«Κωλοπαιδαράδες της βουλής» ….

Κωλόπαιδα

Κωλόπαιδα, όλων των κομμάτων και όλων των αποχρώσεων. Αλωνίζετε 5 ολόκληρα χρόνια πάνω σε κορμιά πολιτών έχοντας κάνει συνειδητά εγκλήματα κατά του λαού σας.  Ξεπουλήσατε χώρα, σκοτώσατε κόσμο και νομίζετε ότι επειδή το οξυγόνο λιγοστεύει ότι όλοι θα γονατίσουν για να τους δώσετε ένα ευρώ σαν να ήταν ζήτουλες.

 

 

Κωλόπαιδα, πτυχιούχοι της αντιγραφής και διδάκτορες του κώλου, άεργοι αγάμητοι που βρήκατε δουλειά μόνο στο κωλοχανείο της Βουλής κρυμμένοι πίσω από την φούστα της ασυλίας να ψηφίζετε ΝΑΙ σε μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, ΝΑΙ στην πουτάνα την Ε.Ε δίνοντας τις συντεταγμένες στα στούκας των τρομοκρατών φεντεραλιστών εταίρων σας να βομβαρδίζουν σπίτια Ελλήνων, νοσοκομεία Ελλήνων, σχολεία Ελλήνων, λιμάνια Ελλήνων, αεροδρόμια Ελλήνων, γη Ελλήνων, παιδιά Ελλήνων, όνειρα Ελλήνων. 

Τα κιμιάσατε όλοι σας στο φινάλε, βάλατε την υπογραφή σας για ένα κοινό μέτωπο υπέρ της Ευρώπης σκίζοντας με αυτόν τον τρόπο το ΟΧΙ που τόλμησε να πει, ακόμα και χωρίς να καταλάβει γιατί το είπε, ο Έλληνας. Παραπλανήσατε έναν λαό με σκοπό να εμφανιστείτε ως εθνικοί σωτήρες όλοι μαζί χωρίς ιδεολογίες και γραμμές να σας χωρίζουν. Να γίνεται όλοι Ένα εναντίον των πολλών. 

Κωλόπαιδα. Το μόνο που μένει σταθερό στην Ελλάδα είναι οι δείκτες των αυτοκτονιών και των ανέργων. Ο μόνος δείκτης που ανεβαίνει κατακόρυφα είναι των εξαθλιωμένων και απεγνωσμένων. 

Κωλόπαιδα. Που συνειδητά κάνατε τα παιδιά της κατοχής του ’40 να στέκονται στα 80 τους στα συσσίτια των ΑΤΜ. Να τους δει το πόπολο και να τρομάξει ότι χωρίς την Ε.Ε θα πέφτουμε στον δρόμο σαν κοτόπουλα. 

Κωλόπαιδα. Γεννήματα των Παπανδρέιδων και των Καραμανλέων, των μεταπολεμικών μακελάρηδων των Ελλήνων που νομίζετε ότι η Δημοκρατία είναι στα μέτρα του Γέρου της Τρομοκρατίας του 1944. 

Κωλόπαιδα. Μαμμόθρεφτα μέχρι τα 90 σας παραδώσατε έναν λαό για σφαγή για την Μεγάλη Ιδέα των Χιτλέρ, Αντενάουερ, Σμιτ, Ντε Γκολ, Ντ’ Εστέν κι όλων των άλλων ναζιστών.

Κωλόπαιδα. Κάνατε την έναρξη του ευρωπαϊκού ναζιστικού φεντεραλισμού πεδίο δράσης στην χώρα που είχε τα περισσότερα θύματα βάση πληθυσμού από το Γ’ Ράιχ.

Κωλόπαιδα. Μετατρέψατε το αντίτιμο της εργασίας γενεών σε ευρώ και τώρα ξεστομίζετε ότι αυτές οι γενιές επέλεξαν να ζουν με το αντίτιμο της προδοσίας σας. 

