ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΟΧΙΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΞΩ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ, ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΜΙΑΣΜΑΤΑ!!!

AΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ με ξύλο, βρισίδια και δακρυγόνα στον Πειραιά μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών του Πατριωτικού Μετώπου! που τους φώναζαν: ” Θα σας πάρουν χαμπάρι οι αλλοδαποί και δεν θα μείνει κανένας! Τα παιδιά σας θα γαμάνε ρε! ΞΥΠΝΗΣΤΕ γαμώ την πουτάνα μου! Έλληνες είστε ρε!”

Άξιοι!!!   μπράβο στους εθνικιστές που μάχονται στον δρόμο…

Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΣΤΑΥΡΟ …

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

7 σκέψεις σχετικά με το “ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΟΧΙΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΞΩ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ, ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  1. ΚΟΛΑΣΗ στην Ειδομένη με επεισόδια, δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης! Οι κάτοικοι αρματώνονται με όπλα! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Οι μπασταρδοι ανθελληνες του συριζα παραδιδουν την χωρα στο ισλαμ , και μεσω μνημονιων και βαρειας φοροεπιδρομης θελουν να μας διωξουν απο την πατριδα μας.


    ΚΑΙ Οι Σκοπιανοί δεν είναι μαλάκες για να αφήσουν χιλιάδες σουνίτες ισλαμιστές να μπούνε στο έδαφος τους και να δείξουν τον πραγματικό τους σκοπό, την επιβολή του φανατικού Ισλάμ, που δείξανε ακόμα και σε εμάς που τους δεχτήκαμε, αχαριστία φυσικά προς τους άπιστους-γουρούνια όπως μας αποκαλούν, που πρέπει να πεθάνουν. Ο Άσαντ τους φταίει όχι οι τζιχαντιστές. Οι έξυπνοι ελληνόφωνοι, οι αγαπησιάρηδες του Σύριζα που τους αγαπάνε να τους πάνε στο κωλοχώρι τους και να τους κάτσουν κιόλας. Αρκετα τους ανεχτήκαμε και μαζέψαμε όλη την Σάρα και την Μάρα του πλανήτη.


    Αν νομίζετε οτι τα κανάλια ξαφνικά σας υποστηρίζουν καήκατε… Ετοιμαστείτε σε λίγο καιρό θα θελήσουν να σας πάρουν όλα τα όπλα. Φροντίστε μην πιαστείτε μαλάκες και να βοηθήσετε και κανέναν άλλο….. τα όπλα που ο καθένας έχει θα σας χρειαστούν για την αμυνά σας και την διάσωση των οικογενειών σας….


    Σοβαρά επεισόδια μεγάλης έκτασης ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής στον προσφυγικό καταυλισμό της Ειδομένης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας υπέρ της ελεύθερης διέλευσης προς τη βόρεια Ευρώπη, οι πρόσφυγες κινήθηκαν μαζικά με σκοπό να περάσουν τα σύνορα προς τα Σκόπια, και οι αστυνομικές δυνάμεις της ΠΓΔΜ χρησιμοποίησαν μεγάλη ποσότητα χημικών και δακρυγόνων προκειμένου να τους απωθήσουν προς την ελληνική πλευρά.


    Εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες προσπαθούν να προσεγγίσουν τον φράχτη μεταξύ των δύο χωρών και πολλοί από αυτούς πετούν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απαντούν διαρκώς με δακρυγόνα.

    Flüchtlinge versuchen Grenzzaum zu stürmen #Idomeni pic.twitter.com/ke6O8RMptu

    — Britta Jäger (@Britta_Jaeger) April 10, 2016

    Syrische Flüchtl. werden in #Idomeni an Grenzzaum gelassen, bitten um Hilfe. Mazedon. Soldaten erklären Situation pic.twitter.com/WFTYEfYhrt

    — Britta Jäger (@Britta_Jaeger) April 10, 2016

    Mazedonische Soldaten setzen Tränengas ein # Idomeni pic.twitter.com/x0YrIY1sBN

    — Britta Jäger (@Britta_Jaeger) April 10, 2016

    Horrific scene here in #Idomeni as people are being relentlessly tear gassed #refugees pic.twitter.com/LCwnbfC8O0

    — Lighthouse Relief (@LighthouseRR) April 10, 2016

    Families move away from #Idomeni border with their children as tear gas fills the air #refugees pic.twitter.com/RXy4WYIUTa

