Το καλοκαίρι του τρόμου. Έρχεται πόλεμος και πείνα. Τα πολυβόλα κροταλίζουν και οι πύραυλοι σηκώνονται στη Βαλτική και τα Βαλκάνια

efimerida-24-6-2016

2 σκέψεις σχετικά με το “Το καλοκαίρι του τρόμου. Έρχεται πόλεμος και πείνα. Τα πολυβόλα κροταλίζουν και οι πύραυλοι σηκώνονται στη Βαλτική και τα Βαλκάνια

 1. MERCEDES και ηγέτες εναντίον Ελληνικού Υπουργείου Μεταφορών και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ …!!!

  Πρός τον Υπουργό κο. ΠΟΛΑΚΗ,

  Έχει διαδοθεί , ακόμα και αν εξαφανίσετε όλα τα στοιχεία μαζί και εμένα , τα έχουν όλα δημοσιεύσει στο διαδίκτυο….!!!!

  MERCEDES -ΘΑΝΑΤΟΣ vs Greek Ministry of Transport και ΑΘΩΩΝ ….!!!!!!

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ είναι εδώ , κρύβεται μέσα στα αυτοκίνητα της MERCEDES του Dr. DIETER ZETSCHE , πόσο ακόμα θα με τιμωρεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κε. ΠΟΛΑΚΗ ….;;; ΔΕΝ σας ενδιαφέρει η ασφάλεια της ανθρώπινης ΖΩΗΣ….;;;; Έχουν ξεφτιλίσει τα Ελληνικά δικαστήρια ηγέτες που έχουν εξαθλιώσει ένα ολόκληρο Έθνος , να προσέχετε τι λετε , γιατί θα σας στείλουν αδιάβαστο …..!!!! Είναι πολλοί ……… Dr. DIETER ZETSCHE επικεφαλής της MERCEDES, κος. ΑΚΙΟ ΤΟΥΟΝΤΑ επικεφαλής της ΤΟΥΟΤΑ, κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ επικεφαλής της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , πόσο ακόμα θα σας ξεφτιλίζουν όπως έκανε ο τραπεζίτης με ΜΑϊΜΟΥ έγγραφα ….;;; Προσβάλουν την νοημοσύνη των Σεβαστών δικαστών στην Ελλάδα του ΧΑΟΥΣ …!!!!!! Ξεφτιλίζουν αισχρά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που καταδιώκει ΑΘΩΟΥΣ ΒΆΣΕΙ των πλαστών – μαϊμού έγγραφα …….ΝΤΡΟΠΗ ….!!!! Ο Γερμανός ηγέτης της MERCEDES για να μην ξεσκεπαστεί ότι πουλάει αυτοκίνητα που πάσχουν από ΑΓΝΩΣΤΕΣ – ΒΛΑΒΕΣ , βυθίζει στο πένθος το Ελληνικό Έθνος και έχει ξεφτιλίσει τον ποινικό και τον αστικό κώδικα , ο Ιάπωνας ηγέτης της ΤΟΥΟΤΑ ήδη έχει σκορπίσει τον ΘΑΝΑΤΟ σε δεκάδες οικογένειες στις Η.Π.Α. , στην Ελλάδα έχει άδεια να σκορπίσει τον ΘΑΝΑΤΟ, ο Έλληνας ηγέτης τραπεζίτης επικεφαλής της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κοροϊδεύει φανερά δεκάδες Έλληνες Δικαστές με ΜΑΪΜΟΥ -πλαστά έγγραφα σε όλους του βαθμούς δικαστηρίων, το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου, το Ειρηνοδικείο Αθηνών, ( το Ειρηνοδικείο Κρωπίας , τους αγνοεί προκλητικά), το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών , το Πολυμελές Πρωτοδικείο Τμήμα Εφέσεων , τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ και γελάει με το Ελληνικό Δικαστικό Σώμα που δέχονται έγγραφα ΜΑΪΜΟΥ για να καταδιώξουν ΑΘΩΟΥΣ πολίτες ……….. ΕΥΓΕ σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ….!!!!!! Τα εγκλήματα εναντίον ΑΘΩΩΝ μέσα στις Ελληνικές αίθουσες θα φτάσουν στα αυτιά των Εισαγγελικών Αρχών στην

