GREXIT ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση, σταθερή και αταλάντευτη σε αρχές και αξίες, στο πλαίσιο της ενωτικής Εθνικής-Πατριωτικής πρωτοβουλίας που πρώτη αυτή έχει αναλάβει το βαρύ -αλλά όχι ακατόρθωτο – φορτίο, μέσα στο χώρο των Εθνικιστικών – Πατριωτικών κινήσεων , δηλώνει τα εξής και περιμένει από όλους να πάρουν δημόσια θέση:

 

Με αφορμή την έξοδο της Βρετανίας από την οικονομική δικτατορία της Ευρώπης , παρόλη την προπαγάνδα των παγκόσμιων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των πολιτικών που είναι υποτελείς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ζητάμε τις θέσεις όλων των Ελλήνων που αντιστέκονται!
Τα υφιστάμενα “πατριωτικά” και “εθνικιστικά” κόμματα του βρώμικου κοινοβουλευτισμού , πραγματοποιούν τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην ιστορία του Πατριωτικού χώρου, παίρνοντας θέση υπέρ του Ευρώ και της Τρομοκρατίας της Ε.Ε., ενώ κάθε Εθνική Φωνή στην Ευρώπη τάσσεται εναντίον τους!
Ο ελληνικός λαός υποφέρει από τα οικονομικά δεινά και την ανθελληνική πολιτική που απειλεί όσο ποτέ την Εθνική μας συνοχή, ενώ κάποιοι με το μανδύα του Πατριωτισμού, απολαμβάνουν βουλευτικούς μισθούς και σωπαίνουν στη βολή τους.
Η Λ.Ε.Π.ΕΝ.: Δηλώνει ΑΝΟΙΧΤΑ υπέρ της εξόδου της χώρας μας από τη Συμμορία των οικονομικών εγκληματιών της Ευρώπης. Εναντίον της Ευρώπης του πολυπολιτισμού, των ανοιχτών συνόρων και του Ισλάμ . Εναντίον του δολοφονικού κοινού νομίσματος που για χάρη του άνθρωποι εξαθλιώνονται οικονομικά για να απολαμβάνουν οι λίγοι.
Η Ευρώπη είμαστε εμείς οι Έλληνες, ο πολιτισμός μας που προσπαθούν να διαλύσουν και η γλώσσα μας που κινδυνεύει όσο ποτέ από αγράμματους και αμόρφωτους υπουργούς Παιδείας!
Ζητάμε να πάρουν όσοι δηλώνουν συναγωνιστές και τα κινήματά τους, θέση υπέρ του GREXIT, για να προλάβουμε όλο το κακό που είναι προ των πυλών. Οι απαντήσεις πρέπει να είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ και καθίστανται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.
Ο δρόμος αυτός δεν έχει πισωγυρίσματα και είναι ξεκάθαρος. Είμαστε οι μόνοι που απέμειναν να σηκώσουν στις πλάτες τους την Εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Οι δικαιολογίες αποτελούν δειλία!
Δεν είναι μόνο δική μας απαίτηση. Το απαιτούν 3.000.000 άνεργοι Έλληνες και άλλοι τόσοι που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας. 
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Γρ. Τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ.

4 σκέψεις σχετικά με το “GREXIT ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

 1. Ο/Η ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής /Αρθρογράφος ΜΜΕ λέει:

  ΤΣΙΠΡΑΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-Ν.Τ.Π.

