ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στην Λέσχη Bilderberg για να πάρει τις ευλογίες του παγκόσμιου ανθελληνικού κατεστημένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στην Λέσχη Bilderberg για να πάρει τις ευλογίες του παγκόσμιου ανθελληνικού κατεστημένου ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΣτο κέντρο λήψεως αποφάσεων του παγκόσμιου κατεστημένου θα βρεθεί από 9 έως 12 Ιουνίου για… προσκύνημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα, ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πάει στη Δρέσδη της Γερμανίας μαζί με 130 συμμετέχοντες, προκειμένου να λάβει το χρίσμα από το παγκόσμιο ανθελληνικό κατεστημένο της παγκοσμιοποίησης ως επόμενος πρωθυπουργός της ελλαδικής αποικίας.
Στην ίδια συνάντηση, προφανώς για να δώσουν τις μνημονιακές ευλογίες τους στον Κυριάκο, προκειμένου να «ξεκάνει» τους Έλληνες, θα είναι η Κριστίν Λαγκάρν και το δίδυμο Σόιμπλε – Μέρκελ. Στην συνάντηση αυτή, βεβαίως, πέραν της «ορκομωσίας» του Κυριάκου θα συζητηθούν και εξαιρετικά σημαντικά θέματα και θα ληφθούν αποφάσεις, τις οποίες ο κόσμος θα δει να εφαρμόζονται απευθείας, αφού ως γνωστόν δεν επιτρέπονται δημοσιογράφοι ή πρακτικά σε αυτές της συνωμοτικές συναντήσεις. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της Λέσχης (και είναι η μοναδική πληροφορία που θα δοθεί), θα συζητηθεί το θέμα της Ρωσίας, δηλαδή η πανωλεθρία των αμερικανοσιωνιστών στα μέτωπα Ουκρανίας και Συρίας, η γεωπολιτική της ενέργειας και των αγωγών και το λεγόμενο «προσφυγικό», στα πλαίσια της συζητήσεως για την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον μετασχηματισμό της σε μία πιο παγκοσμιοποιημένη ακόμα κοινωνία.

όλα τα σκατά της παγκοσμιοποίησης μαζί…

10 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στην Λέσχη Bilderberg για να πάρει τις ευλογίες του παγκόσμιου ανθελληνικού κατεστημένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 1. ΜΑΣΟΝΟΙ….ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ….ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ…ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑ ΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕ ΝΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.

  Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ.

  ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΑ.

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Με Νόμο του Σαμαρα, η Μερκελ κι ο Μητσοτακης πιέζουν για μείωση μισθών και 13ου – 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα

  https://olympiada.files.wordpress.com/2016/06/image154.jpeg?w=300&h=131

  imageΔεν τυχαίο που αμέσως μετά την επίσκεψη Μητσοτακη στην Μερκελ , όλα τα βοθροκαναλα και οι εφημερίδες ξαφνικά ανακάλυψαν ότι κινδυνεύει ο 13ος και ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα.

  Κι όμως, όλα δείχνουν όσο κι αν ο Μητσοτακης κάνει πως το αρνείται , μάλλον ξέρει τι λέει , απλά γιατί έχει ΗΔΗ ψηφίσει την κατάργηση των επιδομάτων δώρων κι άδειας από το 2012 !!!!!

  Αν θυμάστε όπως έκανε με τις μειώσεις των συντάξεων, πριν τις εσωκομματικές της ΝΔ ηταν κατά (για να τον ψηφίσουν οι συνταξιούχου) αλλά μόλις έγινε πρόεδρος στην πρώτη του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ είπε ότι πρέπει να κοπούν οι συντάξεις.

