Ο ΜΟΝΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΣΩΣEI ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.

EΠΙΚΗ ομιλία Κασιδιάρη: «Οι πολίτες μου λένε να σας ταράξουμε στο ξύλο» 

kasidiaris

Δεν θα περάσει η εθνική προδοσία…

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε με δυναμικό ύφος την εθνοπροδοτική πολιτική του Σύριζα για τα εθνικά θέματα και το λαθρομεταναστευτικό στη βουλή την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016.

7 σκέψεις σχετικά με το “Ο ΜΟΝΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΣΩΣEI ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.

  • Ο/Η 28-9-2012 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ λέει:

   Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΕΡΑΝ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ ΠΕΡΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΥΤΗ

   ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ

   12 ΑΞΙΕΣ 18 ΑΡΧΕΣ 3 ΝΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΣΥΝΟΛΟ 33 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΩΝΝΝΝ [ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑΑΑ ]
   ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ
   ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΛΛΙΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

   ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΟΛΩΝ

   ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ [ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ ΜΑΖΙ
   ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΩΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΛΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΕΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ]

   ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ-ΘΕΜΕΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ
   ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΘΕΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

   ΠΑΡΑΘΕΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ

   ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΠΟΤΕ

   ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

   ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ

   ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
   ==EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==
   Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
   ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ Ο.Η.Ε.
   ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΤΡΙΣ $
   ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
   ΑΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

   ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΛΟΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
   ΜΕ 160 ΓΡΑΦΕΙΑ Μ.Κ.Ο ΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ…

   Η == ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ == ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
   ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   ΕΙΝΑΙ == ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ==

   ΚΑΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

   ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
   Ε» ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ………..

   Αρέσει σε 1 άτομο

 1. Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος στο ΕγνατίαTV για το λαθρομεταναστευτικό – ΒΙΝΤΕΟ
  Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 – 17:32 51

  Φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Εγνατία Τηλεόραση ήταν ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
  Σχετικά με το λαθρομεταναστευτικό ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος είπε πως οι τοπικές κοινωνίες δεν έχουν ερωτηθεί για την εγκατάσταση χιλιάδων ανθρώπων στις περιοχές τους, καταγγέλλοντας παράλληλα την επικίνδυνη πολιτική κυβέρνηση.
  Ειδικότερα για την πόλη της Θεσσαλονίκης είπε πως οι χώροι που έχουν προταθεί για να φιλοξενηθούν οι «πρόσφυγες» όχι μόνο δεν θα λύσουν τον πρόβλημα αλλά θα το επιδεινώσουν.
  Οι κυβερνώντες με μια ψευτοανθρωπιστική διάσταση προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι είναι καθήκον του να υποδεχθεί τους χιλιάδες αυτούς ανθρώπους όμως, η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει το βάρος των 50.000 «προσφύγων», ανέφερε μεταξύ άλλων.
  Κλείνοντας επισήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τους Έλληνες πολίτες από την ελλιπή αστυνόμευση στα κέντρα λαθρομεταναστών.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Χρήστος Παππάς: Δικαίωμα της Παλαιστίνης στην ύπαρξή της – Ελεύθερη Παλαιστίνη!

  Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 – 18:31 46

  Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην συνάντηση μελών της ομάδας φιλίας Ελλάδας – Παλαιστίνης με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης.
  Ο κ. Παππάς καλωσόρισε τον κ. Πρέσβη και επισήμανε πως οι δεσμοί Ελλάδος – Παλαιστίνης είναι αιώνιοι και στενοί, την ίδια στιγμή που και οι δύο λαοί έχουν βιώσει κατοχές. Ο ελληνικός λαός βίωσε την τουρκική κατοχή 400 χρόνων, αλλά δεν άλλαξε ούτε χαρακτήρα, ούτε τον εθνικό του χαρακτήρα. Η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται υπό την κατοχή των ορέξεων της φιλοσιωνιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.
  Η Παλαιστίνη βιώνει, επίσης, κατοχή από ένα κράτος τρομοκράτη, το Ισραήλ, όπως είχε χαρακτηρίσει και παλαιότερα ο κ. Παππάς.
  Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η Ελλάδα εφαρμόζει μια καθαρά φιλοσιωνιστική και φιλοεβραϊκή πολιτική σε όλα τα επίπεδα, στρατιωτικό, ενεργειακό και πολιτικό. Σχετικά με τις αποφάσεις του ΟΗΕ επισήμανε πως πρόκειται για μη εφαρμόσιμες από ένα όργανο της αμερικανοσιωνιστικής πολιτικής. Είπε, επίσης, πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει περιούσιος λαός, καθώς ο Θεός όρισε την βιοποικιλότητα, τις φυλές και τον τόπο που πρέπει να ζει η κάθε φυλή.
  Έτσι, λοιπόν, και οι Παλαιστίνιοι πρέπει να ζουν ελεύθεροι στην Χώρα της Παλαιστίνης. Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού, την ώρα που άλλοι τον έχουν ξεχάσει.
  Να σημειωθεί πως ο Μηταφίδης και η Κατριβάνου διέκοψαν τον Συναγωνιστή Παππά, προσπάθησαν να δυναμιτίσουν την κατάσταση και πρόσβαλαν αγενέστατα ακόμα και τον καλεσμένο Πρέσβη της Παλαιστίνης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος διατηρώντας την ψυχραιμία του, απάντησε και αποστόμωσε τους «μαχητές» της Αριστεράς που θίχτηκαν από τα ορθώς λεγόμενα του.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Πρωτοφανές: Ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Καβάλα αποκαθήλωσαν την εικόνα της Παναγίας και παραπονέθηκαν για τις καμπάνες

  Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 –

  Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας της Καβάλας κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και εν μέσω Σαρακοστής φανατικοί ισλαμιστές μουσουλμάνοι αποκαθήλωσαν με μια προκλητική ενέργεια την εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν στο κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης. Η διαπίστωση αυτή έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια των εθελοντών και δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έλειπε η εικόνα της Παναγίας και παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, με την επικράτηση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
  Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι στο νομό Καβάλας υπάρχουν δύο άτυπα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, το πρώτο βρίσκεται στον δήμο Καβάλας όπου έχει μετατραπεί το εκθεσιακό κέντρο της Ν. Καρβάλης σε άτυπο hot spot και το δεύτερο βρίσκεται στον δήμο Παγγαίου όπου έχει μετατραπεί το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης σε άτυπο hot spot. Στο συγκεκριμένο hot spot έχουν οδηγηθεί 209 λαθρομετανάστες από τις αρχές Μαρτίου και λυμαίνονται έναν χώρο που έχει κατασκευαστεί με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού για να εξυπηρέτηση την νεολαία και τους αθλητικούς συλλόγους του δήμου και όχι τους λαθροέποικους – εισβολείς.
  Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τα ακραία και προκλητικά μουσουλμανικά στοιχεία δεν δίστασαν σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να απαιτήσουν ακόμα και από τον ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου να μην χτυπά τις καμπάνες γιατί ο ήχος τους προκαλεί τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πετάξουν ακόμα και να ποδοπατήσουν μην κάνοντας αποδεκτές τις λειτουργιές (πρόσφορο) που εστάλησαν από την Μητρόπολη Ελευθερούπολης για την σίτισή τους.
  Αμέσως μετά την εμφάνιση του δημοσιεύματος υπήρξε διάψευση τόσο από τον δήμο όσο και από την Μητρόπολη Ελευθερούπολης, ωστόσο το ζήτημα ακόμα διερευνάται. Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να δούμε ένα άλλο περιστατικό που έχει επιβεβαιωθεί από πολλά τοπικά δημοσιεύματα. Αυτό αφορά την καταγγελία μιας Χριστιανής από την Συρία που φιλοξενούνταν στο άλλο hot spot της Ν. Καρβάλης. Η συγκεκριμένη καταγγέλλει ότι φοβάται τους Ισλαμιστές που βρίσκονται στο ίδιο κέντρο φιλοξενίας και κρύβουν τον σταυρό που φοράνε γιατί το Ισλάμ θρέφει μεγάλο μίσος για τον Χριστιανούς, άλλωστε η ίδια λέει ότι οι Ισλαμιστές στην Συρία πυροβόλησαν στο πόδι τον άντρα της επειδή ήταν Χριστιανός και τους ζήτησαν να απαρνηθούν την πίστη τους αλλιώς θα τους αποκεφαλίσου όπως αξίζει σε αμαρτωλούς.
  Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες για την ασφάλεια της συγκεκριμένης οικογένειας Χριστιανών από την Συρία αναγκάστηκε ο δήμος να τους μεταφέρει σε άλλο χώρο γιατί υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την σωματική τους ακεραιότητα.
  Ίσως κάποιοι να πιστεύουν ότι κινδυνολογούμε ή ότι γινόμαστε υπερβολικοί αλλά τα τελευταία δρώμενα της πολιτικής σκηνής μας επιβεβαιώνουν καθημερινά με την συμμορία του Σύριζα θέλει να επιβάλλει ένα άθεο πολυπολιτισμικό κράτος σε μια χώρα που το 97% των Ελλήνων αυτοπροσδιορίζονται ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
  Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ

  Χωρίς τον λέοντα χωριό δεν γίνεται.
  Χωρίς τον βασιλιά, κράτος δίκαιο δεν βασιλεύει, αλλά διαίρει και βασίλευε από βασιλείς χωρίς καρδιά.
  Ο Βασιλεύς είναι ο Λέων ο νόμος.
  Ο Βασιλεύς δεν είναι παπάς, δεν είναι υπουργών υπουργός.
  Ο Βασιλεύς είναι η ανθρωπιά μας.
  Ο Βασιλεύς είναι ο Χριστός Λαός.
  Και ο Βασιλιάς του Φωτός του ο Ιωάννης ο ξυπόλυτος Μελχισεδέκ.
  Ο Βασιλεύς είναι η καρδιά και Λόγος του το Αίμα του Χριστού στις φλέβες των Ελλήνων που κυλά.
  Ο Βασιλεύς είναι… ο Πατήρ Θεός στην γη, σε στρώμα πένητος που οικεί, και τις οικίες των κορμιών των θεών του Θεού, τους υιούς Έλληνες χρίζει.
  Ο Βασιλεύς είναι ο Λόγος, η φωνή του λέοντος, η φωνή του Θεού.

  ΙΩ

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.