Αυτό το πλάνο αφαίρεσε ο ΑΝΤ1 κατόπιν ….άνωθεν εντολής ~ Δείτε το καταραμένο σόϊ των δωσίλογων απογόνων του Αποστάτη…

ad8f460eec7e6d0b4a74b179eb224019

η σκύλα η κόρη του αποστάτη δεξιά στη φωτο, κρύβεται απ’ τη κάμερα!!!!!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του “δελτίου των 8”, έγινε το εξής, στην συνάντηση του Κυριάκου με την Μερκελ: Η Μέρκελ ( όταν άνοιξε το πλάνο ) καθόταν απέναντι από … τη Ντόρα! Και ο πρόεδρος Κυριάκος ήταν σαν να την συνόδευε. Στο πλάι και στο βάθος, έχοντας μάλιστα μπροστά του ποτήρια και μπουκάλια που τον χώριζαν από τη Μέρκελ. Μάλιστα ( όπως φαίνεται στην εικόνα ) όταν άνοιξε το πλάνο η Ντόρα αποτραβήχτηκε για να μην φανεί, η κάμερα εστιάζει στον Κυριάκο, η Μέρκελ ακούγεται να ρωτά τον σκηνοθέτη “οk ?” ,και ο Κυριάκος τεντώνει το λαιμό του προς τα εμπρός προσπαθώντας να μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει από τη Γερμανίδα καγκελάριο, ενώ ταυτόχρονα σπρώχνει βιαστικά τα πλαστικά μπουκάλια και τα σημαιάκια που είναι ανάμεσά τους ….

 

 

Κυριολεκτικά από το χεράκι, όπως η μάνα το μικρό γιο, έχει πάρει η Ντόρα τον αδελφό της σε ότι έχει να κάνει με τα εξωτερικά. Το κακό είναι ότι στα εσωτερικά του έχει περάσει “χειροπέδες” το καθεστώς Σαμαρά …

ad8f460eec7e6d0b4a74b179eb224019

 

ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΟΦΟ-ΔΕΞΙΑΣ Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,

Ν’ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ…

5 σκέψεις σχετικά με το “Αυτό το πλάνο αφαίρεσε ο ΑΝΤ1 κατόπιν ….άνωθεν εντολής ~ Δείτε το καταραμένο σόϊ των δωσίλογων απογόνων του Αποστάτη…

 1. OI METOXEΣ ΤΗΣ SAMSUNG ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ »ΝΑΙ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟFFSHORE;

  Τις μετοχές που κατέχει στη Samsung θα πρέπει να… «αφήσει» ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης εάν αύριο στη Βουλή ψηφιστεί η τροπολογία της κυβέρνησης με την οποία αποσύρεται το επίμαχο άρθρο για τις offshore το οποίο επιτρέπει σε πολιτικά πρόσωπα να κατέχουν εξωχώριες εταιρίες.
  Η αυριανή ψηφοφορία της τροπολογίας που αποφάσισε να φέρει η κυβέρνηση μετά τις έντονες αντιδράσεις που προέκυψαν ακόμα και από το κυβερνητικό στρατόπεδο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού όσοι από την πρώτη στιγμή σήκωσαν «μπαϊράκι» στο συγκεκριμένο άρθρο θα πρέπει να ψηφίσουν την αυστηρότερη ρύθμιση που έρχεται.
  Η κυβέρνηση φαίνεται πως με την απόφασή της αυτή περνά στην αντεπίθεση.
  Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για τη ρύθμιση, η τροπολογία που θα έρθει αύριο στη Βουλή «θα απαγορεύει και θα θεωρεί ασυμβίβαστη τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων, δηλαδή μελών της Κυβέρνησης, βουλευτών, αρχηγών των Πολιτικών κομμάτων, των Ευρωβουλευτών, Γενικών Γραμματέων, Περιφερειαρχών και Δημάρχων, στη διοίκηση ή στο μετοχικό κεφάλαιο εταιρειών με έδρα εκτός της χώρας»
  Δηλαδή, όπως συνεχίζει, «η απαγόρευση δεν θα αφορά γενικώς και αορίστως την συμμετοχή σε εξωχώριες εταιρείες οι οποίες ήταν και εξακολουθεί να είναι αδύνατον να οριστούν νομικά. Η απαγόρευση πλέον θα είναι γενική και καθολική».
  Επομένως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος από την πρώτη στιγμή ζήτησε να αποσυρθεί το επίμαχο άρθρο, θα πρέπει από αύριο κιόλας να «ξεφορτωθεί» τις μετοχές που κατέχει στην εταιρία Samsung (αφού η εταιρία είναι εξωχώρια) και να… βρει μια άλλου είδους «επένδυση».
  Σύμφωνα με το τελευταίο δημοσιευμένο Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη για πολιτικών για το οικονομικό έτος 2013 (χρήση 2012), ο επικεφαλής της ΝΔ κατέχει συνολικά 16 μετοχές στη Samsung αξίας 10.912 δολαρίων (περίπου 9.800 ευρώ).

