Περικλής Κοροβέσης: Δεν αποκλείω να δούμε τη Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα!

Περικλής Κοροβέσης: Δεν αποκλείω να δούμε τη Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα!

Ο γνωστός αριστερός πολιτικός και συγγραφέας Περικλής Κοροβέσης είναι ένας φανατικός ιδεολογικός αντίπαλος του Εθνικισμού και της Χρυσής Αυγής.  Παρά τις ιδεοληψίες και την συστηματική του προπαγάνδα όμως, δεν παραλείπει να λέει μεγάλες αλήθειες, αφού παραδέχεται την τεράστια άνοδο και απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία.  Έτσι στην τελευταία του συνέντευξη στο tvxs αναφερόμενος στο χάος που επικρατεί στην Ελλάδα με τους χιλιάδες ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες, σημειώνει:  «Αυτό που φοβάμαι περισσότερο τώρα, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ο προθάλαμος της Χρυσής Αυγής. Με την αποτυχία της πολιτικής του και με την καταστροφή που επιφέρει στην κοινωνία, όλος αυτός ο απελπισμένος κόσμος, ο οποίος ούτε γνώσεις έχει, ούτε πολιτική παιδεία έχει, και σκέφτεται τελείως αλλοπρόσαλλα, θα στραφεί στη Χρυσή Αυγή… Επομένως, δεν αποκλείω στις επόμενες εκλογές να δούμε τη Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα και στις μεθεπόμενες πρώτο κόμμα«.  Παρόλο που ο Περικλής Κοροβέσης συκοφαντεί σε άλλο σημείο της συνέντευξής του την Χρυσή Αυγή με το γνωστό τροπάριο περί «εγκληματικής οργάνωσης», εκφράζει ξεκάθαρα τον τρόμο του για την επερχόμενη τεράστια άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών.Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ένας φανατικός ιδεολογικός εχθρός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Καλομελέτα και έρχεται!

5 σκέψεις σχετικά με το “Περικλής Κοροβέσης: Δεν αποκλείω να δούμε τη Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα!

 1. Γιάννης Λαγός: Η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει τους Έλληνες Πομάκους, τους οποίους εποφθαλμιά το τουρκικό προξενείο – BINTEO