Κωλόπαιδα. Οι κιλότες σας έχουν κατέβει μέχρι το αστράγαλο μπροστά σε Γιούνκερ, Μέρκελ και Σουλτς, Σόιμπλε και Σαπέν και το χαίρεστε αφάνταστα. Καλύτερα ευρωπαίες φθηνοπουτάνες, παρά Ελληνίδες με καθαρό κούτελο. 

Κωλόπαιδα. Δεκαετίες εκμαυλίζατε έναν λαό εις το όνομα της κοινής ευρωπαϊκής οικογένειας με δήθεν άτοκα δάνεια, με δήθεν ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, με δήθεν ανοιχτά σύνορα, με δήθεν προοπτική και την ίδια στιγμή τους κλείνατε την κάνουλα της πραγματικής οικονομίας με Μάαστριχ και κοινές πολιτικές που βύθιζαν τους Έλληνες όλο πιο βαθιά και  ύπουλα φέρνοντας τα σημερινά αποτελέσματα.

Κωλόπαιδα. Δίνατε επί δεκαετίες πόντο-πόντο Ελλάδα για να φτάσετε στο σήμερα να ξεπουλήσετε και τον τελευταίο πόντο αξιοπρέπειας. 

Κωλόπαιδα. Απειλείτε με τα χαμογελά σας τον ίδιο τον λαό που μαντρώσατε με δόλωμα το χρήμα απειλώντας τον πως θα του στερήσετε ακόμα και την ζωή με capital control σε φάρμακα και παροχές υγείας. 

Κωλόπαιδα. Πληρωμένα μέχρι σήμερα από τους εχθρούς για να κάνουν την δουλειά αναίμακτα και πιο αποτελεσματικά απ’ ό,τι η Βέρμαχτ και τα σκυλιά που πλήρωναν σε κάθε κράτος της Ευρώπης για το μακέλεμα ανυπότακτων λαών. 

Κωλόπαιδα με πλήρη ιστορική αμνησία,  με πλήρη συνείδηση για την σφαγή που κάνουν, με πλήρη επίγνωση των πράξεων τους. 

Κωλόπαιδα. Σας έβαλαν τα ναζί αφεντικά σας να ξεφτιλίσετε και εκείνο το ΟΧΙ που τους πόνεσε εμπράκτως 75 χρόνια πριν. Τον κλείσατε κι αυτόν τον λογαριασμό. Τι άλλο θα κάνετε για πάρετε το ναζιστικό σας πουρμπουάρ; Μήπως να τυπώσετε και κατοχικό ευρώ όπως οι προγονοί τους κατοχικό νόμισμα;  Να βάλετε κουπόνι για ψωμί και γάλα;

Κωλόπαιδα. Κάνατε έναν λαό συμμέτοχο σε έγκλημα, έναν λαό που του ορίζετε την ζωή αντί ενός κωλονομίσματος και συζητάτε με αυτούς που σας λένε μπροστά στα μούτρα για «Σχέδιο ανθρωπιστικής κρίσης για την Ελλάδα» μη και πεινάσουν τα ελληνόπουλα….

Κωλόπαιδα. Σώσατε το τραπεζικό σύστημα των ναζί στήνοντας σε τοίχο εκτελέσεων ακόμα και τους αγέννητους Έλληνες.

Κωλόπαιδα. Άξιοι απόγονοι των σκυφτών πάντα πολιτικών ναζιστόμουτρων προγόνων σας.

Κωλόπαιδα με ξιφολόγχη την ελπίδα και λούγκερ την αξιοπρέπεια.


 

s o u r c e 

9 σκέψεις σχετικά με το “«Κωλοπαιδαράδες της βουλής» ….

