Την ακριβή έννοια του «γερμανοτσολιά» την εκφράζει ετούτος ο τρελός …

24 IOYNIOY 2016
Επανάληψη του δημοψηφίσματος στη Μεγάλη Βρετανία θέλει ο Λεβέντης (βιντεο)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!!!  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΘΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (SIC KOINOBOYΛΕΥΤΙΚΗ) ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…….

Οι ΜΑΛΑΚΈΣ (…Και ΠΡΟΔΟΤΕΣ) …ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ…ΛΕΒΈΝΤΕΣ ΠΆΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ…!!! ΈΞΩ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ!!!

5 σκέψεις σχετικά με το “Την ακριβή έννοια του «γερμανοτσολιά» την εκφράζει ετούτος ο τρελός …

 1. ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Δ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.
  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΑΙ 1972.ΣΕΛΙΔΕΣ 290.
  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ 49.

  Η Χ.Α.Ν και η Χ.Ε.Ν.

  Ο πρώτος πρόγονος της σημερινής οικουμενικής κυβερνήσεως περί τα μέσα του παρελθόντος αιώνος.
  Το 1844 στο Λονδίνο ο κάποιος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜΣ ίδρυσε την Y.M.C.A. δηλαδή την ,,ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ ,,ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗΝ Χ.Α.Ν.
  Η οργάνωσις αυτή διά τους νέους κατώρθωσε να ξαπλωθεί πολύ σύντομα σε όλον τον κόσμο.Το 1952 αριθμούσε 10.000 παραρτήματα και τέσσερα εκατομμύρια μέλη.
  Το 1855 δηλαδή ένδεκα χρόνια μετά την ίδρυσιν της Χ.Α.Ν. – Y.M.C.A- οργανώθηκαν στην ΑΓΓΛΙΑ και δυο σωματεία γυναικών. Στη ΝΟΤΙΟ ΑΓΓΛΙΑ μια νέα ονόματι ΕΜΜΑ ΡΟΜΠΑΡΤΣ ίδρυσε ένα κύκλο, με σκοπό την συνάντιση για προσευχή.
  Στο Λονδίνο εξ άλλου μια κυρία ονόματι ΚΙΝΝΕΡΤ, ίδρυσε ένα σωματείο για νεαρές κυρίες με σκοπό την πρακτική φιλανθρωπία.
  Τα δυο σωματεία ενώθηκαν το 1894 εις ένα και πήραν και αυτά τ όνομα Y.M.C.A
  δηλαδή χριστιανική ένωσις Νεανίδων Χ.Ε.Ν.
  Η ΧΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΦΛΟΤΗΣ ΝΕΩΝ, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1918 από την
  Y.M.C.A. της Αμερικής, η οποία υπήρξε και η χρηματοδότις της. ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ, ΗΘΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ. Αρθρ. 2 καταστ. ΧΑΝ ΑΘΗΝΩΝ.
  ΑΛΛΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΤΗΣ Χ.Α.Ν ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1923 ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΑΜΙΛΚΑ ΑΛΑΙΒΑΖΑΤΟΥ, ΕΥΡΗΝΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΣ ΤΗΣ.
  Για ένα μικρό διάστημα λειτουργούσε η ΧΑΝ και στις Σέρρες.Επίσης λειτουργούσε και στην Κέρκυρα με την προσωπική ενίσχυσι του ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΤΩΡΙΝΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΙΚΟΜΕΝΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΝΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΜΑΣΩΝΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΑΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΟΥΤΟ.

  Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΧΑΝ.]

  Το 1939 ο τότε πρωθυπουργός Ι.ΜΕΤΑΞΑΣ ο ειπών το ιστορικόν ΟΧΙ διέλυσε όλας τας ΧΑΝ της ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΧΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΝ ΤΩΝ.
  Πρέπει εδώ να υπογραμμισθή ότι ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ υπήρξε μέχρι το 1921 ΜΑΣΩΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΝΩΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΘΟΡΟΠΟΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΜΑΚΡΥΘΗ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΛΕΜΗΣΕΝ ΤΗΝ Χ.Α.Ν ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ.

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΚΑΒΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΛΟΛΩΝ..

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ….ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΝΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ…ΑΠ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΑΒΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΑΝΕΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ 1980-1995 ΣΤΟ ΜΟΑΝΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΛΑΥΠΤΗ,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,,.

  ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΡΕΦΡΝΕΝ…..ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΑ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΙ ΧΑΡΟΥΤ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΤ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΜΑΣΟΝΑΔΕΣ.

  ΡΠΙΝ ΛΙΓΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΑ.Ν.ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ 12 ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩ ΟΒΡΑΙΚΟ…

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ. Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΙΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

  ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

  Μου αρέσει!

 2. ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ.

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ Η ΓΑΤΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥ
  ΡΙΖΕΙ…ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΣΤΑΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.

  ΑΓΜΩ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΑΜΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΘΕΟ.

  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΦΡΙΑΚΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΞΕΝΩΝ ΘΗΡΙΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ.

  ΗΓΕΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΙΔΕΩΝ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΒΡΕ ΑΠΟΛΛΟΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

  Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΟΡΒΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ.

  ΤΟ ΔΟΑΛΛΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ.

  Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΘΗΡΙΑ.

  ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΡΝΟΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΟΣ..Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ.

  ΝΕΚΑΜ ΑΔΩΝΑΙ ΛΕΝ ΕΟΙ ΟΒΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΥΤΟΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΙΣΤΟΣ.
  Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑ
  ΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ.

  Μου αρέσει!

 3. TEXE MARRS:

  ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΑΝΕΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ,. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1991.ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΗΤΑ ΕΚΔΟΣΗ ΜΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.
  ΣΕΛΙΔΕΣ 200.

