Εμεις τους θέλουμε όλους αυτούς κρεμασμένους ανάποδα στα τσιγκέλια απ’ τις γλώσσες! Ναι και το εννοούμε… Δείτε οι ξεφτιλισμένοι πως κετέβασαν τα βρακιά της χώρας!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΟΙΚ

Διαβάζοντας κάποιος την επίσημη σελίδα του υπουργείου οικονομικών και ανατρέχοντας στο διοικητικό οργανόγραμμα αυτού θα ανακαλύψει πως αυτή η κυβέρνηση δεν έχει πλέον καμία εξουσία έναντι των γενικών γραμματειών της μια και όπως βλέπετε οι εν λόγω γενικοί γραμματείς δεν δίνουν λόγο ούτε στον υπουργό πόσο μάλλον δε στους αναπληρωτές του.

organo

Ενα από τα προαπαιτούμενα που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές ήταν και η πλήρη ανεξαρτησία των γενικών γραμματειών σε επίπεδο εφαρμοζόμενης πολιτικής αλλά και ταυτόχρονα ο πλήρης έλεγχος από τους γραφειοκράτες που στέλνουν οι μηχανισμοί δανεισμού της χώρας.
Η παράδοση της εθνικής κυριαρχίας με τον πιο επίσημο τρόπο. Υπουργοί αχυράνθρωποι που δεν έχουν κανένα έλεγχο επάνω στους υφισταμένους τους. Αναρωτιόμαστε ποιος ο ρόλος τους πλέον πέρα του διακοσμητικού και φαιδρού της υποθέσεως;

ΘΕΛΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ  ;;;;


source

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Εμεις τους θέλουμε όλους αυτούς κρεμασμένους ανάποδα στα τσιγκέλια απ’ τις γλώσσες! Ναι και το εννοούμε… Δείτε οι ξεφτιλισμένοι πως κετέβασαν τα βρακιά της χώρας!

  1. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΑΛΟΙΜΕΝΗ ΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΤΡΑΒΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΛΕΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.