Ραντεβού με την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ MERCEDES…!!! Στα Ελληνικά «θλιβερά» δικαστήρια…!!!

Ραντεβού «ΤΡΟΜΟΥ» με την  ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ηγεσία της ΗMERCEDES,  στις  «θλιβερές» Ελληνικές δικαστικές αίθουσες…!!! Άγνωστη η εξέλιξη της πορείας της δίκης , αφού συνεχώς αποκαλύπτονται νέα τρομακτικά στοιχεία…!!!  Δικάζονται ΑΘΩΟΙ με πλαστά έγγραφα…..!!!!! Διαβάστε τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, κορυφαίων ηγετών , έχει διαδοθεί στο (ξέφραγο αμπέλι)  και ο ένας μετά τον άλλο   ξεφτιλίζουν αισχρά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …!!! Αδίστακτοι τρομοκράτες …!!!

http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%91%CE%AA%CE%9A%CE%97-%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%971.pdf

http://www.triklopodia.gr/trapezites-ke-igetes-xeftilizoun-tin-elliniki-dimokratia-%E2%80%8F/

Κύριοι ,
Έκκληση για συμπαράσταση,  σε ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μου , ΜΗΝ με

εγκαταλείψετε στα νύχια  των αδίστακτων ΓΕΡΜΑΝΩΝ, δημοσιεύστε όλα τα πραγματικά στοιχεία, να μάθουν όλοι στην Ελλάδα  τι συμβαίνει  ,ότι αποφάσεις εκδοθούν θα σας ενημερώσω ……ΒΟΗΘΕΙΑ….!!!!!!  Κακοποιούν σεξουαλικά μικρά παιδιά και μωρά , μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ           http://www.newsalamina.net/2015/01/blog-post_76.html

ΒΟΜΒΑ στην ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ…!!! Ο ΤΡΟΜΟΣ εμφανίστηκε …
www.startnow.gr/…/ΒΟΜΒΑ-στην-ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ-Ο-Τ…

    Cached

Translate this page
Jan 16, 2015 – Κύριοι,. Το «ΘΡΙΛΕΡ» με την υπόθεση κατά της MERCEDES, που βρίσκεται κάτω από την δικαιοδοσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης συνεχίζεται, …

Ανανεώθηκε το ραντεβού μου μέσα στα Ελληνικά θλιβερά δικαστήρια με την κολοσσιαία ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ αυτοκινητοβιομηχανία MERCEDES-BENZ-DAIMLER-CHRYSLER για τις 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 …..!!!!  Εάν στο μεταξύ (;;;;) δεν έχουμε αιφνιδιαστικές εξελίξεις της απίστευτης υπόθεσης , έτσι όπως έχει εξελιχτεί με αντίδικους το ίδιο το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ κράτος………Ο ΤΡΟΜΟΣ είναι εδώ, και βασιλεύει , αλλοίμονο στα ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ που είναι παγιδευμένοι στην πρωτοφανή διαπλοκή –διαφθορά κατά ομολογία του Έλληνα Πρωθυπουργού https://youtu.be/NS90TlfMFDs   , το τι τους περιμένει αφού έχουν να τα βάλουν με κολοσσιαίους δικηγορικούς ομίλους ….http://www.ballas-pelecanos.com/

Το έτος 2006 αγόρασα ένα αυτοκίνητο μάρκας  MERCEDES το οποίο παρουσίαζε πρόβλημα.

Μετά από επτά (7) χρόνια πραγματικής ταλαιπωρίας, αφού μέσα στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της  MERCEDES-BENZ-DAIMLER-CHRYSLER τα οποία ήταν  οι εξής :  1ος ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ Α.Ε., 2ος  ΜΠΡΑΙΝΓΟΥΩΣ Α.Ε., COMPACT LAIN A.E.-ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ , 3ος Ε.Κ.Κ.Α. ΑΕ, 4ος MERSER N.H. ΜΑΧΑΙΡΑΣ AE, 5ος  MERCEDES-BENZ-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε., οι εκτιμήσεις – πορίσματα δεν μας ικανοποιούσαν , έτσι συνέχισα να ερευνώ τα στοιχεία , το έτος 2013 ανακάλυψα-αποκάλυψα  ότι το αυτοκίνητο έπασχε αθεράπευτα μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα από ΑΓΝΩΣΤΗ – ΒΛΑΒΗ. Παραδέχτηκαν –ομολόγησαν,  οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ Τεχνικοί Επιθεωρητές από το αρχηγείο του επικεφαλής τους στην Στουτγάρδη κου. Dr. DIETER ZETSCHE,    ότι δεν έχουν την δυνατότητα- ικανότητα  να αποκαταστήσουν –επιδιορθώσουν μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα του αυτοκινήτου τους την ΒΛΑΒΗ,  επειδή όπως αναφέρουν στο από με αριθ. Πρωτ. 43435/3961 ηλεκτρονικό μήνυμά τους προς το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ , είναι  ΑΓΝΩΣΤΗ-ΒΛΑΒΗ….!!!