  Με επίκαιρη ερώτηση ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Λαγός έθεσε στον αρμόδιο υπουργό το τεχνητό κλίμα έντασης και πόλωσης μεταξύ των δύο θρησκευτικών κοινοτήτων που δημιουργεί στην Θράκη τόσο το DEB όσο και το τουρκικό προξενείο.
  Μάλιστα στις 29 Ιανουαρίου διοργανώθηκε εορταστική εκδήλωση-πρόκληση, παρουσία ακραίων στοιχείων από την Τουρκία, από την λεγόμενη «Τουρκική νεολαία Κομοτηνής», αφιερωμένη στα εκτεταμένα επεισόδια που είχαν δημιουργήσει εξτρεμιστικά στοιχεία την 29η Ιανουαρίου του 1988 με αφορμή την τότε απαγόρευση της χρήσης του όρου «τουρκικός» από σωματεία και οργανώσεις της μουσουλμανικής μειονότητας.
  Επιπλέον, στην συγκεκριμένη «εκδήλωση» ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε, στην εμπρηστική ομιλία του έθεσε ευθέως ζήτημα αλλαγής των συμφωνηθέντων όρων της συνθήκης της Λωζάνης, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα, πως «η κοινότητά μας είναι τουρκομουσουλμανική και επιθυμεί αν ζήσει ως τουρκομουσουλμανική».
  Επίσης, το παρόν στο κήρυγμα μίσους του ψευδομουφτή έδωσε και ο πρόεδρος του κόμματος DEB, Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπεριφερειάρχης Μουσταφά Καντραντζή, η αντιδήμαρχος της Κομοτηνής Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπτζά, ο δήμαρχος Αρριανών Ρινβάν Αχμέτ και άλλα ακραία εξτρεμιστικά στοιχεία που προπαγανδίζουν ανοιχτά την απόσχιση της Θράκης από το ελληνικό κράτος.
  Μετά από όλα αυτά ο συναγωνιστής Λαγός απευθυνόμενος στον υπουργό εξωτερικών έθεσε δύο βασικά ερωτήματα: Ποια μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των αποσχιστικών δραστηριοτήτων των εν λόγω οργανωμένων αποσχιστικών κύκλων που ενσπείρουν στην περιοχή της Θράκης το μίσος και εντείνουν τις εντάσεις μεταξύ των θρησκευτικών κοινοτήτων;
  Όπως και πώς θα αποτρέψει την πολιτική της σύγκρουσης και έντασης που καλλιεργούν εν ενεργεία πολιτικοί από την Τουρκία που επισκέπτονται την ευαίσθητη εθνικά περιοχή της Θράκης; Ο υπουργός του Σύριζα κατά την απάντησή του αρκέστηκε στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και της συνθήκης της Λωζάννης.
  Κατά την δευτερολογία του ο Συναγωνιστής Λαγός, τόνισε πως η συνθήκη της Λωζάννης δεν εφαρμόζεται σημειώνοντας πως οι συγκεκριμένοι κύκλοι αναπροσδιορίζονται ως «τούρκοι» και όχι μουσουλμάνοι. Παράλληλα, κατήγγειλε τους κυβερνητικούς βουλευτές που φωτογραφίζονται με την σημαία της «ανεξάρτητης δυτικής Θράκης» και τον εκφοβισμό που υφίστανται οι Πομάκοι. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις προσπάθειες εκτουρκισμού των Ελλήνων Πομάκων, καταγγέλλοντας την δράση του τουρκικού προξενείου, το οποίο δεν σέβεται ούτε τις διεθνείς συνθήκες ούτε την Ελληνική νομοθεσία.
  Έθεσε το ζήτημα του καραβανιού αλληλεγγύης που διοργανώνει το τουρκικό κράτος στην Θράκη και μοιράζει τρόφιμα αποκλειστικά σε μουσουλμάνους που δηλώνουν τούρκοι κάτι που παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους. Μάλιστα σημείωσε πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν κατηγορηθεί ως ρατσιστές για τα συσσίτια που διοργανώθηκαν με σκοπό να βοηθήσουν τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Κλείνοντας μίλησε για τα προβλήματα και τις επιθέσεις που δέχονται οι Πομάκοι που δηλώνουν Έλληνες σημειώνοντας πως και η κυβέρνηση του Σύριζα τους στέλνει στην αγκαλιά της τουρκίας.
  «Η Χρυσή Αυγή θα είναι στο πλευρό των Ελλήνων Πομάκων και στις 7 Μαΐου, θα κάνει κάτι που δεν έχει κάνει κανένα κόμμα μέχρι τώρα, θα διοργανωθεί εκδήλωση στο Πομακοχώρι Γλαύκη με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρόντες για να συζητήσουν με τους Πομάκους και να τους αγκαλιάσουν σε μια μεγάλη αγκαλιά Ελλάδος απλώνοντας την γαλανόλευκη από επάνω», είπε χαρακτηριστικά.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Στρατηγός Γ. Επιτήδειος στην εκπομπή της Χρυσής Αυγής

  Στην αποψινή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γ. Επιτήδειος σχολιάζουν όλες τις τρέχουσες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις.
  Με νέο σκηνικό, θεματολογία, προβολή βίντεο για σχολιασμό και τηλεφωνικές παρεμβάσεις επιστρέφει ανανεωμένη η πολιτική εκπομπή του Λαϊκού Συνδέσμου.
  Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής των καναλιών, η ιστοσελίδα του Κινήματός μας XAgr.net αποτελεί πλέον το μοναδικό ελεύθερο βήμα για τους Έλληνες Εθνικιστές.

  http://pdvod.new.livestream.com/events/00000000004f49bb/deb4a01c-0c50-4be7-911c-18d4cc2ab791_446.mp4?gda=1460742840_28440ca9e01e8695b5081490b46677b9

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Θέλουμε κράτος ευλογημένο από τον Θεό και γι΄ αυτό θα αγωνιστούμε!

  Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή μίλησε στην εκδήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για όλα τα φλέγοντα ζητήματα.

  Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην αυριανή διαδικασία για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των καναλιών, χαρακτηρίζοντάς την ως κίνηση εντυπωσιασμού. Η Χρυσή Αυγή θα είχε κατεβάσει άμεσα τους διακόπτες στα χρεοκοπημένα τσοντοκάναλα.
  Αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται σθεναρά στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας. Εν αντιθέσει η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει τα πάντα, ακόμα και τον τάφο του Θεμιστοκλή! Οι μαρξιστές θέλουν να διαλύσουν το Εθνικό κράτος των Ελλήνων που ιδρύθηκε στο όνομα της Αγίας Τριάδας.
  Οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε κράτος Εθνικό, ευλογημένο από τον Θεό και γι΄ αυτό θα αγωνιστούμε.
  Εν συνεχεία απάντησε στις ερωτήσεις των Συναγωνιστών Ευάγγελου Καρακώστα (βουλευτή Βοιωτίας), Χρήστου Χατζησάββα (βουλευτή Κιλκίς) και Μαρίας Σιδέρη – Τσάμη για τα χρέη των κομμάτων, την Εθνική παραγωγή, το χάος από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες και τα εθνοκτόνα μνημόνια.
  Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέδειξε την υποκρισία, την ανικανότητα και την καταστροφή που επέφερε η εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να παραιτηθεί άμεσα!
  Τέλος, τόνισε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΣΡ τα κανάλια της διαπλοκής αποσιωπούν συστηματικά τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ψέμματα στον ελληνικό λαό. Την λάσπη τους εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου την μετρούν ως προβολή!
  Η Χρυσή Αυγή θα δώσει την μάχη απέναντι στην χούντα των νταβατζήδων.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Κάρφωσε τον Σαμαρά ο Μπάμπης! Σπάει η “ομερτά” στην συμμορία των σκευωρών – ΒΙΝΤΕΟ

  Πριν από λίγο ο Μπάμπης Αθανασίου κάρφωσε στεγνά τον Σαμαρά στην Επιτροπή Θεσμών για μία ακόμη παρέμβαση στην λειτουργία της Δικαιοσύνης. Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρώην υπουργός του παραδικαστικού είχε καταθέσει εισαγγελική αναφορά για την υπόθεση του «ηχητικού Σαμαρά».
  Το έγγραφο αυτό βρισκόταν παράνομα στην κατοχή της ΝΔ, καθώς δεν έφερε ούτε καν σφραγίδες της εισαγγελίας, μεγαρόσημα κλπ.
  Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε εξηγήσεις από τον σκευωρό Αθανασίου, ο οποίος έσπευσε να καρφώσει τον Σαμαρά για νέα παρέμβαση στην Δικαιοσύνη: αρχικά ομολόγησε πώς το συγκεκριμένο έγγραφο του το έδωσαν από το γραφείο του Σαμαρά και στη συνέχεια παραδέχθηκε πώς είναι πράγματι παράτυπο! Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής εξερράγη και απαίτησε την άμεση κλήση του Σαμαρά για να δώσει εξηγήσεις: α) για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του αυτό το έγγραφο, δηλαδή αν πήγε ο ίδιος στο γραφείο του Ντογιάκου ή αν ο Ντογιάκος του το παρέδωσε ιδιοχείρως και β) το σημαντικότερο: αν αναγνωρίζει τη φωνούλα του στο επίμαχο ηχητικό.
  Εις ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης, ο σκευωρός Αθανασίου είχε ισχυριστεί επί λέξει ότι: «Οι πραγματογνώμονες σαφέστατα αποφαίνονται ότι η φωνή δεν είναι του Σαμαρά», Στο έγγραφο που κατέθεσε όμως, οι πραγματογνώμονες φέρονται να αποφαίνονται ότι: «Δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι η φωνή που ακούγεται είναι του Σαμαρά», ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! Προκύπτει λοιπόν μείζον ζήτημα, γι’ αυτό και ο εκπρόσωπός μας απαίτησε να έρθει άμεσα στην βουλή η εν λόγω πραγματογνωμοσύνη.
  Το παραδικαστικό κύκλωμα και τα πολιτικά ανδρείκελα που προσπάθησαν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή ξηλώνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Βρισκόμαστε στην φάση που ο ένας καρφώνει τον άλλο, όπως έκανε σήμερα ο αρχισκευωρός Αθανασίου σε βάρος του αρχηγού της εγκληματικής συμμορίας Σαμαρά.
  Το γεγονός ότι ο ίδιος ο Σαμαράς κατείχε παράνομα έγγραφο της δικογραφίας, ενώ η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη, αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι αυτός κατά παράβαση της μυστικότητας της προδικασίας είχε ενημέρωση για την πορεία της δικαστικής έρευνας. Εγείρονται μείζονα ερωτήματα για τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη η πραγματογνωμοσύνη από τη ΔΕΕ. Ακολουθεί το αίτημα που κατέθεσε ο εκπρόσωπός μας στην επιτροπή θεσμών:

