Aυτή είναι η ωμή αλήθεια στην Ειδομένη που τα καταχρεωμένα βοθροκάναλα μ’ άνωθεν εντολές κρύβουν και κάνουν μαύρη προπαγάνδα για τους λαθρό… ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ  ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ  4  ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ…. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ  ΤΣΙΠΟΥΡΟΑΝΕΛ……

Τα ΜΜΕ κρύβουν τις δεκάδες καταγγελίες των κατοίκων της Ειδομένης… «Ας με βοηθήσει κάποιος» ~ (Βίντεο)

 

 

Τα κεντρικά μεγάλα  βοθροκάναλα που είναι καταχρεωμένα, για να μην τα κλείσουν άρον – άρον, κάνουν ότι τους λένε μέσα απ’ τα υπουργεία των τσιπουροανέλ.  Να γιατί δεν έχουν κλείσει τα περισσότερα απ’ αυτά!  Και η κινδυνολογία που διασπείρει η κυβέρνηση ότι τάχατες θα αφήσει μόνον 4 στον αέρα, ή και το άλλο ότι δηλαδή το  «μέγκα»  όπου νάναι κλείνει, όλα αυτά λοιπόν είναι παραμυθο-φούμαρα, εκφοβισμός και προπαγάνδα. Απλά τους εκφοβίζουν ότι θα τα κλείσουν αν δεν κάνουν τα πιστά σκυλάκια της κυβέρνησης – τουτέστιν εξαγωγή μαύρης κατάμαυρης προπαγάνδας!!!  Είναι δυνατόν λοιπόν ποτέ, να μάθετε τα γεγονότα έτσι όπως ακριβώς συμβαίνουν???  Οχι βέβαια!  Απ’ αυτούς τους άθλιους θα τα μαθαίνετε όπως ακριβώς τους επιτάσσουν οι εντολές της κυβέρνησης και των συμφερόντων της, όπως ακριβώς τους τα δίνουν κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της!!! Την ώρα που εκφωνούν τα βραδινά δελτία των 7 ή 8, κάποιο κυβερνητικό στόμα μέσα απ’ τ’ ακουστικά τους, τους λέει αυτά που ακριβώς πρέπει να πούν!!! Κι αν κάνουν κανένα λάθος, τους τραβάνε το αυτί, για να το διορθώσουν.  Κλείστε λοιπόν τα πουστροκάναλα της αλητείας και της παραπληροφόρησης κι αδράξτε την σωστή ενημέρωση από τα εκατοντάδες  πατριωτικά κι έγκυρα Blogs που δεν είναι δέσμια καμιάς κυβέρνησης και κανενός λαμόγιου!  Εμείς τα γεγονότα και την είδηση την παίρνουμε από σας, από καταγγελίες ελεγμένες κι από έγκυρα σάητ του εσωτερικού κι εξωτερικού που δεν προπαγανδίζουν και δεν στηρίζουν συμφέροντα.

Δείτε τώρα και τα δύο χαρακτηριστικά βίντεο με κατοίκους της Ειδομένης που υποφέρουν από την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης που οι συριζοανέλ θέλουν να εγκαταστήσουν και μόνιμα στη χώρα για δικά τους και μόνον οικονομικά και προσωπικά οφέλη:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ Μ’ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ BLOGS ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠ’ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ….

9 σκέψεις σχετικά με το “Aυτή είναι η ωμή αλήθεια στην Ειδομένη που τα καταχρεωμένα βοθροκάναλα μ’ άνωθεν εντολές κρύβουν και κάνουν μαύρη προπαγάνδα για τους λαθρό… ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!

 1. Ο/Η Βάκης Τσιομπανίδης ~~~ πρόεδρος ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑS ` "ΑΚΚΕΛ" - λέει:

  Ο θάνατος της αγροτιάς είναι οργανωμένο σχέδιο δανειστών- κατοχικών κυβερνήσεων.

