ΕΑΠΣ: «Να μην αποφασίσουν χωρίς εμάς. Γιατί θα προχωρήσουμε χωρίς αυτούς»

image

«Καλούμε τους Βουλευτές της Συγκυβέρνησης να καταψηφίσουν την τροπολογία και να προστατέψουν αυτούς που προστατεύουν το αγαθό της ασφάλειας και πολιτικής προστασίας της χώρας.  Να μην αποφασίσουν χωρίς εμάς.  Γιατί θα προχωρήσουμε χωρίς αυτούς».

 

 

Με τροπολογία τελευταίας στιγμής στο νέο μνημονιακό νομοσχέδιο – κόφτη, η πολιτική ηγεσία του οικονομικού υπουργείου, προωθεί ρύθμιση με την οποία αναστέλλεται από 1-1-2017 μέχρι 31-12-2018 κάθε μισθολογική ωρίμανση και μισθολογική προαγωγή μας.
Το νέο αυτό χαράτσι στο μισθό μας, σύμφωνα με την έκθεση του ΓΛΚ κρίνεται αναγκαίο για λόγους δημοσιονομικής προσαρμογής και το Δημόσιο θα εξοικονομήσει δαπάνη ύψους 118 εκατ. ευρώ για τα έτη 2017 και 2018.
Λίγες μέρες μετά την ισοπέδωση των συντάξεων μας, και λιγότερες ακόμα μετά την απόφαση του ΣτΕ, που αναγνώρισε την ιδιαιτερότητα του λειτουργήματός των ενστόλων ζητώντας από την Κυβέρνηση να προβεί στην πλήρη μισθολογική μας αποκατάσταση, έρχεται το νέο αυτό χτύπημα
Η επίθεση πλέον είναι μόνιμη και συντονισμένη.
Η πυρπόληση της ζωής μας δεν έχει τέλος.
Καλούμε άμεσα τον Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα να τεθεί αμύντορας του ταλαιπωρημένου και φτωχοποιημένου προσωπικού του υπουργείου του, εμποδίζοντας την υλοποίηση της παραπάνω ρύθμισης.
Καλούμε τους Βουλευτές της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να καταψηφίσουν την τροπολογία και να προστατέψουν αυτούς που προστατεύουν το αγαθό της ασφάλειας και πολιτικής προστασίας της χώρας.
Να μην αποφασίσουν χωρίς εμάς.
Γιατί θα προχωρήσουμε χωρίς αυτούς.

 

source

5 σκέψεις σχετικά με το “ΕΑΠΣ: «Να μην αποφασίσουν χωρίς εμάς. Γιατί θα προχωρήσουμε χωρίς αυτούς»

 1. Τελικα σε αυτη την χωρα η δικαιοσυνη αργει αλλα δεν λησμονει αρκει καποιος να πατησει το αριστερο κουμπι. Μετα απο 18 χρονια και αφου γλυτωσανε την δικογραφια απο το να την φανε τα ποντικια απο τα υπογεια των δικαστηριων ανακαλυψανε τις μιζες του προεδρου νοσοκομειου. Προκειμενου οι συριζαιοι να μεινουν στην εξουσια θα βγαλουν στην φορα ακομη και τις μιζες του πλαστηρα.

  Μου αρέσει!

 2. Αλεξη αυτες τις κυρα κατινες που ζημωνανε κεφτεδες και τις εκανες βουλευτινες με λιστα γιατι στα νιατα τους φωναζανε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο μαζεψε τες η δωστες κατι να μασανε παρα να μιλανε γιατι οι δεξιοι σας γλεντανε

  Μου αρέσει!

 3. Δεν ενημέρωσαν τον αντίκλητο δικηγόρο μου, για να με στείλουν στον αγύριστο αναπολόγητο.

  https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13226728_1140778495961976_414080828811085536_n.jpg?oh=689ee8d686890dac7713e65c74e72689&oe=57DF5D0F

  Συμμορία, Ι. Σακελλαρίου, Ι. Παπαδομαρκάκης, Κ. Αρβανιτόπουλος, Ν. Ράπτης.
  Και πήγα και τους βρήκα για να δω τι συνέβη… και η γραμματέας του Ι. Σακελλαρίου Κλαίρη Σαραντάκου, μου λέει στο βίντεο ότι «δεν δήλωσα αντίκλητο» :

  Δηλαδή «Νέο ήθος» Κόνσολα μοντέλου «Παυλίδη» και το υποτίθεται «Πειθαρχικό» Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  Είναι τόσο φθηνοί λόποδύτες…..
  Άρπαξαν όλοι τις μίζες τους και τις προμήθειές τους και με πούλησαν χαλαρά και ψύχραιμα.
  Γιατί;;;
  Γιατί αν πήγαινα για απολογία, θα έπεφταν και τα ντουβάρια.
  Κρυφτείτε τώρα γιατί θα ξεσπάσουν μπόρες………….
  Όσους δικηγόρους και να εξαγοράσετε και όσους και μα τρομοκρατήσετε, δεν τη βγάζετε καθαρή.
  .

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ!

  Μου αρέσει!

 5. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

  Της εν Άθω πολιτείας το ανάγνωσμα.

  Ο Ευαγγελισμός της δευτέρας παρουσίας η προς τον Πατέρα μας Θεό προς τους Έλληνες Υιούς Του οικείωσις,
  των Βαπτισμένων και ενδεδυμένων τον Χριστό, Ελλήνων ορθοδόξων το άνωθεν βάπτισμα του ευαγγελισμού της Βασιλείας Μελχισεδέκ.