Το δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» με την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ αυτοκινητοβιομηχανία MERCEDES δεν έχει τελειωμό, αντιθέτως τα τρομακτικά απάνθρωπα νομοσχέδια που εξαιτίας τους καταδιώκονται οι ΑΘΩΟΙ  φέρνουν άμεσα αποτελέσματα , άνεργοι μαζί με τις οικογένειές τους ειδικά τα παιδιά τους, για να καταρρακώσουν ψυχικά τα αθώα θύματά τους,   καταδιώκονται ανελέητα , με ειδικά τρομακτικού περιεχομένου Νομοσχέδια , που επιβάλουν οι αδίστακτοι –απάνθρωποι  ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΕΣΜΟΙ-ΤΡΟΙΚΑ-ΔΝΤ,ΕΚΤ , αφού πρώτα έβαλαν σε εφαρμογή την  νόμιμη ΑΣΥΛΙΑ των τρομοκρατών –παιδεραστών , εγκληματιών –παιδόφιλων στο πιο γνωστό παγκοσμίως (ξέφραγο αμπέλι) την  Ευρωπαϊκή κατά τα άλλα Ελλάδα https://youtu.be/miNXjUrNYyM?t=15          , που ΑΣΥΛΟ έχουν μόνο οι πάμπλουτοι πολιτικοί , τώρα θα κανονίσουν όσους είναι ΑΘΩΟΙ καταναλωτές, όπως αυτοί …. TA (GOLDEN BOYS) γνωρίζουν πολύ καλά…….. Ακούστε και ΦΡΙΞΤΕ…!!!

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την από με αριθ. 2996/2015 απόφασή του, με καταδικάζει να πληρώσω 6.700 έξι χιλιάδες επτακόσια ευρώ, δέχεται ότι το αυτοκίνητο ήταν ελαττωματικό αλλά την ευθύνη για τα ελαττώματα δεν την έχει ο εκπρόσωπος –διανομέας αλλά ο παραγωγός  που τα κατασκευάζει στην ΓΑΛΛΙΑ, αγνοούν οι Αξιότιμοι Έλληνες Δικαστές το αρ. 6 παρ. 3 του Νόμου 2251/1994 , διάταξη η οποία όφειλε να είναι σε γνώση του δικάσαντος δικαστηρίου και ορίζει ότι :

« όποιος εισάγει ένα προϊόν για πώληση, χρηματοδοτική ή απλή μίσθωση ή άλλης μορφής διανομή στα πλαίσια της επαγγελματικής εμπορικής του δραστηριότητας , ευθύνεται όπως ο παραγωγός»

Ορθή, δε, αναγκαία κρίνεται η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που παρέχει ο Νόμος 2251/1994 στους καταναλωτές.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Ασφαλιστικά μέτρα) με την από με αριθ. 6843/2011 , κρίνει στις 6/7/2011 ότι δεν υπάρχει ελάττωμα στο αυτοκίνητο , αναφέρει ο Αξιότιμος Δικαστής  ότι αν  αντικατασταθεί το ( ελαττωματικό πράγμα) αυτοκίνητο δεν θα είναι δυνατή η ανάληψή του αν κριθεί στην κύρια δίκη ότι σ΄αυτό δεν υπήρχε πραγματικό ελάττωμα. Η ΜERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. επί  επτά (7) χρόνια έκρυβαν τα στοιχεία για τα ελαττώματα από τα οποία έπασχαν τα αυτοκίνητά τους στις δημόσιες υπηρεσίες των Υπουργείων Μεταφορών, Εργασίας, Ανάπτυξης , Δ/σης Προστασίας του Καταναλωτή όπου αναζητούσα στοιχεία για τα ελαττώματα των αυτοκινήτων της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας  MERCEDES, αλλά μετά την απόφαση του Μονομελούς με αριθ. 6843/2011 ξεφούρνισαν την ΑΛΗΘΕΙΑ εκ του ασφαλούς , δηλαδή ότι το  πράγμα – αυτοκίνητο ήταν ελαττωματικό.

Κανένα έγγραφο δεν δέχτηκε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, εκβιάζονται οι ΑΘΩΟΙ από δικηγόρους  και τιμωρούνται προκλητικά εξαιτίας της άγνοιας και της πλήρης σύγχυσης  στην οποία έχουν περιέλθει οι Αξιότιμοι Δικαστές στην Ελλάδα…..!!!!!! Εξαφανίζονται τα έγγραφα «ΒΟΜΒΕΣ» εναντίον των ΓΕΡΜΑΝΩΝ….;;;;;;;

