Η απεργία των δημοσιοκάφρων είναι «απεργία μαϊμού» ~ ΜΗΝ τους πιστεύετε… πολιτική και δημοσιοκαφρίλα είναι αδερφάκια δίδυμα!!!

dimoulidou

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΠΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!   ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ «ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ»  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ,  ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.  Η ΑΘΛΙΑ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΡΟΥΝ Σ’ ΕΝΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ!!! ΓΙΑΤΙ, ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ  ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ…


Εκλογές 12 Ιουνίου 2016

Πηγές αναφέρουν ότι δόθηκε εντολή στον Άρειο Πάγο να προετοιμάσουν καταλόγους, και η ημερομηνία των εκλογών θα είναι 12 Ιουνίου 2016. Αν ισχύει η πληροφορία μάλλον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προλάβει να ψηφίσει το ασφαλιστικό, το κακό είναι ότι πάλι ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει τις επιπτώσεις (4 εκλογές σε λιγότερο από 1,5 χρόνο!).   Ποιες πηγές; Η «δημοσιογραφία» των πολιτών; Δόθηκε αλήθεια σαββατιάτικα εντολή να προετοιμάσουν οι Αρειοπαγίτες τους καταλόγους, ενάμιση μήνα πριν; Πάλι διαρρέει άραγε η κυβέρνηση φήμες για να φοβηθούν οι δανειστές και να υποχωρήσουν; Συνδυάζοντας τις -ανυπόστατες μέχρι στιγμής και απ’ όσο ξέρουμε- φήμες με τις νέες αλλοπρόσαλλες δηλώσεις Τσίπρα και Καμμένου (ο πρώτος είπε πως είμαστε ένα βήμα απ’ την ανάκαμψη (!) κι ο δεύτερος -που είχε προβλέψει πως την Πρωτομαγιά σωζόμαστε- τώρα λέει ότι έρχονται καλύτερες ημέρες από το καλοκαίρι και μετά), μπορούμε να κάνουμε διάφορες εικασίες. Καμία, δυστυχώς, δεν είναι καλή… Το μόνο σίγουρο είναι, πως: Ο,τι και να γίνει αυτοί θα το σώσουν το τομάρι τους φεύγοντας για  «άλλες μακρυνές πολιτείες» όπου μαζί  με τα εκατομμύριά τους (τα κλεμένα φυσικά) θα συνεχίσουν να ζουν βασιλικά για πολλές γενιές ακόμα, αλλά η Ελλάδα θα πάψει εξ’ αιτίας τους να «αναπνέει», η Ελλάδα θα υπάρχει μόνον στην παλιά Ιστορία…   

 

 

6 σκέψεις σχετικά με το “Η απεργία των δημοσιοκάφρων είναι «απεργία μαϊμού» ~ ΜΗΝ τους πιστεύετε… πολιτική και δημοσιοκαφρίλα είναι αδερφάκια δίδυμα!!!

 1. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Άδεια τα ταμεία του κράτους…

  Κόκκινο συναγερμό έχουν χτυπήσει τα έσοδα του κράτους.

  Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ενόψει των αυξημένων υποχρεώσεων ρευστότητας την επόμενη εβδομάδα λόγω της καταβολής των συντάξεων και των επιδομάτων του ΟΑΕΔ νωρίτερα από τις συνήθεις ημερομηνίες…υπάρχει εισήγηση στις διοικήσεις των φορέων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα να μεταφέρουν τα διαθέσιμα κεφάλαια που διαθέτουν σε εμπορικές τράπεζες στην Τράπεζα της Ελλάδος.

  Κίνητρο για την θετική απόφαση από τις διοικήσεις ώστε να μεταφερθούν τα χρήματα είναι το αυξημένο επιτόκιο της Τράπεζας της Ελλάδος σε σχέση με τις υπόλοιπες τράπεζες.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Από το 2008 έβαλαν λουκέτο 244.000 επιχειρήσεις, ενώ χάθηκαν 842.000 θέσεις εργασίας!

  Δραματική εικόνα για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα αποκαλύπτουν οι αριθμοί, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Κομισιόν, καθώς περισσότερες από 16.000 «απουσιάζουν» από την τελευταία καταμέτρηση στην Ελλάδα το 2015, σε σύγκριση με το 2014.

  Ακόμη χειρότερη είναι όμως η ευρύτερη εικόνα. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται, από το 2008 έως σήμερα έχουν χαθεί 244.712 επιχειρήσεις. Από τις 858.685 που καταμετρήθηκαν το 2008, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μειώθηκαν σε 613.973 στα τέλη του 2015.