 1. Άξιος!
  Είναι η πλέον αρμόζουσα λέξη για τα κωλόπαιδα…
  ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ με κοντή ιστορική μνήμη…

  ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ που δεν έχουν διαβάσει ότι το dna μας, τους έβαλε το ΟΧΙ σαν ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τεστ κωλοπαιδισμού…

  Άλλο θεωρητικό τεστ δεν έχει…

  Ακολουθούν η πράξεις…

  Διαβάστε ρε κωλόπαιδα ελληνική ιστορία…Το γράφει ξεκάθαρα…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. κωλόπαιδο και ο τσίπρας και ο υπόλοιπος θίασος
  πότε έμαθε να κυβερνάει κράτη;
  όταν πριν λίγους μήνες έκανε καταλήψεις στο σχολείο του;

  κωλόπαιδα όλων των ηλικιών και όλοι αυτοί οι μαλάκες Ελληνόφωνοι που τον ανέδειξαν
  και στέκονται στις σκατοτηλεοράσεις τους για να ακούσουν τι θα τους πει
  αν θα πάρουν την σύνταξη τους ή αν θα εργάζονται την επόμενη
  πρωτίστως κωλόπαιδα οι δεύτεροι και μετά οι εξουσίες

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Το κείμενο ουδόλως είναι υβριστικό για κανέναν πλην εκείνων που συμμετέχουν ή συμμετείχαν σε όλα τα καταστροφικά και προδοτικά για την Πατρίδα και τον Λαό μας, που ο συγγραφέας ορθά και ιστορικότατα τεκμηριωμένα καταγγέλλει και γι΄ αυτό αισθάνονται «θιγμένοι», δηλαδή για τους θιασώτες «του μαζί τα φάγαμε και τα τρώμε…».
  Αυτή είναι η αληθινή πολιτική Ιστορία των τελευταίων 75 ετών, που όποιος την αγνοεί ‘η είναι εγκάθετος των μαύρων καθεστώτων ή χρειάζεται επειγόντως θεραπεία των δικών του ιδεοληψιών και ψυχιατρικών εμμονών.
  Είδατε και ακούσατε όλοι σήμερα τι οι του ακραίου νεοφιλελευθερισμού απαιτούν: 1) Μεταβίβαση της Εθνικής Περιουσίας σε εταιρεία στο εξωτερικό , δηλαδή παντελή παραχώρηση και ξεπούλημα της Ελλάδας και 2) να γίνει κυβέρνηση «τεχνοκρατών», δηλαδή ξενόφερτη χούντα με που θα εξυπηρετεί το χρηματοπιστωτικό τους πραξικόπημα από τους ντόπιους λακέδες και υποτακτικούς τους. Αυτά είναι που καίνε και εκατομμύρια Έλληνες καταγγέλλουμε…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ

  Το κείμενο ουδόλως είναι υβριστικό για κανέναν πλην εκείνων που συμμετέχουν ή συμμετείχαν σε όλα τα καταστροφικά και προδοτικά για την Πατρίδα και τον Λαό μας, που ο συγγραφέας ορθά και ιστορικότατα τεκμηριωμένα καταγγέλλει και γι΄ αυτό αισθάνονται «θιγμένοι», δηλαδή οι θιασώτες «του μαζί τα φάγαμε και τα τρώμε…».
  Αυτή είναι η αληθινή πολιτική Ιστορία των τελευταίων 75 ετών, που όποιος την αγνοεί ‘η είναι εγκάθετος των μαύρων καθεστώτων ή χρειάζεται επειγόντως θεραπεία των δικών του ιδεοληψιών και ψυχιατρικών εμμονών.