  χαίρε κεχαριτωμένη Ελλάδα, ο Κύριος με τα σου.

  λάβετε φάγετε τον Ιερό τον Λόγο του Υψίστου Πατέρα μας Θεού.
  μα και ο Θεός ο Λόγος και ο ιωάννης, σας κρούει την πόρτα, και στο Ένα το Άγιο Πνεύμα, στην Μία Εκκλησία του Ουρανού, εσάς εδώ στην γη σας καλεί.
  Ένας ο ακρογωνιαίος ο Λίθος, και μία η Αγία του Θεού των Ελλήνων η Αγία Σοφιά.
  Μία η Βασιλεία Μας. Ένας ο Θεός. Ένα το Άγιο Μας πνεύμα.

  Και Θεός Αγάπη εστί, και όχι σατανάς. και ούτε σατανά εργάζεται, αλλά και τον σατανά αγαπά ως απολωλό του.
  Και με φως τον Μεσσίας μας Χριστό, ο Λόγος του Πατέρα μας Θεού, σας διδάσκει την Ανθρωπιά και το τι εστί Χριστός τουτέστιν Ελλάδα.
  και Ελλάδα εστί Ζωή, ειρήνη, Σοφία, και το γίγνεσθαι και εξελίσσεσθαι στο γένος των Ανθρώπων.

  Αδέλφια μου εσείς που λάβατε και φάγατε το Σώμα και το αίμα και ταυτιστήκατε στο Ένα με το Εγώ του Ιησού Χριστού,
  εσείς το Εγώ Του αν θέλετε να είσθε, φάγετε από τα εδέσματα της Θείας Χάριτος…. που σας Χαρίζει ο Ουρανός στην γη Μας.
  και Φωτιστείτε Ορθόδοξα και Ελληνικά.

  Στο όνομα της αδιαιρέτου Αγίας τριάδος, και της Βασιλεύουσας του Αγίου Όρους Εκκλησίας… προστάζω υπακοή, ταπείνωση και Αγάπη,
  μα και εφαρμογή των νόμων των ιερών, του Συντάγματος εμάς των Ελλήνων.

  Σύνταγμα του Θεού των Ελλήνων εστί με την υπογραφή του Αγίου Όρους ο λαός είναι η εξουσία που κρατά το κράτος στα χέρια του, οπότε ο πρώτος νόμος δεν απευθύνεται στους λαϊκούς αλλά προς τους βαστάζοντες τα σκήπτρα της Βασιλεύουσας των Ελλήνων:

  Η Εκκλησία της Ελλάδος και ο Βαρθολομαίος ο βασιλεύς του φωτός, της δικαιοσύνης και της παρουσίας του Χριστού στην γη απαλλάσσονται των καθηκόντων τους ως προδότες εσχάτου προδοσίας. Από τις χιλιάδες καθαιρετέες παραβιάσεις τους αναφέρω μόνο 3, τις ασυγχώρητες:

  Πρώτον: αυτούς που σφαγιάζουν την Ορθοδοξία και μισούν τον Χριστό και την Παναγία του ονόμασε αγίους και άγιο το κοράνιό τους.

  Δεύτερον: αυτούς που θυσιάζουν στην αγία τράπεζά τους βρέφος ανθρώπου με βλασφημίες εναντίον του Ιησού Χριστού και της Παναγίας και επιτρέπουν να συνουσιάζονται με βρέφη τριών χρονών και πάνω όπως τον εβραιοπαπισμόν, αυτούς τους ορκίζουν ως έλληνες σήμερα να κυβερνούν την Ελλάδα και τον κόσμο.

  Τρίτον: η βλασφημία εναντίον της θείας Χάριτος δεν συγχωρείται και από λαϊκούς και από κληρικούς. Όλοι αυτοί θα δικαστούν αυτοπροσώπως με εισαγγελέα τον ιωάννη τον βασιλέα και ευαγγελιστή ενώπιον όλων των αγίων αγγέλων, αγίων μεγαλομαρτύρων που σφαγιάστηκαν από τους τούρκους βάζοντας και το δικό μου αίμα και σας βάζω υπογραφή πως δεν θα βρείτε κανένα έλεος εσείς όλοι που θα αθετήσετε τους λόγους και τους νόμους της εν Άθω Πολιτείας των Ελλήνων τον Θεό.

  Ο στρατός είναι οι Έλληνες και οι Έλληνες διατάσσουν την σύλληψη όλων των αποστατούντων, των γνωστών κλεφτών.

  Ο Ορυκτός πλούτος των Ελλήνων να επιστραφεί στους Έλληνες, διότι ανήκει στους Έλληνες και όχι στους εβραίους που ορκίζουν παράνομα οι έχοντες σε ομηρία την Ελλάδα γενίτσαροι ψευτοδεσποτάδες.

  Να αναστηλωθούν και να βγουν στο φως όλοι οι θησαυροί των αρχαίων πατέρων και η ελληνική παιδεία να φωτίσει ξανά τα παιδιά μας και όλο τον λαό.

  Η γνώση των δαιμόνων και της μαύρης μαγείας και το πνεύμα που διαιωνίζουν τα τραγούδια και ο ψευδοπροφήτης TV να γίνονται παράδειγμα στα σχολεία προς αποφυγήν.

  ΑΓΑΠΗ . Αγάπη εστί τα πάντα της καρδιάς σου αγάπη μου.
  Μα μάθε πρώτα τι είναι η Αγάπη και μετά μην μου λες τι αγαπούσες, μα πες μου μόνο μια λέξη, σ’ αγαπώ.

  ιωάννης λεωντας σοφος
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 2:08 μ.μ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.