ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ: Έχουμε πολλούς από δαύτους σήμερα, και μάλιστα με ονοματεπώνυμο. Αλλά η ιστορία γράφει…

AYTO EINAI TO BINTEO ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ! ~ (ΒΙΝΤΕΟ)

grexit15

Δυστυχώς μας κυβερνούν προδότες πολιτικοί (υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις) που στόχο έχουν το προσωπικό τους συμφέρον και μόνον αυτό! Αυτούς τους τύπους στην κατοχή τους φώναζαν Δοσίλογους και Κατσαπλιάδες.

Έχουμε πολλούς από δαύτους σήμερα, και μάλιστα με ονοματεπώνυμο.

Αλλά η ιστορία γράφει…   δείτε  το  βίντεο >>>>

 

 

O γνωστός δημοσιογράφος Alex Jones συζητάει με τον δημοσιογράφο (κυρίως στο BBC) Greg Palast, για το πως έφτασε (με βάση οργανωμένου σχεδίου και  με συμμετοχή κυβερνώντων) η Ελλάδα στα σημερινά χάλια, ενώ ο πολιτικός αναλυτής & καθηγητής οικονομικών Rodney Shakespeare λέει την άποψη του για την κατάσταση σε συνέντευξη του από το Λονδίνο.

O Γκρεγκ Πάλαστ είναι ένας αμερικανός ερευνητής  – δημοσιογράφος, ο οποίος ξεγύμνωσε το ΔΝΤ, καθώς μέσα από την δημοσιογραφική του έρευνα κατάφερε να ξεγυμνώσει τους τοκογλύφους του κόσμου.

 

8 σκέψεις σχετικά με το “ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ: Έχουμε πολλούς από δαύτους σήμερα, και μάλιστα με ονοματεπώνυμο. Αλλά η ιστορία γράφει…

 1. ο φόβος τους ειναι ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ η μόνη ασυμβίβαστη ελληνικη πολιτικη δυναμη… που δεν φέρει της συνηθισμένες ξεπερασμένες παλαιοκομματικες / αναχρονιστικες / σκοταδιστικες ταμπελες πχ, Αριστερας η Δεξιάς, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΉ ΙΔΈΑ (το Κράτος πρεπει να ειναι υπηρέτης του Έθνους και της κοινωνιας πολιτών) που ενεπνευσε τον ‘Παγκόσμιο Εθνικισμό για την Χρυση Αυγη των Εθνών … που ειναι μονοδρομος στην λάιλαπα των καπιταλιστών – κομμουνιστων- συμμοριτών … που υπηρετουν τους παγκοσμιοποιητες απατεωνες !!!

  Μου αρέσει!

 2. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ.

  ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

  ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΡΝΕΙΑ….ΧΑΣΙΣ….ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ….ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ…

  ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ…ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΝ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΙΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ.

  ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.
  ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

  ΦΟΡΟ ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ 1% ΜΕΧΡΙ 99% ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΨΗΦΟΥΝ.

  Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ….ΗΘΙΚΟΣ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ….ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…

  ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ…ΑΝΕΥ ΣΤΟΧΟ…
  ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΧΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

  Μου αρέσει!

 3. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ

  Ο φιλοσοφικός ο λίθος είναι…

  “Σαν τα παιδιά γίνεσθε, σε αυτά ανήκει η βασιλεία του εντός του ημών”

  Ο άνθρωπος, για να αποκτήσει την σοφία , θα πρέπει πρώτα από όλα, να παραδεχτεί την ήττα του από αυτήν.

  Αν θέλεις το καλό του αδελφού σου, ποτέ μην του λες την αλήθεια, αλλά οδήγησέ τον στο πιο ψηλό βουνό της περηφάνιας του, και άσε τον τότε μόνο να πολεμά με τους ανέμους και τις φοβίες του.
  Στην κατάλληλη στιγμή, θα φωτιστεί.
  Αρκεί να του δώσεις το σπαθί… που μεταμορφώνει το εγώ και δεν το αποκεφαλίζει.

  Διότι αν πας να του δώσεις στα χέρια του το φως, η περηφάνια του θα τον κάνει να κλέψει μια χούφτα από φως και να φύγει πετώντας στον ουρανό και να φωνάζει: “Σκοτάδι τώρα εγώ θα σε σκίσω” … οπότε, αντί για ήλιο, θα δημιουργηθεί ένα ακόμα νεκρό αστέρι.

