ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ- ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ

AVGI

Ανακηρυξη ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ για να θαψουν οριστικα Ελλαδα και Ελληνες!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 4 ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ..ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΠΑΓΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΑΝ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΜΕ..

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ,. ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΡΟΝΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΑΚΙΑ… ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΟΥΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΙΜΑΡΙΑ ΚΛΠ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ.

 

 

Σίμος Σταυρακίδης : Οι πράκτορες της ΑΥΓΗΣ , του κόμματος που πήρε το Δημοψήφισμα και το πέταξε στα σκουπίδια … μας υπόσχονται Αμεση Δημοκρατία !  Η κυβέρνηση που δέσμευσε νομικά την Ελλάδα και τους Έλληνες στους τοκογλύφους για πάντα… ενώ είχε εκλεγεί με την υπόσχεση να καταργήσει τα Μνημόνια με έναν νόμο κι ένα άρθρο ..ετοιμάζει Σύνταγμα των Πολιτών  ! Αυτοί που έχουν ψηφίσει το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ όλων όσων έχουν εμπλακεί με το ξεπούλημα της χώρας … υπόσχονται αλλαγή στον νόμο περί ευθύνης Υπουργών . Για να εμποδίσουν την άνοδο οποιουδήποτε νέου κόμματος … αλλάζουν τον εκλογικό νόμο με τη σύμφωνη γνώμη όλων … ώστε ακόμα και με το 49% των ψήφων κανένα ανεξάρτητο μη ελεγχόμενο κόμμα να μην μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση.

Προς ενα κορυφαίο ποσοστό Αποχής!

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ,,ΟΙ ΓΚΑΛΟΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ‘ΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ / ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ “ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ” ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Δ’ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ! ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ “ΠΟΛΙΤΕΣ” ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ..

ΕΠΙΣΗΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ  ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.. Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΝΤΑΒΑΔΕΣ” ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ.. . ΑΠΛΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΚΑΤΟ ΚΛΠ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΟ ΝΤΑΗ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ.. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ Η ΕΛΛΑΣ (ΩΣ 4η ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ  ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ.

s o u r c e

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ- ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ

 1. ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΑΣ.

  ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΕΛΩΝΑΣ…

  ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΩΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΗ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΑ Η ΑΦΡΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΕΣ ΕΦΤΑ ΚΑΙ 2 ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 9 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 101 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙ 137 ΤΟ 2015…Η ΔΕΗ ΑΝΟΙΞΕ ΑΜΕΣΩΣ…ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΥΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΕΡΤ…ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΑ 300 ΕΥΡΩ…ΤΟ ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΚΟΜ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ….ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΝΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΤΕ ΧΕΛΩΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΓΛΥΓΟΡΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ.

  ΦΥΙΣΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ 161 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΧΑΛΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΔΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ….ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΦΤΗ…

  ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΧΕΛΩΝΑ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Ε..ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΩ.

  ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΚΟΓΚΛΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΣΗ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.

  ΑΚΟΥΓΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ…ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΜΑΙ ΑΠΡΗΓΟΡΙΑ.

  ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ..

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΝ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ.

  ΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΡΟΓΑΝΩΘΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ…ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΕΡΥΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΡΑΚΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΨΥΧΗ…

  ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΩΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΣΩ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑ…ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ….ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΑΚΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ….ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ. ΟΥΤΕ ΝΑΤΡΑΧΟ ΣΚΟΤΩΝΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.