  Μαζί τους, χάθηκαν και 842.670 θέσεις εργασίας, το ίδιο διάστημα. Ειδικότερα για το 2015, ο συνολικός αριθμός επιχειρήσεων σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Κομισιόν φτάνει τις 613.973, σε σύγκριση με τις 630.050 το 2014. Αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μεταφράζεται σε 45.000 λιγότερες θέσεις εργασίας, αλλά και σε σημαντικά μειωμένη προστιθέμενη αξία για την οικονομία.

  Στην πραγματικότητα, αναφέρει το δημοσίευμα, ο αριθμός των επιχειρήσεων που έκλεισαν το 2015 είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνουν και τις νέες που άνοιξαν την ίδια χρονιά.

  Παράλληλα, τα πρώτα στοιχεία για τη φετινή χρονιά δείχνουν ότι η συρρίκνωση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα συνεχίζεται. Τα στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου δείχνουν ότι από τις αρχές του 2016 έως τα τέλη Μαρτίου διαγράφηκαν 9.812 επιχειρήσεις και άνοιξαν 5.988.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Βαράει μεγάλο κανόνι το ελληνικό κράτος! Διαβάστε πόσες ημέρες έμειναν μέχρι να μείνουμε ταπί!!
  -=================================================================

  Οριακή επάρκεια των ταμειακών διαθεσίμων του κράτους, μέχρι τα μέσα Μαΐου.

  Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς οι υποχρεώσεις της χώρας στο εσωτερικό (μισθοί, συντάξεις) αλλά και στο εξωτερικό τρέχουν χωρίς η Ελλάδα να έχει πάρει λόγω των παρατεταμένων διαπραγματεύσεων από την αρχή του 2016 ούτε ένα ευρώ.

  Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος είναι η πορεία των φορολογικών εσόδων, αφού η τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ ήταν στο τέλος Φεβρουαρίου.

  Με δεδομένο ότι η αξιολόγηση δεν έχει κλείσει άρα δεν έχει εισρεύσει στην ελληνική οικονομία ούτε ένα ευρώ από την δόση των 5,7 δισ. ευρώ που τη συνοδεύει το Δημόσιο αναγκάζεται από τη μία και μόνο δεξαμενή των φορολογικών εσόδων να πληρώνει τις υποχρεώσεις προς το εξωτερικό.

  Τον Μάρτιο αποπλήρωσε 1,8 δισ. ευρώ προς το ΔΝΤ ενώ σε μηνιαία βάση πληρώνει 1,5 δισ. ευρώ σε μισθούς και συντάξεις. Επίσης, το ελληνικό δημόσιο κατέβαλε το πρώτο τρίμηνο του έτους τόκους 1,717 δισ. ευρώ και χρεολύσια 490 εκατ. ευρώ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Έρευνα που σπάει κόκαλα! Πόσοι Έλληνες θέλουν να βγούμε από το ευρώ;

  Στροφή των Ελλήνων όσον αφορά το ευρώ αποτυπώνει νέα δημοσκόπηση που δείχνει ότι λιγότεροι Έλληνες θεωρούν πως η οικονομική κατάσταση της χώρας, σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ, θα επιδεινωθεί.

  Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue το μερίδιο των Ελλήνων που εκτιμά πως η οικονομία της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει χειρότερες καταστάσεις εκτός της ζώνης του ευρώ, μειώθηκε στο 49% από το 64% που είχε καταγραφεί σε έρευνα της ίδιας εταιρείας δημοσκοπήσεων τον Νοέμβριο του 2015.

  Επίσης μειώθηκε το ποσοστό σε 60% από 71% τον Μάρτιο όσων πιστεύουν πως οι πρόωρες εκλογές δεν είναι απαραίτητες. Αυξήθηκε το μερίδιο σε 38% από 25% τον Μάρτιο όσων υποστηρίζουν πως οι πρόωρες εκλογές είναι μάλλον απαραίτητες.

  Καταγράφεται αύξηση του ποσοστού όσων πιστεύουν ότι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας θα βελτιωθεί με νόμισμα τη δραχμή σε 30% από 21% τον Νοέμβριο του 2015.

  Το 14% των ερωτηθέντων δε εκτιμά ότι η έξοδος από το ευρώ δεν θα έχει καμία διαφορά, αυτό υποστήριζε το 9% τον Νοέμβριο του 2015.

