Kωλόπαιδα, όλων των αποχρώσεων …….

12523907_1748117608745103_6105569759029939079_n

Κωλόπαιδα, όλων των κομμάτων και όλων των αποχρώσεων. Αλωνίζετε 5 ολόκληρα χρόνια πάνω σε κορμιά πολιτών έχοντας κάνει συνειδητά εγκλήματα κατά του λαού σας.  Ξεπουλήσατε χώρα, σκοτώσατε κόσμο και νομίζετε ότι επειδή το οξυγόνο λιγοστεύει ότι όλοι θα γονατίσουν για να τους δώσετε ένα ευρώ σαν να ήταν ζήτουλες.

Κωλόπαιδα, πτυχιούχοι της αντιγραφής και διδάκτορες του κώλου, άεργοι αγάμητοι που βρήκατε δουλειά μόνο στο κωλοχανείο της Βουλής κρυμμένοι πίσω από την φούστα της ασυλίας να ψηφίζετε ΝΑΙ σε μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, ΝΑΙ στην πουτάνα την Ε.Ε δίνοντας τις συντεταγμένες στα στούκας των τρομοκρατών φεντεραλιστών εταίρων σας να βομβαρδίζουν σπίτια Ελλήνων, νοσοκομεία Ελλήνων, σχολεία Ελλήνων, λιμάνια Ελλήνων, αεροδρόμια Ελλήνων, γη Ελλήνων, παιδιά Ελλήνων, όνειρα Ελλήνων. 

 

Τα τακιμιάσατε όλοι σας στο φινάλε, βάλατε την υπογραφή σας για ένα κοινό μέτωπο υπέρ της Ευρώπης σκίζοντας με αυτόν τον τρόπο το ΟΧΙ που τόλμησε να πει, ακόμα και χωρίς να καταλάβει γιατί το είπε, ο Έλληνας. Παραπλανήσατε έναν λαό με σκοπό να εμφανιστείτε ως εθνικοί σωτήρες όλοι μαζί χωρίς ιδεολογίες και γραμμές να σας χωρίζουν. Να γίνεται όλοι Ένα εναντίον των πολλών. 

Κωλόπαιδα. Το μόνο που μένει σταθερό στην Ελλάδα είναι οι δείκτες των αυτοκτονιών και των ανέργων. Ο μόνος δείκτης που ανεβαίνει κατακόρυφα είναι των εξαθλιωμένων και απεγνωσμένων. 

Κωλόπαιδα. Που συνειδητά κάνατε τα παιδιά της κατοχής του ’40 να στέκονται στα 80 τους στα συσσίτια των ΑΤΜ. Να τους δει το πόπολο και να τρομάξει ότι χωρίς την Ε.Ε θα πέφτουμε στον δρόμο σαν κοτόπουλα. 

Κωλόπαιδα. Γεννήματα των Παπανδρέιδων και των Καραμανλέων, των μεταπολεμικών μακελάρηδων των Ελλήνων που νομίζετε ότι η Δημοκρατία είναι στα μέτρα του Γέρου της Τρομοκρατίας του 1944. 

Κωλόπαιδα. Μαμμόθρεφτα μέχρι τα 90 σας παραδώσατε έναν λαό για σφαγή για την Μεγάλη Ιδέα των Χιτλέρ, Αντενάουερ, Σμιτ, Ντε Γκολ, Ντ’ Εστέν κι όλων των άλλων ναζιστών.

Κωλόπαιδα. Κάνατε την έναρξη του ευρωπαϊκού ναζιστικού φεντεραλισμού πεδίο δράσης στην χώρα που είχε τα περισσότερα θύματα βάση πληθυσμού από το Γ’ Ράιχ.

Κωλόπαιδα. Μετατρέψατε το αντίτιμο της εργασίας γενεών σε ευρώ και τώρα ξεστομίζετε ότι αυτές οι γενιές επέλεξαν να ζουν με το αντίτιμο της προδοσίας σας. 

Κωλόπαιδα. Οι κιλότες σας έχουν κατέβει μέχρι το αστράγαλο μπροστά σε Γιούνκερ, Μέρκελ και Σουλτς, Σόιμπλε και Σαπέν και το χαίρεστε αφάνταστα. Καλύτερα ευρωπαίες φθηνοπουτάνες, παρά Ελληνίδες με καθαρό κούτελο. 