  Με βάση τον νόμο 4093/2012 που ήδη μείωσε τον κατώτατο στα 586 ευρώ για τους άνω των 25 και στα 510 για τους νέους ως 25 ετών προβλέπεται κατάργηση όλων των επιπλέον επιδομάτων και έτσι υπάρχει κίνδυνος για την κατάργηση και των επιδομάτων αδείας, Πάσχα, Χριστουγέννων του 13ου και του 14ου μισθού δηλαδή.
  Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Σύμφωνα με την ΕΝΥΠΕΚΚ στον ίδιο νόμο είχε προβλεφθεί ειδικός μηχανισμός αναπροσαρμογής του κατώτατου μισθού ετησίως και με έναρξη την 1-1-2017 κάτι που οι δανειστές απαιτούν τώρα να υλοποιηθεί.
  Τι λέει η ρύθμιση:
  « Άρθρο 103
  «Διατάξεις για τον κατώτατο μισθό»
  1.α.Έπειτα από διαβούλευση, που διεξάγεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα, ορίζεται ο νομοθετημένος κατώτατος μισθός και το νομοθετημένο κατώτατο ημερομίσθιο, για πλήρη απασχόληση, για τους υπαλλήλους και εργατοτεχνίτες όλης της χώρας, των οποίων η αμοιβή δεν ρυθμίζεται από συλλογική σύμβαση εργασίας. β.Ατομικές συμβάσεις εργασίας και συλλογικές συμβάσεις εργασίας κάθε είδους δεν επιτρέπεται να ορίζουν μηνιαίες τακτικές αποδοχές ή ημερομίσθιο πλήρους απασχόλησης, υπολειπόμενες από το νομοθετικώς καθορισμένο κατώτατο μισθό και ημερομίσθιο ή της αντίστοιχης προκύπτουσας αναλογίας για τις συμβάσεις μερικής απασχόλησης.
  2.Η νέα διαδικασία-μηχανισμός διαμόρφωσης νομοθετικώς καθορισμένου νόμιμου κατώτατου μισθού και κατώτατου ημερομισθίου για τους εργαζόμενους ιδιωτικού δικαίου όλης της χώρας τίθεται σε ισχύ μετά τα προγράμματα Δημοσιονομικής Προσαρμογής, δηλαδή όχι πριν από την 1.1.2017.
  3.Το ύψος του νομοθετημένου κατώτατου μισθού και νομοθετημένου ημερομισθίου θα πρέπει να καθορίζεται λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις προοπτικές της για ανάπτυξη από την άποψη της παραγωγικότητας, των τιμών, και της ανταγωνιστικότητας, της απασχόλησης, του ποσοστού της ανεργίας, των εισοδημάτων και μισθών.
  4.α.Για τον ορισμό του νομοθετημένου κατώτατου μισθού και νομοθετημένου κατώτατου ημερομισθίου διεξάγεται διαβούλευση μεταξύ των κοινωνικών εταίρων και της Κυβέρνησης με την τεχνική και επιστημονική υποστήριξη, εξειδικευμένων επιστημονικών, ερευνητικών και συναφών φορέων και εμπειρογνωμόνων, σε θέματα οικονομίας και ιδίως οικονομίας της εργασίας, κοινωνικής πολιτικής καθώς και εργασιακών σχέσεων και το συντονισμό από επιτροπή, που ορίζεται στην παράγραφο 5 του παρόντος άρθρο

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ GAY ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ !!!

  Σας είπα σας αγαπώ. … Και εσείς μου σταυρώσατε τα χέρια.
  Σας είπα αδέλφια μου από εδώ είναι η οδός…. Και εσείς μου σταυρώσατε τα πόδια.
  Σας είπα αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν…. Και εσείς φθονήσατε τον κάθε αδελφό σταυρώνοντας ξανά και ξανά εμένα.

  Σας είπα η αγάπη είναι ο Θεός στην ανθρωπιά μας και η παρθενία….
  Και εσείς αντί να αγαπήσετε εμένα ….Την πορνεία και τους γκέι προσκυνάτε.
  Σας είπα αδελφωμένοι όταν είστε….τούτο μαρτυρά πως είστε αδέλφια μου.
  Και εσείς σέχτες αδελφωμένοι γίνατε…Και πολεμάτε εμένα.
  Σας είπα γνώσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει ημάς.
  Και εσείς μισείτε την ελευθερία μου…Και το ψέμα και τον φθόνο πατριωτικό. ..φθονείτε την Ιερή Ελλάδα.
  Σας είπα πως μάγοι πόρνοι και μοιχοί δεν έχουν καμία δουλειά στην δικιά μου Εκκλησία.
  Και εσείς τυφλοί από το μίσος που σας περάσανε οι μάγοι στην καρδιά λατρεύετε τον σατανά… Και σε αυτόν δίνετε την δικιά μου εξουσία.

