Η αποφράς ημέρα της 23ης Ιουλίου 1974!!!

Karamanlisarrivesinathens

Η αποφράς ημέρα της 23ης Ιουλίου 1974!!!

Την αποφράδα ημέρα της 23ης Ιουλίου 1974…βρισκόμουν επίστρατος στην Κατερίνη όταν ξεκίνησε ο δεύτερος «γύρος» της προδοσίας του Ελληνισμού!!! Στις 18:00 η ροή του προγράμματος του Εθνικού Ιδρύματος ΡαδιοφωνίαςΤηλεοράσεως διακόπηκε από την ακόλουθο έκτακτη ανακοίνωση: «Έκ της προεδρίας της Δημοκρατίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα. Εν όψει των εξαιρετικών περιστάσεων, υπό τας οποίας τελεί η πατρίς, αι ένοπλαι δυνάμεις απεφάσισαν, όπως αναθέσουν την διακυβέρνησιν της χώρας εις πολιτικήν κυβέρνησιν».

Με την λιτή αυτή ανακοίνωση οι καταστροφείς τής Ελλάδας άρχισαν το ξεκίνημα μιάς χυδαίας πορείας προς τον εθνομηδενισμό και τούτο γιατί δυστυχώς η Ελλάδα είναι προδομένη απ’ όλους αφού, δολοφονηθέντος του Ιωάννη Καποδίστρια, ΟΥΔΕΙΣ εκ των ηγετών της ήταν πατριώτης, εκτός δύο ολιγοετών εξαιρέσεων!!!

Ο καταγόμενος από το Κιουπκιόι Σερρών, την σημερινή Πρώτη, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο αρχιτέκτονας της διάλυσης του Έθνους, εγκαταλείποντας κρυφά την χώρα την 9η Δεκεμβρίου 1963, με το ψευδώνυμο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, εγκαταστάθηκε στο Παρίσι στην οδό Μπουλβάρ ντε Μονμορανσί παριστάνοντας επί 11 σχεδόν χρόνια τον «εξόριστο».

Και έμελλε το πιόνι αυτό, υπό τις ιαχές των «αδελφών» του: «Ξίφισον! Ουζαί! Ουζαί! Ουζαί!», προς δόξα του περίφημου Μ.Α.Τ.Σ., του Μεγάλου Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος, να επιστρέψει ως «σωτήρας», ερχόμενος από το Παρίσι με το «χρίσμα» των ξένων μυστικών υπηρεσιών για να υπηρετήσει άλλη μία φορά τα «αφεντικά» του με «αντιπαροχή» την Κύπρο που εκείτο «μακριά» παίζοντας θαυμάσια τον ρόλο του στο «στημένο» παιχνίδι της «συμμορίας» που οδήγησε το Έθνος των Ελλήνων σε μια «παγίδα» θανάτου, πραγματοποιώντας έτσι το τεκτονικό όνειρό του!

Από τον Μέρτεν μάθαμε ότι στα χρόνια τής γερμανικής Κατοχής ήταν συνεργάτης των ΝΑΖΙ. Υπήρχαν φωτογραφίες του με τον Μέρτεν, οι οποίες «μαρτυρούσαν» τη μεταξύ τους συνεργασία. Υπήρχαν και τα παράνομα ομόλογα του 1962 και οι ιστορίες με τα βρόμικα σεντόνια τού Ευταξία και ποιός ξέρει με τί άλλο εκβιαζόμενος ο αμετροεπής, διεφθαρμένος «ψευτοεθνάρχης» έχτισε το κράτος τής ναζιστικής Siemens της γερμανικής «σπείρας» ρίχνοντας ξανά την Ελλάδα στα «σαγόνια» του Γερμανικού Μινώταυρου και των τοκογλύφων.

Και ο μη γνωρίζων Ελληνικός λαός, σε μιά «παράσταση» «σκηνοθετημένη», την 23η Ιουλίου 1974, υπό τον εκβιασμό του «διωκόμενου κομμουνιστή» Μίκη Θεοδωράκη: «Καραμανλής ή τανκς» αναγκάστηκε να τον υποδεχθεί σαν «ήρωα» και σαν «Εθνάρχη», αυτόν τον σαλιάρη αριβίστα που εγώ προσωπικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ τον αποδέχτηκα ως ηγέτη.
Από την Κατερίνη έβλεπα
την προδοτική «Μεταπολίτευση» να έρχεται με λαμπάδες, τυμπανοκρουσίες και κραυγές για να αναλάβει την εξουσία της χώρας αγκαλιά με τους δωσίλογους της Κατοχής και τα παιδιά τους και τότε με συνεπήρε μια ιερή οργή η οποία οδήγησε το χέρι μου να γράψει, με πόνο ψυχής, το κάτωθι ποίημα που το αφιερώνω, με όλη μου την θλίψη, στις χαμένες προσδοκίες του ελληνισμού!!!

