ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΗΓΑ ΣΤΗΝ »ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» : Λ.Ε.Π.ΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ

Ο Χρήστος Ρήγας είναι ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος , Νοτιοδυτικής Ελλάδος , αφού ήταν επικεφαλής υποψήφιος Περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα. Αποχωρώντας από τη »Χρυσή Αυγή» το Μάιο του 2015 , ίδρυσε το Δεκέμβριο του ίδιου έτους , το κόμμα της Λα’ι’κής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης (Λ.Ε.Π.ΕΝ) και είναι ο Προεδρός της.
Ωστόσο , ο λόγος αυτής της ενδιαφέρουσας συνέντευξης , ήταν ο ακτιβισμός της Λ.Ε.Π.ΕΝ στο Βοτανικό.
Μια αξιόλογη προσπάθεια που απέκρυψαν όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης της Πατρίδος μας.

1) Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα παρουσία του κόμματος της Λ.Ε.Π.ΕΝ;

 

 

Η Λ.Ε.Π.ΕΝ ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2015. Από τη πρώτη στιγμή στελεχώθηκε με δεκάδες πατριώτες από όλα τα σημεία της Ελλάδας. Φυσικά και δεν είμαστε μια διάσπαση της Χρυσής Αυγής όπως ορισμένοι βολεύνται να μας παρουσιάζουν.
Στα μέλη μας και τα στελέχη μας , βρίσκονται άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με αυτό το κόμμα , αλλά έχουν μια διαρκή παρουσία στον Εθνικιστικό χώρο. Σημαντική είναι η παρουσία μας στις τοπικές κοινωνίες καθώς εκτός από τιν υποφαινόμενο που είμαι περιφερειακός σύμβουλος Νοτιοδυτικής Ελλάδας , τα μέλη μας κοσμούν μεταξύ άλλων και ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας Γεώργιος Δημητρούλιας , όπως και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Χάρης Μιχαλακόπουλος. Στους λίγους μήνες της παρουσίας της , η Λ.Ε.Π.ΕΝ έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία οργανωτική δομή με το προσωρινό πολιτικό συμβούλιο της , τομεάρχες που ασχολούνται με τις θέσεις του κόμματος που θα παρουσιαστούν στο επικείμενο Συνέδρειό μας και τοπικές επιτροπές που καθημερινά δημιουργούνται σε όλη τη χώρα. Αυτό , δεν άφησε και τον ακτιβισμό έξω από το πεδίο των δραστηριοτήτων μας. Η Λ.Ε.Π.ΕΝ στήριξε τις δύο μεγάλες εκδηλώσεις ενάντια στο προσφυγικό: την πολύ πετυχημένη του Πειραιά και αυτή που με μία πρωτοφανή απόφαση απαγόρευσε η αστυνομία στον Άγιο Παντελεήμονα. Λίγες εβδομάδες μετά την απαγόρευση αυτή , λειτουργήσαμε το κεντρικό μας γραφείο σε αυτή την περιοχή που πλαισιώθηκε από τους κατοίκους της. Η Λ.Ε.Π.ΕΝ βρίσκεται σε διαρκή πολιτική άνοδο. Αυτό όμως , δε μας κάνει αλαζόνες. Από τη πρώτη στιγμή βρισκόμαστε σε διάλογο με πρόσωπα, ομάδες και κόμματα που κινούνται στον πατριωτικό χώρο , καθώς πιστεύουμε ότι η ανατροπή των Νεοφιλελεύθερων και Μαρξιστικών πολιτικών που τυραννούν την πατρίδα μας είναι σημαντικότερη από τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες.

2) Ποιοί σοβαροί λόγοι σας ανάγκασαν να φύγετε από τη »Χρυσή Αυγή» ;