  http://www.tribune.gr/crime/news/article/256591/256591.html

  Κύριοι,

  Τόλμησε ένας Έλληνας πολίτης να αποκαλύψει τη μέθοδο απόκρυψης που εφαρμόζουν εναντίον καταναλωτών στην Ελλάδα, οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ, από το αρχηγείο της αυτοκινητοβιομηχανίας MERCEDES-BENZ , ο κολοσσιαίος όμιλος που κατασκευάζει αυτοκίνητα , απέκρυψε από το Ελληνικό κράτος και συγκεκριμένα από την Δ/νση Προστασίας του Καταναλωτή το γεγονός ότι τα αυτοκίνητά τους παρουσιάζουν ΒΛΑΒΗ , έχουν εντοπίσει πλέον ότι η βλάβη επηρεάζει μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα τις λειτουργίες του αυτοκινήτου , αφού μετρά από έρευνες και πορίσματα επτά (7) ετών έσβησε το αυτοκίνητο στα χέρια των Τεχνικών Επιθεωρητών της εταιρείας του ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Α.Ε., από τότε αντιλήφτηκαν ότι σβήνει ο κινητήρας του αυτοκινήτου, όταν το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση , άλλοτε επιβραδύνει ή επιταχύνει ανεξέλεγκτα…!!!
  Το πόρισμα του Τεχνικού Επιθεωρητού τόσο της εταιρείας του ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Α.Ε. όσο και του Τεχνικού Επιθεωρητού της εταιρείας MERCEDES-BENZ-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. κατατέθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών , επιπλέον η εταιρεία MERCEDES-BENZ-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. με ηλεκτρονικό μήνυμα προς το Υπουργείο Μεταφορών ισχυρίζονται ότι η ΒΛΑΒΗ μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα ΔΕΝ είναι ΓΝΩΣΤΗ, καταθέσαμε ακριβές αντίγραφο του επίμαχου ηλεκτρονικού μηνύματος στο δικαστήριο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών . Το δικαστήριο με την από με αριθ. 2996/2015 απόφασή του ΔΕΝ δέχτηκε τα έγγραφα που αποδεικνύεται ότι το αυτοκίνητο έπασχε αθεράπευτα από την πρώτη στιγμή που τέθηκε στην κυκλοφορία ….!!!
  Τιμωρούν εμένα με το απίστευτο , το αστρονομικό , το εξωπραγματικό , το απάνθρωπο πρόστιμο των 6.700 έξι χιλιάδων επτακοσίων ευρώ, επειδή ΔΕΝ γνώριζα ότι το αυτοκίνητο ήταν ελαττωματικό όταν το αγόρασα …;;;
  Η συνέχεια στα πιο θλιβερά δικαστήρια του κόσμου , με τους αδίστακτους ηγέτες να κάνουν ό,τι θέλουν , τα Ελληνικά ΚΟΛΑΣΤΉΡΙΑ αθώων ψυχών……ΕΥΓΕ και στους Έλληνες δικαστές που έχουν ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα και δεν τιμωρούν τον τραπεζίτη ΦΑΝΤΟΜΑ ή τους αγγελιοφόρους του ΘΑΝΑΤΟΥ MERCEDES-TOYOTA, αφού ομολόγησαν ότι πουλάνε τον ΘΑΝΑΤΟ ….!!!!!
  Με εκτίμηση
  Παναγιώτης Σπίνουλας

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ λέει:

  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

  Την Τετάρτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η τρίτη διευρυμένη οργανωτική σύσκεψη στελεχών του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, σύμφωνα με τον αναθεωρημένο πολιτικό στρατηγικό σχεδιασμό, ο οποίος έχει εγκριθεί από το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο. Ο σχεδιασμός αυτός βασίζεται στο καταστατικό και τις σύγχρονες αρχές και πρακτικές της οργάνωσης και του πολιτικού μάρκετινγκ.

  Στην εκδήλωση ο Α’ Αντιπρόεδρος Ανάργυρος Σαρήπαπας ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για την πορεία και τις δραστηριότητες του κόμματος, ο Γεν. Γραμματέας αναφέρθηκε στον συντονισμό των ομάδων και έδωσε οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας τους και ο Πρόεδρος της Περιφ. Οργάνωσης Κεντ. Μακεδονίας ανέλυσε την διαδικασία λειτουργίας και στελέχωσης των οργανώσεων σε επίπεδο περιφ. ενοτήτων και δήμων της περιφέρειας.

  Στην συνέχεια τα μέλη κάθε ομάδαςσυζήτησαν χωριστά, καθόρισαν τον περαιτέρω τρόπο δράσεως, τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν και τον χρόνο και τόπο των επομένων συναντήσεών τους.

  Στην σύσκεψη συμμετείχαν και εντάχθηκαν στις ομάδες και ο Πρόεδρος Γεώργιος Σύρπης και στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
  Ανάλογες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για την Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.