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ «ΓΟΝΑΤΙΣΕ» ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ !

  ΧΑΘΗΚΕ δυστυχώς και η ελπίδα μας ότι το Πατριαρχείο της Ρωσίας θα ήταν το ανάχωμα κατά του παπισμού και του οικουμενισμού, με τη συνάντηση του Πατριάρχου κ Κυρίλλου με τον «αλάθητο» στην Κούβα τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο κ. Κύριλλος ζήλεψε τη «δόξα» της Νέας Ρώμης και της Ρώμης και «έβαλε πλώρη» να γίνει η Τρίτη Ρώμη, δίνοντας «γη και ύδωρ» στον οικουμενισμό! Αποκαλυπτικό ήταν το σχετικό άρθρο στην εφημερίδα μας: «Η ψευδο-Τρίτη Ρώμη ακολουθεί πιστώς την Νέα Ρώμη και αμφότερες τη Ρώμη»!

  Ζήλεψε την «δόξα» του Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως ο Πατριάρχης Μόσχας, ώστε επεδίωξε να συναντηθεί με τον Πάπα στην Κούβα μόλις προ δέκα περίπου ημερών. Το παρασκήνιο μεγάλο, εκτενές και το όζον παιγνίων, τα οποία δεν συνάδουν με το εκκλησιαστικό ήθος. Εκείνο όμως το οποίο κατέπληξε τους Ορθοδόξους ήταν το κοινό ανακοινωθέν, το οποίο είναι οικουμενιστικότερο και από τον Οικουμενισμό! Το κείμενο αποτελείται από 30 σημεία, αρκετά από τα οποία αφορούν στον πόλεμο της Μ. Ανατολής και της Ουκρανίας, τον θεσμό του γάμου, ο οποίος πλήττεται, τις εκτρώσεις, την ευθανασία, την πτώχεια, κ.α. Εξ ίσου μέγα μέρος αφορά στις σχέσεις με τους Παπικούς»!

  Αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση. Η πολυπληθέστερη Ορθόδοξη Εκκλησία «γονάτισε» στον επάρατο οικουμενισμό! Δεν μας μένει παρά να προσευχόμαστε αέναα, με δάκρυα και κοπετούς, για να κάνει έλεος ο Κύριος και να συνεφέρει τους ασυγκράτητους οικουμενιστές Ιεράρχες μας στο δρόμο των αγίων Πατέρων μας!

  ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος, 15ης Απριλίου 2016, σ. 2.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.