Κωλόπαιδα. Δεκαετίες εκμαυλίζατε έναν λαό εις το όνομα της κοινής ευρωπαϊκής οικογένειας με δήθεν άτοκα δάνεια, με δήθεν ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, με δήθεν ανοιχτά σύνορα, με δήθεν προοπτική και την ίδια στιγμή τους κλείνατε την κάνουλα της πραγματικής οικονομίας με Μάαστριχ και κοινές πολιτικές που βύθιζαν τους Έλληνες όλο πιο βαθιά και  ύπουλα φέρνοντας τα σημερινά αποτελέσματα.

Κωλόπαιδα. Δίνατε επί δεκαετίες πόντο-πόντο Ελλάδα για να φτάσετε στο σήμερα να ξεπουλήσετε και τον τελευταίο πόντο αξιοπρέπειας. 

Κωλόπαιδα. Απειλείτε με τα χαμογελά σας τον ίδιο τον λαό που μαντρώσατε με δόλωμα το χρήμα απειλώντας τον πως θα του στερήσετε ακόμα και την ζωή με capital control σε φάρμακα και παροχές υγείας. 

Κωλόπαιδα. Πληρωμένα μέχρι σήμερα από τους εχθρούς για να κάνουν την δουλειά αναίμακτα και πιο αποτελεσματικά απ’ ό,τι η Βέρμαχτ και τα σκυλιά που πλήρωναν σε κάθε κράτος της Ευρώπης για το μακέλεμα ανυπότακτων λαών. 

Κωλόπαιδα με πλήρη ιστορική αμνησία,  με πλήρη συνείδηση για την σφαγή που κάνουν, με πλήρη επίγνωση των πράξεων τους. 

Κωλόπαιδα. Σας έβαλαν τα ναζί αφεντικά σας να ξεφτιλίσετε και εκείνο το ΟΧΙ που τους πόνεσε εμπράκτως 75 χρόνια πριν. Τον κλείσατε κι αυτόν τον λογαριασμό. Τι άλλο θα κάνετε για πάρετε το ναζιστικό σας πουρμπουάρ; Μήπως να τυπώσετε και κατοχικό ευρώ όπως οι προγονοί τους κατοχικό νόμισμα;  Να βάλετε κουπόνι για ψωμί και γάλα;

Κωλόπαιδα. Κάνατε έναν λαό συμμέτοχο σε έγκλημα, έναν λαό που του ορίζετε την ζωή αντί ενός κωλονομίσματος και συζητάτε με αυτούς που σας λένε μπροστά στα μούτρα για «Σχέδιο ανθρωπιστικής κρίσης για την Ελλάδα» μη και πεινάσουν τα ελληνόπουλα….

Κωλόπαιδα. Σώσατε το τραπεζικό σύστημα των ναζί στήνοντας σε τοίχο εκτελέσεων ακόμα και τους αγέννητους Έλληνες.

Κωλόπαιδα. Άξιοι απόγονοι των σκυφτών πάντα πολιτικών ναζιστόμουτρων προγόνων σας.

Κωλόπαιδα με ξιφολόγχη την ελπίδα και λούγκερ την αξιοπρέπεια.


 

source

10 σκέψεις σχετικά με το “Kωλόπαιδα, όλων των αποχρώσεων …….

 1. κωλόπαιδο και ο τσίπρας και ο υπόλοιπος θίασος
  πότε έμαθε να κυβερνάει κράτη;
  όταν πριν λίγους μήνες έκανε καταλήψεις στο σχολείο του;

  κωλόπαιδα όλων των ηλικιών και όλοι αυτοί οι μαλάκες Ελληνόφωνοι που τον ανέδειξαν
  και στέκονται στις σκατοτηλεοράσεις τους για να ακούσουν τι θα τους πει
  αν θα πάρουν την σύνταξη τους ή αν θα εργάζονται την επόμενη
  πρωτίστως κωλόπαιδα οι δεύτεροι και μετά οι εξουσίες

