Aυτός ο τύπος έπρεπε να ήταν σε διπλανό κελί με τον Άκη… το έχουμε πει δεκάδες φορές κι όχι να κυκλοφορεί ελεύθερος!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Νέο σκάνδαλο τύπου χρηματιστηρίου αποκαλύπτεται από το υπουργείο των οικονομικών και αφορά το νομικό τερατούργημα που είχε συλλάβει ο νοσηρός εγκέφαλος Βενιζέλου. Η ιστορία ξεκινά φυσικά από το βρώμικο 2011, όπου ο Βενιζέλος εκτός από την απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ, με ένα νομικό τερατούργημα επέτρεψε σε στοιχηματικές εταιρείες – οφσορ, πίσω από τις οποίες κρύβονται και βαρύγδουπα ονόματα της διαπλοκής, να απομυζούν τα χρήματα των Ελλήνων μεταφέροντας τα σε φορολογικούς παραδείσους, ενώ το δημόσιο δεν εισπράττει ούτε Ευρώ!

 

 

Τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, πρέπει πραγματικά να οδηγήσουν τον Βενιζέλο στο ειδικό δικαστήριο: Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη για τα πενιχρά έσοδα που δηλώνουν προς φορολόγηση οι 24 – το 2014 βάσει των κερδών προ φόρων που δήλωσαν πλήρωσαν αθροιστικά 27.000 ευρώ (!) – καθώς έχουν τις έδρες τους εκτός Ελλάδος και φορολογούνται κατά δήλωσή τους αφού ο server με τα πλήρη στοιχεία των παικτών και των συναλλαγών είναι στο εξωτερικό!!!
27,000 ευρώ και οι 24 στοιχηματζήδες του Βενιζέλου! Όσα δηλαδή πληρώνει μία τετραμελής οικογένεια μισθωτών!! ΑΙΔΩΣ ΠΙΑ!

Δηλαδή οι δύσμοιροι παίχτες έχουν την εντύπωση ότι παίζουν σε Ελληνική εταιρεία, αλλά τα λεφτά τους καταλήγουν σε οφσορ από όπου το δημόσιο όχι μόνον δεν εισπράττει, αλλά δεν μπορεί καν να ελέγξει τον όγκο του χρήματος που ρέει.

Όπως την εποχή του χρηματιστηρίου, όπου τα πράσινα τρωκτικά έσερναν τους Έλληνες να «επενδύουν» σε φούσκες από όπου οι επιτήδειοι τραβούσαν κολοσσιαία ποσά βγάζοντας τα στο εξωτερικό μέσω οφσορ. Σύμφωνα με τον τ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κύριο Μαγκούφη, οι συμμορίες αυτές έβγαλαν «νομιμότατα» στο εξωτερικό, 65 δις Ευρώ!

Τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται με αρχιτέκτονα τον Βενιζέλο. Ουδείς γνωρίζει πόσα δισεκατομμύρια παίζονται από ανυποψίαστους παίχτες, τι ξέπλυμα μπορεί να γίνεται, αλλά φυσικά και όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής, κατά πόσον μπορεί ο παίχτης να πάρει τα λεφτά του.

Χαρακτηριστικές οι καταγγελίες που αφορούν το site stoiximan.gr που δηλώνει «Ελληνική εταιρεία» αλλά έχει έδρα στην Μάλτα (!!) όπου παίχτες καταγγέλουν ότι η εταιρεία καθυστερεί την πληρωμή τους με διάφορες προφάσεις!

Το σκάνδαλο είναι πραγματικά κολοσσιαίο και φυσικά η κυβερνηση οφείλει άμεσα να κάνει εξεταστική, να ακυρώσει την λειτουργία των αφορολόγητων αυτών στοιχηματζήδων και να ζητήσει δικαστική συνδρομή για τα ποσά που ήδη έχουν διακινηθεί.

Όπως επίσης να ελεγχθούν οι σχεσεις των οφσορ αυτων με ντόπια ΜΜ»Ε» για να δούμε ποιούς πολιτικούς στοχοποιούν και εάν όλως τυχαίως αποθεώνουν τον Βενιζέλο…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Aυτός ο τύπος έπρεπε να ήταν σε διπλανό κελί με τον Άκη… το έχουμε πει δεκάδες φορές κι όχι να κυκλοφορεί ελεύθερος!!!

 1. ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!

