Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Kontra Channel για λαθρομεταναστευτικό και ισλαμική τρομοκρατία

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης ήταν φιλοξενούμενος ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.  

 

3 σκέψεις σχετικά με το “Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Kontra Channel για λαθρομεταναστευτικό και ισλαμική τρομοκρατία

 1. Εκπρόσωπος Τύπου Σύριζα: Δεν είναι το πρόβλημα οι τζιχαντιστές τρομοκράτες… Οι Εθνικιστές που προειδοποιούν για την καταστροφή είναι το πρόβλημα!

  Εκπρόσωπος Τύπου Σύριζα: Δεν είναι το πρόβλημα οι τζιχαντιστές τρομοκράτες… Οι Εθνικιστές που προειδοποιούν για την καταστροφή είναι το πρόβλημα!
  Την αλλοπρόσαλη «γραμμή» Τσίπρα υπεραμύνθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του Σύριζα, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον κομματικό σταθμό της ΕΡΤ, ερυθρό παράρτημα «Πρώτο».
  Συγκεκριμένα, μιλώντας περί των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες είπε, ουσιαστικά, ότι το πρόβλημα δεν είναι οι τζιχαντιστές που σκοτώνουν εκατοντάδες κόσμου σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά οι Εθνικιστές που προβλέπουν και προειδοποιούν για την καταστροφή και κόβουν ψηφαλάκια από τους κλέφτες και τους απατεώνες ανά την Ευρώπη.
  Δείτε τις δηλώσεις της Σβίγκου:
  «Υπάρχει ο κίνδυνος αυτή τη στιγμή να υπάρξει σύνδεση μεταξύ των τρομοκρατικών επιθέσεων και του προσφυγικού. Πολλοί θα προσπαθήσουν να το κάνουν αυτό. Ήδη ακούγονται τέτοιες ακροδεξιές φωνές σε ευρωπαϊκά κράτη… Η Ευρώπη είναι διαιρεμένη.
  Υπάρχουν από τη μία πλευρά εκείνες οι δυνάμεις, που κι προσβλέπουν σε μια Ευρώπη φρούριο, σε μια Ευρώπη εθνικών περιχαρακώσεων, σε μια Ευρώπη που θέλει να κλείσει τα σύνορα στους πρόσφυγες και να μεταφέρει το «πρόβλημα» στον γείτονα και από την άλλη όμως υπάρχουν και δυνάμεις στην Ευρώπη οι οποίες θεωρούν –και σωστά- ότι μόνο μέσα από την αλληλεγγύη και μόνο μέσα από μια ανθρωπιστική αντιμετώπιση του προσφυγικού και μπορεί να αντιμετωπιστεί το ζήτημα αλλά και αυτή η αντιμετώπιση αντανακλά μια Ευρώπη πολιτικά ενοποιημένη…
  Αν υπάρχει σήμερα ένας μεγάλος κίνδυνος για την Ευρώπη, αυτός δεν προέρχεται από, το προσφυγικό, αλλά προέρχεται από την ακροδεξιά αντιμετώπιση του προσφυγικού. Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για την Ευρώπη και από το πώς θα αντιμετωπίσει η Ευρώπη από αύριο και το προσφυγικό αλλά και την τρομοκρατία, θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον της».
  Θα αφιερώσουμε στην συντρόφισσα Σβίγκου το γνωστό κομμουνιστικό άσμα «Εμπρός της Γης οι βολεμένοι». Βλέπετε οι δηλώσεις της μπορεί να πάσχουν από λογική, αλλά υπάρχει εξήγηση. Τόσοι διορισμοί και τόσοι βολεμένοι, ανάμεσα σε αυτούς και το… αμόρε της. Με τόσο βόλεμα μέχρι και οι τζιχαντιστές φαίνονται… αρνάκια.

  Μου αρέσει!

 2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: «ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
  BY IOANNA ON 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 • ( 11 ΣΧΟΛΙΑ )
  kissinger_hartis_greece_tsipras

  Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

  Μετά από το μεγάλο ανθελληνικό παραλήρημα του Κίσσινγκερ στις 7 Μαρτίου στην σύσκεψη των Ιλλουμινάτι, όπου φέρεται να είπε για μας τους Έλληνες: «Τhey must be undone! Πρέπει να τους ξεκάνουμε!», thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/blog-post_912.html έδωσε στον Τσίπρα και την Κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα, μία νέα εντολή: “ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ”.!!!

  Αλλά όπως φαίνεται, αυτές τις εντολές του Κίσσινγκερ δεν τις μαθαίνουν οι ………. “γάτοι” της “πληροφόρησης” για να ενημερώσουν τους Έλληνες.

  Από πολύ έγκυρες πηγές λοιπόν και διασταυρωμένες, έχει δοθεί εντολή στην Κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα στην ψήφιση νόμου, με σκοπό να αφοπλιστούν οι Έλληνες, για να μην μπορούν να προβάλουν ουδεμία αντίσταση, στην σχεδιασμένη επίθεση των λαθρο- Ισλαμιστών.