  Για να με καταλάβετε καλύτερα… γιατί πολλές φορές θυμώνω…
  Είναι πως πονώ για την ελευθερία…
  Αλλά εγώ γνωρίζω, και διδάσκω το εξής:
  Το ιδεώδες της ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν.
  Διότι μπορεί να καταλυθεί η ελευθερία και όμως το ιδεώδες της να ζει.
  Αλλά όταν καταλυθεί το ιδεώδες της, η ελευθερία είναι χειρότερη και από την βαρύτερη δουλεία.
  Ή για να τα πω πιο απλά, η ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην ελευθερία του πνεύματός του, δούλος με πνεύμα ελεύθερο βρίσκεται σε μεγαλύτερη σφαίρα από ελεύθερο πνεύμα δούλου.
  Λοιπόν αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει ραβδισμούς; Απλά για να νοήσει και το τι θα πει η λέξη σκλάβος.

  Και να δει πως…
  … το πνεύμα του αφέντη της σκλαβιάς πάντα δολοφονεί την φυσιολογία της αλήθειας… φιλοσοφώντας την ελευθερία.

  Ιωάννης λεωντας σοφος

  Μου αρέσει!

 4. Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

  Αυτός που πολεμάει διαβόλια, μαύρες μαγείες και αόρατα φαντάσματα …
  είναι εργάτης του σατανά. Και όχι ορθόδοξος της αγίας του Θεού Σοφίας.
  Διότι γνωρίζουν οι Ορθόδοξοι ότι ο σατανάς είναι του κτιστού πνεύματος του αντίχριστου, και όχι του αέναου φωτός της αλήθειας εμάς των Χρισμένων τον Κύριο Ιησού Χριστό.

  Η ψευδαίσθηση της αλήθειας του σατανά… έκανε τον άνθρωπο να πιστέψει, πως μια πέτρα μπορεί να σηκωθεί μόνη της και να τον χτυπήσει.
  Η λέξη «μαγεία» γεννά από μόνη της το πρώτο «δαιμόνιο», το οποίο ονομάζεται : «να έχει ο άνθρωπος την γνώση για αλήθεια πως υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις αόρατα φαντάσματα και να θέλουν να σου κάνουν κακό και ότι μπορούν να το κάνουν», (όπως βουντού, μαύρη μαγεία).

  Έτσι ο άνθρωπος με το που τα φοβάται… αυτό που φοβάται δημιουργείται, γιατί στο πνεύμα μπορεί να είστε θνητοί, μα στην ψυχή είστε Θεού υιοί… και ό,τι πιστεύετε θεουργείται.

  Εδώ και τρεις ημέρες του Θεού (μία ημέρα του Θεού είναι 1000 έτη ανθρώπων) το πνεύμα της γνώσης του δένδρου της ζωής είναι πάνω στην ξύλινη γνώση της κατάρας ξένου έθνους από την δικιά μας την πατρίδα του ουρανού και της γης μας.
  Και στέλνουν το πνεύμα του ανθρώπου προς την πορεία της αυτεπάγγελτης σκλαβιάς με μάγους δεσπότες, και πλανεμένους ποιμένες… μέσα στον στάβλο να τον βλέπουν να ζει ως γκόημ = ζώο τους… και μέσα στα κόπρανα για νόμους και ούρα για πνεύμα να ντύνουν τον άνθρωπο με τον μανδύα του σατανά τους.

  Ποια η διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που είπε στον Θεό… τότε στον ουρανό : «παράτα με Θεέ μου, εγώ θέλω να είμαι ένας άλλος θεός από εσένα… δίπλα στον δικό σου ουρανό» ; ! … και ποια η διαφορά ανάμεσα στο παιδί του σήμερα που λέει στους γονείς του : «παρατήστε με μόνο μου… εγώ είμαι προχωρημένη εποχή»… και στέλνει τους γονείς του στον διάολο… ή οι γονείς τα ίδια τους τα παιδιά ;

  Ποια η διαφορά ο πόλεμος με τους αγγέλους του Θεού και τους έκπτωτους… με το μίσος, την διχόνοια, την ειρωνεία, τον χλευασμό… όπως οι Έλληνες αναμεταξύ τους ο αδελφός τον αδελφό; Ή τους ιερείς του σήμερα ;

  Το λάδι σου Έλληνα,
  πηγάζει από τα λείψανα ανδρειωμένων,
  που πέθαναν με την ιερή προσευχή στα χείλη τους…
  Χαίρε ω! χαίρε λευτεριά.