  ΤΕΞΕ ΜΑΡΡΣ. ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ Ε.Ο.Κ. Η ΝΕΑ ΡΩΜΗ.
  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ 145.

  Η ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1955. Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΕΝΤΑΛΦΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΠΛΕ ΦΟΝΤΟ. ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 1986.

  Ο ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ 12 ΕΘΝΩΝ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ο.Κ. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ.

  Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 12 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ- 12 ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

  ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ Η ΕΥΡΩ Η ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ…ΓΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

  ΣΕΛΙΔΑ 181. ΠΕΝΤΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ.

  ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΣΑΛΟΣ. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ.

  ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
  02Ω 198775. ΑΘΗΝΑ 23 ΜΑΡΤΟΥ 1984.
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΕΝΤΟΧΙ ΛΙΑΡΟ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟΥ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ. ΣΤΟ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΝΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ.

  ΣΕΛΙΔΑ 180. ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥ.ΤΟ 666 ΚΑΙ ΕΔΩ.

  ΣΕΛΙΔΑ 180. ΗΥΝΑΚΕΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ 666.

  ΣΕΛΙΔΑ 185. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟ 666.TREASURI DEPARTMENT.

  ΣΕΛΙΔΑ 186. ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΥΜΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΥΜΝΟΙ ΨΑΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ 666 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.

  ΣΕΛΙΔΕΑ 187. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ 666.

  ΣΕΛΙΔΑ 189. ΤΟ 666 ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .

  ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

  ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΠΟΛΛΩΛΟΝ.

  ΟΒΡΑΙΟΙ ….ΜΑΣΟΝΟΙ..ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ…ΒΡΕ ΖΟΥΖΛΑ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΣΕ ΚΑΙ ΑΧΡΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΕΛΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

  ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΗΣΕΙ
  ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ
  ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕ.

  ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ…ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΕΣ.
  ΙΣΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.

  Μου αρέσει!

 4. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ.

  ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΓΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΔΩ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΑΚΗ ΤΣΙΠΡΑΚΙ.

  ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ.
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΧΕΔΩΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΡΝΤΑΣΚΑ….ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.Κ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ…

  ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,
  ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΕΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ…ΒΟΡΕΙΑ…ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ…ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΟΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΑΔΕΣ.

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΣΙΑΝΑΜΠΕΤ ΚΙ ΧΟΥΣΜΕΤ…ΕΦΕΝΤΗΜ ΠΑΣΙΑΜ ΚΙ ΜΙΣΟΥΤΟΥΡΚΑΛΑΜ.

  Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΩ ΔΗΜΟ ΕΛΑΦΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΤΟΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ…ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ.

  ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙ
  ΔΙΑ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ…ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΗ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΑΡΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ.

  ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ 80%.

  Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΡΥΦΑ.

  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΡΕ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ….ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ 1980…ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

  Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΙ ΓΛΩΣΣΑ…ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ Σ ΕΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΣΔΟΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ.

  ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥ 1821.
  Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙΑ ΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ…ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ,,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΝΑΣΗ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΖΑΛΙΖΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΕΦΡΕΝ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.
  ….ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥ ΜΗΤΙΣΙΟΥ ΔΛΙΑ,,,ΦΑΙ ΚΙ ΜΝΙ… ΚΙ ΠΑΡΤΟΥΝ ΤΝΨΥΧΗ.

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΛΙΓΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΗ ΤΑ ΤΡΙΑ…ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΙΝΟ ΚΟΥΛΙ…ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΩ ΕΤΗ. ΧΩΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ…ΚΑΤΙ
  ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ… Ο ΚΑΚΟΣ.

  Μου αρέσει!

 5. ΣΙΓΑ…ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΑΝΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΙΓΗ ΓΑΛΗΝΗ.

  Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑ ΤΟ 1970 ΕΝΑ ΚΑΛΥΒΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

  ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΒΗΜΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΗ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚ ΤΟ ΓΕΝΝΟΣ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΕΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΝ.

  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΑΙΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΧΤΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΑΡΜΗΤΗΡΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΟΛΩΝ.

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.

  ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΥΛΟΥΣΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.

  ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΡΤΙΑ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΡΘΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟΝ.

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΓΙΑ.

  Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ
  ΑΠ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΜΥΑΛΟ
  ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΜΠΟΡΑ
  ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
  ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
  ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

  ΟΠΩΣ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΕΣΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΕΤΣΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΤΟ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ..ΕΦΥΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΩΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΤΙΣΩ. ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,ΠΑΠΑΦΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΗΡΘΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΒΓΑΖΑ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΜΕΣΑ ΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ.
  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ Ο ΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΨΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ
  ΠΟΥΜΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑ
  ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
  ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
  ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ
  ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
  ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ
  ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ
  ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ
  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝΕ
  ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΑΡΗ
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ Π ΑΠΟΜΕΙΝΕ
  Ο ΧΑΡΟΣ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.

  ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
  ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ
  ΝΑ ΧΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑ
  ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΦΕΥΓΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΙΚΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΛΕΣ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΙΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  ΜΟΙΑΖΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΕΝΑ
  ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ
  ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ
  ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΗ 2016
  ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΑΚΡΙΑ
  ΚΑΙ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΞΕΙ
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΓΗ
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΣΟΥ ΨΥΧΗ
  ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΠΠΟΥΣ
  ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΑ
  ΟΥΤΕ ΕΓΓΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΣΟΥ
  ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ…

  ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΩ ΕΓΩ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΠΕΛΙΠΙΣΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ
  ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ
  ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΘΕΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ.

  ΜΑΝΑ..ΠΑΤΡΙΔΑ….ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ…ΠΟΥ ΓΕΝΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΝΑ ΤΗΝ ΦΟΝΙΣΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.