23η Ιουλίου 1974

——————————- 

23η Ιουλίου 1974, κι ο λαός, πεσμένος στα τέσσερα
σούρνεται σα δαρμένο σκυλί
χειροκροτώντας τη Δημοκρατία που φτάνει πλουμιστή,
ντυμένη με χαμόγελα και χάρη περισσή.

 

Κι είπαν τα ραδιόφωνα τα δήθεν εθνικά,
ζήτω, έρχεται η ελπίδα μας, ζήτω, έρχεται ο σωτήρας μας.
Ζήτω Ελλάς, ζήτω Γαλλία, Ελλάς, Γαλλία συμμαχία,
και άλλα πολλά με πονηριά και σημασία.

 

Να’ σου στο κεφαλόσκαλο μιά μάγισσα γριά,
κουρελού και ξεδοντιάρα, παμπόνηρη και ξεμαλλιάρα,
πουδραρισμένη και κακιά, κι αλεπουδίστικη θωριά.

 

Ο όχλος ζητωκραύγαζε, άναβε και κεριά
κι οι πόρνες της πολιτικής ανέμιζαν τις κυλόττες
καλωσορίζαν τη γριά που ως πουτάνα και παλιά,
ήξερε και διαφέντευε του είδους τις κοκότες.

 

Κι εγώ, ούρλιαξα στη θέα της, φώναξα δυνατά.
Όχι! Μη! Διώξτε τη Δημοκρατία αυτή του κερατά.
Είναι φερτή, ξενόδουλη, απατηλή, μπαμπέσα,
θα μας προδώσει σίγουρα, γιατί δεν έχει μπέσα.

 

Είσαι τρελός, μου φώναζε ο γαλατάς ο γλείφτης,
ποιός είσαι συ που διαφωνείς με ρώταγε ο χτίστης,
για βούλωσέ το φίλε μου φώναζ’ ο σιδεράς
γιατί θα φας τα μούτρα σου εσύ όπως το πας.

 

Και μέσα στην οχλοβοή,
ακούστηκε μιά ήρεμη, μειλίχια φωνή,
«Άκουσε φίλε μου καλά και βάλτο στο μυαλό σου,
αν θες να ζήσης ήσυχα, κι αυτό για το καλό σου,
τούτ’ η πουτάνα η γριά, θα’ ρθει στο σπιτικό σου,
θα χτενιστεί, θα στολιστεί, θα γίνει αφεντικό σου.
Κι εσύ θα ζήσης ήσυχα μεσ’ στο φρενοκομείο
μ’ απόλυτη τη σιγουριά πως τούτο το ξεφτέρι,
ξέρει καλά τη τέχνη του και θα τα καταφέρει,
να μετατρέψει μονομιάς το μέγα κυβερνείο
σε λαϊκό πορνείο».

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Από την ποιητική μου συλλογή: «Χωρίς ήλιο!!!»

3 σκέψεις σχετικά με το “Η αποφράς ημέρα της 23ης Ιουλίου 1974!!!

 1. https://mail.google.com/mail/u/2/?ui=2&ik=5db21d99e0&view=fimg&th=1561bb8420e8f04f&attid=0.1&disp=emb&realattid=ii_1561bb59f80be483&attbid=ANGjdJ8BuiKgHHOilX6XUt3mrzAQwMY3uTrot_G1sFQT4Di_cKLBcXrFJ3Le21bsV2FyOEjFbhKGBw4mxmWcV70oGDkt8x1s21Ey7Y8hPL-NVMs0_UGq3YzFUXJ5qJo&sz=w844-h1048&ats=1469365036680&rm=1561bb8420e8f04f&zw&atsh=1

  blob:https%3A//mail.google.com/ea371a5c-0af4-4fca-8e92-35fd991d4c76

  Χ. Θεοχάρης: Διγλωσσία στο Ποτάμι //// Δημ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε όσους πίστεψαν το μεγάλο ψέμα του

  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

  ΣΤΗ THESSNEWS

  Δημ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε όσους πίστεψαν το μεγάλο ψέμα του

  Παζάρια της κυβέρνησης και τακτική αποπροσανατολισμού χαρακτηρίζει στην ThessNews τον εκλογικό νόμο ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας λίγες ώρες μετά τη ψηφοφορία στη Βουλή.