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα κείμενο δεν μπορεί να να εκφράζει τους χαρακτηρισμούς έτσι ακριβώς όπως πραγματικά υφίστανται. Τόσα χρόνια ξεδιάντροπα βολεύονταν όχι μόνο αγνοώντας αλλά και κοροϊδεύοντας όσους σέβονταν τους βασικούς κανόνες αξιοπρέπειας και ηθικής. Κατάντησαν τη λέξη ευσυνείδητος συνώνυμη με τη λέξη ηλίθιος, έκαναν τη θρασύτητα προτέρημα από ελάττωμα, ανήγαγαν την αλαζονεία σε αρετή και ξαφνικά το κωλόπαιδα είναι βρισιά;;;; Σχεδόν τίτλος τιμής είναι για τους ανέντιμους, ανήθικους, ελάχιστους, αδαείς, άξεστους αρχοντοχωριάτες!
  Έκαναν χιλιάδες απρέπειες τόσα χρόνια και σήμερα,
  αν τολμήσεις να τους βάλεις τον καθρέφτη μπροστά στα μούτρα τους, επικαλούνται «εθνικό διχασμό»! Άντε γειά, ρε λαμόγια!!! Λίγη ντροπή δε θα σε βλάψει, ρε συνταξιούχα της Εθνικής από τα 36 σου!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Καλογραμμένο άρθρο «προοδευτικής» κουλτούρας.
  Είναι όλοι τους «κωλόπαιδα» πλην των …ορφανών & μπάσταρδων των Στάλιν και Τσαουσέσκου…

  Μου αρέσει!

 4. εμεις οι Ελληνες ως λαος ειμαστε με την Ρωσσια και τον προεδρο Πουτιν,αυτον αναγνωριζουμε ως ηγετη μας και οχι τα ρεμαλια τους δικους μας αληταραδες πολιτικους…

  Μου αρέσει!

 5. Κάποιους παραλείψατε.Τους αριστερούς και του έξω και του μέσα κ.κ.Αυτοί υπήτξαν οι χειροκροτητές των δύο κομμάτων που κυβερνούσαν.Αυτοί κατέλαβαν κάθε δημόσια καρέκλα ,γλύφοντας είτε πασοκικούς κ….ς,η ν.δημ….τοιούτους.Κάποτε κάποιος φλωράκης είχε πεί ότι για το καλό του κόμματος θα συνεργαστούμε και με το διάολο(τον τότε μήτσο και τάκη).Ολες οι θέσεις του δημόσιου τομέα κατελήφθησαν από εσωτερικούς κυρίως,με τις ευλογίες του ΓαΠ.Από κοτζιά έως δαμανάκη μετις μακρυές γάμπες και ανδρουλιδάκη.Ηθελε ο ΓαΠ ναμεταβάλει το κόμμα του πατέρα του σε αχταρμά.Και τα κατάφερε θαυμάσια βάζοντας την ταφόπετρα με τον αδριανόπουλο τον μάνο τον μπούτο,κιάλλους επίσημους.Τελικά τα υπολοιμματα του πασοκ κατέφυγαν στο 3,5% του κόμματος των Εξαρχίωνκαι αλωνίζουν την άμοιρη αυτή χώρα.Τώρα θαδιερωτηθεί κάποιος ΄΄Μήπως οι πρώην ήσαν καλλίτεροι.Τον κακό τους τον καιρό ήσαν κιαυτοί.Ενώ οι συριζαίοι έχοντας το πεζοδρόμιο δικό τους έχουν κάνει αχούρι τα πάντα.Τουλάχιστον υπάρχει υσυχία.Οι κουκουλοφόροι έχουν πάει διακοπές.Τέτοιο πλήθος λαού τέτοιους χρειάζεται.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. Θα χυθεί αίμα