  Σας λένε πως θα πάρετε ξανά την Αγία Σοφία…Και ως Έλληνες λατρεύετε τυφλοί του θανάτου σας την αθανασία.
  Σας είπα πως εσείς είστε το Εγώ μου το Θεϊκό… το των προφητών και μεγαλομαρτύρων Πατέρων σας, η του Υψίστου Θεού η Αγία παρουσία.
  Και εσείς τους παιδεραστές και κανίβαλους αντιχρίστους ποιμένες ευλογήσατε…

  Και την Ελλάδα στα τάρταρα καταραστήκατε….
  Ορθόδοξοι Χριστιανοί ντυθήκατε….
  Και κρυμμένοι πίσω από την πορνεία σας….πίσω από τον φόβο της δουλειάς σας…
  Τα παιδιά μου ως από μόνοι σας θεοί καταραστήκατε ως αρχιστράτηγοι τυφλοί.

  Και περιμένετε να έχετε ευλογία από εμένα….
  Την ώρα που αντί τον Ιωάννη των πενήτων τον Πένη βασιλιά…..σταυρώνετε Έλληνες του ΒΥΖΑΝΤΊΟΥ ΤΟ Α Και το δικό μου των Ορθοδόξων Ελλήνων το Ω.

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/

  Μου αρέσει!

 4. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ…ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΩΝ.

  ςΙΡ ΣΙΝΔ ΕΙΝΕ MENSCHEN HERDEN…HAT GESACKT DER NIHILISTISCHE AUTOR FRIEDRICH NIΕTSE.
  WENN EINE GUTER GERMANISCHE MENSCH IST IN DIESSER ARME WELT ER IST DER RICHTΙGE ANARCHIST FREIDRICH NIETSHE..EUROPAISEN NIHELISMUS.

  Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ.
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ….Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΑΛΟΤΕ ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.

  ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ.
  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΩΝ.
  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟ ΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΣΤΕΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣ ΗΛΙΑΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ.
  ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗ ΓΗ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΡΩΤΑ ΕΚ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΓΟΣΤΗ ΖΩΗ.
  ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΟΝ ΕΝΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ.
  Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.
  Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.

  ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ.

  ΔΙΑΒΟΛΟΙ….ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.
  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΜΑΓΕΙΑ…ΘΡΗΣΚΕΙΑ…ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.
  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ…ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ…ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΗΛΙ…ΗΛΙ…ΛΑΜΑΣΑ ΒΑΧΘΑΝΙ…

  Μου αρέσει!

 5. MOY ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

  ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕΣΩ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΜΕ ΟΤΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΤΕ ΧΑΛΕ.
  ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝ ΜΙΑ ΛΙΑΝΗ ΞΑΝΘΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΕ ΑΘΗΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΤΑ 115 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟ 26 ΚΑΙ 26 ΣΥΝ ΤΑ 36 ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝ ΦΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΜΑ ΣΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…9 ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 97 ΕΥΡΩ ΚΑ ΟΧΙ 115 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ 115.ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΥΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΣΑΚΩΣΑ ΤΑ ΤΡΙΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ…ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΗΝ ΚΟΡΔΩΜΕΝΗ Η ΚΑΥΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΗ…ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΗ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΑΝ ΦΥΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΧΛΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΧΑΛΕΔΩΝ…ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΑΑΑΑ…

  ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΜΠΑΧΑΛΕ.
  ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΙΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΑΜΗΝ….ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΔΩΣΑ 161 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΕΚΑΝΕ ΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ.
  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ 120 ΚΑΙ ΟΧΙ 161…ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΑΓΑΔΕΣ ΤΟΥ 1821.

  ΕΔΩΣΑ ΤΑ 161 ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΥ 153 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 123542804.
  ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΕΠΑΝΩ 115 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΦΠΑ 8.943.

  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΟ….14220824-48 ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ 23510-99904 ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΑΧΤΗΛΕ ΜΕ ΤΟ 23510-99940 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΩΝ 115 ΕΥΡΩ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 12.08.2016 ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ 99940 ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΝ ΑΚΙΑ ΥΤΟΝ.

  ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΠΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΟΣΜΠΟΤΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΕ ΤΑ 153 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΟΤΕ ΑΘΗΝΟΜΠΑΝΑΝΕ ΧΑΛΕ.

  ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ
  ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΙΛΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΑΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΟΤΕ ΧΑΛΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ 2013 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΤΑΦΟΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΡΟΣΤΜΟ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ.

  ΕΥΧΤΥΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΚΟΓΚΛΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.

  ΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΛΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΩ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΡΑΙΑ ΛΕΩ ΟΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.

  ΤΥΧΑΙΑ ΟΜΩΣ ΜΙΛΗΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΝΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗ ΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΝΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ.
  ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΛΗΓΟΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΑΛΟΣ. ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΟΖΙΛΛΑΦΙΡΕΦΟΧ…

  ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΡΑΚΙ ΜΕΤΑΒΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΧ ΑΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΩΣΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΩΝ ΟΡΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.

  Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΓΕΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΝΑΔΕΛΦΟ ΕΚΔΟΤΗ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟ ΝΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 100 Η 10 ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ..
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΑ…ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ.
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

  ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ.ΕΚ ΣΚΟΤΕΙΝΟΝ ΦΩΣ.ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΛΑΚΙΟΥΡΙΔΗΣ.

  ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΟΝΟ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΕΓΩ.ΣΕΛΙΔΑ 15 ΓΡΑΦΕΙ…ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ ΑΥΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ…ΑΛΛΟΥ.ΑΚΟΥΓΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

  ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΡΙΣΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ Κ. ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΜΟΥ,,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ,,,ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ.
  ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΒΡΙΖΕ ΣΑΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΙΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΥΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ.

  ΕΤΣΙ ΕΒΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΔΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΣ ΙΝΔΙΑΝΟΣ.

  ΝΑ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ.
  ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ…ΟΤΕΙ ΚΡΙΑΣ..ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ…
  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.
  Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΖΕΙ ΜΕΧΡΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΑΝΑΠΝΕΕΙ.

  ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥ
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ
  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ Ν ΑΝΑΨΩ
  ΜΑ ΕΡΙΞΑ ΚΡΥΦΑ ΔΥΟ ΔΑΚΡΥΑ
  ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ -ΚΑΖΙΑΝΗ- ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Μου αρέσει!

 6. MEGARO MAXIMOY.

  TSIPRAS MEGALOS ARXONTAS.
  MIA ORA EGRAFA MHNYMA ALLA DEN EFYGE GIATI ME BLOKAROYN.
  LYKOI BOLSEWIKOI…
  KLEISANE TO THLEFONO MOY ENO PLIROSA 161 GIA PALIO KAI 153 EYRO GIA NEO KAI 115 ANTI 26 SYN 26 SYN 356 SYNDESI,
  MASONOI KAI ANTICHRISTOI 666 KYVERNOYN THN HELLAS.
  MOY EIPAN OTI TA 153 THA STEILOYN BANK KATERINI,
  ISOS STI AGIA AIKATERINH STO SANKT PETERSRBURG TIS ROSIAS.

  Μου αρέσει!

 7. ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.

  ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ..ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΜΑ,,,,ΕΠΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,,ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΖΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΟΡΗ ΠΡΩΗ ΠΑΠΑ… ΓΟΝΑΤΙΣτΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟυΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ….ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΧΙΑ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ ΚαΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΡΙΑΣ ΒΟΔΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΘΡΕΨΕΤΕ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 3ΟΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 8 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΤΑ 300 ΑΓΕΛΑΔΙΑΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΑΜΑΛΙΑ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ.
  GUTEN MORGEN GRIECHENLAND.

  ANTE KALO KALOKERI…BEREKET EFENTIM…OS BOYLNTOU EFENTIM…

  THANASIS THIMIOPOULOS
  TOXON PIERIAS MAKEDONIA HELLAS.
  TA TEKNA SOU XEPOYLAS.

  Μου αρέσει!

 8. ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ….ΣΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΙΡΝΗΣ ΚΑΙ ΗΘΡΕ ΞΑΝΑ Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΟΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

  ΧΑΛΕΒΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΤΟ ΕΝΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΑΡΡΟΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΧΑΛΕΒΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΕ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ.

