρική και κυρίως στην Λιβύη, μετά τα καίρια πλήγματα που δέχθηκαν οι τζιχαντιστές από τις ρωσικές και συριακές ένοπλες δυνάμεις στο έδαφος της Συρίας.
  Το Ισλαμικό Κράτος στην Λιβύη φέρει τον τίτλο «Ισλαμικό Χαλιφάτο» (πρώην Ανσάρ αλ Σαρία) και σύμφωνα με εκτιμήσεις γαλλικών μυστικών υπηρεσιών (Direction de la protection, de la sécurité et de la défense, DPSD) οι τζιχαντιστές έχουν καταλάβει περιοχές μεταξύ της πρωτεύουσας Τρίπολη και της Τυνησίας προς δυσμάς, καθώς και την πόλη Αζνταμπίγια και περιοχές γύρω από την πόλη Βεγγάζη προς ανατολάς. Στις δυτικές περιοχές της Λιβύης οι ισλαμοσυμμορίτες ήδη έχουν υπό την κυριαρχία τους την πόλη Σαμπράθα με στόχο την δημιουργία προγεφυρώματος προς την πολιτικά ασταθή Τυνησία και Αλγερία. Σύμφωνα με πληροφορίες επίκεινται επιθέσεις στην Τυνησία με δυνάμεις τζιχαντιστών που έχουν επαναπατριστεί από την Συρία και το Ιράκ, δυνάμεις οι οποίες ανέρχονται σε 5.000 βαριά οπλισμένους συμμορίτες.
  Σκοπός της ηγεσίας του Ισλαμικού Χαλιφάτου είναι η συνένωση όλων των τζιχαντιστών της Βορείου Αφρικής, ήτοι των ισλαμοσυμμοριτών που προέρχονται από την Λιβύη, την Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, την Τουρκία και το Κατάρ, καθώς και η ενσωμάτωση της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης της Νιγηρίας Μπόκο Χαράμ. Το επικείμενο χάος που θα επικρατήσει από αυτή την συμμαχία θα έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο την διάλυση της Λιβύης (που ήδη είναι γεγονός), αλλά και την αποσταθεροποίηση και διάλυση της Τυνησίας και Αλγερίας. Η αποσταθεροποίηση αυτών των κρατών της Βορείου Αφρικής θα επιφέρει και την μαζική-ογκώδη εισβολή λαθρομεταναστών από αυτές τις χώρες προς την Ευρώπη και βέβαια προς την Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε ότι η Αλγερία έχει 40 εκατ. πληθυσμό και το 50% αυτού είναι νέοι ηλικίας κάτω των 20 ετών, παρόμοια στατιστικά στοιχεία έχει και η Τυνησία.
  Το Ισλαμικό Χαλιφάτο ωφελείται τα μάλλα από την άκρατη φτώχια στις τρεις αυτές χώρες (Λιβύη, Τυνησία, Αλγερία), βρίσκοντας υποστηρικτές και μαχητές που θα θυσιαστούν για την ιδεολογία του σουνιτικού Ισλάμ. Λαμβάνοντας δε υπόψη ότι η Λιβύη είναι μια διαλυμένη χώρα, ενώ τα γειτονικά κράτη Τυνησία και Αλγερία είναι στρατιωτικά αδύναμα και κυβερνώνται από διεφθαρμένες μαριονέτες της Ουάσιγκτον καταλήγουμε αβίαστα στο συμπέρασμα ότι τους επόμενους μήνες η κατάσταση στην Βόρεια Αφρική θα εκτραχυνθεί και η πυριτιδαποθήκη θα ανατιναχθεί.
  Για μια ακόμη φορά θα αναφέρουμε το προφανές ευελπιστώντας να μην γινόμαστε κουραστικοί. Η καταπολέμηση και η εξολόθρευση της τρομοκρατίας καθώς και η εμπέδωση της «δημοκρατίας» με την λεγόμενη «αραβική άνοιξη» που επικαλέστηκαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για να εξαπολύσουν πολέμους στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική αποδεικνύεται πλέον και στον πιο απληροφόρητο και ανυποψίαστο ότι ήταν ένα μεγάλο επικοινωνιακό ψέμα που διοχετεύτηκε από τα σιωνιστικά ΜΜΕ στους ευρωπαίους και αμερικανούς πολίτες ως πρόσχημα με στόχο την εδραίωση των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων σε αυτές τις περιοχές. Το Ισλαμικό Χαλιφάτο θα αιματοκυλήσει και θα διαλύσει μετά την Λιβύη και την Τυνησία και Αλγερία ικανοποιώντας τα σχέδια των χορηγών του.