  Βάκης Τσιομπανίδης

  πρόεδρος ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  —-ΑΚΚΕΛ—-

  O προδιαγεγραμμένος θάνατος του Ελληνικού πρωτογενούς τομέα είναι μέρος του σχεδίου άλωσης και αποικιοποίησης της χώρας μας. Δεν υπάρχει τίποτα ποιο σημαντικό απο την διατροφική αυτάρκεια είτε πρόκειται για οικογένεια είτε για κράτος. Δεν υπάρχει τίποτα ποιο μεγάλο απο τον παραγωγό τροφής, αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι του μόχθου και της παραγωγής, του πρωτογενούς τομέα βρέθηκαν στο στόχαστρο κατοχικών κυβερνήσεων και δανειστών τα τελευταία επτά χρόνια. Δεν είναι τυχαίο πως το 3ο Μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου σπάει και τα δύο πόδια της Ελληνικής οικονομίας πρωτογενή τομέα και τουρισμό, αφαιρώντας έτσι ακόμη και αυτήν την όποια ελπίδα ανάκαμψης και ενδεχόμενο εξόδου απο την κρίση και την περαιτέρω φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού. Αποικία και προτεκτοράτο των δανειστών, κολίγοι και νοικάρηδες στα σπίτια μας. Ανάπτυξη με δανεικά δεν γίνεται, η ανάπτυξη απαιτεί παραγωγή. Ελευθερία χωρίς τροφή δεν νοείται, ο παραγωγός τροφής για το σύστημα, τους δανειστές και τις κατοχικές κυβερνήσεις είναι εν δύναμή τρομοκράτης, είναι ο νο1 εχθρός αυτών που προσπαθούν να καταστήσουν προτεκτοράτο ένα έθνος. Δεν είναι τυχαίο που οι αγώνες και οι κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου ξεπουλήθηκαν ακόμη και με δούρειους ίππους που τοποθετήθηκαν τεχνηέντως ως μπαρουτοκαπνισμένοι στρατηγοί απο το ίδιο το σύστημα.
  Ο αγώνας μπορούσε και μπορεί να κερδηθεί μόνο και εφ΄όσον ξεπαστρευτούν τα παράσιτα και τα ζιζάνια,αναδιοργανωθούμε και μπούμε ξανά με την ίδια δυναμική στον αγώνα.

  Βάκης Τσιομπανίδης

  πρόεδρος ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑS ` «ΑΚΚΕΛ»

  Καλή Σαρακοστή

  και καλή λευτεριά

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Ο/Η ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής λέει:

  ΡΟΤΣΙΛΝΤ & «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

  Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩN ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
  =================================================