  και ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  Οι Σιωνιστές «Έλληνες» πολιτικοί, σε συνεργασία με τη Σιωνιστική Παγκόσμια Δικτατορία, εφαρμόζουν επάνω στον Ελληνικό Λαό, το οικονομικό πρόγραμμα του Δόγματος ΣΟΚ!
  Ο Καθηγητής Οικονομικών της Πανεπιστημιακής σχολής του Σικάγου, ο Εβραίος Milton Friedman, ήταν ο δημιουργός οικονομικών μεθόδων του αχαλίνωτου Καπιταλισμού, ή αλλιώς του Νεο-Φιλελευθερισμού.
  Η σχολή του Σικάγου διδάσκει, τι Καπιταλισμός, τι Σοσιαλισμός, τι Κομμουνισμός, όλες αυτές οι Κοσμοθεωρίες είναι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Σιωνισμού!!!
  Οι οικονομικές θεωρίες της σχολής του Σικάγου, και των Οικονομικών Πανεπιστημίων της Ευρώπης, του Δόγματος του ΣΟΚ στους λαούς, είναι αυτές που εφαρμόζει σήμερα στην Ελλάδα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του προέδρου λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και των δανειστών αυτού, συνεργία των «Ελλήνων» -Εβραίων πολιτικών.
  Προηγήθηκαν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής. (Χιλή).
  Μετά τον Τσίπρα, ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ετοιμάζει τον Κυριάκο, μέσω Η/Υ, ανεξάρτητα του τι θα ψηφίσει ο Λαός.
  Σύμφωνα με το δόγμα του ΣΟΚ, τη ψήφο του Λαού την γράφουν οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. στους γεννητικούς αδένες.
  Το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ προβλέπει όλα αυτά που ζήσαμε από το 2010, δηλαδή Τρόϊκα, Δάνεια, Μνημόνια, Ανεργία, κλείσιμο Βιομηχανιών, κλείσιμο Καταστημάτων, Χρεοκοπία, Χρέος, κόψιμο μισθών-συντάξεων, βαριά φορολογία, αρπαγή αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων, Αρπαγή του δημοσίου Ταμείου, Λιτότητα, τοκογλυφία των δανειστών, ΔΝΤ, διασώσεις τραπεζών, κλείσιμο τραπεζών, CAPITAL CONTROLS, το υπερ-ταμείο πώλησης της δημόσιας περιουσίας, ο «Αναλογικός Κόφτης» συντάξεων, και τέλος πιθανό ακρωτηριασμό της πατρίδος-Ελλάδος.
  Βλέπετε ο Παντοκράτωρας Λόρδος-Βαρώνος-Πρόεδρος της Ν.Τ.Π. Επικυρίαρχος του πλανήτη Γη, κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει ανάγκη τις συντάξεις των Ελλήνων γερόντων!!!
  Παράδειγμα το πάθημα του ΤΣΙΠΡΑ τη νύχτα της 12ης Ιουλίου 2015, τότε που υπέκυψε μετά από ψυχολογικές πιέσεις των δανειστών, και συμφώνησε για το 3ο μνημόνιο.
  Έκτοτε έγινε δούλος των δανειστών, στην υπηρεσία του Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του διεθνούς Σιωνιστικού νεοφιλελευθερισμού.
  Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ όλες οι εισπράξεις από τις εφορίες πηγαίνουν στους δανειστές του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
  Η Γενική Γραμματεία εσόδων, του Υπουργείου Οικονομικών, αν και πληρώνεται από τον Ελληνικό Λαό, ανήκει στους δανειστές, και δουλεύει για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Αυτά όλα τα προβλέπει το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ.
  Η Τράπεζα της Ελλάδος, και οι συστημικές εμπορικές τράπεζες, είναι ιδιοκτησία ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της μαφίας αυτού.
  Όλος ο ΧΡΥΣΟΣ της Ελλάδος, που φυλάσσεται στη ΤτΕ, «πέταξε» στα ταμεία του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έναντι του δημόσιου ΧΡΕΟΥΣ, αφού η ΤτΕ είναι περιουσία του Μεγάλου Αφεντικού.
  Το γελοίο είναι που ο ΤΣΙΠΡΑΣ μιλάει για ανάπτυξη, ή μεσάνυχτα έχει, ή εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό.
  Με το δόγμα του ΣΟΚ, οι Έλληνες γίναμε τσόλια του Ντούσκ, Γιούνγκερ, Σούλτζ, Μέρκελ, Σόϊπλε, Ντράγκι, Λαγκάρντ, Γερούν Νταϊσελμπλούμ , Τόμσεν, Δρακουλέσου.