  Γ. Λιναρδής

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον Βόλο για τη λαθρομετανάστευση – Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

  Άλλη μια μεγάλη πολιτική εκδήλωση με ισχυρή παρουσία της τοπικής κοινωνίας του Βόλου και της ευρύτερης Μαγνησίας διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Βόλο με κεντρικούς ομιλητές τον Συναγωνιστή Χρήστο Νάκο και τον βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο, καθώς καινούργια πρόσωπα πλαισιώνουν συνεχώς την Τ.Ο Μαγνησίας.

  Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος σε μια δυναμική ομιλία διασαφήνισε τη διαφορά προσφύγων και λαθρομεταναστών. Η συντριπτική πλειοψηφεία των εισβολέων αυτών αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από μη εμπόλεμες ζώνες, όπως Αφγανιστάν και Πακιστάν, ενώ στις τάξεις αυτές έχουν παρεισφρήσει τζιχαντιστές και τρομοκρατικά στοιχεία οι οποίοι εισβάλλουν στην Ελλάδα κάτω από την ασυλία της ιδιότητας του «πρόσφυγα». Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν ρεπορτάζ όπου μαχητές του ISIS εξωραϊζουν την εμφάνισή τους κατά τη διέλευση των ελληνικών συνόρων, κρατώντας βρέφη στην αγκαλιά τους.
  Εφιαλτικές είναι οι διαστάσεις της ανεξέλεγκτης αυτής εισβολής για το μέλλον της Πατρίδας μας, για την συνοχή του εθνικού και κοινωνικού ιστού. Τα φθηνά εργατικά χέρια, η υποβάθμιση του κοινωνικού επιπέδου, η εκδήλωση κοινωνικών συγκρούσεων, η εκτόξευση της ανεργίας και η μετατροπή του εθνικού ελληνικού κράτους σε ένα πολυφυλετικό σύμφυρμα, αποτελούν βασικές μόνο συνέπειες του εθνικού αυτού εγκλήματος. Η βδελυρή δήλωση του Μουζάλα περί επίλυσης του δημογραφικού ζητήματος από τους λαθρομετανάστες είναι το λιγότερο επικίνδυνη.

  Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο τέλος επεσήμανε την αναγκαιότητα διενέργειας δημοψηφίσματος για το ζήτημα της λαθρομεταναστεύσεως, ενώ επανέλαβε την επίσημη θέση του Κινήματός μας η οποία συνοψίζεται στα εξής: Άμεση επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους, σφράγιση των συνόρων και αυστηρή περιφρούρησή τους από τον ελληνικό στρατό. Όχι στην κατάληψη της Ελλάδας από αλλογενείς – Όχι στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας – Όχι στον εποικισμό!
  Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία γραμμή Άμυνας ενάντια στα σχέδια για την διάλυση της Ελλάδας και η πρώτη γραμμή επίθεσης για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ.

  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ.

  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΔΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΛΑΕΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟ….ΣΙΩΝΙΣΤΟ….ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

  ΝΑ ΔΙΛΑΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.
  ΝΕΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΜΠΟΥΡΔΕ ΛΟΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ.

  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.