«Νίκη ή Θάνατος» : Η αφοσίωση στα Εθνικά Ιδανικά είναι η καλύτερη απόδοση Τιμών στους προγόνους μας

«Με αυτές τις τρεις λέξεις γραμμένες στην πολεμική τους σημαία, χρώματος λευκού με γαλάζιο σταυρό, ξεκίνησαν τον Αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας οι Μανιάτες στις 17 Μαρτίου 1821. Η ημέρα αυτή σημαίνει πολλά για όσους βιώνουν την ζωή τους μέσα στον ιστορικό χρόνο και διαισθάνονται τους μεταφυσικούς τους δεσμούς με τις περασμένες και τις επόμενες γενιές. Ανοίγω παρένθεση: η γενιά του 1821 υπήρξε άτυχη και τυχερή συγχρόνως. Άτυχη, γιατί αντιμετώπισε την απόλυτη εξαθλίωση, ανείπωτες σφαγές και εξανδραποδισμούς, φτώχεια και πείνα μέχρι λοιμοκτονίας, όλες τις κακουχίες και τα βάσανα ενός ολοκληρωτικού πολέμου. Τυχερή συγχρόνως, γιατί βίωσε μία εποχή ενδιαφέρουσα, όπου μπορούσες – αν ήθελες – να γράψεις ο ίδιος την Ιστορία, οι πράξεις σου να μείνουν αθάνατες στους αιώνες και να ζήσεις «μέσα σε μία ζωή, χίλιες ζωές». Κλείνει η παρένθεση και επανέρχομαι στην 17η Μαρτίου

 

 

Είναι για μένα σημαντικό κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου να είμαι παρών στις επετειακές εκδηλώσεις στην Αρεόπολη. Δεν είναι μόνο η αγάπη για την ιδιαίτερη Πατρίδα μου, που με καλεί στην μυστηριακή γη της Μάνης. Είναι πρώτα απ’ όλα οι μεταφυσικοί παλμοί του τόπου, απόρροια της συγκλονιστικής Ιστορίας που γράφεται σε αυτόν εδώ και χιλιετίες. Ένα υπόγειο κάλεσμα, μία ανεξήγητη έλξη που ξεπερνά τα υλικά όρια της εφήμερης ύπαρξής μας και μας κάνει ένα με τις γενιές που έγραψαν την Ελληνική Ιστορία. Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την ραγδαία άνοδος του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, η παρουσία μας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης απέκτησε μία ακόμη πιο έντονη χροιά. Η Μάνη θεωρείται, δικαίως, η «καυτή έδρα του Λαϊκού Συνδέσμου» καθώς ολόκληρες περιοχές, όπως η κοινότητα Λάγειας από την οποία και κατάγομαι, μας αναδεικνύουν πρώτη δύναμη.

Η ατμόσφαιρα το πρωινό της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη είναι μαγική. Δεν είναι μόνο οι  παραδοσιακές φορεσιές των μαθητών, τα στρατιωτικά αγήματα και τα μικρά παιδιά που περπατούν ζωσμένα πιστόλες και μαχαίρια για να θυμίζουν το αρειμάνιο πνεύμα της εποχής, από το οποίο πήρε το όνομά της η πρωτεύουσα της Μάνης. Είναι ταυτόχρονα η αίσθηση πως βρισκόμαστε στην κοιτίδα και έδρα μας. Πως επιστρέφουμε στον σκληρό πυρήνα της Χρυσής Αυγής, που δεν είναι απλά ένα Κίνημα πολιτικό, αλλά είναι η ίδια η φωνή της φυλετικής ψυχής σε καιρούς που η Ελλάς κινδυνεύει να χαθεί. Κατά τις καταθέσεις στεφάνων, την στιγμή που ο εκφωνητής αναγγέλει τον εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου, ένα κύμα επευφημιών ξεκινά από την κεντρική πλατεία, καλύπτει τα λιθόστρωτα δρομάκια, διαχέεται στα απάτητα γύρω βουνά και έπειτα χάνεται στον γαλανό ουρανό. Εντελώς αυθόρμητα, χιλιάδες Έλληνες ενωμένοι υψώνουν φωνή στεντόρεια, που ξεπερνά τα όρια της εποχής μας και αντηχεί για πάντα μέσα στον ιστορικό χρόνο. Η φωνή αυτή δεν παράγεται από τον παλμό των φωνητικών χορδών, αλλά από τον ανεπαίσθητο παλμό της φυλετικής ψυχής, που με τόνο τραγικό κραυγάζει και πάλι το αιώνιο σύνθημα της Μάνης: «Νίκη ή Θάνατος».

