Μας κυβερνούν Μασόνοι και Εβραιολάγνοι πολιτικάντηδες ~ Έλληνες πρέπει να τους διώξουμε με οποιοδήποτε τρόπο…

δείτε τους, ένας κι ένας είναι όλοι τους στιγματισμένοι ανθέλληνες…

Η ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΚΥΡΙΟΙ.
ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ; ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΤΣΗ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ; Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,,,

 

 

4 σκέψεις σχετικά με το “Μας κυβερνούν Μασόνοι και Εβραιολάγνοι πολιτικάντηδες ~ Έλληνες πρέπει να τους διώξουμε με οποιοδήποτε τρόπο…

 1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: Έφαγαν 975 δις ευρώ……

  Έφαγαν,έφαγαν ότι υπήρχε στη χώρα κινητό και ακίνητο,ότι πετούσε και ότι ενέπνεε.(Να μην τα χαρούν,ούτε αυτοί,ούτε οι απόγονοι τους.)

  Τρομακτικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τη μελέτη του διδάκτορα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Παναγιώτη Ξυδώνα, ο οποίος αποκάλυψε πως μέσα σε 35 χρόνια η χώρα δανείστηκε το υπέρογκο ποσό των 975 δισεκατομμυρίων ευρώ.
  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της μελέτης, τα 650 δις ευρώ προέρχονται από δάνεια των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που πέρασαν από την Ελλάδα, ενώ τα 300 δις από επιδοτήσεις που εισέπραξε η χώρα μας καθ’ όλη τη διάρκεια των 35 αυτών ετών.
  Καταλαβαίνουμε πλέον ποιο είναι το μέγεθος της μαύρης τρύπας που έχει δημιουργηθεί και το γιγαντιαίου χρέους που έχει προκληθεί από τους χειρισμούς των κυβερνήσεων αυτών, οι οποίοι μας οδήγησαν στα μνημόνια και στο ΔΝΤ. Όλα τα μέτρα φτώχειας και λιτότητας έχουν στην ουσία πυροδοτηθεί από τις εγκληματικές κινήσεις αυτές, οι οποίες έχουν διαλύσει την Ελλάδα.
  Επιπλέον, η διαπλοκή που προκλήθηκε από τον συνεχή δικομματισμό των ετών της μεταπολίτευσης, συνεπικουρεί στην όξυνση της κρίσης, αφού στην ουσία γιγάντωσε το ήδη τεράστιο χρέος. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα σκάνδαλα της Siemens, των υποβρυχίων και των δημοσίων διαγωνισμών, τα οποία είχαν αρνητικότατες συνέπειες για την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.
  Η δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών μας βοηθά να κατανοήσουμε ποιοι είναι οι αληθινοί παράγοντες της βαθύτατης οικονομικής κρίσης που βιώνουμε σήμερα. Οι ίδιοι άνθρωποι που προκάλεσαν το πρόβλημα και μας οδήγησαν στην καταστροφή, καλούν σήμερα τους πολίτες να «υπομείνουν» κι άλλες περικοπές, φορολογικά μέτρα και βάναυση λιτότητα. Οι ίδιοι άνθρωποι σε λίγο καιρό θα ζητήσουν τη ψήφο μας.

  Αν ο μεγάλος ηγέτης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τους είχε εκτελέσει όλους,όλους δεν θα φτάναμε σε αυτά τα χάλια,στην εξαθλίωση του λαού,με τους απατεώνες και λήσταρχους που υπάρχουν.

  Πιστεύω σύντομα ο λαός να ξυπνήσει, να τους εκτελέσουμε έξω στην πλατεία Συντάγματος.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Έχω μια αδερφή κουκλίτσα αληθινή, τη λένε Βόρειο Ήπειρο, στην πραγματικότητα ποτέ δε με απασχόλησε πολύ…

  Της Μελίνας Κονταξή
  Ιστορικός – Δρ. Βαλκανικού Πολιτισμού

  Το 1913 ο ελληνικός στρατός ελευθερώνει τις πόλεις της Βορείου Ηπείρου. Δυο κάστρα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, η Χειμάρρα και η Κορυτσά είχαν απελευθερωθεί νωρίτερα (1912). Ο ελληνικός στρατός απελευθερώνει το κατεχόμενο βόρειο τμήμα της ενιαίας Ηπείρου από τους Οθωμανούς Τούρκους.