  Αρχίζω με σκληρές προτάσεις διότι βλέπω ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για την πατρίδα.
  Οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι παιδιά για τα θελήματα του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
  Όλοι οι ηλίθιοι αρμόδιοι ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Δικτατορίας!!!
  Κατεβάστε γρήγορα τη ΡΩΣΙΑ στο Αιγαίο, για να σώσουμε ότι προλαβαίνουμε, αλλιώς από τους Δυτικούς είμαστε χαμένοι!
  Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό κατεβάστε γρήγορα τη ΡΩΣΙΑ στην Ελλάδα. Μην είσθε δούλοι, και ορντινάντσες της Παγκόσμιας Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
  Ο Τσίπρας στη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. υπέγραψε το κλείσιμο των βορείων συνόρων από τα κράτη του Βίζεγκραντ+Σκόπια. (Βλέπε δηλώσεις ΤΟΥΣΚ).
  Η Εβραία ΝΟΥΛΑΝΤ έρχεται με άγριες διαθέσεις. Ο Νταβούτογλου θεωρεί το Αιγαίο δικό του.
  ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
  Γι’ αυτό πήγε η ΝΟΥΛΑΝΤ στην Ειδομένη……..
  Όλα τα κακά τα είχαμε οι Εβραίες ΝΟΥΛΑΝΤ & Σάραντον & Δρακουλέσκου μας έλλειπαν!!!
  Η ΝΟΥΛΑΝΤ λειτουργεί για τα συμφέροντα της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
  Ο Τσίπρας μας έβαλε μέσα στο βρακί-στριγγάκι της Λαγκάρντ & Δρακουλέσκου.
  Ο Τσίπρας υπέγραψε άγνωστες για τον Ελληνικό Λαό, συμφωνίες με τους Τούρκους.
  Ο Τσίπρας είναι Τουρκο-Εβραίος. Ο Νταβούτογλου είναι Τουρκο-Εβραίος.
  Ο Λαός λέει, «Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του»…..
  Οι υποχωρήσεις Τσίπρα έναντι των Τούρκων έγιναν κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιων. Δικτατορίας. Το κλειδί της Ν.Τ.Π. είναι το Αιγαίο και η Ρωσία. Το Αιγαίο είναι ο προθάλαμος των στενών Δαρδανελίων & Βοσπόρου.
  Ο Τσίπρας έκανε άτακτη υποχώρηση στα αιτήματα Νταβούτογλου.
  Ο Τσίπρας έφερε Τούρκους χωροφύλακες στα νησιά.(ΜΜΕ). Ο Τσίπρας φάνταζε σαν αφελής μπροστά στην αλεπού τον Νταβούτογλου.
  O Τσίπρας μετά την επίσκεψη στον
  «Φίλο Αχμέτ» πρέπει να συλληφθεί για εσχάτη εθνική προδοσία.
  Τον Τσίπρα τον έστειλε στον Νταβούτογλου η ΜΕΡΚΕΛ, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, να κλείσουν το Αιγαίο μαζί Ελλάδα-Τουρκία, λόγω ΡΩΣΙΑΣ.
  Η Χώρα καταρρέει και οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί σκέφτονται τα προσωπικά τους και κομματικά τους συμφέροντα.
  Οι Έλληνες μεταναστεύουν, και οι λαθρό έρχονται στην Πατρίδα μας.
  Το κουαρτέτο των δανειστών έχει εντολές από τους κλέφτες «Θεσμούς» να φτωχοποιήσει τους Έλληνες, και οι ΕλληνοΕβραίοι πολιτικοί «πέρα βρέχει». Υπακούουν σε όλα.
  Οι Κοσμοκράτορες δανειστές αρνούνται να διαγράψουν το χρέος για να κρατάνε τον Έλληνα σκλαβωμένο. Δεν μας αφήνουν να αναπτυχθούμε.
  Οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
  Οι δημοσιογράφοι έχουν άγνοια για τη παγκόσμια εξουσία, νομίζουν ότι τη Γη διοικούν ο ΟΒΑΜΑ, η ΜΕΡΚΕΛ, και την Ελλάδα ο Αλέξης.
  Οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί δεν λένε την αλήθεια στο Λαό, από ποίον πηγάζει η εξουσία.
  Τα καραβάνια λαθρομεταναστών, μέσω των τοπικών ΜΜΕ, ξεσήκωσε η παγκόσμιος Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & σπείρας να έλθουν στην Ευρώπη.
  Η Εξουσία δεν πηγάζει από το Σύνταγμα των Ελλήνων, αλλά από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας.
  Το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα Κράτη.
  Οι Ελληνο-Εβραίοι Σιωνιστές πολιτικοί είναι διορισμένοι από την ηγεσία της Ν.Τ.Π.
  Το παράνομο ΧΡΕΟΣ, Λαθρομετανάστες, και κλειστά σύνορα, δεν τα αντέχει ο Λαός.
  Μνημόνια, τοκοχρεολύσια στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αξιολόγηση, φόροι, μείωση μισθών, συντάξεων, & ακρίβεια δεν τα αντέχει ο Λαός.
  Ο «Θεσμός» ΡΟΤΣΙΛΝΤ μας παίρνει-κλέβει όλο το χρυσό της Χαλκιδικής.
  Οι «Θεσμοί» δανειστές είναι κλέφτες. Έκλεψαν τα δημόσια & ασφαλιστικά ταμεία, και άφησαν την Ελλάδα με ένα τεράστιο παράνομο ΧΡΕΟΣ.
  Εμείς οι δούλοι, αυτούς τους κλέφτες τους λέμε «Θεσμούς» από υποτέλεια & δουλοπρέπεια.
  Οι πολιτικοί Η.Π.Α. & Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, είναι όλοι τους Εβραίοι Σιωνιστές, πιόνια και ορντινάντσες του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας.
  H E.E. παραμένει εχθρική προς την Ελλάδα.
  Οι Η.Π.Α. παραμένουν εχθρικές.
  Το ΝΑΤΟ είναι εχθρικό προς την Ελλάδα.
  Όλοι αυτοί τα δίνουν όλα στους Τούρκους, για να κλείσουν-μπλοκάρουν το Αιγαίο, διά τον φόβον των Ρώσων.
  Το Αιγαίο για τους Έλληνες, είναι Στρατηγικά ότι ο Βόσπορος & Δαρδανέλια για τους Τούρκους.
  Οι κλέφτες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλουν να μας πάρουν τον φυσικό ορυκτό μας πλούτο.
  Τι περιμένουμε από τη Δύση;; Το διαμελισμό!!!
  Το Δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην» πέθανε.
  Είναι έγκλημα κατά της πατρίδος να παραμένουμε στο εχθρικό ΝΑΤΟ & Δύση!!!
  Η Σιωνιστική Δύση θέλει να δώσει το μισό Αιγαίο με τα νησιά-Θράκη στους Τούρκους, ώστε να αποκλείσει τη ΡΩΣΙΑ στον Εύξεινο Πόντο.
  Δεν μπορούμε να παραμένουμε στην ίδια συμμαχία με τους Τούρκους, αφού οι παμπόνηροι Τούρκοι αποβλέπουν σε τμήματα της Πατρίδας μας.
  Την Ελληνική Μακεδονία θα την δώσουν οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ στα Σκόπια, ώστε το ΝΑΤΟ να ελέγχει όλο το Αιγαίο!!
  Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως, απευθυνόμενος προς τις Ένοπλες Δυνάμεις λέω,
  Μην περιμένετε τίποτα από τους Ελληνο-Εβραίους πολιτικούς. Αυτοί είναι μαριονέτες και Ανδρείκελα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Ν.Τ.Π.
  Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα κινηθείτε υπό την σκέπη-συμμαχία της ομόδοξης ΡΩΣΙΑΣ.
  Όσο αργείτε τόσο η διάσωση της πατρίδος γίνεται δυσκολότερη, και σχεδόν αδύνατη.
  Το ΧΡΕΟΣ, οι λαθρομετανάστες, και η προδοσία των πολιτικών, θα μας εξαφανίσουν.
  Το Σύνταγμα της Ελλάδος κατελύθη από τα Μνημόνια και τους λαθρομετανάστες.
  Κατελύθη πάσα έννοια Εθνικής Κυριαρχίας!!!
  Η Ελλάδα τελεί υπό κατοχήν της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (Μέσω των πιονιών και μαριονετών της Ν.Τ.Π. ΗΠΑ/Ε.Ε./ΝΑΤΟ).
  Βασιστείτε νομικά στο άρθρο 120/ παρ. 2-4 του Ελληνικού Συντάγματος.
  Υπέρτατος νόμος η ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδος ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ!!!
  Η Εξουσία στην Ελλάδα δεν πηγάζει από το Σύνταγμα των Ελλήνων, αλλά από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας- σπείρας.!!!