Οι Μανιάτες του 1821 ζούσαν ελεύθεροι γι’ αυτό και δεν συνέδεσαν την πολεμική εποποιία τους με το σύνθημα «Ελευθερία ή Θάνατος» των υπόλοιπων Ελλήνων. Ζούσαν ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από τον ζυγό της δουλείας και της υποταγής στον ξένο κατακτητή. Ταυτόχρονα διήγαγαν βίο λιτό και σκληρό, απελευθερωμένο από κάθε ψεύτικη ανάγκη και ταυτισμένο με την άγρια και άνυδρη όψη του τόπου τους. Η Ελευθερία των Μανιατών είναι το όραμα κάθε ελεύθερου ανθρώπου και έχει σημασία διττή. Συμβολίζει την απαλλαγή από τα δεσμά κάθε ξένου αφέντη, αλλά και κάθε ξένης ανάγκης, κάθε ανάγκης που αλλοτριώνει την ελεύθερη φύση του ανθρώπου. Το σύνθημα της Μάνης με εμπνέει ακόμα και σήμερα, που – σύμφωνα με τους καθεστωτικούς νόμους – έχω στερηθεί την ελευθερία μου, στην πραγματικότητα όμως αισθάνομαι περισσότερο ελεύθερος από ποτέ. Βιώνω την ελευθερία, όπως ακριβώς την όρισε ο Νίκος Καζαντζάκης, ταυτίζοντάς την με την απαλλαγή από κάθε αίσθημα φόβου και ελπίδας. Όπως ακριβώς οι παλαιοί Μανιάτες, που χωρίς φόβους και ελπίδες, φορώντας αόρατες παρωπίδες για να βλέπουν μπροστά τους μόνο την Νίκη, ξεκινούσαν εκείνο τα αθάνατο πρωινό του 1821 να ελευθερώσουν την Ελλάδα.

Αναζητώντας τα αρχεία της εποχής, ανακάλυψα τα ονόματα δύο προγόνων μου πολεμιστών, που έλαβαν Αριστείο Ανδρείας από τον βασιλιά Όθωνα. Οι συγκεκριμένοι τιμητικοί τίτλοι δόθηκαν σε αγωνιστές που συμμετείχαν σε πολεμικές επιχειρήσεις, διακρίθηκαν και παρέμειναν εν ζωή όταν η Ελλάς έγινε ανεξάρτητο κράτος. Θυμήθηκα λοιπόν μία αφήγηση του πατέρα μου, που μου άρεσε να ακούω όταν ήμουν μικρός. Σύμφωνα με αυτή, τον Μάρτιο του 1821, όταν ξεκίνησε η εξόρμηση της Ανατολικής Μάνης για την απελευθέρωση των κάστρων της Πελοποννήσου, έφυγε από το χωριό μας ένα σώμα τριάντα ενόπλων ανδρών. Στο τέλος του Αγώνα επέστρεψαν μόνο δύο. Τα ιστορικά αρχεία επαλήθευσαν την αφήγηση αυτή. Αριστείο ανδρείας έλαβαν από το Ελληνικό Βασίλειο δύο πρόγονοί μου, ο Λεούτσης (δηλαδή Λεωνίδας) και ο Πέτρος Κασιδιαράκος (η γραφή του ονόματος άλλαξε μερικές δεκαετίες αργότερα και στους εκλογικούς καταλόγους του 1870 συνάντησα για πρώτη φορά το όνομα Κασιδιάρης). Αξίζει να σημειωθεί πως στον ίδιο κατάλογο πολεμιστών εμφανίζεται αρκετές φορές το όνομα Μιχαλολιάκος, αλλά και δεκάδες άλλα ονόματα παιδιών που μετέχουν ενεργά στον αγώνα της Χρυσής Αυγής. Κάθε χρόνο, στην επέτειο της 17ης Μαρτίου, τιμούμε πρώτα απ’ όλα αυτούς τους άνδρες. Για μία στιγμή λοιπόν μου κακοφάνηκε, που φέτος δεν μπόρεσα να δώσω το παρόν στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αρεόπολης.