  Όλοι αυτοί είναι υπηρέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, διορισμένοι από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, & Μαφία αυτού, είναι αυτοί που διέλυσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  Αυτά τα πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κατάστρεψαν την Ελλάδα.
  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ κάνει ότι τον διατάξουν αυτά τα ανδρείκελα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να μη χάσει την εξουσία. Αποδείξεις το 3ο Μνημόνιο, και τα ψέμματα που έχει πεί στο Λαό!!!
  Οι «Έλληνες»-Εβραίοι Σιωνιστές πολιτικοί συναγωνίζονται μεταξύ τους, ποιός θα πεί τα μεγαλύτερα και περισσότερα ψέμματα στον Ελληνικό Λαό, για να αποδώσει μεγαλύτερα κέρδη στο Μεγάλο Αφεντικό τους τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
  Η Ε.Ε. συγκλονίζεται από το BREXIT, και ο ΤΣΙΠΡΑΣ στη σύνοδο κορυφής «άλλα λόγια», και «στην κορφή Κανέλλα».
  Σύμφωνα με το δόγμα του Σοκ, παιδεία, υγεία, κοινωνική ασφάλιση, ΔΕΚΟ, ορυκτός πλούτος, κ.λ.π. πρέπει να είναι στην ιδιωτική πρωτοβουλία, δηλαδή το Κράτος να μην έχει περιουσία, και όλα τα κέρδη να είναι στα χέρια ιδιωτών της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
  Οι οικονομικές θεωρίες της Σχολής του Σικάγου, του Δόγματος του Σοκ, όπως εφαρμόστηκαν σε πολλές χώρες, (Χιλή, Αργεντινή, Ελλάδα, κλπ), κατέληξαν σε οικονομική καταστροφή των χωρών αυτών.
  Αφού το Κράτος δεν θα έχει περιουσία-έσοδα, πως θα πληρώνει μισθούς και συντάξεις;;;
  Τα μέτρα αυτά δεν προβλέπουν ανάπτυξη, είναι μέτρα μόνο εισπρακτικά προς όφελος των διεθνών αρπακτικών της ΝΤΠ
  Τα εφαρμόζουν στους Λαούς διότι συμφέρουν στο μεγάλο Κεφάλαιο της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.
  Οι μαθητές του Φρίντμαν, της θεωρίας του δόγματος του Σοκ, (Βλέπε Σόϊμπλε, Μοσχοβισί, Λαγκάρντ, Ντάϊσελμπλουμ, Τόμσεν, Δρακουλέσκου, Τσακαλώτο, Στουρνάρα, κ.λ.π. ) εφαρμόζουν το πιο σκληρό και απάνθρωπο καπιταλισμό του ακραίου νεοφιλελευθερισμού.
  Οι μαθητευόμενοι μάγοι της σχολής του δόγματος του Σοκ, κανόνισαν έτσι ώστε ο κρατικός πλούτος της Ελλάδος, να έχει «πετάξει» για τα θησαυροφυλάκια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης των Ρότσιλντ-Ροκφέλερ, κ.λ.π.
  Η Παγκόσμια Σιωνιστική οικονομική Δικτατορία, προκειμένου να αρπάξει τον Εθνικό πλούτο κάθε κράτους, δημιουργεί «Κρίση Χρέους» στο προγραμματισμένο για χρεοκοπία Κράτος.
  Οι τοπικές κυβερνήσεις-πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ευρισκόμενες υπό καθεστώς χρεοκοπίας, αποδέχονται τις οικονομικές θεραπείες του δόγματος του Σοκ, όπως είναι αυτές που ζητάει η Τρόϊκα των δανειστών από τους Έλληνες.
  Τρόϊκα= ΔΝΤ + ΕΚΤ (Ντράγκι) + Ε.Ε.
  Οι οικονομικές θεωρίες του δόγματος του Σοκ, βασίζονται στον πόλεμο της Τρομοκρατίας, για να φοβίσουν τα Κράτη, ώστε να έχουν πλήρη εφαρμογή.
  Πρόκειται στην ουσία για ένα παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο που διεξάγεται σε όλα τα επίπεδα από ιδιωτικές εταιρείες των Σιωνιστών, που εφαρμόζουν τα οικονομικά προγράμματα της σχολής του Σικάγου, και των άλλων Σιωνιστικών Πανεπιστημίων, υποδουλώνουν οικονομικά τα αδύναμα κράτη, και εγκαθιστούν κυβερνήσεις τύπου πιόνια και μαριονέτες. (Βλέπε Ελλάδα).
  Στην Ελλάδα δεν χρειάστηκε να κάνουν πόλεμο, όπως Ιράκ-Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, Αφρική, κ.λ.π., απλώς εγκατέστησαν στην εξουσία πολιτικούς αχυρανθρώπους, (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ), που εκτελούν τις εντολές της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