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… ΒΟΜΒΑ… ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… Η ΕΛ.ΑΣ. Τους Έχει Εντοπίσει και τους Παρακολουθεί… Οι Δύο Περιοχές ΣΤΟΧΟΙ

  ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…»ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ TA ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

  EKTAKTO! ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

  ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ… Ανάμεσα στους «Πρόσφυγες» και «Μετανάστες» που έρχονται στην Ελλάδα κατά χιλιάδες, βρίσκονται τζιχαντιστές, οι οποίοι είναι και οι περισσότεροι στον αριθμό…

  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. τους έχει εντοπίσει ήδη και παρακολουθεί στενά τις κινήσεις τους…

  Μέχρι στιγμής οι τζιχαντιστές απλά περιφέρονται ανά την Ελλάδα. (προσωρινά προετοιμάζοντας κάτι;)

  Ωστόσο, στην ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε συναγερμό και έχουν ήδη κυκλώσει δύο σημεία στην Αθήνα, τα οποία μπορεί να αποτελέσουν στόχους των τρομοκρατών….

  Και αυτά είναι το «The Mall Athens» και το ΓΚΑΖΙ…

  Μου αρέσει!

 4. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  ΔΙΑΔΙΔΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
  ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΤΟΤΕ ΔΟΛΟ ΦΟΝΟΥΝΤΑΙ. ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1960 -2000 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΤΙΤΛΟΣ. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
  ΕΙΔΟΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.
  ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ.ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ. 2002 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΞΕΡΓΑΣΙΑ.
  VERLAG VERTRIEB WELTWEIT COPYRICHT:
  THANASIS THIMIOPOULOS
  athimiopoulos@hotmail.de

  Η πάρα πάνω ιστορία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα,,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,, ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 1980-1995,,.στην οποία εκδότης ήταν ο γράφων.
  Απαγορεύεται η ανατύπωση εξ ολοκλήρου η μέρος αυτής, αλλα επιτρέπεται μέρος αυτής με την αναφορά του τίτλου και του ονόματος του συγγραφέα. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑιΩΜΑΤΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ.

  ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.
  1973. ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΣΤΙΧΟΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ.
  1975. ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΞΕΝΤΙΑΣ. ΔΙΗΓΗΜΑ.
  1977. ΤΥΦΛΗ ΖΩΗ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.
  1977. Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ. ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.
  1978. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  1980. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.
  1980-1994. ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,,.
  1996. ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ. ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.
  1997. ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ. ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ.
  1998. ΤΑ ΠΟΜΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ.
  1999. ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ. ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ.
  1999. ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ….ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
  2000. ΔΙΑΒΟΛΑΝΡΩΠΟΙ…ΜΑΓΕΙΑ..ΘΡΗΣΚΕΙΑ…ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.
  2000. ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ. ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΑΤΙΑ. ΠΟΛ.ΔΟΚΙΜΙΟΝ.
  2000.ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ. ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ.
  2001. ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΙ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.
  2001. ΕΜΠΟΡΟΘΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.
  2002. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.
  2003. ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.
  2004. ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
  2005΄. ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.
  2006. ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΛΥΚΟΙ. Η ΔΕΞΙΑ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.
  2007. ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ.
  2008. ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
  2008. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ. ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  2008. ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ. ΣΤΙΧΟΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ.
  2014. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ…
  2003. WENN DIE DEMÜTIGEN SPRECHEN.ROMAN.
  2005. DIE VAGABUNDEN.SEX… GELD UND LÜGEN.
  2008.DER FREMDE GRIECHE. GRIECHISCHE GASTARBEITER IN GERMANIA.
  2009. WENN DIE HAUT BRENNT. MORALISCHE UND UNMORALISCHE:
  20013. BLINDER LEBEN. ROMAN.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ.

  1.ΠΡΟΛΟΓΟΣ.
  2. ΡΙΞΤΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΙ.
  3.ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΙΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ.
  4.ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.
  5.ΑΧ…ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ.
  6.ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.
  7.Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ.
  8. ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ.
  9.Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
  10. ΚΑΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝΕ.
  11.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ.
  12. ΣΑΝ ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ.
  13. ΑΧ…ΟΙ ΔΟΛΟΙΟΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.
  14.ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟΣ.

  Ο ΞΝΕΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Αφιερωμένο εις τον ελληνισμό της Γερμανίας 1960-2000 και βάλε ακόμα.
  Η μυθιστορηματικη αφήγηση έχει σαν αρχή γεναιολογίας την πραγματική ιστορία των χιλιάδων εκατοντάδων , χιλιάδων συμπατριωτών μας που εργάσθηκαν για πολλά χρόνια μέσα στις φάμπρικες της Γερμανίας και εδικά απο το 1960 και μετά μέχρι το 2000 χρόνια και βάλε πόσα ακόμα ανάθεμα την ώρα.

  ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΑ
  ΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

  Βγαλμένο είναι ετούτο το βιβλίο μέσα από τα σπλάχνα της καταπίεσης του αγρότη οποιος έγινε παρακαιρα εργάτης μέσα στα ξένα εργοστασια και την ιστορία αφηγείται ένα υπαρκτό πρόσωπο, από τις χλιάδες αγροτομετανάστες της ελληνικής εγκαταλειμμέ νης επαρχίας που για λογους βιοποριστικούς αναγκαστηκε να εγκαταλειψει τα πάτρια εδάφη και να αναζητησει καλύτερη τύχη στη ξένη γη και αυτός είμαι εγώ είσαι εσύ το αίμα του παππού ενωνει μια ζωη.

  Τα πρόσωπα της ιστορίας και τα γεγονότα είναι πραγματικά, αλλά πολλά ονόματα και γεγονότα έχουν κάπως αλλαγή επίτηδες γιατί όπως είπα στην αρχή ότι η αλήθεια δεν γίνεται δκετή αν δεν δολοφονηθεί σε αφηγηση μυθιστορηματική.

  Δυστυχώς όμως 1960-2000 οι ελληνικές κυβερνήσεις φέρθηκαν όσο μπορούσαν χειρότερα στους ξενιτεμένους ΕΛΛΗΝΕΣ εργάτες της Γερμανίας αλλα και στου Βλεγίου τις στοές και σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλα εγώ μιλάω και γράφω για ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ.
  ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ 148 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ…ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ…ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  Είναι άλλο πράγμα έλληνες μετανάστες με ξενόφερτους αφρικανοασιάτες και πρόσφυγες και μεταναστες και πολτικά άσυλα και διάφορα μπλα κα μπλα και αριστερα σάλια ότι όλοι είμαστε αδέρφια.

  ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ
  ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ
  ΜΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ
  Μ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ.

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
  ΙΣΩς ΑΦΗΣΩ ΚΟΚΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.

  ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝΕ
  ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ
  ΜΑ ΕΓΩ ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΣΤΑ ΕΡΗΜΑ ΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
  ΑΧ…ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ.

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΜΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ
  ΜΕΦΑΓΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΗΜΟΣ
  ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ.

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ
  ΦΥΓΑΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΑΚΡΥΑ
  ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ
  ΦΥΓΑΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ
  ΡΑΓΙΣΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗ ΓΡΙΑ ΜΟΥ
  ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ
  ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ.

  ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
  ΕΓΩ ΤΑ ΓΕΡΑΤΙΑ ΜΟΥ
  ΝΑΧΩ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ
  Ο ΥΠΝΟΣ ΔΝΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ
  ΓΥΡΣΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ
  ΜΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ Σ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΑΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΑ ΘΟΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ.

  ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ.

  ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ
  ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΩ
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ
  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΑΚΡΥΖΩ.

  ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΕΛΟΥΝ
  ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ
  ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ
  ΔΑΚΡΥΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ.

  ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΠΟΥ
  ΜΑΣ ΤΑΠΕΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ
  ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ
  ΘΑ ΤΑΧΕΙΣ ΠΟΙΑ ΧΑΜΕΝΑ.

  ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ
  ΝΕ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ
  ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ
  ΑΓΕΡΑΣ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ…

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΜΕΝΑ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΜΕ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΕΜΑΝ
  ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ….

  ΕΡΗΜΑ ΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕ
  ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ
  ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ
  ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΚΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΡΙΧΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ.

  ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ Η ΣΚΥΛΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ Η ΑΓΡΙΑ ΠΑΡΑΜΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΡΕΛΗ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ Η ΜΠΟΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…

  ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΑΝ ΑΡΝΙ…

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Μου αρέσει!

 5. Αυτός είναι ο χάρτης των HOT SPOT της Αττικής – Τι το περίεργο βλέπετε;

  Ο χάρτης της κορυφής δείχνει τη θέση των ΗΟΤ SPOT που λειτουργούν σήμερα (15/3 ξημερώματα) καθώς και αυτά που έχουν σχεδιασθεί να λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες (μέχρι 24/3).

  Βλέπετε τίποτα περίεργο;
  Να σας πω εγώ που δεν είναι και τόσο καλή στη γεωγραφία.
  ΟΛΑ τα HOT SPOT είναι δίπλα ή και πάνω στις εξόδους του Νομού Αττικής.
  ΟΛΑ τα HOT SPOT βρίσκονται μέσα ή δίπλα σε καίριες – στρατηγικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις :

  Του Σχιστού στη Βάση Σαλαμίνας, στη Βάση Σκαραμαγκά και στην μοναδική έξοδο της Αθήνας προς Νότο και στην βάση της Ελευσίνας. Φυσικά σε απόσταση αναπνοής από τα πετρέλαια.

  Του Ελληνικού στο FIR ATHENS και στην μοναδική έξοδο προς Λαυρεωτική απο το Νότο.

  Tου Λαυρίου στη ΔΕΗ – Τη σημαντικότερης εγκατάστασης παροχής ενέργειας στην πρωτεύουσα σε περίπτωση πολέμου και φυσικά δίπλα στο τρίτο λιμάνι της Αττικής.

  Του Πειραιά, στο σημαντικότερο λιμάνι και δίπλα στη δεύτερη και τελευταία εγκατάσταση παραγωγής ενέργειας σε περίπτωση πολέμου (είναι σε κατάσταση Β – ανενεργή αλλά με δυνατότητα λειτουργίας σε 8 ώρες).

  Της Νέας Μάκρης δίπλα στο χώρα διασποράς της Πολεμικής Αεροπορίας, σε απόσταση αναπνοής από τη Βάση ελικοπτέρων και πολύ κοντά στο Βενιζέλος και τη Ραφήνα.

  Της Μαλακάσας, δίπλα στη βάση των Χωκ, σε μικρή απόσταση απο την κεντρική μονάδα αποθήκευση υλικού πολέμου (Άγιος Στέφανος) και στην μοναδική έξοδο προς Βορρά

  Των Αφιδνών δίπλα στη Μονάδα της Αυλώνας και στην έξοδο προς Βορρά.

  Στις Αχαρνές, στο στρατόπεδο ΚΑΠΟΤΑ, 3ο ΤΥΛ και στις κεντρικές αποθήκες της αστυνομίας και στην έξοδο προς το Βουνό. Πλησίον των αεροπορικών βάσεων Δεκέλειας και Ελευσίνας.

  ΠΗΓΗ: http://katohika.gr/gn-blog/autos-einai-o-xartis-ton-hot-spot-tis-attikis-ti-periergo-vlepete/

  Μου αρέσει!

 6. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Οι λαθρομετανάστες στο ΣΧΙΣΤΟ πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

  Οι σιτιστές των λαθρομεταναστών αρνήθηκαν να παρέχουν γεύματα σε φτωχή ελληνική οικογένεια του Περάματος – Το πλούσιο μενού που πέταξαν στα σκουπίδια οι λαθρομετανάστες περιείχε εκτός των άλλων χταποδάκι και κοφτό μακαρόνι.