Το συναίσθημα αυτό δεν κράτησε για πολύ. Γρήγορα εννόησα πως αποδίδουμε τιμές πρωτίστως με τις πράξεις μας και με τον βίο που εν γένει διάγουμε και δευτερευόντως με παρελάσεις και τιμητικούς στεφάνους. Η προσήλωση μας στα εθνικά ιδανικά, παρά τις φυλακίσεις και τους πολιτικούς διωγμούς, είναι ο καλύτερος τρόπος απόδοσης τιμών στους προγόνους μας. Αργότερα θυμήθηκα τον Πέτρο Μαυρομιχάλη, το άγαλμα του οποίου κοσμεί την κεντρική πλατεία της Αρεόπολης και στην σκιά του καταθέτουμε κάθε χρόνο το στεφάνι της Χρυσής Αυγής. Ο Αρχιστράτηγος των Σπαρτιατικών Στρατευμάτων, μετά την απελευθέρωση της Ελλάδος φυλακίστηκε – άδικα – από τον Καποδίστρια, ο οποίος εκτελέστηκε – άδικα – από τον αδελφό και τον υιό του Πετρόμπεη. Ούτε κατά διάνοια δεν συγκρίνω την προσωπική μου ασημαντότητα με τους γίγαντες της εποχής εκείνης. Πλην όμως συνειδητοποιώ πως στην Ελλάδα υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας: να φυλακίζεσαι όταν αποφασίζεις να αντισταθείς στην εκάστοτε εξουσία και να αγωνιστείς υπέρ Πατρίδος.»

Ηλίας Κασιδιάρης.

8 σκέψεις σχετικά με το “«Νίκη ή Θάνατος» : Η αφοσίωση στα Εθνικά Ιδανικά είναι η καλύτερη απόδοση Τιμών στους προγόνους μας

 1. Λ. Φουντούλης προς ευρωπαίους καρεκλοκένταυρους: Είχατε μάθει να μην ακούτε

  διαφορετικές φωνές – ΒΙΝΤΕΟ

  Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

  Παρέμβαση του ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Λάμπρου Φουντούλη κατά την διάρκεια της ολομέλειας στο Στρασβούργο την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, με θέμα συζήτησης «Η τρέχουσα κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση» παρουσία του πρωθυπουργού της Σουηδίας Κου Stefan Löfven.
  Στην ομιλία του ο ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στα προβλήματα που συσσωρεύονται στην Ένωση, όπως το μεταναστευτικό και η οικονομική κρίση. Επίσης, αναφέρθηκε στα αυξημένα προβλήματα της Ελλάδας και των χωρών της νότιας Ευρώπης που μαστίζονται από την ανεργία, τις περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων και του Συστήματος Υγείας.
  Όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πρόσφατα συμβάντα στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που μόνο ευτράπελα δεν είναι.
  Τόνισε το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων από πολιτικούς χώρους που είχαν μάθει να μην ακούγεται διαφορετική πολιτική άποψη και να κάνουν τα πολιτικά παιχνίδια τους χωρίς αντίπαλο.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Πολιτικές ομιλίες Ι. Λαγού και Η. Παναγιώταρου στον Έβρο: Παρασκευή 18 Μαρτίου, Αλεξανδρούπολη – Σάββατο 19 Μαρτίου, Διδυμότειχο

  Πολιτικές ομιλίες Ι. Λαγού και Η. Παναγιώταρου στον Έβρο: Παρασκευή 18 Μαρτίου, Αλεξανδρούπολη – Σάββατο 19 Μαρτίου, Διδυμότειχο
  Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός και ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος θα περιοδεύσουν την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαρτίου στον Έβρο, όπου θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές πολιτικές συγκεντρώσεις και ομιλίες.
  Την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 18:30 στο ξενοδοχείο EGNATIA GRAND HOTEL (Πάρκο Εγνατία) στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση και ομιλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού και Ηλία Παναγιώταρου.
  Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 12:30 στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ (Χατζηαντωνίου Γεωργίου 4) στο Διδυμότειχο θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση και ομιλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού και Ηλία Παναγιώταρου.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Οι λαθρομετανάστες ήρθαν για να μείνουν: Σχολεία και παιδικούς σταθμούς θέλει στα “hot spots” ο Φίλης!

  Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει την μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην Χώρα μας. Ένα ακόμη τέτοιο σαφές δείγμα αποτελεί τα όσα υποστήριξε ο εθνομηδενιστής Φίλης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε «για την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κοινωνικού Συμβουλίου για τους πρόσφυγες του προγράμματος “Καλώς Τους”», όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε.
  Συγκεκριμένα, το ηθικό και πολιτικό αυτό παχύδερμο δήλωσε ότι «Είναι αναγκαίο να υπάρχουν παιδικοί σταθμοί στα hotspot, αφού υπάρχουν πολλά παιδιά προσχολικής ηλικίας. Είναι αναγκαίο να υπάρχουν άνθρωποι που θα διδάσκουν στα παιδιά αυτά και την ελληνική, αλλά και κάποια ευρωπαϊκή γλώσσα, δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς θέλουν να μεταφερθούν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, είναι αναγκαίο ότι πρέπει τα παιδιά να αισθανθούν πως πέρα από το φαγητό, που είναι αναγκαίο, και τη στέγη, υπάρχει και αυτό που λέγεται πολιτισμός που τους δίνεται, τα πολιτιστικά αγαθά που τους δίνονται».
  Στην συνέχεια υποστήριξε ότι «Το υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία και με τη UNICEF που έχει εμπειρία σε σχέση με την εκπαίδευση των προσφύγων, όπως και η Κυβέρνηση σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ προχωρούμε σε σχεδιασμούς, προκειμένου να υπάρξει σε πρώτο στάδιο η κοινωνική εκπαίδευση των προσφύγων και ιδιαίτερα των παιδιών, και μάλιστα των ασυνόδευτων παιδιών γιατί οι εικόνες δείχνουν ότι οι πρόσφυγες στο μεγαλύτερό τους μέρος είναι οικογένειες με μικρά παιδιά. Προχωρούμε σε σχεδιασμούς για την εκπαίδευση τους και γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι και καθηγητές δεν περίμεναν το δικό μας σήμα, ήδη είναι έτοιμοι και ξεκινούν εθελοντικά να προσφέρουν. Και το υπουργείο Παιδείας, επιχειρεί μέσα από έναν σχεδιασμό να ζητήσει και την αναγκαία οικονομική κάλυψη δράσεων εκπαιδευτικών, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης των νέων παιδιών».

  Καταπληκτικό το σκεπτικό του Φίλη, ως προς την υποκρισία του φυσικά. Την στιγμή που τα Ελληνόπουλα στερούνται ακόμη και τα βασικά στην εκπαίδευσή τους, αυτός σχεδιάζει πολυτέλειες για τα παιδιά των «προσφύγων». Την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες δεν μπορούν να πάνε τα παιδιά τους σε παιδικό σταθμό, λόγω της παγίδας – απάτης των εισοδηματικών κριτηρίων, ο Φίλης φέρεται εντελώς μειονεκτικά απέναντί τους. Αλήθεια, ο τόσο «ευαίσθητος» Φίλης προνόησε κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας του για την δωρεάν σίτιση αν όχι όλων των Ελλήνων μαθητών, τουλάχιστον αυτών που αποδεδειγμένα οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα; Αντιθέτως, φαγητό, στέγη, πολιτισμός, ψυχαγωγία, όλα αυτά θα δίνονται «αβέρτα» στα παιδιά όλων όσοι εισέρχονται παράνομα στην Χώρα μας.
  Θα ήταν αστείο να ρωτήσουμε εάν πέρασε κάτι τέτοιο, έστω και ως φευγαλέα σκέψη από το μυαλό του, για τα Ελληνόπουλα. Πέρα, όμως, από την αντιμετώπιση των Ελλήνων μαθητών ως πολιτών β΄κατηγορίας, οι όλες ενέργειες του συγκεκριμένου εθνομηδενιστή δείχνουν, αν μη τι άλλο, ότι ο κεντρικός σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι να κρατήσει τους λαθρομετανάστες σε μόνιμη βάση στην Χώρα μας, αδιαφορώντας πλήρως για το τι μέλλει γενέσθαι. Το να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των υπόλοιπων ευρωπαίων αξιωματούχων, οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών, και οι φτηνές και ξεπερασμένες διεθνιστικές ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ, μετράει περισσότερο για τους αρνησιπάτριδες της κυβέρνησης από την Εθνική Ασφάλεια και την Κοινωνική Συνοχή.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: Η βία είναι στο DNA των τούρκων – ΒΙΝΤΕΟ