  Ήδη οι Κυβερνήσεις ΗΠΑ & Ε.Ε. υπετάγησαν στη Ν.Τ.Π.
  Σήμερα η ομοβροντία εισπρακτικών μέτρων εδώ στην Ελλάδα, έχει σκοπό να προκαλέσει Σοκ & Δέος στο Λαό, ώστε να μην αντιδράσει στο ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου, και της δημόσιας περιουσίας, στα μεγάλα αφεντικά της Ν.Τ.Π.
  Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του συστήματος, του οικονομικού δόγματος του Σοκ, επάνω στους Λαούς, είναι,
  1.-Οι Πόλεμοι
  2.-Η Τρομοκρατία (Βλέπε ISIS-Τζιχαντιστές)
  3.Η αρπαγή του δημόσιου & ιδιωτικού πλούτου.
  4.-Η εξαφάνιση της Μεσαίας Τάξης
  5.-Η εκτόξευση του δημόσιου χρέους των Κρατών.
  6.-Οι δολοφονίες αντιδρούντων στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
  7.-Η κατάρρευση των αγορών.
  8.-Η Χρεοκοπία των Κρατών
  9.-Φυσικά Τεχνητά Φαινόμενα (Σεισμοί-Τσουνάμια-τυφώνες- Καταστροφή Πυρηνικών Εργοστασίων, κ.λ.π.) ώστε να προκληθεί κατάσταση συλλογικού ΣΟΚ & ΔΕΟΥΣ!
  Η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο της Παγκοσμιοποίησης.
  Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ο νεο-φιλελεύθερος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσεκλήθη στο συνέδριο της Σιωνιστικής λέσχης BILDERBERG, και στην εκπομπή «τον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε, «Προωθούμε κατά γράμμα τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων».
  Τα συμπεράσματα δικά σας.
  Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική οικονομική διακυβέρνηση φροντίζει μέσω των αχυρανθρώπων πολιτικών, όσες κερδοφόρες επιχειρήσεις είναι σε κρατικά χέρια, (ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ-ΟΣΕ-ΕΛΠΕ- Λιμάνια,-Αεροδρόμια- κ.λ.π.) , να τις καταστρέψει, ώστε να περιέλθουν στα δικά τους χέρια.
  Μιλάμε για αποικία και προτεκτοράτο η Ελλάς.
  Αυτά όλα είναι τα συστήματα του οικονομικού δόγματος του ΣΟΚ, με σκοπό όλος ο πλούτος των Κρατών, να περιέλθει στα χέρια στελεχών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
  Στην Ε.Ε. αυτό ενεργοποιείται μέσω των σφογγοκωλαρίων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πολιτικών στελεχών της Ε.Ε.
  Γιαυτό ήλθε ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας GABRIEL, για να πάρει ότι απέμεινε, για λογαριασμό του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της Σιωνιστικής μαφίας αυτού, που κυβερνά το Κόσμο.
  Η σχολή του Σικάγου, του Δόγματος του ΣΟΚ στους λαούς, δουλεύει για την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εις βάρος των Λαών της Γης.
  Στην Ελλάδα σήμερα με τη δικαιολογία ότι σώζουν τη χώρα, οι δανειστές εφαρμόζουν εισπρακτικά μέτρα του Δόγματος του ΣΟΚ, με κάθε δόση δανείων. Το χρέος όμως αυξάνεται και κραταιούται…………….
  Τελικά οι «Έλληνες» πολιτικοί, όλων των ιδεολογιών, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μέγγενη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
  Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του γράφει,
  «Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος, (σήμερα Ν.Τ.Π.), και αφ’ ετέρου να είναι οι πολίτες απασχολημένοι με τη φτώχεια τους, ώστε να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών».
  Η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, οι Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι του πλανήτη, αν και είναι Εβραίοι, εφαρμόζουν στην παγκόσμια Κυριαρχία, τα σοφά λόγια των Αρχαίων Ελλήνων!
  Εμείς οι νεο-Έλληνες λέμε προς τους Κοσμοκράτορες, «Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης».

  ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής /Αρθρογράφος ΜΜΕ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ-ΔΤ /562/01.07

  ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΩΡΑ……..

  ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
  =============================================
  Καλά δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που μας εντυπωσιάζουν οι Έλληνες Δικαστές.

  Αυτά τα περί παραδικαστικού του κου Πολάκη, εν τάξει, αυτός τώρα νοιάστηκε.

  Σε ένα π.χ. χρόνο θα φύγει και ένας επόμενος θα μας λέει τα ίδια.

  Καλά τα πήγαμε, και καλά τα γράψαμε και είχαμε δίκιο το ΙΝΚΑ και καλά πηγαίναμε, μέχρι σήμερα.

  Τα πράγματα άλλαξαν.

  Είμαστε, Μετά τον Ντήλιγκερ και τον Αλ Καπόνε των Πανεπιστημίων του Σικάγο.

  Τα πράγματα άλλαξαν.

  Είμαστε κάτω από τις εφαρμογές της Σχολής του Σικάγο του Μίλτου Φρήντμαν Πανεπιστημίων του Σικάγο.

  Τα πράγματα άλλαξαν.

  Σκεφτείτε, ότι, ακόμα και η πρόεδρος του Α. Π. απευθύνεται πλέον με εξώδικα προς τους οποίους κρίνει.

  Και όχι μόνο αυτό, αλλά φροντίζει ή δεν μπορεί να αποκλείσει την γνωστοποίηση του σε όλους τους Έλληνες από το διαδίκτυο κλπ ΜΜΕ.

  Εκεί στην εξουσία κάτω από το Θεό, η πρόεδρος υποβλήθηκε στην ανάγκη να συντάξει εξώδικο.

  Αυτό, αυτή η εξουσία να στέλνει εξώδικο, μμμμμμμμ, μας ξάφνιασε, σκεφτόμαστε μήπως σε λίγο μας εντυπωσιάσει και ο Θεός με τίποτα εξώδικα, μια και είναι περισσότερο από σαφές ότι παραβαίνουμε τις εντολές του και τον προσβάλλουμε.

  Ε, εν τάξει δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί, να έρθει δηλαδή ο δικαστικός επιμελητής, η να πάει π.χ. στον κο Κατρούγκαλο και να του επιδώσει εξώδικο για παραλείψεις της επιθεώρησης εργασίας και υπερεκμετάλλευση και κατεξευτελισμό των εργαζομένων.

  Ούτε η κα πρόεδρος του Α.Π. ούτε και ο αμέσως ανώτερός της ο Θεός, πρόκειται να μας στείλουν εξώδικο για το ξεπούλημα της Ελλάδας.

  Το Χαράτσι το έκρινε συνταγματικό λόγω του ελλείμματος!!!!, για τον έλεγχο του ελλείμματος, που η απόφαση σε αυτό, είναι το δικονομικά απαραίτητο για την επίκλησή του ως ο λόγος ανοχής σε αντισυνταγματικό χαράτσι, δεν είπε τίποτα, ούτε πως ήταν τυχαίο, ούτε π.χ. λόγω καταιγίδων η σεισμών.

