Ετσι μπράβο, γ@μήστε τους και μέσα στο άντρο τους, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα Έλληνες…!!!

Συγχαρητήρια Στρατηγέ έκανες υπερήφανους όλους τους Ελληνες Πατριώτες!

Στρατηγέ, οι Έλληνες πλην αριστερών σ’ ευχαριστούμε!!!

synadinos

τους γάμησες τις ξεκωλιάρες μάνες μέσα στο μαντρί τους…

Ο Σούλτς δήλωσε ότι: “σύμφωνα με το άρθρο 165 της Ε.Ε. πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα οποία είναι προσηλωμένη και υποκλίνεται η Ε.Ε. Εδώ καταβάλλεται προσπάθεια να ξεπεραστούν κόκκινες γραμμές, ώστε να γίνει αποδεκτός ο ρατσισμός. Γι΄ αυτό με βάση το άρθρο 165 του κανονισμού σε σε συνδυασμό με το άρθρο 11, αποκλείεται αμελητί από τη συνεδρίαση και την αίθουσα ο κ. Συναδινός”.

Εύγε στρατηγέ!
Επιτέλους μια αληθινή γνήσια φωνή
Ελληνική!
Χωρίς μισόλογα
Είμαστε μαζί σου στρατηγέ!
Κρεμάλα στους Τούρκους και στους Έλληνες πολιτικούς…


 

Εύγε στρατηγέ,
δεν το λέμε εμείς αλλά αυτοί!
Τούρκοι διανοούμενοι λένε με περίσσιο θάρρος ότι η λέξη “Τούρκος” σήμαινε γάιδαρος στην οθωμανική εποχή και ήταν άκρως υποτιμητικός χαρακτηρισμός. Λένε ακόμα ότι δεν υπάρχει τουρκική φυλή!
Ο καθηγητής ιστορίας του πανεπιστήμιου Gazi της Άγκυρας, Cemalettin Taşkıran, υποστήριξε με έμφαση ότι το να λένε οι σημερινοί κάτοικοι της Τουρκίας με υπηρηφάνεια ότι είναι Τούρκοι, είναι εκ των άνωθεν επιβολή μετά από την κατασκευή μιας τεχνητής τουρκικής εθνικής ταυτότητας από τον ίδιο τον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Επίσης ο Yeni Şafak μέλος της κεντρικής επιτροπής του ισλαμικού κόμματος του Ταΐπ Ερντογάν, καθηγητής, Yasin Aktay, δήλωσε ότι δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ… τουρκική φυλή.
Οι δυο αυτοί διανοούμενοι κυριολεκτικά «τάραξαν τα νερά» της τουρκικής επικαιρότητας. Ο ίδιος ο Πορθητής αναφέρονταν σαν, «Ηγεμόνας των Ρωμιών», ενώ πολλοί ιστορικοί υποστηρίζουν ότι ήταν Έλληνας από μητέρα. Αλλά το πιο εκπληκτικό ήταν πως οι διανοούμενοι της Οθωμανική αυτοκρατορίας, οι ποιητές και οι μορφωμένοι του παλατιού έδειχναν σε κάθε ευκαιρία τον αποτροπιασμό τους και την αποστροφή τους προς κάθε τι που εμφανίζονταν σαν τουρκικό. Ο μεγάλος Οθωμανός ποιητής, Μπακί, της εποχής του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, στο αποκορύφωμα της αυτοκρατορίας, είχε γράψει ένα έκπληκτο ποίημα για τους Τούρκους και έλεγε τα εξής χαρακτηριστικά : «Κανένα στέμμα δεν μπορεί να στέψει τον κάτοχο ένδειας και πενίας. Όποιος ανήκει στην τουρκιά, έχει αγύριστο κεφάλι. Ο Τούρκος στερείτε ικανότητας να ηγεμονεύσει».
Ένας άλλος γνωστός Οθωμανός ποιητής, ο Νεφ, είχε πει, « Ο Θεός έχει στερήσει την πηγή της γνώσης από τους Τούρκους». Ο Οθωμανός λόγιος, Χαφίζ Αχμέτ Τσελεμπί είχε γράψει το 1499 αυτές τις πράγματι πολύ χαρακτηριστικές φράσεις, «Μην τύχει και λογιάσεις τον Τούρκο ως άνθρωπο. Αν κατά τύχη βρεθεί ζάχαρη σε χέρι Τούρκου, αυτή μετατρέπετε σε δηλητήριο. Μην θλίβεσαι καθώς αποκεφαλίζεις Τούρκο. Και πατέρας να’ ναι μην διστάσεις να σκοτώσεις τον Τούρκο».
Οθωμανοί λόγιοι, όπως ο Ναΐμά ή ο Οθωμανός ιστορικός, Κεριμεντίν Μαχμούντ, από το Άκσαράι, χαρακτήριζαν τους Τουρκογενείς σαν καθυστερημένους, πνευματικά βάρβαρους, θεομπαίχτες, αγύρτες, βρώμικους Χαρακτηριστικό είναι τα όσα αναφέρει ο Κεριμεντίν Μαχμούτ, «Τούρκοι, σκυλιά, λύκοι, κάνουν τον άγριο, αλλά όταν έρθει η στιγμή να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο το βάζουν στα πόδια» Μετά από όλα αυτά όπως υποστήριξε και ο Cemalettin Taşkıran το να επαναλαμβάνουμε σήμερα το ρητό του Κεμάλ, «Τι ευτυχής να λέω πως είμαι Τούρκος», είναι αν μη τι άλλο μια ιστορική ειρωνεία γιατί ο Τούρκος ήταν το πιο υποτιμητικό και βρώμικο στοιχείο στην οθωμανική αυτοκρατορία.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ετσι μπράβο, γ@μήστε τους και μέσα στο άντρο τους, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα Έλληνες…!!!

 1. Παράθεμα: Ετσι μπράβο, γ@μήστε τους και μέσα στο άντρο τους, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα Έλληνες…!!! – sevenepsilonseven

 2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΣΥΝΟΔΙΝΕ.

  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙ ΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΑΙ ΓΑΤΩΝ ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΨΕ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ.
  ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΘΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…ΤΟΥΣ ΕΚΑΜΕΣ ΚΑΛΟ ΧΟΥΣΜΕΤ ΚΙ ΜΗΡΗΜΕΤ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΙΑ ΧΟΧΟΛΟΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΑΙΔΡΟΥΠΑΣΙΑΔΕΣ…

  ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ. ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ…

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ…ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.