  Παρέμβαση στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για την Έκθεση Προόδου της Τουρκίας για το 2015.
  Αφού καταδίκασε την πρόσφατη βομβιστική επίθεση που κόστισε δεκάδες ανθρώπινες ζωές, τόνισε ότι η βία είναι έμφυτο χαρακτηριστικό των τούρκων.
  Όσο συνεχίζεται η επιθετική πολιτική της Τουρκίας απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο, δεν μπορεί η γειτονική χώρα να γίνει ποτέ ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλο τους εκβιασμούς της Τουρκίας.

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/strathgos-g.-epithdeios-h-bia-einai-eggenhs-adunamia-ths-tourkias-giauto-ma#ixzz43FJ4jM28

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Άρχισαν τα… ισλαμικά όργανα: σφάχτηκαν μεταξύ τους οι «πρόσφυγες» στο λιμάνι του Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

  Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρεις λαθρομετανάστες, οι οποίοι μαχαιρώθηκαν κατά την άγρια συμπλοκή που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Λιμάνι του Πειραιά.
  Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις διαρροές των αρχών, η συμπλοκή ξεκίνησε κατόπιν διαφωνίας ομάδων Αφγανών και Σύρων για την φόρτιση των κινητών τους! Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τρεις από τους εμπλεκόμενους στα επεισόδια, τα οποία έληξαν όταν ηρέμησαν οι «πρόσφυγες», με τις λιμενικές αρχές να παραμένουν στο χώρο προς «επόπτευσή» του.
  Για αναζήτηση και σύλληψη των δραστών ούτε λόγος να γίνεται! Δεν πρέπει βεβαίως να δίνεται «εσφαλμένη» εντύπωση στην ελληνική κοινωνία!
  Δεν συντρέχει άλλωστε λόγος ανησυχίας: Οι δράστες θα βρίσκονται σύντομα στο «hot spot» της γειτονιάς σας…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: Ενημερωτική ημερίδα για τις συνέπειες στο Κιλκίς – Συναντήσεις με επιτροπές κατοίκων

  Η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για το θέμα των κέντρων λαθρομεταναστών πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο και σύντομα θα ακολουθήσει μια σειρά τέτοιων εκδηλώσεων.
  Η επιλογή δε της πόλης του Πολυκάστρου για την πρώτη των εκδηλώσεων είναι συμβολική, μιας και σε μερικά χιλιόμετρα υπάρχει η Ειδομένη με πάνω από είκοσι χιλιάδες αλλοδαπούς (20.000) σήμερα και η Νέα Καβάλα με πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) σχεδόν εφαπτόμενη ως οικισμός με την πόλη του Πολυκάστρου.
  Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από επιτροπές κατοίκων πολλών οικισμών και κοινοτήτων της περιοχής. Είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος και για το μέλλον του προγραμματισμού της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ που μέχρι σήμερα δεν μπορεί να προϋπολογίσει σωστά αριθμούς και ροές ούτε σε βάθος εικοσιτετραώρου. Έθεσαν ερωτήσεις και απαντήθηκαν από τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή του Κιλκίς, Χατζησάββα Χρήστου, κάτοικος και ο ίδιος μερικά χιλιόμετρα από την Ειδομένη και την Νέα Καβάλα.
  Μεγάλη ικανοποίηση επικράτησε στο κοινό, όταν διαπίστωσαν ότι τα αιτήματα των κατοίκων, αποτελούν ένα μικρό μέρος μόνο της συνολικής Εθνικής θέσης που η Χρυσής Αυγής προβάλει εδώ και δεκαετίες σχετικά με το θέμα της μετανάστευσης και αστυνόμευσης. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για την νέα ενημερωτική συνάντηση που θα γίνει στον Δήμο Κιλκίς αυτή τη φορά.