  Όπως καταλαβαίνετε θέλουν να μας παραδώσουν σαν ανυπεράσπιστα αρνιά σε σφαγή. Στην αιτιολογία τους βέβαια θα λένε το ακριβώς αντίθετο. Θα λένε, πως ο αφοπλισμός γίνεται, για να προστατέψουν τους …… “πρόσφυγες” από ενδεχόμενη “εξέγερση” των Ελλήνων, και αν χρειαστεί θα “βοηθήσει” σ’ αυτό, κάποια …….. σχεδιασμένη προβοκάτσια.

  Έχει ενημερωθεί, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και όλες σχεδόν οι κατά τόπους Αστυνομικές διευθύνσεις, πως έρχεται νομοσχέδιο αφοπλισμού των Ελλήνων.

  Ετοιμάζονται λοιπόν να μας ξεκάνουν με τον ΝΟΜΟ και θεωρούν πως οι Έλληνες θα τον ……. δεχτούμε τον αφοπλισμό, αφού …… το λέει η ……. προφητεία του αγίου Κοσμά του Αιτωλού. («Θα σας ζητήσουν τα όπλα. Να έχετε διπλά να κρατήσετε το ένα. Ένα τουφέκι 100 ψυχές θα σώσει».)

  Ναι αλλά η προφητεία αυτή του αγίου Κοσμά, έχει ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ το 1936 και τώρα προσπαθούν να την “επαναφέρουν” , αλλά με …….. διαφορετικό τρόπο, για να μας αφοπλίσουν πρώτα και μετά να μας εξοντώσουν.

  Εξηγούμαι:
  Το 1936, (με δόλο πάλι πριν τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο) η Κυβέρνηση Μεταξά ζήτησε από τους Έλληνες τα όπλα, με την αιτιολογία ότι τα χρειαζόταν ο Ελληνικός στρατός. Δεν υπήρχαν τότε κυνηγητικά όπλα και όποιος είχε όπλο, ήταν πολεμικό από τον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο.

  Αλλά τότε, ήταν ακριβώς όπως το είχε πει ο άγιος Κοσμάς. Τα ΖΗΤΗΣΑΝ τα όπλα, δεν τα ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ. Δηλαδή αν ήθελες έδινες, αν ήθελες κράταγες και ένα. Ο μεγάλος όγκος των όπλων τότε , παραδόθηκαν φυσικά από τους Κρητικούς, που πάντα ήταν οπλισμένοι. Τότε βέβαια δεν άκουσαν τον άγιο Κοσμά, γιατί δεν διάβαζαν τα χειρόγραφα των προφητειών όπως σήμερα, αλλά ούτε και οι Πνευματικοί ποιμένες τότε, ασχολούνταν με τις προφητείες για να ενημερώνουν τον κόσμο ως όφειλαν.

  Έτσι έμεινε στην ιστορία ως ο “αφοπλισμός της Κρήτης” και φυσικά πρώτα τους αφόπλισαν και μετά τους επιτέθηκαν οι Γερμανοί.

  Πάντα προδότες και δόλιοι κατά των Ελλήνων είναι.

  Έτσι λοιπον, έχει επαληθευτεί η προφητεία του αγίου Κοσμά, γιατί αν ψηφίσουν σήμερα νόμο αφοπλισμού των Ελλήνων, δεν θα δίνουν φυσικά την δυνατότητα αν θέλεις να κρατήσεις τα μισά. Το καταλάβαμε;; Οπότε δεν αφορά το σήμερα η προφητεία αλλά τον αφοπλισμό του 1936. Θέλουν να κάνουν μία παραποίηση της προφητείας, που αυτούς φυσικά τους εξυπηρετεί, για να αφοπλίσουν τους Έλληνες.

  Σήμερα όμως δεν μιλάμε για άγνωστης προέλευσης πολεμικά όπλα, αλλά για κυνηγητικά και νόμιμα αγορασμένα, με νόμιμες άδειες κατοχής, που εκτός των άλλων είναι και μία νόμιμη ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. Οποιοσδήποτε νόμος θα προσκρούσει και σε άρθρα του Συντάγματος, που θα αφορούν απαλλοτρίωση νόμιμης κινητής ιδιοκτησίας.

  Να προσέχετε γιατί θα δείτε και θα ακούσετε πολλούς “λαγούς” και “παπαγάλους” να προπαγανδίζουν το μάζεμα των όπλων, για να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη. Και όχι φυσικά με τον τρόπο αυτής της δημοσίευσης που ενημερώνει και ξεσηκώνει, αλλά με ένα άλλο τρόπο υποδούλωσης της αντίδρασης.

  Θέλουν να μας ξεκάνουν λοιπόν, αλλά μας φοβούνται τόσο πολύ, που μας θέλουν και άοπλους.

  Ρε δειλές παλιοαδερφές, μήπως μας θέλετε και …… δεμένους;;;;;

  Μωρή π@υτ@ν@ Κίσσινγκερ, πολλά έχεις πει για τους Έλληνες, αλλά είσαι μία κλ@νι@ρ@ κότα. Τίποτα περισσότερο. Μας θέλεις και άοπλους, μας θέλεις και …δεμένους, μήπως να πέσουμε και για…. ύπνο, ή και πάλι φοβάσαι;;;;;

  Ρε τον φόβο μας νάχετε και με τον φόβο μας να ζείτε.!!!!

  25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.!!!!!!

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
  συγγραφέας-ερευνητής

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.