  Τα ιερά σου Ελληνίδα ψυχή,
  γεννήθηκαν από Αυτό το ιερό το Αίμα
  που άνθρωπος Θεού υιός έριξε σε αυτήν την γη.
  Και δόξασε την δεξιά του πατρός Του.
  Και ανύψωσε Αυτήν… και την γυναίκα ανέδειξε ως όμοια με την αριστερά της.

  Και σήμερα η εκκλησία του Θεού την καταδικάζει ως πόρνη επάνω στην ξύλινη γνώση των σταυρωτών της… ώστε Χριστούγεννα να μην έρθουν στον νέο Αδάμ,
  …παρά μόνο αν του έχουν ευνουχίσει την γνώση… στέλνοντας το πνεύμα του ανθρώπου να βαδίζει προς τα εκεί που έρχονται οι ψυχές και όχι προς τα εκεί που ως φύση ανήκουν.

  Και ο μέγας άγιος λόγος του βασιλιά της βασιλεύουσας των βασιλέων ο βασιλεύς [την ώρα που ακούστηκε να φωνάζει ο Τούρκος έξω από την Πόλη να καλεί τους στρατιώτες του για την οριστική μάχη… να λέει : «σήμερα η θα φάτε πιλάφι στο τραπέζι του αλλάχ, μαζί με δεκάδες παρθένες γυναίκες… ή θα γίνεται αιώνια αφέντες του πλούτου των άπιστων… και αυτούς θα τους έχετε σκλάβους»] ήταν, φωνάζοντας (ο βασιλιάς) στον τελευταίο του λόγο προς τους Έλληνες: «σήμερα αν χάσουμε την πόλη… θα χαθεί όλη η Ελλάδα». Και τότε στην έκβαση της μάχης έγινε το αναπάντεχο… οι ραβίνοι δεσπότες άνοιξαν την πόρτα στους τούρκους, και εάλω η Ελλάς…

  Και έκτοτε η εκκλησία προσκυνά την αγία του Θεού αγία σοφία… των μιναρέδων τον θεό και εμάς τους Έλληνες μας χτίζουν την παιδεία του ναού των παιδεραστών και ανθρωποφάγων Μακκαβαίων.
  Και αντί του Χριστού το ένδυμα ντύνουν την ψυχή των κατοίκων της βασιλεύουσας… του θεού των τεσσάρων μιναρέδων την σοφία.

  Κλείσανε σε πήλινο δοχείο την ψυχή…
  και της φόρτωσαν την αγκάθινο γνώση για κελί.
  Φυλακισμένη η ζωή μέσα στον Άδη της, να περπατά επάνω στις ταφόπλακές της και να μην το ξέρει.
  Και Μόνο ο Ιησούς Χριστός το μαρτυρεί !
  Το βιβλίο της ζωής του εαυτού… στο εντός του είναι του ανθρώπου.
  Αυτού του είναι και το άγιο Ορθόδοξο ευαγγέλιο.
  Την μόνη οδό και μόνη αλήθεια, και με τα μάτια της αγνότητας και του αγαθού.

  Με την διχόνοια το ψέμα την ειρωνεία και τον χλευασμό,
  ως καλικαντζάρους για λόγια στο μυαλό… Τον άνθρωπο στα Τάρταρα μέσα οδηγούν.

  Στεφάνωσαν για φώτα το νερό της γνώσης του Άδη, και οι καλικάντζαροι οι δώδεκα θεοί στον Όλυμπο του ανθρώπου τα πάθη του… πριονίζουν του δένδρου της ζωής του ανθρώπου της ψυχής την λαλιά, ώστε Χριστούγεννα ποτέ να μην γεννηθούν στην καρδιά… και τα συναισθήματα του ανθρώπου προς την αγάπη να είναι μαρμαρωμένα, όπως η αγάπη των αλλήλων ως εαυτό, προς το σώμα του Χριστού… εσάς Ελλάδα μου… του Αιώνιου τώρα !

  Ιωάννης

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.