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΛΑΔΙΑ…ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,
  ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.
  ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ..13.Ο7.2016.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ19.Ο7.2016.
  ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ 21.07.2016. ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ.
  ΠΡΟΣ.ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΙΡΝΗΣ.
  ΡΟΣ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΙΡΝΗΣ,
  ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ…Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝ…ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΠΠΑΜ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΤΑΜ…

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ…ΚΑΙ…ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ.

  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΕΠΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΥΚΩΝ.

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΓΩΓΟΙ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΧΙΛΟΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΓΟΣ…ΗΤΑΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΝΕΡΟ ΔΥΟ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΛΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ.

  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

  Ο ΔΙΟΙΗΚΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΚΑΝΗΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΕΙΡΝΗΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΚΕΛΤΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΩΣ.,,ΑΛΛΑ ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΝ.

  ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΩΣΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΑΡΘΜΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΣΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
  ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.
  ΑΠΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
  ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΧΑΡΤΙΑ.
  ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΣΔΟΕ ΚΟΙΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΤΑ ΑΦΡΑΤΑ…ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΜΝΕΣ ΞΑΝΘΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΖΙΑ ΟΞΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΕΡΙΑ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΙΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΠΟΥ ΧΟΥΡΕΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΙΔΕΙΣ ΞΥΒΡΑΞΟΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΑΛΙ ΚΙ ΝΑ ΓΑΜΟΥΝ ΤΟΥ ΜΝΙ ΜΗΡΙΚΟΙ…ΑΛΛΑ ΚΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΟΙ ΞΑΝΘΕΙΣ ΞΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧ ΧΑΛΕΔΕΙΣ Η ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΥΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΛΥΠΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

  ΜΗ ΛΕΝ ΚΙ ΣΗΜΗΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΛΟΙ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΝΑΤΣΙΟΥ ΗΣΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΤΣ ΜΗ ΤΟΥ ΣΚΤΑΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΚΟΥ,,,ΓΙΑΓΙΑ,,,ΚΙ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΙΝΕΙ ΛΙΓΑ 300 ΗΒΡΩ ΟΥΤΕΙ ΣΥΓΚΟΙΝΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΥ ΓΟΥΝΙΟ ΓΑΜΩ ΚΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟ ΚΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΥΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΤΟΥΝ ΑΝΘΡΟΥΠΟΥ ΤΟΥΝ ΚΟΥΤΟ ΚΙ ΧΑΖΟ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ…

  ΛΥΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚΤΟΣ ΛΕΩ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΙΝΗΘΕΙ
  ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ…ΑΛΤ ΠΟΙΟΣ ΗΣΥ ΑΡΕ….ΜΠΑΜ ΚΙ ΚΑΤΟΥ ΚΙ ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΥΜΑΤΟΥ.

  ΕΧΩ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΛΙΑΝΗ ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΩ.

  ΑΧ…ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ ΟΥΤΕΙ Μ…Ν….Ι…
  ΟΤΕΙ ΠΟΥ….Τ…Σ….Α…ΣΤΟΥ ΒΡΑΚΙ
  ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ ΟΥΤΕΙ ΚΡΙΑΣ
  ΑΧ..ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙΝ ΟΛΙΓΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΓΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΑΧ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΧΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

  ΝΑ ΠΕΙΤΕΙ ΓΙΑ ΤΣΠΟΥΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΙ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΟΤΕΙ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ…ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  Μου αρέσει!

 9. ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ.

  ΟΧΛΟΣ…. ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΠΕΡΙΦΡΟΝΥΤΑΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΝ.

  ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ.

  ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΧΛΟΣ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

  ΣΥΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.ΑΝΕΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΑΝΘΡΩΠΩΝ
  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ….ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΜΟΙΟΜΑΤΩΝ…

  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ.

  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΓΕΝΝΑΤΑΙ …Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ….

  Μου αρέσει!

 10. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Η ΥΠΕΡ ΤΗΝ ΕΛΛΗΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
  ΟΛΟΙ ΟΙ 3ΟΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ.
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΗΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.
  ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.