Πραξικόπημα τη νύχτα από τα «κεφάλια» των Μασόνων. Φτιάχνουν νέα κυβέρνηση. Δείτε μόνον τα ονόματα που συμμετείχαν στο μυστικοσυμβούλιο και θα καταλάβατε τον κίνδυνο

exofilo14-6

2 σκέψεις σχετικά με το “Πραξικόπημα τη νύχτα από τα «κεφάλια» των Μασόνων. Φτιάχνουν νέα κυβέρνηση. Δείτε μόνον τα ονόματα που συμμετείχαν στο μυστικοσυμβούλιο και θα καταλάβατε τον κίνδυνο

 1. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΚΑΒΑ.

  ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΑΛΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

  ΝΑ ΖΗΤΗΣΙΕ ΤΗΝ ΣΥΕΝΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΑΡΕΙΑΡΧΕΙΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ.

  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΑΡΓΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666…ΤΟΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΕΞΕΙ.

  ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΕ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.
  ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ,,Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ,,.

  ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΕΡΕΙΤΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ…
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟΛΟΛΑ ΚΑΙ ΓΚΑΒΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

  Μου αρέσει!

 2. ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ,,,ΠΑΡΕΤΕΙΘΕΙΤΕ,,ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ….ΑΛΛ ΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ…ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…ΜΠΑΧΑΛΑΙΟΙ….ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ… ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΙΕΣ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ….ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
  ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΑΖΕΜΑΤΩΝ…ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ.

  ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΕΜΑΤΩΝ ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ….ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΒΡΙΟ ΜΑΦΙΑΣ.

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ….

  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ…ΗΘΙΚΟΣ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ…ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

  ΗΘΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ.Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΗ….ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΖΟΥΝΕ ΜΟΝΟ..ΟΧΛΟΣ…ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ…ΕΒΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.
  ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΩ ΕΓΩ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΕΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ. ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ…ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΗΔΕΣΜΟΣ.ΙΣΟΤΗΤΑ..ΙΣΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΤΕΡΜΑ…Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ. Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΙΟΙ.ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΤΕ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΙΟΙ.
  Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΟΧΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΙΣΙΟΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑ ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΧΟΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΘΕΟΥΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ. ΟΛΕ ΣΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΛΛΟΙ ΠΑΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΤΙΚΙΟ…ΔΡΑΚΟΣ…ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ….ΗΘΙΚΟΣ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΔΙΑ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ…ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΧΑΛΕ…

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ…ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΡΚΗ.

  ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ….ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΟΒΡΙΟ…ΜΑΣΟΝΑΔΩΝ ΑΚΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ…ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ….ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ…..ΤΟ 80% ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΒΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ…

  ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΛΕΧΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.

  ΗΓΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.