  Ανώνυμος αποστολέας έστειλε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, φωτογραφίες που προέρχονται από το κέντρο λαθρομεταναστών στο Σχιστό, όπου «φιλοξενούνται» αυτή τη στιγμή 2000 λαθρομετανάστες Αφγανοί και μόνο δύο οικογένειες Σύρων προσφύγων.Δύο άτομα μια γυναίκα και ένας άντρας κατήγγειλαν επίσης και στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ 6″ και τον Στέφανο Χίο ότι όντως οι λαθρομετανάστες πετάνε τα φαγητά. (ΔΕΙΤΕ εδώ)

  “Την ώρα που οι λαθρομετανάστες πετάνε τις μερίδες με το φαγητό που με επιμέλεια ετοιμάζει κάτω από σχεδόν ιδανικές συνθήκες υγιεινής ο Ελληνικός Στρατός- επειδή δεν τους άρεσε το μενού- εξοργιστική και συνάμα θλιβερή είναι η περίπτωση μιας Ελληνίδας μητέρας που εμφανίστηκε πρόσφατα στην πύλη του στρατοπέδου και διακριτικά παρακάλεσε τους αστυνομικούς της φρούρησης για τρεις μερίδες φαγητού για την οικογένειά της. Εμβρόντητοι εκείνοι και αφού ενημέρωσαν τους στρατιωτικούς που είναι υπεύθυνοι για το συσσίτιο ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να της δώσουν έστω και μία, αφού, «οι διαταγές είναι σαφείς» και αφορούν τη σίτιση μόνο των λαθρομεταναστών!Η καθημερινότητα της επιβίωσης στο στρατόπεδο είναι ακόμα πιο ασφυκτική για τους Έλληνες στρατιώτες που αναγκάζονται να υπηρετούν αγόγγυστα τους απολίτιστους «ευπαθείς» που κουβαλήθηκαν: Ελάχιστοι μόνιμοι που εκτελούν υπηρεσίες τραπεζοκόμων, υπηρέτριας και καθαρίστριας αν και φορούν την τιμημένη παραλλαγή, αναγκάζονται να δέχονται τις «πολιτισμικές» ιδιαιτερότητες των κανιβάλων, τους οποίους ούτε οι οικογένειες Σύρων που αναγκάστηκαν να συνυπάρξουν, μπορούν να ανεχτούν.Κανείς από τους εκτελούντες υπηρεσία δεν μπορεί να αγγίξει γυναίκα κατά τη διανομή ούτε κατά λάθος γιατί προκαλούνται επεισόδια από τους «ειρηνικούς πρόσφυγες», τα φορτία με τις προσφορές από σερβιέτες μένουν ανέγγιχτα επειδή οι «φιλοξενούμενες» δεν καταδέχονται ή δεν γνωρίζουν να τις χρησιμοποιήσουν, οι αφόρητοι καβγάδες μεταξύ τους και η απαράδεκτη βρώμα τους υποχρεώνουν τους Σύρους όχι μόνο χωροταξικά αλλά και οπτικά να προσπαθούν να μην έχουν οποιαδήποτε επαφή μαζί τους και να δέχονται τη συμπάθεια και την «προνομιακή» μεταχείριση των στρατιωτικών που τους έχουν πάρει «υπό την προστασία» τους.

  Ένα ακόμα θέμα που τόνισε ο πληροφοριοδότης της ιστοσελίδας της Χ.Α, ήταν το εσκεμμένα υποβαθμισμένο ζήτημα της ασφάλειας. Αν οποιαδήποτε στιγμή οι Αφγανοί αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να περιορίζονται από τις 10 το βράδυ ή ότι διεκδικούν κάτι περισσότερο από όσα λαμβάνουν, τότε η στοιχειώδης αστυνομική δύναμη περιμετρικά ή οι (άοπλοι) στρατιωτικοί- τραπεζοκόμοι θα είναι τα σίγουρα θύματα της ιδεοληψίας των άσχετων που αποφασίζουν.Οι «καμμένοι» αυτοί που μας παραμυθιάζουν ότι εφαρμόζουν «τη συνθήκη για τους πρόσφυγες» με την οποία δεσμεύεται η Ελλάδα, πρέπει πρώτα να μας απαντήσουν αν μπορούν τα εξής δύο απλά ερωτήματα:

  1) Μόνο η Ελλάδα δεσμεύεται από τη Συνθήκη της Γενεύης ή και η Τουρκία; Αφού δεσμεύεται και η Τουρκία γιατί δεν την υποχρεώνουν, μαζί με τους «εταίρους» να κρατάει εκεί τους όποιους πρόσφυγες ως μη εμπόλεμη χώρα και αν δεν το κάνει να επιβάλουν άμεσα αυστηρές οικονομικές κυρώσεις;