    — Lighthouse Relief (@LighthouseRR) April 10, 2016

    Οι κάτοικοι της Ειδομένης αγοράζουν όπλα

    Η κατάσταση στην Ειδομένη παραμένει έκρυθμη και οι γιατροί κρούουν των κώδωνα του κίνδυνου για την εμφάνιση πιθανόν νοσημάτων, τονίζοντας την ανάγκη να αδειάσει ο καταυλισμός. “Η παρουσία τόσων πολλών χιλιάδων ανθρώπων σε έναν χώρο όπως ο συγκεκριμένος και με δεδομένες τις κλιματολογικές συνθήκες πρέπει να μας κάνει πολύ επιφυλακτικούς”, αναφέρει ο Νίκος Παπαευσταθίου, επικεφαλής του ΕΚΕΠΥ.

    Εν τω μεταξύ οι κάτοικοι της περιοχής, απογοητευμένοι από την αστυνόμευση αλλά και φοβισμένοι από τα αλλεπάλληλα επεισόδια των τελευταίων ημερών, τρέχουν να αγοράσουν όπλα! “Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή, η Αστυνομία δε μπορεί να προστατεύσει σωστά τον πολίτη…” λέει ένας πωλητής όπλων, σε κατάστημα της περιοχής.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Τρίζουν τα κόκαλα του Μακρυγιάννη
    του Μπαρμπαγιάννη του Κανατά
    κάτι ξενέρωτοι Αμερικάνοι
    κάτι ροκάδες του κερατά
    πήραν φαλάγγι μπαγλαμάδες και μπουζούκια
    μα δεν πειράζει πατριώτες είμαστε εφτάψυχοι

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

    Έχετε αναρωτηθεί πόσα βάζει στην τσέπη ο ανθέλληνας που μας κυβερνάει και καλεί το λαό να υπομείνει κι άλλες περικοπές; ΙΔΟΥ ποιος είναι ο μισθός του Αλέξη Τσίπρα!

    Έχετε αναρωτηθεί ποιες είναι οι απολαβές των υψηλόβαθμων πολιτικών της χώρας μας, ή και άλλων χωρών; Ποιος είναι άραγε ο μισθός του Πρωθυπουργού, ο οποίος καλεί το λαό να υπομείνει κι άλλες περικοπές;
    Είναι άραγε προκλητικά μεγάλος;

    Αναλύοντας πλέον τα επίσημα στοιχεία τηςEurostat, μπορούμε πλέον να μάθουμε τι μισθό παίρνουν πλέον οι ηγέτες. Στην κορυφή της πυραμίδας λοιπόν, βρίσκεται ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος πολιτικός, αφού λαμβάνει περισσότερα από 250.000 ευρώ ανά έτος. Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ λαμβάνει 250.000 ανά έτος, ενώ ο Φρανσουά Ολάντ 179.000 ευρώ ανά έτος. Ο ηγέτης που λαμβάνει τα λιγότερα χρήματα είναι ο Λαϊμντότα Στραουγιούμα, ο Πρωθυπουργός της Λετονίας, ο οποίος λαμβάνει 25.285 ευρώ.

    Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην 15η θέση και λαμβάνει 85.479 ευρώ ανά ετός.

    Την ώρα λοιπόν που η χώρα βιώνει μία από τις ισχυρότερες κρίσεις όλων των εποχών, θεωρείτε ότι το ποσό αυτό είναι υπερβολικό ή όχι;

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ???ΑΠ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ???Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

      Αρέσει σε 1 άτομο

      • Έχετε αναρωτηθεί πόσα
        ΜΑΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ «ΝΟΝΟΙ» ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ αυτων των σουργελων για να καταστρεψουν την Ελλαδα και να αφανισουν τους Ελληνες????
        ΟΙ «ΝΟΝΟΙ»
        1) EVELYN DE ROTHSCHILD
        https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
        http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
        http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
        http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230

        Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

        2) JACOB ROTHSCHILD
        https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
        http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
        http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
        http://www.waddesdon.org.uk/

        Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

        VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU’.
        39,757129° N 19,946010° E

        3) DAVID DE ROTHSCHILD
        http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
        http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
        Château de Reux

        Coordinates: 49°16’31″N 0°9’22″E

        4) ERIC DE ROTHSCHILD
        http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
        http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835

        5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
        https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
        http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
        http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
        http://www.panoramio.com/photo/77169200
        Coordonnées : 46°14’6″N 6°8’34″E

        6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
        http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
        http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA

        7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
        http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

        Μου αρέσει!