  Το 1914 ο Ελληνικός στρατός ξαναελευθερώνει την Βόρεια Ήπειρο. Το τεχνητό κράτος που δημιούργησαν Αυστριακοί και Ιταλοί ούτε την τάξη δεν μπορούσε να επιβάλλει. Η Βόρειος Ήπειρος ενώθηκε για λίγο με την Ελλάδα.

  Το 1940 τρίτη απελευθέρωση. Η βοήθεια των Βορειοηπειρωτών στον ελευθερωτή στρατό είναι μεγάλη. Yποδέχονται πανηγυρικά τον ελληνικό στρατό και πολλοί κατατάσσονται εθελοντές. Από την φροντίδα για την φιλοξενία και την τροφή των Ελλήνων φαντάρων ως την συμμετοχή του στον αγώνα και την φροντίδα για την ταφή των νεκρών ηρώων, ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός έδειξε την πίστη και την αγάπη του στο έθνος, όχι ότι την είχε δείξει τότε για πρώτη φορά.
  Από την συμμετοχή στην Φιλική εταιρεία ως τον Σπυρομηλιό και το εθελοντικό σώμα των Χειμαρριωτών του, οι Βορειοηπειρώτες αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση του έθνους.

  Το 1914, αφού πουλήθηκαν από την Ελληνική κυβέρνηση, μετά το δίλημμα που τέθηκε από τους δήθεν συμμάχους… ‘‘ξεχάστε την Βόρειο Ήπειρο αν θέλετε τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου’’ υπερασπίστηκαν όλοι οι Ηπειρώτες την ελληνικότητα της αρχαίας ελληνικής πατρίδας που η κυβέρνηση είχε αποφασίσει αβασάνιστα να θυσιάσει.
  Πολλά μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση σε διάφορες περιπτώσεις, να παζαρέψει με τους διεθνείς νταβατζήδες, να δει ποιος έδινε τα περισσότερα, να εκμεταλλευτεί τις αντιθέσεις τους αντί να υπακούει και να διαλέγει στρατόπεδα. Ο Άθεος Κεμάλ συνάσπισε τους μουσουλμάνους στο όνομα της τζιχάντ για να πολεμήσει τον ελληνικό στρατό και να εφαρμόσει την σχεδιασμένη γενοκτονία των γηγενών μη Τούρκων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και πήρε με το μέρος του από τους Άγγλους καπιταλιστές ως τους Μπολσεβίκους. Δεν χρειάζεται να είσαι ο γενοκτόνος που ήταν, για να ξέρεις ότι οι ισχυροί ξέρουν μόνο την γλώσσα του συμφέροντος.

  Μόνοι τους λοιπόν οι Ηπειρώτες με την κήρυξη της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Βορείου Ηπείρου παλεύουν για την διαφύλαξη της ταυτότητας τους που την έσωσαν από τους Οθωμανούς για να την πουλήσουν οι νταβατζήδες της Δύσης χωρίς να τους ρωτήσουν. Ο Αυτονομιστικός Αγώνας που κατέληξε στην Αυτόνομη Δημοκρατία της Βορείου Ηπείρου και στην ελληνική υποχώρηση του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, έδειξε τον ηρωισμό και την αγάπη των Ηπειρωτών για το έθνος. Το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που έχει υπογραφεί από την Αλβανία και εγκριθεί από τις Μεγάλες Δυνάμεις, αναγνώριζε στην πραγματικότητα την αυτονομία της περιοχής, συν εκπαιδευτική, γλωσσική και θρησκευτική ελευθερία.

  Η Ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου έχει αναγνωριστεί από μια σειρά ξένων νομοθετικών οργάνων, όπως η Γερουσία των ΗΠΑ, όπου το 1946 η επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων ψηφίζει ότι τα Δωδεκάνησα και η Βόρειος Ήπειρος θα έπρεπε να αποδοθούν στην Ελλάδα. Το ίδιο πίστευαν και ξένοι διπλωμάτες και πολιτικοί καθώς ήταν ευνοϊκοί στην παραχώρηση της Βορείου Ηπείρου στην Ελλάδα. Το 1935 το Διεθνές δικαστήριο της Χάγης καταδικάζει την Αλβανία για το κλείσιμο των σχολείων της Ελληνικής μειονότητας.