  Απαντά για το ενδεχόμενο εκλογών, το plan x του Γιάνη Βαρουφάκη και την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση ευνοεί τα χιτλερικά κατάλοιπα και τους φασίστες».

  ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΡΜΑΤΣΗ

  Για εκλογικό νόμο

  Εν μέσω δύο αξιολογήσεων, όπου η μεν πρώτη έβαλε ταφόπλακα στο ασφαλιστικό και απογείωσε τη φορολογία των λαϊκών νοικοκυριών, ενώ η δεύτερη ετοιμάζεται να βάλει χέρι σε εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, η κυβέρνηση με τον εκλογικό νόμο επέλεξε τη γνωστή τακτική όλων των αντιλαϊκών κυβερνήσεων, αυτή του αποπροσανατολισμού. Αν και τα παζάρια της κυβέρνησης δεν είχαν αποτέλεσμα, όλα τα κόμματα της αστικής διαχείρισης -παρά τις διαφωνίες τους- επιδιώκουν κυβερνητική σταθερότητα για την απαρέγκλιτη εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.

  Για ΣΥΡΙΖΑ

  Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε όλους όσους πίστεψαν το μεγάλο ψέμα του ότι μπορεί να διαχειριστεί την οικονομική κρίση προς όφελος του λαού, ότι μπορεί δηλαδή εντός των τειχών της βαρβαρότητας του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και της ΕΕ οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα να ευημερούν. Ούτε στη δευτέρα παρουσία δεν γίνεται να ευημερούν και τα κέρδη των μονοπωλίων και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

  Για ανοδο ακροδεξιάς στην Ευρώπη

  Τα λεγόμενα ακροδεξιά, τα νεοναζιστικά μορφώματα δεν προέκυψαν από το πουθενά, με την έννοια ότι ο φασισμός, ο ναζισμός αξιοποιείται και συνδέεται με ισχυρά καπιταλιστικά συμφέροντα και άλλα κέντρα του συστήματος που στόχο έχουν -μεταξύ άλλων- να διαιρούν τους εργαζόμενους, για να μένει στο απυρόβλητο το ίδιο το σάπιο σύστημα. Άλλωστε η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση ευνοεί τα χιτλερικά κατάλοιπα και τους φασίστες Ες Ες σε χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, διώκοντας τους πραγματικούς διώκτες του ναζισμού, τους κομμουνιστές και αγωνιστές της ειρήνης και της προόδου. Και δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία. Οι δολοφόνοι Χίτλερ, Μουσολίνι και άλλοι δικτάτορες ανήλθαν στην εξουσία με τη λαϊκή ψήφο, σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και απαξίωσης του αστικού πολιτικού συστήματος και με τη βοήθειά του.

  ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  Χ . Θεοχάρης: Διγλωσσία στο Ποτάμι

  Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης και συνιδρυτής του νέου κόμματος «Δημοκρατική Ευθύνη» μίλησε στη ThessNews για τη νέα πολιτική πρόταση, τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά, το ενδεχόμενο εκλογών ενώ απαντά στην κριτική που δέχεται από το Ποτάμι και τον Στ. Θεοδωράκη.

  ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΡΜΑΤΣΗ

  Δημοκρατική Ευθύνη γιατί; Τι το διαφορετικό κομίζει στον πολιτικό λόγο ;

  Η Δημοκρατική Ευθύνη δημιουργήθηκε από ανθρώπους που είχαμε παρόμοιες αγωνίες και δεν καλυπτόμασταν από τις υπάρχουσες προτάσεις. Πρώτα απ’ όλα στο επίπεδο της δομής των κομμάτων, διότι είναι αρχηγοκεντρικά. Εμείς από το προτεινόμενο καταστατικό λέμε ότι χρειαζόμαστε παραπάνω από ένα πόλο εξουσίας και μέσα στο κόμμα και θεσμικά. Έχουμε το θεσμό του προέδρου και του γραμματέα που διαχωρίζουν το κόμμα με την πολιτική πρόταση.
  Δεύτερον, από τη δομή των κομμάτων σε σχέση με την χρήση του δημοσίου ως ένα λάφυρο. Εμείς καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει χωρίς να θέλουμε να υποσχεθούμε ότι μετά θα του δώσουμε θέσεις για να «ξεπληρώσουμε» την βοήθειά του στην προεκλογική εκστρατεία.

  Δηλαδή ο «αφισοκολλητής» της Δημοκρατικής Ευθύνης δεν θα διοριστεί. Αυτό καταλαβαίνω.

  Ακριβώς αυτό!