  Όπως σχολιάζουν μάλιστα στο Μέγαρο Μάξιμου, δεν μπορεί το επιχείρημα για τη μη ψήφιση της αυστηρότερης τροπολογία να είναι το κλασικό «ρητό» πως οι έλληνες πολιτικοί έχουν και πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επενδύουν σε offshore εταιρίες.
  Όπως είναι γνωστό και ορθό, η ανάληψη ενός πολιτικού ρόλου και η επιτήρηση του δημοσίου συμφέροντος αλλά και της διαφάνειας αποτελούν υπέρτερα αγαθά τα οποία άλλωστε εθελοντικά υπηρετούν.
  Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανακοίνωσή της, η κύβερνηση δια στόματος της εκπροσώπου της, Όλγας Γεροβασίλη είχε… προκαλέσει όποιους πολιτικούς αρχηγούς έχουν offshore εταιρίες ή άλλη σχέση δική του ή συγγενικού του προσώπου να βγει το δηλώσει.
  «Προκαλούμε τώρα τους τιμητές της ηθικής και της διαφάνειας να υπερψηφίσουν την διάταξη και να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Όποιος λοιπόν αρχηγός κόμματος έχει μετοχές ή άλλη σχέση δική του ή συγγενικού του προσώπου με αλλοδαπή εταιρία, τον προκαλούμε να το δηλώσει πρώτος και να μην παριστάνει στη κυβέρνησή μας τον τιμητή ενάντια στη διαφθορά», τόνισε με νόημα η κ. Γεροβασίλη καταλήγοντας: «Σε αυτό τον τόπο, δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεχτό να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΧΛΙΑΦΤΕΣ….ΜΠΑΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ.

  ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΡΑΤΑΞΗΣ… Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΟΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΘΟΔΩΡΑ.

  ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΤΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Επιτρέπεται να λησμονήσει ο Έλληνας πολίτης το δάνειο 300.000 ευρώ, που πήρε η οικογένεια Μητσοτάκη για την εφημερίδα «Νέος Κήρυκας Χανίων» από την τράπεζα Πειραιώς, χωρίς να επιστρέψει ούτε 1 ευρώ μέχρι προ τινός, σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της Τράπεζας και αποκαλύψεις Έλληνα βουλευτή.

  Σε ποιον Θεό – πέραν του χρήματος, του κέρδους και της Siemens – πιστεύει ο διαπρύσιος ιεροκήρυκας των Χανίων όταν μας καλεί να ασπαστούμε την αρχή του “δάνειζε και μη ερεύνα” το οποίο για δεκαετίες ίσχυε γι’ αυτούς που με εχέγγυο την υπογραφή και το όνομα τους πατρός τους διαγούμιζαν τα ταμεία των τραπεζών και σήμερα δηλώνουν αδυναμία να εξοφλήσουν δάνεια, μισθούς και κάθε λογής υποχρεώσεις;

  Ο οιοσδήποτε αρχηγός κόμματος και μάλιστα αυτού της μείζονος αντιπολίτευσης λογικά θα ‘πρεπε να αποσυρθεί από την πολιτική και να συνεχίσει τη «λαμπρή καριέρα του» ως στέλεχος … ή ως κάτοχος 3 πτυχίων….

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.