Στο κανάλι των Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου ο σοσια-ληστής Καλφαγιάννης, ο διωκόμενος για υπεξαίρεση σε βάρος του δημοσίου και ιδιώτη!!!

Στο κανάλι των Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου ο Καλφαγιάννης, ο διωκόμενος για υπεξαίρεση σε βάρος του δημοσίου και ιδιώτη. Απόδειξη ότι το συγκεκριμένο κομμάτι πρώην ΠΑΣΟΚ δεν συνεργάζεται απλά με φασίστες, αλλά αποτελεί τμήμα τους που μετακινήθηκε σε ΛάΟΣ, σε αναρχο-ακραίους αριστεροδεξιούς και λοιπούς τυχοδιώκτες.

5 σκέψεις σχετικά με το “Στο κανάλι των Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου ο σοσια-ληστής Καλφαγιάννης, ο διωκόμενος για υπεξαίρεση σε βάρος του δημοσίου και ιδιώτη!!!

 1. Με μαϊμού Εγγυητική Επιστολή από tην Γκάμπια της Αφρικής… ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ προέκρινε την ανάθεση έργου με προϋπολογισμό Έργου ποσού € 12.681.241,95 «Εργασίες Αποκομιδής και Μεταφοράς Απορριμμάτων και Ογκωδών Αντικειμένων, Μηχανικής και Χειρωνακτικής Σάρωσης και Αποψιλώσεων Κοινοχρήστων Χώρων, περιόδου 2016-2018» στην εταιρεία ανακύκλωσης «TEXAN ΑΒΕΕ» (με στοιχεία φωτιά απο τοπική εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ) ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Ένας δήμος με «δοκτοράτο» στην ΑΠΑΤΗ έχει δήμαρχο τον Φώτη Χατζηδιάκο

  Με μαϊμού Εγγυητική Επιστολή από tην Γκάμπια της Αφρικής… ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ προέκρινε την ανάθεση έργου με προϋπολογισμό Έργου ποσού € 12.681.241,95 «Εργασίες Αποκομιδής και Μεταφοράς Απορριμμάτων και Ογκωδών Αντικειμένων, Μηχανικής και Χειρωνακτικής Σάρωσης και Αποψιλώσεων Κοινοχρήστων Χώρων, περιόδου 2016-2018» στην εταιρεία ανακύκλωσης «TEXAN ΑΒΕΕ» (με στοιχεία φωτιά απο τοπική εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ )
  ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Ένας δήμος με «δοκτοράτο» στην ΑΠΑΤΗ έχει δήμαρχο τον Φώτη Χατζηδιάκο
  https://www.scribd.com/doc/308366237/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A3-%CE%A1%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A5-%CE%88%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CE%B5-%CE%94%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF-%CE%A3%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%97-%CE%88%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF-%CE%A4%CE%BF%CE%BD-%CE%A6%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%A7%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF

  ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Ένας Δήμος Με «Δοκτοράτο» Στην ΑΠΑΤΗ Έχει Δήμαρχο Τον Φώτη Χατζηδιάκο

  https://www.scribd.com/embeds/308366237/content?start_page=1&view_mode=scroll&show_recommendations=true

  On Wed, Apr 13, 2016 at 4:33 PM, ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com wrote:
  ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Ένας δήμος με «δοκτοράτο» στην ΑΠΑΤΗ έχει δήμαρχο τον Φώτη Χατζηδιάκο
  https://www.scribd.com/doc/308366237/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A3-%CE%A1%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A5-%CE%88%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CE%B5-%CE%94%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF-%CE%A3%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%97-%CE%88%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF-%CE%A4%CE%BF%CE%BD-%CE%A6%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%A7%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF

  ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Ένας Δήμος Με «Δοκτοράτο» Στην ΑΠΑΤΗ Έχει Δήμαρχο Τον Φώτη Χατζηδιάκο

  https://www.scribd.com/embeds/308366237/content?start_page=1&view_mode=scroll&show_recommendations=true

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Ο/Η 28-9-2012 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ λέει:

  ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ== Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ/ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

  Η ΕΝΤΟΛΗ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΡΩΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

  ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΕΛΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΟΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ.

  Η ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΟΙΑ.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΘ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΩΝ ΜΕ Η΄ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

  Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ( ΥΠ.ΟΙΚ ΚΑΙ Δ.Ο.Υ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

  ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΡΑ.

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

  Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

  Μου αρέσει!

 3. Ο/Η 28-9-2012 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ λέει:

  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ .!!!!

  Μου αρέσει!

 4. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

  ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΟΡΟ….ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΙΑ.

  ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…ΚΑΙ ΟΥΧΙ….ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

  ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ,,,ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ,,,ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΒΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΦΟΡΟ Ο ΚΟΤΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ.

  ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΚΩΝΟΥΝ….ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ…ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ.

  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙ ΑΚΟΣΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.

  ΟΘΟΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ…ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΡΑΓΙΑΣΕ ΚΑΙ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ 2016… ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 1820.
  ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  Μου αρέσει!

 5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ !

  Φαίνεται ότι «άρχισαν τα όργανα» της άλωσης της Πατρίδας μας από του ισλάμ. Δείτε την ακόλουθη είδηση και θα καταλάβετε τη δεινή μας θέση:

  Δασκάλες έβαλαν τα χριστιανόπουλα να προσευχηθούν στον αλλάχ! «Στο 79ο νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, την ημέρα που οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν της πλατείες της Αττικής, για να προσευχηθούν, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ. Όχι, δεν κάνετε λάθος. Κάποιοι άνθρωποι επέλεξαν να μάθουν στα παιδιά ηλικίας 4 – 5 ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, τα 3 ήταν μουσουλμανόπαιδα.

  Έτσι, αντί για μάθημα, τα παιδάκια «μυήθηκαν» στη μουσουλμανική θρησκεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων, για να προσευχηθούν μαζί τους! Όπως είναι φυσικό, τα παιδάκια αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό σαν παιχνίδι και με δεδομένη την παιδική περιέργεια, έπεσαν και αυτά στο έδαφος και άρχισαν να προσκυνούν τον αλλάχ, χωρίς κανείς να κάνει τίποτε για να τα εμποδίσει» (Ιστολ. http://orahmas.blogspot.gr)!

  Φρικτό και ανήκουστο: οι δάσκαλοι, τους οποίους πληρώνουμε από το υστέρημά μας, μυούν τα παιδιά μας στην δαιμονοθρησκεία, η οποία διδάσκει και εφαρμόζει τη βία, τον όλεθρο και το θάνατο !

  ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος, 15ης Απριλίου 2016, σελ .2

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.