      • ΟΛA ΑΥΤA TA ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.!!
        Κόλαφος για την κυβέρνηση και τους Δανειστές, η έκθεση του ειδικού εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ:
        Για μία ακόμη φορά ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη αγνοούν και αποκρύπτουν από τον Ελληνικό λαό μία τόσο σημαντική έκθεση που ουσιαστικά καταδικάζει τις Ελληνικές κυβερνήσεις, την Ε.Ε και τους δανειστές για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα μας.
        Ο κος Juan Pablo Bohoslavsky, επισκέφθηκε την Ελλάδα μεταξύ 30 Νοεμβρίου και 8 Δεκεμβρίου 2015 και στην έκθεσή του, που υποβλήθηκε στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση της Ελλάδας κατά τομέα και επισημαίνει τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχουν σημειωθεί.
        Ειδικότερα, αναφερόμενος στο τρίτο μνημόνιο, ο Ειδικός Εμπειρογνώμονας αναφέρει ότι τα επιπλέον μέτρα λιτότητας δεν πρέπει να λαμβάνονται εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εκφράζει την ανησυχία του ότι μερικά από τα μέτρα αυτά μπορεί να είναι ασυμβίβαστα με το διεθνές δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
        Αναφορά γίνεται και στο προσφυγικό, όπου υπογραμμίζεται ότι λόγω των μέτρων λιτότητας και της οικονομικής κρίσης, το Ελληνικό Κράτος μετά δυσκολίας ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στην προσφυγική κρίση χωρίς την Ευρωπαϊκή και διεθνή βοήθεια.
        Στην συνέχεια η έκθεση αναφέρει πως έχουν παραβιασθεί τα δικαιώματα και οι συνθήκες εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης, πρόνοιας, υγείας, τροφής και στέγασης και παρατίθενται αναλυτικά στατιστικά στοιχεία.
        Στα συμπεράσματα και τις συστάσεις επισημαίνεται ότι «οι δυσμενείς επιπτώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι αποτέλεσμα που επιβλήθηκε από ένα αόρατο χέρι για το οποίο δεν ευθύνονται κράτη ή διεθνείς οργανισμοί καθώς και ιδιωτικά και δημόσια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εντός και εκτός Ελλάδας. Κατ’ αρχάς θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ανευθυνότητα δανειοληπτών και δανειοδοτουμένων συνέβαλαν σημαντικά στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα.
        Δεύτερον, τα μέτρα λιτότητας δεν εμβάθυναν μόνο σημαντικά την οικονομική κρίση , αλλά μειώνοντας τις δαπάνες κοινωνικής προστασίας και δημόσιας υγείας υπονόμευσαν τα δικαιώματα στην κοινωνική ασφάλιση, την πρόνοια και την υγεία. Δόθηκε προτεραιότητα σε δραστικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις με αμφίβολα αποτελέσματα ως προς την ανάπτυξη και οι οποίες εφαρμόστηκαν σε βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.»
        Στις συστάσεις προς την Ελλάδα και τους δανειστές η έκθεση, μεταξύ άλλων, προτείνει να πραγματοποιηθεί μια μελέτη επιπτώσεων στα ανθρώπινα δικαιώματα από την εφαρμογή των μνημονίων. Επίσης προτείνεται αναβολή μείωσης των κοινωνικών δαπανών που προβλέπονται από το τελευταίο μνημόνιο, μέχρις ότου σημειωθεί μείωση της ανεργίας και της φτώχειας. Επανεξέταση των μέτρων που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών για να διασφαλισθεί ότι δεν υπονομεύονται οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δικαιώματα.
        Το πλήρες κείμενο στην αγγλική: https://goo.gl/bVasbz

        To E.ΠΑ.Μ. καταδικάζει την αποσιώπηση μιας τόσο σημαντικής έκθεσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που θυμίζει πρακτικές Xούντας και ζητά την άμεση συμμόρφωση της ελληνικής Κυβέρνησης με τις συστάσεις της.

        Τέλος, το Ε.ΠΑ.Μ. θα συμπεριλάβει την Έκθεση αυτή στην δικογραφία που θα σχηματισθεί για την δίκη κατά των Κυβερνήσεων που οδήγησαν την πατρίδα μας στην καταστροφή.

        Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.