  Εμείς δεν θέλουμε την Πατρίδα που τα «κωλόπαιδα» έτσι όπως είναι σήμερα την καταντήσανε… Θέλουμε Εθνική Ανεξαρτησία , Λαική κυριαρχία και παγκόσμιο σεβασμό. Δεν είμαστε ούτε ρεμάλια ούτε τσουτσέκια κανενός…
  Είδατε και ακούσατε όλοι σήμερα τι οι του ακραίου νεοφιλελευθερισμού απαιτούν: 1) Μεταβίβαση της Εθνικής Περιουσίας σε εταιρεία στο εξωτερικό , δηλαδή παντελή παραχώρηση και ξεπούλημα της Ελλάδας και 2) να γίνει κυβέρνηση «τεχνοκρατών», δηλαδή ξενόφερτη χούντα με που θα εξυπηρετεί το χρηματοπιστωτικό τους πραξικόπημα από τους ντόπιους λακέδες και υποτακτικούς τους. Αν θέλουμε «χούντα» για καμμιά βδομάδα, να γελάσουμε , την κάνουμε και μόνοι μας για να ακούσετε και εσείς μαζί μας μερικά εμβατήρια μπας και νιώσετε Έλληνες… Αυτά είναι που καίνε και εκατομμύρια Έλληνες αυτά καταγγέλλουμε…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα κείμενο δεν μπορεί να να εκφράζει τους χαρακτηρισμούς έτσι ακριβώς όπως πραγματικά υφίστανται. Τόσα χρόνια ξεδιάντροπα βολεύονταν όχι μόνο αγνοώντας αλλά και κοροϊδεύοντας όσους σέβονταν τους βασικούς κανόνες αξιοπρέπειας και ηθικής. Κατάντησαν τη λέξη ευσυνείδητος συνώνυμη με τη λέξη ηλίθιος, έκαναν τη θρασύτητα προτέρημα από ελάττωμα, ανήγαγαν την αλαζονεία σε αρετή και ξαφνικά το κωλόπαιδα είναι βρισιά;;;; Σχεδόν τίτλος τιμής είναι για τους ανέντιμους, ανήθικους, ελάχιστους, αδαείς, άξεστους αρχοντοχωριάτες!
  Έκαναν χιλιάδες απρέπειες τόσα χρόνια και σήμερα,
  αν τολμήσεις να τους βάλεις τον καθρέφτη μπροστά στα μούτρα τους, επικαλούνται «εθνικό διχασμό»! Άντε γειά, ρε λαμόγια!!! Λίγη ντροπή δε θα σε βλάψει, ρε συνταξιούχα της Εθνικής από τα 36 σου!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. Ακριβως οπως τα λες αδερφε! «Δεν μετανοιωνω που προτιμησα συμβιβασμο εναντι του ηρωικου χορου του Ζαλογγου» ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!!!!!!!!!!!! Μαλακες δηλαδη και στο Ζαλογγο,μαλακες και στο Αρκαδι, μαλακες και στο Μεσολογγι ,και στη μαχη της Κρητης και οπου αλλου αντισταθηκαν ενω οι προβλεψεις ηταν εναντιον τους, μαλακες οι Ελληνες…..Και θελουν να μας στειλουν και στο ψυχιατρειο οσους διαφωνουμε (βλ 8/7/15 12:17 π.μ.Ανωνυμος )Και ο Τσολακογλου για το καλο της χωρας δηλωσε οτι συνθηκολογησε, αλλα κι αυτος δεν τολμησε να το τερματισει οπως εκαναν οι σημερινοι.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. Καλογραμμένο άρθρο «προοδευτικής» κουλτούρας.
  Είναι όλοι τους «κωλόπαιδα» πλην των …ορφανών & μπάσταρδων των Στάλιν και Τσαουσέσκου…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 8. Ωραία τα λέμε όσοι προσπαθούμε να είμαστε πολίτες.
  Είμαστε ένα 10% ; Ίσως.
  Πρέπει να μελετήσουμε τρόπους ενεργοποίησης του 80% .
  Δεν λέω 90% διότι ένα 10% από το 90 είναι οι ενσυνείδητα δωσίλογοι ή όπως στην τεχνολογία των ΕΜ είναι το ποσοστό των σηπτικών μικροοργανισμών.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.