  2) Ισχύει ή όχι ο νόμος 3386/2005 και ο 4251/2014 περί παράνομης μετανάστευσης για τους μη πρόσφυγες; Αφού ισχύει γιατί δεν κρατούνται (σε κλειστές δομές) οι λαθρομετανάστες μέχρι να απελαθούν αλλά εξομοιώνονται στα δικαιώματα ΠΑΡΑΝΟΜΑ, με τους πρόσφυγες;

  Μετά από αυτές τις 2 μόνο ερωτήσεις , μπορείτε μόνοι σας να διαλέξετε αν οι «δημοσιογράφοι» που καθημερινά μας λιβανίζουν με δεκάδες εκπομπών για τους μετανάστες, είναι αγράμματοι ή πουλημένοι!

  Το σημαντικότερο όμως που προέκυψε από τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες που δημοσιεύονται για πρώτη φορά μετά την «δημοκρατική» (όπως στην Τουρκία, στη Β. Κορέα κλπ) απαγόρευση παρουσίας δημοσιογράφων στους χώρους «φιλοξενίας» είναι ότι στο αίσχος του Σχιστού, μόνο 2 οικογένειες προσφύγων συνυπάρχουν με λαθρομετανάστες, οπότε αν το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες «δομές», τότε μιλάμε για την μεγαλύτερη απάτη της μεταπολίτευσης μετά το Πολυτεχνείο

  Επειδή τότε, αυτό θα σημαίνει ότι οι πραγματικοί πρόσφυγες ήδη θα βρίσκονται στον τελικό προορισμό τους, ενώ εδώ θα παραμείνουν οι απρόσκλητοι ολόκληρης της υφηλίου, αφού ούτε οι τούρκοι, ούτε οι Ευρωπαίοι, ούτε καν οι ίδιες οι χώρες τους τους δέχονται!” τονίζει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της.

  http://www.makeleio.gr/?p=566529

  Μου αρέσει!

 7. ΛΑΖΑΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΕΚΡΟΣ.

  ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΟΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.

  ΛΑΖΑΡΕ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ
  ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ
  ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ…ΜΑΡΞΙΣΤΑΔΕΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ
  ΖΑΡΚΑΔΙΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  Μου αρέσει!

 8. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ….ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 196Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ…ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΟΒΡΙΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΛΑΧ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ…ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ.
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.

  ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ
  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΙΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΑ 3ΟΟ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΑΝ ΣΗΕΡΑ ΖΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ..ΡΙΞΤΕΙ ΤΝΤΣΙΟΥΣΙΟΥΡΑ ΤΣΑΣ ΤΜΑΡΑΓΚΑΣΜΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
  ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ 1821 ΑΡΜΑΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΩΝ…ΠΟΥ ΔΩΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΙΑΔΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ…..ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ…ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΤΙΚΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΕΣ.

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑ ΑΡΧΑΙΟΝ ΚΡΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…..ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ…

  ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, 1981-1995 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΣΥΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΑΣ…ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΛΟΥΜΟΥΤΟΣΑΝ ΚΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΟΥΝΑΠΑΤΙΑ ΤΡΟΥΗΡΝΟΥΣΑΝ ΚΙ ΧΑΖΟΥΦΕΡΝ ΟΠΟΥΣ ΤΟΤΕΙ ΚΙ ΣΗΜΗΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΑΖΟΥΦΕΡΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΘΑ ΞΕΝΙΤΙΑ..

  ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΠΠΟΥΙΔΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΣΑ ΞΕΝΑ ΠΑΤΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕ ΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ.

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ…ΓΝΗΣΙΟ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΚΑΤΑΔΟ
  ΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΑΤΡΩΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΩΝ 18 ΚΑΙ ΚΑΤΙ…ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ…

  ΕΙΣΤΕ ΤΟ 30% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 50% ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ.

  ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΧΑΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΧΑΛΕΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΣΑΝ ΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ….

  ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΑΝ ΟΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
  ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ.

  ΦΤΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

  ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

  ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ ΣΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.

  ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
  ΧΟΡΤΑΙΡΑΣΕ Η ΑΥΛΗ ΜΑΣ
  ΣΑΝ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
  ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ…

  ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΟΙ
  ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΡΙ
  ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ
  ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ.

  ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ…

  Μου αρέσει!

 9. ΤΟΠΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  ΝΕΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΟΣΛΥΨΕΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΤΑΓΜΑΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ….Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
  ΤΕΡΜΑ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΕΣ.

  ΝΕΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ….ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ….

  ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΧΩΡΙΟ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.