  Αν είχε υπάρξει Σεισμός όπως π.χ. στο κτήριο της Ρικομέξ, η Καταιγίδα, οπότε πρέπει να πηδήξεις τα ρέματα, θα ήταν κατανοητός και αυτός των ημερών μας ο ΔΙΚΑΙΑΚΟΣ ΣΥΘΕΜΕΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ συνταγματικής προσαρμοστικής συμβατότητας, με δικονομικό όρο χωρίς πόρισμα ελέγχου του ελλείμματος.

  Εξώδικα δεν στέλνουμε.

  Η απαραίτητη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και στους Πολιτικούς, …………??, ………………………… !!!!

  και ………………………………….. Το ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ (εκδόσεις Λιβάνη πάρτε το).

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. (u)onidos porde(mo)s

  Από τον Σωκράτη Τσουμελέκα

  ΣΣΕ 77

  Η δυσκολία της ευπρεπούς γραφίδας ,να συμβάλει σε αποφάσεις ωφέλιμες για το Ελληνικο Έθνος, είναι γνωστη για τα πολιτικά τεκταινόμενα της κομματικής εκμετάλλευσης του μεταπολιτευτικού Σβορώνιου πολυτεχνικού πειθαναγκασμού.

  Είναι ή ήταν δημοκρατική η πολιτική της τότε ή της σημερινής καθημερινότητας; Πειθαναγκασμός για εξέγερση με πείνα και ανύπαρκτες ηθικές και εθνικές αξίες ή απαγόρευση με υπαρκτές , σε υπερθετικό βαθμό , και οικονομική ετήσια ανάπτυξη στο 12%; Βιώνουμε πρωτόγνωρη κατάσταση. Ο ψυχρός πόλεμος άλλαξε μορφή. Η παγκοσμιοποίηση , γέννημα των Εβραίικων τραστ , εξαπλώνεται βίαια. Το brexit πιστώνετε αισιόδοξα σαν πρώτη της Ήττα. Η trump power κρίκος στο ντόμινο των ευρωπαϊκών εξελίξεων. Θα υπάρξει συνέχεια;

  Το 2017 πιθανόν το frexit να μας επισκεφθεί. Όλα αυτό δείχνουν. Θα μείνουν αμέτοχοι στην κατάρρευση τους; Ασφαλώς όχι. Ήδη έχουν ετοιμάσει στην πολεμική τους φαρέτρα τον στόχο των εφεδρικών τους βολών. Δεν είναι άλλος από τον αιώνιο εθνικό τους εχθρό την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Η ανάδειξη των εγχωρίων pordemos ,από τις αρχές του 15 , αυτό εξυπηρετούσε. Σκοπός η ανακοπή της όποιας προσδοκώμενης ,ελάχιστης, πιθανής ανάπτυξης και η επαναφορά μας στον δρόμο της εξάρτησης των καταστροφικών μνημονίων για μελλοντική χρήση.

  ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ;

  Η αναφορά του Κουμουνιστή Γραμματέα μας προσγειώνει στην πραγματικότητα. «δεν μπορεί να κάνει αυτά που υποσχέθηκε ως αριστερά και για αυτό όσο μπορεί θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο και το Σύνταγμα, για να αφήσει κάτι ως αριστερή διακυβέρνηση, καθώς στα άλλα μέτωπα δεν θα μπορέσει να αλλάξει τίποτα». Τα λόγια του πρωθυπουργού στη πρόσφατη συνάντηση τους. Αλήθεια τι ετοιμάζουν;