  Εκτός από τη σύζυγο του αδελφού του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρου και την οικογένειά της , στη λίστα Λαγκάρντ είναι τελικώς και τα δύο πρώτα ξαδέλφια του πρώην πρωθυπουργού. Πρόκειται για τους Αντρέα και Αλέξανδρο Ζάννα, οι οποίοι είναι παιδιά του Παύλου Ζάννα, αδελφού της μητέρας του Σαμαρά.
  Στις καρτέλες της λίστας Λαγκάρντ, ο Αλέξανδρος Ζάννας, κοινωνιολόγος, εμφανίζεται να ανοίγει λογαριασμό στις 29 Μαρτίου του 1999. Ο Αντρέας Ζάννας, αρχιτέκτονας, ανοίγει λογαριασμό στος 23 Ιανουαρίου 2003.
  Και στους δύο λογαριασμούς, τα δύο ξαδέλφια του Σαμαρά έχουν από κοινού πρόσβαση.
  Ως διεύθυνση κατοικίας για τον Αλέξανδρο Ζάννα έχει δηλωθεί στην καρτέλα του,η οδός Πινότσι 17 Β, στην Αθήνα. Η αναζήτηση στο διαδίκτυο αποδεικνύει πως στην οδό Πινότσι 17 Β, στου Φιλοπάππου, είναι το ιστορικό σπίτι του Παύλου Ζάννα, πατέρα του Αλέξανδρου και του Αντρέα και θείου του Σαμαρά.
  Η καρτέλα στη λίστα Λαγκάρντ του αρχιτέκτονα Ανδρέα Ζάννα
  Σχέση με τους λογαριασμούς εμφανίζουν στις καρτέλες, το Private banking της MIDLAND BANK και η HSBC.
  Οι ύπαρξη των δύο ξαδέλφων του Αντώνη Σαμαρά στη λίστα δεν εκθέτει τους ίδιους, αφού μπορεί στους λογαριασμούς τους να έχουν διοχετεύσει στο παρελθόν νόμιμα εισοδήματα, αλλά τον ίδιο το Σαμαρά.
  Ο πρώην πρωθυπουργός όχι μόνο συγκάλυψε την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αλλά κάλυψε και τον στενό του συνεργάτη Σταύρο Παπασταύρου ο οποίος ήταν στη λίστα (αλλά και στα Panama Papers), με 5,5 εκατομμύρια.Τώρα φαίνεται πως εξαπάτησε το ίδιο του κόμμα, αποκρύπτοντας τη σχέση συγγενών του με τη λίστα. Ενώ η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ παραμένει στην επικαιρότητα, ο Αντώνης Σαμαράς δεν απευθύνθηκε ποτέ ούτε στους έλληνες ούτε στο κόμμα του για να τους γνωστοποιήσει πως στη λίστα είναι συγγενείς τους και να δηλώσει έστω πως πρόκειται για νόμιμα χρήματα.
  Η καρτέλα στη λίστα Λαγκάρντ του κοινωνιολόγου Αλέξανδρου Ζάννα

  Η καρτέλα στη λίστα Λαγκάρντ του κοινωνιολόγου Αλέξανδρου Ζάννα

  Να θυμίσουμε πως ο πρώην Υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου οδηγήθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο γιατί στη λίστα υπήρχαν ονόματα συγγενών του που σβήστηκαν. Ο Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά την αποκάλυψη πως η οικογένεια Παγίδα, οικογένεια της συζύγου του αδελφού του Αλέξανδρου, είναι στη λίστα Λαγκάρντ, διέρρευσε πως «οι συκοφάντες θα πληρώσουν» , χωρίς να εξηγήσει ποιές ακριβώς είναι οι συκοφαντίες. Ο ίδιος ο συμπέθερος του Σαμαρά Γιάννης Παγίδας , παραδέχθηκε την ύπαρξή του στη λίστα αλλά ο Σαμαράς επιμένει να μιλά για συκοφάντες επειδή διαφορετικά οφείλει να απαντήσει επί της ουσίας. Ο Σαμαράς επιλέγει τη σιωπή σε μια υπόθεση που απασχολεί το πανελλήνιο και για την οποία έχει σοβαρές ευθύνες στην προσπάθεια που έκανε για να την υποβαθμίσει και να την καλύψει. Ευθύνες έχει επίσης και για τη καταδίωξη του HOT DOC και του Κώστα Βαξεβάνη που αποκάλυψαν τη λίστα Λαγκάρντ. Εν ολίγοις φαίνεται πως ο Σαμαράς δεν κάλυπτε μόνο το σύστημα της διαπλοκής που φωτογραφιζόταν στη λίστα αλλά την ίδια του την οικογένεια. Ενδέχεται το ίδιο να έχουν κάνει και άλλοι πολιτικοί των οποίων άγνωστοι συγγενείς ή εταιρείες είναι βέβαιο πως είναι στη λίστα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.