  Στις διεργασίες για την Κεντροαριστερά θέλετε να συμμετέχετε;

  Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις. Προάγουμε ένα νέο διαφορετικό κόμμα. Αυτό που βλέπουμε ως τώρα είναι μια προσπάθεια συγκόλλησης μηχανισμών, να διατηρηθούν οι καρέκλες, να παραμείνουν τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο δουλειάς και σκέψης.
  Εμείς θέλουμε αυτά να τα ανατρέψουμε. Έχουμε ανοικτή πρόσκληση προς μεμονωμένα πρόσωπα του χώρου που μπορούν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια. Όσοι πιστεύουμε στο ίδιο πολιτικό πρόταγμα πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε στο να υλοποιηθεί.

  Πόσο καιρό αισθανόσασταν ξένο σώμα στο Ποτάμι; Πολύ πριν το συνέδριο;

  Είχα εκφράσει αρκετές φορές διαφωνίες. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Δώσαμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστέψαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε την ενέργεια του κόσμου που ήρθε να βοηθήσει και να τη μετατρέψουμε σε ένα πολιτικό πρόταγμα. Αυτό δεν έγινε ποτέ.

  Για αυτό πήραμε το μάθημα στην Δημοκρατική Ευθύνη και από την πρώτη μέρα δώσαμε στη δημοσιότητα ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα με φιλοσοφία και με λογική. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Λέμε ότι για πρώτη φορά η πολιτική είναι πρώτη. Αυτοί που θέλουν να την απαξιώσουν κάνουν λάθος, το πολιτικό προσωπικό έχει γεράσει, η πολιτική έχει θέση και τα πρόσωπα είναι μόνο φορείς εμπιστοσύνης ότι αυτά που λέμε, αυτά θα κάνουμε.

  Ήταν λάθος που δεν θέσατε υποψηφιότητα απέναντι από τον Στ. Θεοδωράκη;

  Ήταν μια συνειδητή απόφαση να μην ωθήσω τις συγκρούσεις να φτάσουν στα άκρα. Δεν το μετανιώνω. Προτίμησα να φύγω ήσυχα για να ακολουθήσω έναν έντιμο δρόμο δίνοντας την δική μου οπτική προς την κρίση του ελληνικού λαού.

  Σε αυτό το «έντιμο» σας κριτικάρουν από το Ποτάμι και σας ζητούν να παραδώσετε την έδρα σας. Γιατί δεν το κάνατε; Δεν θα έδειχνε ένα νέο ήθος;

  Στη λίστα δεν άλλαξε σειρά, δεν μου έγινε κάποια χάρη. Ήμουν στην ίδια σειρά που εκλέχθηκα με σταυρό. Δεύτερον, η καλύτερη απάντηση είναι ο ίδιος ο Στ. Θεοδωράκης και σε δηλώσεις που έκανε τον Γενάρη του 2015, είχε πει ότι η έδρα ανήκει στον βουλευτή, είναι σταλινική και φασιστική νοοτροπία, μόνο σε τέτοιου είδους καθεστώτα η έδρα ανήκει στα κόμματα και δεν είναι δυνατόν ο Σαμαράς, ο Θεοδωράκης ή ο Τσίπρας να ζητάν τις έδρες από τους βουλευτές του. Αυτό είχε πει τότε.

  Και το άλλαξε τώρα;

  Αυτού του είδους η διγλωσσία είναι που κατήγγειλα. Ανάλογα με το πως συμφέρει δεν μπορούμε να αλλάζουμε απόψεις.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΒΟΗΘΗΣΤΕ.

  Έλληνες συμπατριώτες,

  σήμερα 23/7/2016 ο πρόεδρος του Σ.Ε.Ε. κ.Νικόλαος Αλικάκος, και μέλη του Α.Π.Σ.οι κ. Σπύρος Καραγιώργος,
  ο Ιωάννης Βέλιος, Νικόλαος Στρατιδάκης και Εμμανουήλ Πετρομανωλάκης, επισκέφθηκαν την πρώην βάση του Π.Ν στην περιοχή του Βοτανικού, στην οποία με πρωτοβουλία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ξεκίνησαν να φτιάξουν τον πρώτο χώρο περίθαλψης απόρων Ελλήνων Αστέγων με προοπτική να τους παρέχουν κλίνη και φαγητό και να τους ανατάξουν ψυχικά ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν στην Ελληνική Κοινωνία και να μην επιτρέψουν τη συνέχιση της Ελληνικής Γενοκτονίας, θα καταβάλουν όλες τις δυνάμεις ώστε να μην υπάρξει πλέον ουδείς άπορος άστεγος Έλληνας.
  Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας το μόνο πατριωτικό κόμμα, θα είναι στο πλευρό τους και θα τους βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις.
  Πρόκληση και πρόσκληση προς όλους, φίλοι μου όπως έχω δηλώσει πολλές φορές να μην ξεχνάμε ποτέ ότι είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  Πρώτη προτεραιότητα, υδραυλικοί,ηλεκτρολόγοι.

