το κυβερνητικό σαθροκάναλο της ΕΡΤ προπαγανδίζει όλο το 24ωρο υπερ της λαθρομετανάστευσης ραδιοφωνικά & τηλεοπτικά ~ Sήμερα ήταν η σειρά της επταετίας…

10393725_1650410705196554_8172231501959948404_n

το προπαγανδιστικό βοθροκάναλο του σύριζα σε όλο του το μεγαλείο προπαγάνδας και ψεύδους!!!

καταδικάστε το και απομακρυνθείτε απ’ απ αυτό. Είναι το πιο αισχρό εργαλείο βρόμικης προπαγάνδας του κυβερνητικού τόξου συριζοανέλ. Είναι αυτό που με το «έτσι θέλω» το χρυσοπληρώνουμε όλοι μας στους λογαριασμούς της ΔΕΗ κι ας μη το βλέπουμε ή κι ας μην το ακούμε. Ετσι γιατί πρέπει να καλοπερνάν εκεί στην ΕΡΤ οι 3000 διορισμένοι χαραμοφάηδες, οι φίλοι κι οπαδοί του σύριζα!!!  Σήμερα 21 του Απρίλη αν την ανοίξεις θ’ ακούσεις μύδρους κι αναθέματα κατά της επταετίας του Παπαδόπουλου, από κάτι άθλια καλοπληρωμένα παπαγαλάκια, που τα περισσότερα ήταν αγέννητα εκείνη την εποχή. Κι όμως τα πληρώνουν από τις δικές μας τσέπες για να προπαγανδίζουν σε βάρος της νοημοσύνης μας και της αληθινής ιστορίας αυτού του τόπου!  ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ,

ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ !!!

 

 

ERT

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ !!!

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση την οποία υπογράφουν ο υπουργός Επικρατείας κ Ν. Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργόςΟικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκης οι αμοιβές του ΔΣ της ΕΡΤ διαμορφώνονται ως εξής:

Η μικτή μηνιαία αμοιβή του Προέδρου του Δ.Σ. (Διονύσης Τσακνής) θα ανέρχεται στο ποσό των 2.850 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές, καθώς και οι αμοιβές για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., όπως διαβάζουμε σε καθεστωτικό πόρταλ.

Η μικτή μηνιαία αμοιβή του Διευθύνοντος Συμβούλου (Λάμπης Ταγματάρχης) θα ανέρχεται στο ποσό των 4.275 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές, καθώς και οι αμοιβές για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

μικτή μηνιαία αμοιβή των τριών (3) μελών του Δ.Σ. της περίπτωσης (γ) της παρ. 1 του άρθρου 7 του ν. 4324/2015, που διορίζονται σύμφωνα με τη διαδικασία των παρ. 2 και 4 του ιδίου άρθρου, θα ανέρχεται στο ποσό των 1.100ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές, καθώς και οι αμοιβές για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Η μικτή μηνιαία αμοιβή των δύο (2) μελών του Δ.Σ. της περίπτωσης (δ) της παρ. 1 του άρθρου 7 του ν. 4324/2015, που εκλέγονται από τους εργαζομένους της Ε.Ρ.Τ.   Α.Ε. και διορίζονται σύμφωνα με τη διαδικασία των παρ. 3 και 4 του ιδίου άρθρου, θα ανέρχεται :είτε στο ποσό των 1.100 ευρώ, που περιλαμβάνει τις πάσης φύσεως αποδοχές, καθώς και τις αμοιβές για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., είτε θα ισοδυναμεί με το σύνολο των τακτικών αποδοχών τους, εφόσον αυτές κατά την ημερομηνία διορισμού τους ήταν ανώτερες της καθοριζόμενης με την παρούσα αμοιβής.

Οι ανωτέρω αμοιβές δύνανται να αναπροσαρμοστούν με σκοπό την τήρηση ισοσκελισμένων προϋπολογισμών της  Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Ο Πρόεδρος, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ρ.Τ.    Α.Ε. δεν δικαιούνται καμία άλλη χρηματική απολαβή, αποζημίωση ή προνόμιο, πέραν της καθοριζόμενης με την παρούσα αμοιβής.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “το κυβερνητικό σαθροκάναλο της ΕΡΤ προπαγανδίζει όλο το 24ωρο υπερ της λαθρομετανάστευσης ραδιοφωνικά & τηλεοπτικά ~ Sήμερα ήταν η σειρά της επταετίας…

  1. ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.

    ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩ ΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ….ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 67 ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙ ΝΕΚΡΗ ΣΚΥΛΑ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ…ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ…

    ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.