  Αλλαγή του εκλογικού νόμου. Είναι θεάρεστο η λαϊκή βούληση να αντιπροσωπεύεται αναλογικά στο Εθνικό κοινοβούλιο. Κανείς δεν διαφωνεί. Θα προβούν όμως αντίστοιχα στην κατάργηση του άρθρου 86 και 62 του συντάγματος; Προφανώς όχι. Το 1926 έγιναν εκλογές με το πλέον αναλογικό σύστημα που έχει εφαρμοσθεί στην Ελλάδα. Το κόμμα της Ενώσεως φιλελευθέρων κέρδισε τις τότε εκλογές. Όμως η βουλή , μετα από σειρά διαβουλεύσεων, ορισε πρωθυπουργό τον Αλέξανδρο Ζαΐμη επονομαζόμενο ως πρωθυπουργό δυσχερών και μεταβατικών καταστάσεων . Να το κλειδί του κουτιού της Πανδώρας. Πρωθυπουργός δυσχερών μεταβατικών καταστάσεων. Έρχεται ο Αρμαγεδδών για την Εθνική μας υπόσταση. Οι Έλληνες pordemos φοβούμενοι την σίγουρη αποτυχία των επιλογών τους θα εγκαταλείψουν την εξουσία. Η παρασκηνιακή προετοιμασία των ψευτοτεχνοκρατων εχει ολοκληρωθεί.

  Λύσεις τεχνοκρατικές με την είσοδο διπλού νομίσματος σταθερής εσωτερικής αξίας έναντι του ΕΥΡΩ . Η υποτίμηση του στις διεθνείς αγορές θα είναι δραματικά ανάλογη με την μείωση του μέσου Ελληνικού εισοδήματος. Εθνική επαιτεία για κεφάλαια καθημερινής επιβίωσης. Εξαγορά έναντι πινακίου φακής ολου του ορυκτού πλούτου. Δημεύσεις περιουσιών για δόσεις λίγων ΕΥΡΩ και έπεται συνέχεια.
  Είναι το διαφαινόμενο σχέδιο πειθαναγκασμού της Γαλλικής κοινωνίας για το μη FREXIT. Τελευταία τους ευκαιρία για αντεπίθεση.

  Ο θεος της Ελλάδος να μας σώσει

  Αναρτήθηκε από ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑΣ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

  Η Δημοτική μας παράταξη κατακρίνει και καταγγέλλει το περιστατικό δημόσιου ξυλοδαρμού της Προέδρου της τοπικής κοινότητας Κυλλήνης.
  Δηλώνουμε ότι θα βοηθήσουμε έμπρακτα μέχρι τέλους για την αυστηρή και παραδειγματική τιμωρία των φυσικών και των ηθικών αυτουργών αυτού του άνανδρου περιστατικού.
  Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τη δημόσια καταδίκη από ΟΛΟΥΣ τους περιφερειακούς και δημοτικούς αιρετούς ,καθώς και από όλες τις κατ αλλά <ευαίσθητες> οργανώσεις-συλλόγους και φορείς.
  Επίσης με αγωνία περιμένουμε να δούμε την στάση όλων των Μ.Μ.Ε.(και αυτοί που κρίνουν ,κρίνονται)
  Είμαστε σίγουροι ότι εάν στη θέση της κατά γενική ομολογία επιτυχημένης Προέδρου, δεσποινίδος Φιτσάλου ,βρισκόταν κάποιος άλλος,αυτή τη στιγμή θα είχαν πλημμυρίσει όλα τα ΜΜΕ με δηλώσεις συμπαράστασης και αφορισμούς.
  Το μόνο έγκλημα για το οποίο διώκεται η Δήμητρα,είναι ότι αγαπάει υπερβολικά τον τόπο της και τη Πατρίδα της και δεν χαρίζει σε κανένα ,όσο αφορά την κριτική που κάνει,εάν βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά.
  Εάν λοιπόν όποιος καταγγέλλει με αποδείξεις τον δέρνετε,που είναι η Δημοκρατία που επικαλείσθε?
  Στέρεψε ο πολιτικός λόγος μαζί με τα ψέμματά σας?

  Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος-

  Δημ.σύμβουλος Πύργου-Επικεφαλής <ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ>

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.