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:

  6969904605 / 6932855877

  Υ.Γ. δεν ξέρετε πόσο υπερήφανος αισθάνθηκα όταν είδα νέα παιδιά να προσφέρουν αφιλοκερδώς έργω.
  Ένα μεγάλο εύγε στον επικεφαλής αυτής της πρωτοβουλίας ΙΩΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ και σε όλα τα ψυχή και σώματι ελληνόπουλα παλικάρια που είναι μαζί του.

  Παρακαλώ δείτε το βίντεο.

  Νικόλαος Δ Στρατιδάκης

  Έλληνας.

  blob:https%3A//mail.google.com/14227b96-1a98-4c86-8abc-6921c877dd3e

  blob:https%3A//mail.google.com/f8045dd7-b5ea-4e84-9b85-62d279d2568c

  blob:https%3A//mail.google.com/b9449869-44ee-4ebf-b78f-fc5aa31071aa

  blob:https%3A//mail.google.com/d4abbd77-bf8c-4460-83bd-a96b732ebdce

  blob:https%3A//mail.google.com/e97b8ff7-1cf4-4ba3-bbb0-f0c2f87c73b2

  blob:https%3A//mail.google.com/50f7aac1-fa72-47f2-af59-e319106ee6dc

  blob:https%3A//mail.google.com/e1d9b913-ec24-4638-ab80-48f276dfc29d

  blob:https%3A//mail.google.com/23bdfd51-bc35-4d98-933d-8c19566a4c9d

  blob:https%3A//mail.google.com/92d2a8a7-2225-4e67-8322-bd962729094a

  blob:https%3A//mail.google.com/39ce3f93-fd1d-4416-8416-7e46ca33c74c

  blob:https%3A//mail.google.com/f993fb34-fcf8-455d-bdc6-634d8ceda676

  blob:https%3A//mail.google.com/7c799e54-bc97-4531-a69c-fafcf1d73d6c

  blob:https%3A//mail.google.com/6a0b9b5c-588b-4d6e-82a7-3a23fc5a8d9d

  blob:https%3A//mail.google.com/ea2ba316-1585-43ea-80d1-b492ea64b96b

  blob:https%3A//mail.google.com/27e23a7a-5944-42b3-861e-cb247baad362

  blob:https%3A//mail.google.com/0c065141-5220-4060-810a-b36fd7fcc1c7

  blob:https%3A//mail.google.com/113cb66a-7f88-43b3-a392-77ed01748e21

  blob:https%3A//mail.google.com/8680cc58-05ef-44a1-9859-4ea39dedf037

  blob:https%3A//mail.google.com/dcaee19d-0da7-41c1-b2b6-8b81b95fe6d4

  blob:https%3A//mail.google.com/04ff2e7c-f0bf-4ba8-b048-ce284da17961


  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΙ 16 ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ 23/07/2016 ΤΟΥΡΚΙΑ
  https://www.scribd.com/document/319089370

  2016-07-23 12:33 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  Με αυτό το ελικόπτερο διέφυγε από το Marmaris ο πρόεδρος της Τουρκίας R. T. Erdogan το βράδυ του πραξικοπήματος. https://www.scribd.com/document/319076826

  2016-07-22 19:09 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν στην Τουρκία, και έφυγε το βράδυ του Πραξικοπήματος https://www.scribd.com/document/319022327

  2016-07-21 17:17 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…! https://www.scribd.com/document/318928727

  2016-07-21 9:21 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  https://www.scribd.com/document/318897893/%CE%95%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CE%BD-%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1

  2016-07-20 17:46 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  Ποιος είναι ο Pablo Escobar; δήλωνε ΟΦΣΟΡ σε μη Ηλεκτροδοτούμενο Κτήριο ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ
  https://www.scribd.com/document/318838126/%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%95%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-Pablo-Escobar-%CE%94%CE%B7%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B5-%CE%9F%CE%A6%CE%A3%CE%9F%CE%A1-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%A3%CE%B5-%CE%9C%CE%B7-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%9A%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BF-%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F%CE%A3

  2016-07-19 19:42 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  Η ΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ Η ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ERDOGAN ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΤΣΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ https://www.scribd.com/document/318747699

  2016-07-18 22:45 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ https://www.scribd.com/document/318614973

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.