ΘΑΝΑΤΟΣ και ΤΙΜΩΡΙΑ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ που ισχυρίζονται την ΑΛΗΘΕΙΑ στο ξέφραγο Ελληνικό άνομο αμπέλι, ο Έλληνας Πρωθυπουργός αδιαφορεί πεισματικά , ενώ έχει ενημερωθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα …………Απίστευτη υπόθεση, σε χώρα που νομοθετούνται απάνθρωπα νομοσχέδια εναντίον της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Οι κατηγορούμενοι ΔΕΝ έχουν καμία ευθύνη στην Ελλάδα , αφού ο παραγωγός τους έχει έδρα τη ΓΑΛΛΙΑ…….. Απίστευτα γεγονότα ……ΝΕΚΡΟΙ πολίτες-καταναλωτές από τις ΑΓΝΩΣΤΕΣ-ΒΛΑΒΕΣ μέσα στον εγκέφαλο -κινητήρα των αυτοκινήτων της MERCEDES  και οι ευθύνες πάνε στην ΓΑΛΛΙΑ , ΠΑΡΑΒΙΆΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΌ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΌ ΚΏΔΙΚΑ και όμως τιμωρούνται ΑΘΩΟΙ …

κα. ANNETTE WINKLER, κος. ALEXANDER PAUFLER, κος. ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ , κος MATTHIAS LUEHRS, κος. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΣ , κος. Dr. DIETER ZETSCHE, κος. WOLFGANG BERNHARD,  κα. CHRISTINE HOHMANN- DENNHARDT,  κος. OLA KALLENIUS,  κος. HUBERTUS TROSKA, κος. BOBO UEBBER, κος. THOMAS WEBER, κα. ΟΛΓΑ ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΥ, κα. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ –ΗΛΕΚΤΡΑ ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΥ, κος. ΠΑΥΛΟΥ ΜΟΣΧΟΥ, κος. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ,  κος. ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΣΤΡΑΤΙΔΗΣ, κος. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ.

Η Παντοδύναμη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ αυτοκινητοβιομηχανία  MERCEDES είχε διαπράξει ποινικό αδίκημα. Είμαι αντιμέτωπος με τα «θεριά» …….Της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ  MERCEDES……. Έχουν διαπράξει «το αδίκημα της απατηλής πρόκλησης βλάβης (άρ. 389ΠΚ» …… Μετά από προανακριτική διαδικασία …… ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ….!!!!!! Η ηγεσία της MERCEDES  και οι εκπρόσωποί τους  δύο φορές, διέπραξαν ποινικό αδίκημα και ………….. ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ….!!!!!!
Aπόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με αριθ. 2996/2015…Φταίει ο παραγωγός στην ΓΑΛΛΙΑ, και το άρθρο 6 παρ. 3 του Νόμου 2251/1994 …??

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Σπίνουλας

http://www.makeleio.gr/?p=584229

ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ βόμβα το αυτοκίνητο της ΠΟΛΛΑΤΟΥ που «ΕΣΚΑΣΕ» στα χέρια της! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ το ρεπορτάζ του MAKELEIO το 2014! (βίντεο)
Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +
Email
Send to Email Address:Your NameYour Email Address
Email check failed, please try again
Cancel
pollatou-614×378

Ήταν βέβαιος ο θάνατος…με τέτοιο αμάξι: Κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα δυο χρόνια σχεδόν μετά τον θάνατο της Ολυμπιονίκης. Στις 14 Μαΐου του 2014, η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Άννα Πολλάτου έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου. Σήμερα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Μαρακάκης έχει στα χέρια του τα πόρισμα για τα αίτια της τραγωδίας. Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε όλο αυτό το διάστημα ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο ήταν μια ωρολογιακή βόμβα.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Μαρακάκης σε εκπομπή υπήρξε «Παντελής έλλειψη παθητικής ασφάλειας σε ένα αυτοκίνητο που είναι πάρα πολύ δημοφιλές στην ελληνική αγορά. Αποδείχτηκε ότι με μια απλή σύγκρουση με λίγα χιλιόμετρα, ήταν μια ωρολογιακή βόμβα που έσκασε στα χέρια της οδηγού. Αυτό που συνέβη ήταν να ξηλωθεί όλο το ταμπλό, να εισχωρήσει κατά μισό μέτρο μέσα στην καμπίνα. Συνεπώς θα αναζητήσουμε ευθύνες ποινικές και αστικές».

ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ MAKELEIO.GR ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014

Διαβάστε περισσότερα : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο Έλληνας που τα έβαλε με την Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία MERCEDES-BENZ-DAIMLER – «ΟΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΙ Α.Πολλάτου και Τ.Πρωτόπαππας και το τραγικό δυστύχημα στη Ρόδο με smart δεν ήταν τυχαία». Μήπως τελικά είχε δίκιο; ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

1 Απόφαση 6843-11 Ασαφαλιστικά μέτρα κατά MERCEDES 001.jpg
1 Απόφαση 6843-11 Ασαφαλιστικά μέτρα κατά MERCEDES 001.jpg~583 KBΕμφάνιση Λήψη

2 Απόφαση 6843-11Ασφαλιστικά μέτρα κατά MERCEDES 001.jpg
2 Απόφαση 6843-11Ασφαλιστικά μέτρα κατά MERCEDES 001.jpg~615 KBΕμφάνιση Λήψη

3 Απόφαση 6843-11 Ασφαλιστικά μέτρα κατα MERCEDES 001.jpg

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.