Η “Αυγή” καλεί σε πογκρόμ ενάντια σε όσους δεν εξυπηρετούν την “πολιτική ορθότητα”

Η “Αυγή” καλεί σε πογκρόμ ενάντια σε όσους δεν εξυπηρετούν την “πολιτική ορθότητα”

Η είδηση ότι το ΡΙΚ δέχθηκε πρόστιμο, επειδή είχε το… θράσος να φιλοξενήσει τον δημοφιλή τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος εξέφρασε μη “πολιτικά ορθές” απόψεις, χαροποίησε τους πάσης φύσεως οπαδούς της πολυπολιτισμικότητας, των “ανοιχτών κοινωνιών”, του “αντιρατσισμού” κ.τ.λ.

Ανάμεσά τους και η έρπουσα κυκλοφοριακά κυβερνητική φυλλάδα “Αυγή”, η οποία με κείμενο που είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο “Κάν’ το όπως οι Κύπριοι”, παρουσιάζει την απόφαση ως εξής: “Τι έκαναν οι Κύπριοι; Έκαναν αυτό που όφειλαν. Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 26.000 ευρώ στο ΡΙΚ, κρίνοντας πως εκπομπή που μεταδόθηκε στις 13 Μαρτίου και είχε καλεσμένο τον Νότη Σφακιανάκη παραβίασε διατάξεις του περί Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου Νόμου (Κεφάλαιο 300 Α) σχετικά με τη μετάδοση προγράμματος που περιείχε πρόκληση μίσους βάσει φυλής, φύλου, θρησκείας ή εθνικότητας”.

 

 

Και αφού στην συνέχεια αναμασά την γνωστή ανούσια καθεστωτική προπαγάνδα που διέπει την “πολιτική ορθότητα”, τελειώνει το κείμενο ως εξής: “Για να μην κρυβόμαστε, λοιπόν, πίσω από το δάχτυλό μας και για να μην κρυφοκοιτάζουμε τι έκαναν και τι δεν έκαναν οι Κύπριοι, ας το παραδεχτούμε. Όσους αντιρατσιστικούς νόμους κι αν ψηφίσουμε, με όσες ποινές κι αν απειλήσουμε ακόμα κι αυτούς τους ανιστόρητες αρνητές του Ολοκαυτώματος, θέλουμε ακόμη πολύ χρόνο και πολλή προσπάθεια ώστε να ξεριζωθούν τα ρατσιστικά και ξενοφοβικά στερεότυπα με τα οποία είναι ποτισμένη η κοινωνία μας. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως η προσπάθεια δεν οφείλει να ξεκινά και από τα πάνω”.

Τουτέστιν, όσο ποινικά κολάσιμη κι αν καταστήσουν οι “αντιρατσιστές” ό,τι δεν συνάδει με τα πιστεύω τους δεν μπορούν να επιτύχουν τίποτα, ακριβώς γιατί η… επιχειρηματολογία τους δεν συμπεριλαμβάνει την πειθώ (πώς θα μπορούσε άλλωστε;), αλλά τον εξαναγκασμό και τον εκφοβισμό μέσω των ποινικών κυρώσεων.

Γι’ αυτό και η όλη “αντιρατσιστική” προπαγάνδα δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να επιτύχει κάτι το ουσιαστικό “από τα κάτω”, καθώς μόνο η κατάχρηση της εξουσίας και των νόμων της “από τα πάνω” είναι χρήσιμη για τους υπηρέτες της “πολιτικής ορθότητας” όχι για να πείσουν για το δίκαιο των απόψεών τους, αλλά για να τρομοκρατήσουν όλους όσοι δεν συμφωνούν.

Νότης Σφακιανάκης: Ορδές λαθρομεταναστών βιάζουν την Πατρίδα μου!

3 σκέψεις σχετικά με το “Η “Αυγή” καλεί σε πογκρόμ ενάντια σε όσους δεν εξυπηρετούν την “πολιτική ορθότητα”

 1. Ανθελληνική τροπολογία Μουζάλα για να μείνουν όλοι οι λαθρομετανάστες για πάντα στην Ελλάδα: Υπερψηφίστηκε και από την Νέα Δημοκρατία!

  Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ προέβη στην συνταγματική εκτροπή των μεταμεσονύκτιων τροπολογιών, προκειμένου να νομοθετήσουν εν κρυπτώ. Βεβαίως το ζητούμενο και το πραγματικό σκάνδαλο δεν είναι μονάχα αυτό, ούτε κυρίως αυτό, αλλά αυτά που κρύβουν οι μεταμεσονύκτιες τροπολογίες.
  Τελευταίο παράδειγμα η τροπολογία Μουζάλα σε σχέση με τις απελάσεις των παράνομων αλλοδαπών. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εν λόγω τροπολογία συστήνονται «Ανεξάρτητες Επιτροπές Προσφυγών» με σκοπό την εξέταση των απορριφθέντων αιτημάτων ασύλου.
  Η σημερινή νομοθεσία ορίζει πως όποιος παράνομος αλλοδαπός καταθέσει αίτηση ασύλου παραμένει στην χώρα, έως ότου εξεταστεί η αίτησή του. Τώρα ο Μουζάλας νομοθέτησε έτσι ώστε οι όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί να παραμείνουν στην χώρα για πάντα.
  Συγκεκριμένα, οι «ανεξάρτητες επιστροπές» που συστήνει ο Μουζάλας όχι μόνο διπλασιάζουν τον χρόνο παραμονής του παράνομου αλλοδαπού, αλλά ακόμα χειρότερα μεταφέρουν λειτουργίες του κράτους στις ΜΚΟ, αφού ένα εκ των μελών της επιτροπής ορίζεται από την «Ύπατη Αρμοστεία» και φυσικά θα είναι «αλληλέγγυος» και διαπλεκόμενος με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
  Αν, μάλιστα, απαιτηθεί η ομοφωνία της επιτροπής τότε είναι απολύτως βέβαιο πως το μέλος που θα ορίζει η «Ύπατη Αρμοστεία» θα λέει να παραμείνει ο αλλοδαπός, πριν ακόμα δει τον όποιο φάκελο της υποθέσεως.
  Η ανθελληνική τροπολογία που μετατρέπει την χώρα σε ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών υπερψηφίστηκε από τον Σύριζα, την ΝΔ, τους Ανέλ και το Ποτάμι!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Ο/Η ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ== Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ λέει:

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.ΑΛΛΑ 12 ΒΕΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.20 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.20 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΚΑΤΑΘΕΣΗ 20 ΕΞΩΔΙΚΩΝ-ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ – ΙΚΑ & ΟΑΕΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΡΟΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΟΑΕΕ ΣΥΡΟΥ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΟΑΕΕ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

  ΑΚΟΜΑ 20 ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΔΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.

  Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
  ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14/6/2016 14 ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ , ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
  ΚΑΙ 2 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ .

  ΝΟΜΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΨΕΓΑΔΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ , ΕΣ ΑΕΙ ,

  ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.

  ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ , ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ , ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΙΜΟΙ .

  Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΑΡΑΖΕΙ .
  Η Ε.ΣΥ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΉ ΧΩΝΕΨΗ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΚΑΛΏΤΟ , ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΚΛΙΣΗ ΤΗΣ

  ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  ΔΥΝΑΜΗ , ΦΩΣ

  Ε.ΣΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ
  ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ Ε Ρ Μ Α Ν Ι Α ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ???????

  ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΟΥ….
  ΚΑΤΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟΝ ΣΟΥ ??(ΕΝΦΙΑ ΣΕ ΜΑΘΑΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ)

  ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΟΥ ???

  ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ?? ? ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ?????

  ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ. ΕΛΛΗΝΑ………-)+(-

  Μου αρέσει!

 3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΟΤΗ ΕΛΛΗΝΑ.

  ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΚ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ 12 ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΤΑΨΙ.

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ.

  ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑΚΙ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΟΧΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΟΒΡΙΟ ΜΑΣΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙ ΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ…ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.

  Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ…ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

  ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΙ…ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ.

  ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΚΥΠΡΙΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕ
  ΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ…ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ…

  ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΗΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΑ.

  ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ…..ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΤΕΣ,,.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΤΗ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΟΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.