  Με βάση την έρευνα το 88% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η χώρα πάει σε λάθος κατεύθυνση, ενώ το 75% αναμένει επιδείνωση του οικονομικού περιβάλλοντος.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Η επάρατη χούντα διόριζε αριστερούς στο Μετσόβιο;

  Φρούτα καθαρίζει καλά, γεμιστά ξέρει να μαγειρεύει… διδακτορικό όμως παρότι είναι καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΕΜΠ δεν διαθέτει. Το γνωρίζατε;
  Ο λόγος για την αναπληρώτρια υπουργό κοινωνικής αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, η οποία είναι καθηγήτρια αρχιτεκτονικής χωρίς να έχει πάρει ποτέ διδακτορικό. Βέβαια, αυτό δεν είναι παράνομο, διότι ειδικά για την αρχιτεκτονική και τη σχολή καλών τεχνών ίσχυε ένα ειδικό καθεστώς αποδοχής διδασκόντων άνευ διδακτορικής διατριβής, με βάση μόνο το καλλιτεχνικό τους έργο.
  Η κα Θεανώ Φωτίου προσελήφθη το 1972 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως έμμισθη βοηθός στην έδρα της κτιριολογίας και Συνθέσεων της Σχολής Αρχιτεκτόνων.
  Με τους αυστηρούς μηχανισμούς της χούντας να φράζουν την εισδοχή οποιουδήποτε αριστερού παράγοντα στην ανώτατη εκπαίδευση είναι απορίας άξιο το πώς η κα Φωτίου κατάφερε να παρακάμψει όλα τα εμπόδια- να αποκρύψει τους δεσμούς της με την Αριστερά και να ενταχθεί στο διδακτικό προσωπικό του ΕΜΠ .
  Μεσούσης της επταετίας, θα πρέπει ο μέντοράς της, ο διακεκριμένος αρχιτέκτων και καθηγητής Θουκυδίδης Βαλεντής, να κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υποστηρίξει την πρόσληψη της προστατευόμενης του.
  Η μεταπολίτευση έδωσε την ευκαιρία στην κυρία Φωτίου να επιδοθεί χωρίς περιορισμούς στη συνδικαλιστική και πολιτική της δραστηριότητα.
  Στρατεύτηκε στο ΚΚΕ εσωτερικού και πρωτοστάτησε σε κάθε είδους κινητοποίηση του πανεπιστημιακού χώρου ενάντια στις προωθούμενες από τις εκάστοτε κυβερνήσεις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία.
  Ταυτόχρονα ακολουθούσε τις αλλεπάλληλες διασπάσεις της Αριστεράς συντασσόμενη με την πλευρά του Γιάννη Μπανιά και με συνοδοιπόρους κάποιους από τους σημερινούς πρωταγωνιστές της επί ΣΥΡΙΖΑ διακυβέρνησης, όπως τον Νίκο Βούτση, Νίκο Φίλη, Σταύρο Κοντονή, Αλέκο Φραμπουράρη και Πάνο Σκουρλέτη.
  Καταλήγοντας στην ΑΚΟΑ ( Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά), ενσωματώθηκε πλήρως στον ΣΥΡΙΖΑ με τη διάλυση των συνιστωσών το καλοκαίρι του 2013.
  Πιο προσωπικά
  Η κα Θεανώ Φωτίου δηλώνει διαζευγμένη εννοώντας ότι έχει χωρίσει από τον πατέρα του μοναχογιού της Βασίλη Ρίζου, ο οποίος είναι επίσης αρχιτέκτονας και συνεργάζεται με την μητέρα του που φροντίζει να συμπεριλαμβάνει το γραφείο του στα μεγάλα έργα που κατά καιρούς αναλαμβάνει η ίδια ως μελετήτρια.
  Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει το συγκρότημα «Κύκνος» στο Ναύπλιο, ένα σύμπλεγμα εμπορικών κτιρίων και κατοικιών στη θέση του παλαιού εργοστασίου κονσερβοποιίας, ιδιοκτησίας της οικογένειας Παπαντωνίου –Κρητικού, των προγόνων δηλαδή της κας Γεωργίας Κρητικού, συζύγου του κου Αντώνη Σαμαρά.


  ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. ΝΑ ΜΗΝ ΙΜΙΛΑΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ.

  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΧΛΙΑΦΤΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
  ΜΕ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛ……ΚΕΣ…

  ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ
  ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ
  ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑΝΑΣΗ
  ΓΙΑ ΔΝΕ ΤΣΚΑΩΝΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΣΕ ΤΗΝ Π…Ο…Υ….Τ….Σ….Α….

  ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΣ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓ
  ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥΣ ΠΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
  ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΗΣ ΟΛΑ ΒΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΛΑ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ…
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΧΟΥΜΑ
  ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ Η ΑΚΟΜΑ
  ΚΙ ΑΝΑΣΚΕΙΛΑ ΣΑΝ ΤΣΚΥΛΑ.

  Η ΛΑΟΣ ΠΡΕΠ Η ΝΑ ΤΣΨΗΦΙΣ
  Η ΝΑ ΤΣ….ΓΑ….ΜΕΙΣ… ΑΝ ΛΕΟΥ.
  ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΥΤΑ ΑΛΛΟΥ
  ΚΙ ΜΗ ΠΑΡΙΞΓΗΣΝ ΚΙ ΚΛΑΙΟΥ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
  Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
  ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
  ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ…ΑΜΗΝ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.