Ενας άχρηστος πλην όμως φιλόδοξος πολιτικάντης σε ρόλο ανθέλληνα σε σοβαρό πόστο στην κομισιόν…

«Η έγκαιρη και αποτελεσματική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών, είναι καθοριστική για την ανάδειξη της μετανάστευσης σε πλεονέκτημα για την οικονομία και τη συνοχή της κοινωνίας μας» ανέφερε ο
Επίτροπος Μετανάστευσης της Ε.Ε., Δημήτρης Αβραμόπουλος, σχετικά με το σχέδιο της Κομισιόν, για την διευκόλυνση της εισαγωγής μεταναστών υψηλής εξειδίκευσης από τρίτες χώρες.
Η αναθεώρηση του συστήματος της ευρωπαϊκής «μπλε κάρτας» για την άδεια εργασίας, η οποία προβλέπεται στο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «θα κάνει ευκολότερη και πιο ελκυστική την εγκατάσταση και απασχόληση στην ΕΕ υπηκόων τρίτων χωρών με υψηλή ειδίκευση και θα ενισχύσει την οικονομική ανάπτυξη» υποστήριξε ο κ. Αβραμόπουλος. «Η όσο το δυνατόν πιο ταχεία ένταξη υπηκόων τρίτων κρατών που έχουν δικαίωμα παραμονής στην ΕΕ, είναι οικονομικά ωφέλιμη για όλους μας. Και αυτό δεν αφορά την υποστήριξη όσων είναι ευάλωτοι. Αφορά στην ενίσχυση όσων φθάνουν στην ΕΕ, αλλά επίσης της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διαφορετικά, το κόστος της μη ένταξης θα είναι πολύ μεγαλύτερο από τις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν τώρα» ανέφερε ο Επίτροπος. Οι επενδύσεις αυτές δεν θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε βάρος άλλων ευάλωτων ομάδων των κοινωνιών μας, αλλά κατά τον τρόπο συμπληρωματικό: «Θέλουμε να γίνει η ΕΕ, στο σύνολό της, πιο ισχυρή και πιο συνεκτική. Εν τέλει, αυτό είναι ευθύνη και αρμοδιότητα των κρατών-μελών, των περιφερειών και των πόλεών τους» παρατήρησε μεταξύ άλλων ο κ. Αβραμόπουλος.


 

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ!!! ΠΟΙΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ (ΜΥΚΩΝ Η ΥΠΝΟΦΟΡΟΣ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΦΓΑΝΟ? ΑΥΤΟΣ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΙΟΧΩΡΑΦΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΠΙΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΝ ΚΛΙΣΗΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΟΣΟ. ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΟ!!!

 

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ, ΕΞ’ ΑΛΛΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΑΡΟΚΟ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΝΙΓΗΡΑΣ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ κλπ κλπ ΟΠΟΥ ΒΡΙΘΟΥΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο κος ΤΙΠΟΤΑ!!!

Απο το»Μπραβο τηs Ρουλαs»ωs υποψηφιο μοντελο»….
Στην Επιτροπη Προμηθειων του Υπουργειου Υγειαs η κ.Αννα Ζωηρου!!!
ixnos.blogspot.gr/2010/01/blog-post_19.html
Τζιμυs τυροπιτάκιαs ο ατσαλάκωτοs πρωκτόs …

ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ;  ΣΑΜΑΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ?
ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΑΜΕ: 

1ον ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
2ον ΕΒΑΛΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΚΑΙ 3ον ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ~  ΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ….ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ….

2 σκέψεις σχετικά με το “Ενας άχρηστος πλην όμως φιλόδοξος πολιτικάντης σε ρόλο ανθέλληνα σε σοβαρό πόστο στην κομισιόν…

 1. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑΝΘΕΛΛΗΙΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΓΚΟΓΚΛΕ ΣΤΟ ΕΛΑΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ .
  ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΣΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΩΝ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΝΕΚΡΟΝ.
  ΕΛΠΙΔΑ ΝΕΚΡΗ. ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΚΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.

  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ….ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ ΤΡΑΒΗΞΑ ΠΕΝΤΕ ΡΑΚΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΒΑΛΤΑ ΟΛΑ ΦΩΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΨΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ…
  ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΣΝΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ.

  ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ.

  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΜΑ.

  ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.

  ΙΣΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΞΕΘΗΚΕΘΕΙΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΚΙΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ…ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΞΑΝΑ.

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΕ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.
  ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΚΙΑ ΖΩΝΤΩΝ ΕΚΕΙ…

  ΕΝΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ…ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑ ΤΡΙΑ….ΚΑΙ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΗΝ…ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ….ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΖΗΤΙΑΝΩΝ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΟΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΙΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ…ΛΑΟΣ ΑΓΑΡΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.

  ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΣΚΟΚΛΕΦΤΗΣ.
  ΜΑ ΤΙΟ ΣΚΑΤΑ ΤΙ ΦΟΒΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΒΕΚΑΝΝΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΘΕΟ ΡΑΜΑ ΚΡΙΣΝΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ.

  ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.

  ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
  ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Μου αρέσει!

 2. Παράθεμα: ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ Νέας Τάξης Πραγμάτων | Blog: "ΕlaTora"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.