  Και τι έκαναν οι Ελληνικές πολιτικές δυνάμεις για τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου που δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται για τα πιο βασικά ανθρώπινα δικαιώματα;

  Η αριστερά εγκλωβισμένη στην ιδεοληψία της υπερασπίστηκε τον αλβανικό εθνικισμό. Ο κομμουνιστής Ενβέρ Χότζα και η εθνικιστική οργάνωση Μπαλί Κομπετάρ (που από ένα σημείο και μετά συνεργάστηκε απόλυτα με τους κατακτητές), πολεμούσαν και οι δυο εναντίον του Μετώπου για την Απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου, πάνω από όλα Αλβανοί. Η Μονομερής άρση του εμπολέμου χωρίς καμιά αλβανική υποχώρηση, ήρθε επί σοσιαλισμού.
  Η δεξιά και το κέντρο όντας υποτελείς στην Δύση δεν έκαναν τίποτα, πέρα από λεκτικές κορώνες.

  Η μόνη προσπάθεια για την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου που δεν προήλθε από τους Βορειοηπειρώτες έγινε από το έθνος, από Κύπριους που θέλησαν να οργανώσουν αντάρτικο στην Βόρειο Ήπειρο αλλά οι εξελίξεις στην Κύπρο δεν το επέτρεψαν.

  Σήμερα οι Αλβανοί αρπάζουν γη Βορειοηπειρωτών, καταστρέφουν εκκλησίες και το κράτος, όχι μόνο οι πολιτικοί του, σιωπά.

  Ελλάδα δεν είναι μόνο το ελλαδικό κράτος που δεν σχημάτισε το έθνος αλλά σχηματίστηκε (όσα κομμάτια έγινε κατορθωτό να απελευθερωθούν) από αυτό. Από το 1920 και μετά όμως ειδικά το κομμάτι του έθνους που κατοικεί στο κράτος φαίνεται να το έχει ξεχάσει.

  Όχι, δεν είναι δικαιολογία η οικονομική κατάσταση, όπως δεν ήταν και το 1920. Αν δεν δίνεις δεκάρα τσακιστή για τον αδερφό σου που θυσιάστηκε κι αυτός για να πάρετε πίσω το κοινό σας οικόπεδο, γιατί δεν έβλεπε δικό μου και δικό σου αλλά ένα οικόπεδο, αλλά το δικό του κομμάτι δεν μπόρεσε να το απελευθερώσει, τότε δεν θα υπερασπιστείς τίποτα. Γιατί αν αδιαφορείς για τον αδερφό σου θα αδιαφορήσεις και για τον γείτονα, τον συνάδερφο, τον κάτοικο του κράτους που δεν έχετε τα ίδια συμφέροντα. Όλα εξηγούνται.

  Σήμερα οι Αλβανοί αρπάζουν γη Βορειοηπειρωτών, γκρεμίζουν εκκλησίες και η ελληνική πολιτεία, η επιλεκτικά ευαίσθητη αριστερά, σιωπά, ενώ ο λαός του κράτους πετάει μερικές κορώνες, το ίδιο και οι ελληνισμός της διασποράς.

  Ή θα γίνει συνείδηση ότι το έθνος είναι ένα, από την Λευκωσία ως την Χειμάρρα και από τα πολυβασανισμένα απομεινάρια του Ελληνισμού στην Συρία ως τους εξισλαμισμένους Πόντιους ή δε θα σκλαβωθούμε μόνο για 400 χρόνια.

  Σταδιακά θα καταντήσουμε αυτό που έχουμε ήδη αρχίσει να γινόμαστε, καρικατούρα… απολίθωμα… ανάμνηση.

  ΠΗΓΗ: http://aftonomi.gr/

  Μου αρέσει!

 3. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΣΙΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΟΥΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΣΕΙ…

  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ…ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ….ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ…ΕΚ ΤΩΝ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ…

  Μου αρέσει!

 4. ΜΑΣΟΝΟΙ…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ…ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΝΟΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΦΩΝΑΞΕ ΔΥΝΑΤΑ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΚ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΠΟΛΤΙΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΟΠΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΧΓΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΣΠΑΤΑΛΟ….ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΓΡΙΟ ΘΗΡΙΟ….ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΝΑ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΜΑ.

  ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ
  ΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΓΑΤΑΔΕΣ.

  ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821. ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΣΤΕΙΡΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΑΒΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ.ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ…ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ…ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ..

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.