  Συνάντηση είχαν ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Χατζησάββας Χρήστος και η Επιτροπή Κατοίκων Χέρσου, όπου και έθεσε τους προβληματισμούς της σχετικά με το τεράστιο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο χωριό. Έγινε ξεκάθαρο από τον συναγωνιστή Χατζησάββα ότι το μεταναστευτικό αποτελεί Εθνικής σημασίας θέμα για την Χρυσή Αυγή, οπότε δεν υπάρχει περιθώριο για λόγια όμορφα και ψηφοθηρικά.
  Τα αιτήματα των κατοίκων λοιπόν, αν και όψιμου προβληματισμού μιας και τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ειδομένης εδώ και 2 χρόνια, είναι απλά ένα μέρος μικρό των συνολικών θέσεων που έχει ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Ο βουλευτής ως εκ τούτου δήλωσε πλήρη στήριξη με κάθε νόμιμο μέσω που διαθέτει, στους κατοίκους του Χέρσου και παρέλαβε τα αιτήματα τους.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. Διατηρείστε την Πατρίδα μας Ελληνική!

  Φιλελευθερισμός και μαρξισμός βαδίζουν με γοργά βήματα προς την απόλυτη κοινωνική απαξίωση και συνεπώς προς το θάνατό τους. Είναι όμως τέτοιας έντασης το μίσος τους για την Ευρώπη και τους Λαούς της, ώστε να επιδιώκουν με κάθε μέσο να τους συμπαρασύρουν στον όλεθρο. Μπροστά στα όσα διαδραματίζονται, κάθε ευρωπαϊκός Λαός έχει δύο επιλογές: είτε θα παραμείνει παρατηρητής υπομένοντας το μαρτύριο του αναπόφευκτου εξισλαμισμού του, είτε θα αντισταθεί προασπίζοντας τη Γη των Πατέρων του, Γη την οποία θα κληθεί να παραδώσει στα παιδιά του.
  Η πρώτη επιλογή είναι εκείνη που προτάσσεται μετά μανιώδους προπαγάνδας από το πολιτικό-οικονομικό σύστημα που εξουσιάζει την Ευρώπη. Τράπεζες, κυβερνήσεις και μέσα ενημέρωσης έχουν επιδοθεί σε έναν παραληρηματικό αγώνα ώστε να καλλιεργήσουν στους Λαούς της Ευρώπης σύνδρομα ενοχικά για το «προσφυγικό δράμα». Στην Πατρίδα μας ιδιαίτερα, ο αγώνας αυτός έχει λάβει διαστάσεις τιτανομαχίας, με θρασύτατους πλουτοκράτες να φτάνουν μέχρι του σημείου να παρομοιάσουν τις λαθρομεταναστευτικές ορδές με τους Μικρασιάτες αδελφούς μας που έναν αιώνα πριν εγκατέλειπαν κακήν-κακώς τις προγονικές τους εστίες για να γλιτώσουν από το μένος της ασιατικής μάστιγας.
  Παρά την ανηλεή και επαίσχυντη διεθνιστική προπαγάνδα, οι Λαοί της Ευρώπης υψώνουν ξανά τις Σημαίες της Εθνικής Ταυτότητας και της Ελευθερίας απέναντι στην βαρβαρότητα που επιβάλλεται δια πυρός και σιδήρου στη Γηραιά Ήπειρο. Είναι δε ενδεικτικό των προθέσεων των εξουσιαστών, πως δεν ενδιαφέρονται για τη λύση του ζητήματος που με αναίδεια ονομάζουν «προσφυγικό», αλλά αντιθέτως επιδίδονται με απύθμενο μίσος κατά των Λαών εκείνων που επιλέγουν δημοκρατικά το δρόμο της Αντίστασης.