  Θα χυθεί αίμα και δεν θα είναι των πραγματικών ενόχων. Δεν θα στηθεί κανείς από τους φανερούς
  υπαίτιους των καθημερινών τραγωδιών εκατομμυρίων Ελλήνων σε κανένα εδώλιο κατηγορουμένου και σε καμία γκιλοτίνα. Το αίμα θα είναι του γείτονα, του συγγενή, του άγνωστου καθημερινού ανθρώπου που μάς σπρώχνει αλαφιασμένος στον δρόμο λόγω του οικονομικού του αδιεξόδου. Η μη έγκαιρη αντίδραση του λαού και η μη απονομή δικαιοσύνης θα φέρει το μαχαίρι στο χέρι και από εκεί σε αυτόν που είναι η αφορμή, πολλές φορές η κατά φαντασία αφορμή, και όχι η αιτία.
  Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι στην λαϊκή βάση της Ελλάδας ζουν πλέον δύο τάξεις και αυτές δημιουργήθηκαν από την συνειδητοποιημένη πολιτική γραμμή της άρχουσας τάξης. Η τάξη αυτών που ακόμη εισπράττουν δουλεύοντας ή έχοντας σίγουρο το μισθό ή την σύνταξη και η τάξη αυτών που τα έχουν χάσει όλα και περιμένουν την ολοκληρωτική καταστροφή τους. Δύο ταχύτητες οικογενειών σε σπίτια που μέχρι πριν 5 χρόνια δεν τους χώριζε τίποτε. Ακόμη και μέσα σε μια 2μελη οικογένεια έχουμε πλέον δύο κοινωνικές τάξεις: Ο φέρων το μεροκάματο και ο φέρων την απραξία.
  Η μη ύπαρξη κοινωνικής συνοχής εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει καθημερινότητα στην συμβίωση σχέσεων, οικογενειών, πολυκατοικιών, γειτονιών, χωριών και πόλεων. Θα χυθεί αίμα και δεν θα είναι αίμα ούτε επανάστασης, ούτε εμφυλίου. Θα είναι αίμα προσωπικό από διένεξη που ξεκίνησε όταν μπήκε η διαχωριστική γραμμή του “θα πάρω καινούργιο αυτοκίνητο” και του “δεν έχω ούτε για τσιγάρα”.
  Ο έχων απέναντι στον αναγκαστικά απεγνωσμένο. Ο εργαζόμενος απέναντι στο τεμπέλη που βρήκε αφορμή την κρίση να επιχειρηματολογήσει. Ο τεμπέλης κρατικοδίαιτος απέναντι στον κατεστραμμένο πρώην επαγγελματία ή εργάτη. Ο ηλίθιος απέναντι στον ρεαλιστή.
  Τελειώνουν και οι τελευταίες οικονομίες, όπως τελειώνει και η περίοδος χάριτος των κυβερνώντων απέναντι στον λαό. Θα αρχίσουν οι κατασχέσεις κινητών και ακινήτων όπως και οι πλειστηριασμοί με ρυθμούς που δεν τους φανταζόμαστε. Θα αρχίσει το κατέβασμα του διακόπτη του ηλεκτρισμού και της ύδρευσης με ταχύτητα φωτός. Το ένα διαμέρισμα θα πλένει σε σκάφη την στιγμή που από το διπλανό διαμέρισμα θα ακούγεται το νερό να τρέχει, το πλυντήριο να πλένει και τον λέβητα να είναι σε συνεχή λειτουργία. Αυτές θα είναι οι αφορμές που θα χυθεί αίμα. Τόσο απίστευτες, μα τόσο πραγματικές.
  Ο ένας με δανεικό ποδήλατο και ο άλλος με το οικογενειακό αυτοκίνητο με μόνο έναν επιβάτη. Ο ένας μαυρισμένος από τα καλοκαιρινά μπάνια του και ο άλλος κάτασπρος σαν το γάλα λες και πέρασε το καλοκαίρι στην Σιβηρία. Θα βγουν τα μαχαίρια για τόσο ασήμαντες αφορμές που όμως στην βάση είναι η αιτία διότι δεν έπεσε με τη μία αυτό το ανθρώπινο ντόμιμο αλλά σταδιακά και μελετημένα. Και όταν έπεσαν τα πρώτα ντόμινο, τα πιο απομακρυσμένα από τον κίνδυνο δεν έδωσαν καμία σημασία. Όσο όμως δεν αντιδρούσαν για την πτώση του διπλανού τόσο οι παίκτες του πολιτικού παιχνιδιού έσπρωχναν με το δάχτυλο και την διπλανή ανθρώπινη συστάδα. Και το παιχνίδι συνεχίζεται…..
  Όσο όμως θα κρατιούνται κάποια πιόνια όρθια μόνο και μόνο για την στήριξη του συστήματος τα πεσμένα πιόνια έχουν μπει ήδη στην διαδικασία της ζωώδους επιβίωσης χωρίς όμως δυστυχώς τους αυστηρούς νόμους της ζούγκλας. Με τους νόμους του ανθρώπου, που πέρα από την επιβίωση, έχασε την εγωιστική περηφάνια.Του ανθρώπου που σταμάτησε να βλέπει τον διπλανό με την μάσκα του συνανθρώπου και τον αντιμετωπίζει ως εχθρό του είδους του.
  Ως μονάδα ηττήθηκε, θύμωσε, πείνασε, αδικήθηκε, ζήλεψε και ως μονάδα ενστικτωδώς θα κάνει ο,τιδήποτε για να μείνει ζωντανή. Όσα τα ονόματα των ανέργων και των χρεωμένων τόσα και τα είδη προς εξαφάνιση που θεωρούν ότι ζουν σε ένα περιβάλλον εχθρικό, το ίδιο που πριν λίγο καιρό από δική τους επιλογή το έβλεπαν ως το ιδανικό. Γνωρίζοντας ότι την αιτία της κατάστασής τους δεν μπορεί να την αντιμετωπίσουν θα πάρουν το αίμα τους πίσω από αυτόν που ακόμα με το παρόν σύστημα καταφέρνει να ζει μια ζωή ανάλογη με αυτή της προ “κρίσης” ή έχει την ψυχραιμία να αντιμετωπίζει τον καθημερινό θάνατό του αξιοπρεπώς.
  Θα χυθεί αίμα και δεν θα είναι πάντα αυτό που κυλάει στις φλέβες αλλά και αυτό που κυλάει στην ψυχή. Θα σπάσουν δεσμοί αίματος, δεσμοί συναισθημάτων και ολόκληρων δεκαετιών σχέσεις ανθρώπων. Δεν θα είναι ο πιο δυνατός αυτός που θα κάνει την αρχή αλλά ο πιο αδύναμος που τελικά έβλεπε τις σχέσεις των ανθρώπων αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο ως δεκανίκι για την μέχρι σήμερα ζωή του. Το δεκανίκι πρέπει να πληρώσει το τίμημα αφού τώρα δεν μπορεί να τον στηρίξει.
  Με τις σφουγγαρίστρες θα μαζεύουμε τα υπολείμματα της κάθε σφαγής έχοντας κιλά αποδεικτικών στοιχείων μέσα σε πλαστικούς κουβάδες ότι η αιτία της εθνικής μας κατάντιας ήταν πάντα προσωπική υπόθεση.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ

  Βάτραχοι ντυμένοι αρχιερείς.
  Κηρύττουν βρεκεκουήξξ κουάξξξ κουάξξξ
  στα παιδιά των λευκών περιστεριών.
  Διδάσκουν ως ήλιο την νύχτα τους…
  Παράδεισος να είναι ο βάλτος και για Βασιλικά εδέσματα κουνούπια μύγες με βρώμικες λάσπες.
  Και το κορυφαίο από όλα περηφανεύονται πως είναι Ουράνια περιστέρια. …Που κατάγονται από τον Ουράνιο πλανήτη των σκυλιών.

  Ο σίτος της ζωής έγινε ως σκύλος δούλος να είναι σε θεούς αφέντες ο άνθρωπος.
  Η μέθη της αγάπης να είναι ο οίνος της λήθης και της πλάνης που κάνει να χορεύει η ψυχή τον χορό του θανάτου της.
  Η προστυχιά και η πορνεία κατάντησαν να είναι το Ιερό της Ελλάδος το λάδι .

  Βρεκεκέξ κουάξξξ κουάξξξ· να φωνάζουν και να αλληλοβρύζονται… να ανοίγουν τα φτερά τους και να πετούν…. χωρίς να νοούν πως στην ουσία πηδούν ως βάτραχοι…

  Και τις Θεϊκές ψυχές κατάντησαν να πιστεύουν στο θνητό αθάνατο θάνατο του βόθρου των Εβραίων.
  Όσο και να φωνάζουνε οι βάτραχοι…
  για το ποιος βάτραχος είναι ο πιο λαμπρός…
  Ένας βάτραχος παραμένει να είναι βάτραχος. Μα τα περιστέρια ανήκουν στον Ιησού Χριστό.

  Και ο Ήλιος Του Θεού τους βάλτους και τους βόθρους μαζί με τους βατράχους που ντύθηκαν λευκά περιστέρια… θα ξερνάει.

  Ιωάννης βασιλεύς

  Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006395476358
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 11:48 π.μ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.