  Το πλέον χαρακτηριστικό της εξαπάτησης των ευρωπαϊκών Λαών είναι το γεγονός πως η κατά τ’ άλλα πανίσχυρη ηγεσία της Ε.Ε. αδυνατεί να υποχρεώσει την Τουρκία να τερματίσει το εξόχως επικερδές (και όχι μόνο στον οικονομικό τομέα) για εκείνη δουλεμπόριο, μα αντιθέτως το επιδοτεί με δισεκατομμύρια από τα ταμεία της, δισεκατομμύρια δηλαδή των Ευρωπαίων φορολογούμενων. Με απλά λόγια, η κλίκα των Βρυξελλών χρηματοδοτεί τον επερχόμενο θάνατο της Ευρώπης, οι ανύποπτοι δε Ευρωπαίοι, πληρώνουν αυτούς που αύριο θα κραυγάζουν στις ευρωπαϊκές πόλεις «θάνατος στους άπιστους» και θα σκορπούν τον τρόμο.
  Έναν αιώνα πριν, οι συμμαχικοί χριστιανικοί στόλοι παρακολουθούσαν με απάνθρωπη απάθεια την σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τα στίφη του Κεμάλ. Βρίθει η μικρασιατική καταστροφή από μαρτυρίες επιζώντων που εξιστορούν πως άνδρες των στόλων αυτών έκοβαν τα χέρια Ελλήνων κι Ελληνίδων που γαντζώνονταν στα σκάφη τους, κατά τις απέλπιδες προσπάθειές τους να γλιτώσουν από τις ορδές των νεότουρκων και των τσετών. Οι απόγονοι αυτών έρχονται σήμερα να μας κάνουν μαθήματα ανθρωπισμού, έχοντας το θράσος να μας μιλούν για ανθρωπιστικό καθήκον!
  Και διερωτάται κανείς: γιατί ο στόλος του ΝΑΤΟ δεν μεταφέρει τους «δυστυχείς πρόσφυγες» στις χώρες που συγκροτούν τον πολεμοχαρή αυτό οργανισμό; Η απάντηση είναι απλή: διότι η κυβέρνηση των Αθηνών προθυμοποιήθηκε να τους απορροφήσει όλους, όχι για να τους φιλοξενήσει αλλά για να τους εγκαταστήσει μόνιμα στην Πατρίδα μας. Να τους χρησιμοποιήσει δηλαδή για να αντικαταστήσει τους Έλληνες που πεθαίνουν ελέω των Μνημονίων και εκείνους που φεύγουν για το εξωτερικό αναζητώντας εργασία!
  Με τον ίδιο τρόπο που σήμερα κατηγορείται ως ξενοφοβικός και ρατσιστής εκείνος που ζητά το αυτονόητο, να κλείσουν τα σύνορα για να πάψει η εισβολή λαθρομεταναστών, θα κατηγορείται αύριο και εκείνος που θα μιλήσει για το τέλος της φιλοξενίας των εισβολέων και την αναγκαιότητα να εγκαταλείψουν την χώρα μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα που κρύβουν από τον Ελληνικό Λαό, επιχειρώντας να δρομολογήσουν τον αφανισμό του.
  Σημασία για το αντεθνικό Καθεστώς των διεφθαρμένων που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας δεν έχει το γεγονός ότι σε λίγα μόλις χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην Πατρίδα τους, αλλά το πώς θα αποφευχθεί παντοιοτρόπως να μη γίνει η Χρυσή Αυγή πλειοψηφία στην ελληνική κοινωνία.
  Όσοι ζωντανοί λοιπόν και στοιχειωδώς σκεπτόμενοι, αναγνωρίζουν πλέον πως οι δρόμοι της Ελληνικής Πατρίδας και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ταυτίζονται πλήρως: όσο υπάρχει Πατρίδα θα υπάρχει Χρυσή Αυγή και όσο υπάρχει Χρυσή Αυγή θα υπάρχει Πατρίδα!

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.