Η »Χρυσή Αυγή» έχει αυτο-ευνουχιστεί. Οι πολιτικές της ηγεσίας της , οδήγησαν τον Εθνικισμό στην απομόνωση και στον εγκλωβισμό. Με την είσοδο της στη Βουλή , οι ατυχείς επιλογές προσώπων και η ανούσια επίδειξη δύναμης , έφεραν την ποινικοποίηση τόσο της ηγεσίας της , όσο και δεκάδων απλών μελών που αφέθηκαν αργότερα στην τύχη τους. Μετά από αυτή την κατάσταση και με τη δίκη να »τρέχει» , η ΄΄Χρυσή Αυγή» βρίσκεται σε μια κατάσταση διαρκούς πολιτικής ομηρίας. Και τι έκανε η ηγεσία του κόμματος; Επέλεξε την πολιτική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ και ακτιβιστική αδράνεια. Οι φωνασκίες στη Βουλή δεν ενοχλούν κανέναν , αντίθετα η συμπόρευση με την κυβέρνηση Τσίπρα στο ψευτο-δημοψήφισμα του περασμένου καλοκαιριού , στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας,  η σιωπή της για το νόμο της ιθαγένειας , δείχνουν ξεκάθαρα το τι θέλει ο κύριος Μιχαλολιάκος και οι συν αυτώ. Θέλουν τη »Χρυσή Αυγή» να είναι το ΚΚΕ της Δεξιάς το οποίο ούτε θα ενοχλεί κανέναν , αλλά και ούτε θα ενοχλείται από κανέναν , έτσι ώστε η οικογενειοκρατία στο κόμμα να συντηρείται , με περισσότερα από δέκα μέλη της οικογένειας Μιχαλολιάκου διορισμένα σε αυτό. Αν αυτό είναι Εθνικιστική πολιτική , το αφήνω στη κρίση σας. Για μένα πάντως δεν είναι και γι’αυτό μαζί με δεκάδες άλλα μέλη και στελέχη του κόμματος επιλέξαμε την παραίτηση από αυτό.

3) Μιλάτε με άλλα κόμματα ή κινήματα της Πατρίδος μας; Μιλήσατε με το κόμμα του Καρατζαφέρη;

Είμαστε ανοικτοί σε διάλογο με κάθε κόμμα , κίνημα ή ομάδα με εθνικό πρόσημο. Δεν έχουμε μέχρι στιγμής καταλήξει σε κάποιες συνεργασίες. Πάντως , θεωρούμε ότι η ένωση των πατριωτικών κινημάτων θα πρέπει να είναι προς το συμφέρον της Πατρίδος.
Όσον αφορά το κόμμα Καρατζαφέρη , θεωρούμε ότι ανήκει στο πολιτικό τόξο που έφερε τη χώρα μας σ’αυτή την οικονομική εξαθλίωση και εθνική απαξίωση.
Γι’αυτό δεν βλέπουμε κανένα περιθώριο συνεννόησης και συνεργασίας μαζί τους.

4) Τι ακριβώς συμβαίνει στον Βοτανικό;

Εδώ και δέκα μέρες στον Βοτανικό , είναι σε εξέλιξη ένα μεγάλο πατριωτικό και εθνικό πείραμα. Κάποιοι Έλληνες κατέλαβαν το χώρο που θα γινόταν Τζαμί , για να εμποδίσουν τη δημιουργία του , αλλά και για να στεγάσουν Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη. Από τις πρώτες ώρες του εγχειρήματος , η Λ.Ε.Π.ΕΝ βρίσκεται μαζί τους με συνεχή παρουσία στελεχών και φίλων της στο χώρο. Μαζί τους είναι και η ομάδα του PROPATRIA και πρόσφατα και το »Εθνικό Μέτωπο». Η »Χρυσή Αυγή» , επέλεξε τη σιωπή και την αδιαφορία απέναντι σε αυτό το Εθνικό εγχείρημα. Ίσως γιατί ακολουθεί το ΕΑΜικό αξίωμα που λέει: »ό,τι δε μπορούμε να το ελέγξουμε , το πολεμάμε».
Ως Λ.Ε.Π.ΕΝ , καλούμε και μέσω της εφημερίδας σας , όλους τους Έλληνες , να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή , τόσο με φυσική παρουσία τους στο χώρο , όσο και με την υλική βοήθεια στους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί.

5) Ποιά η γνώμη σας για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και το ενδεχόμενο μείωσης του ποσοστού εισόδου στη Βουλή;

Κατ’αρχάς δε μιλάμε για την εφαρμογή της απλής αναλογικής στην Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει απλά την κατάργηση του μπόνους στο πρώτο κόμμα και τη μείωση του ορίου εισόδου των κομμάτων στη Βουλή. Όσο και αν φανεί παράδοξο , η Λ.Ε.Π.ΕΝ που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα στον εκλογικό στίβο είναι αντίθετη σ’αυτές τις αλλαγές. Ειδικά η μείωση του ορίου εισόδου στη Βουλή , θα βάλει το κόμμα των Τουρκόφωνων της Θράκης σ’αυτήν και διάφορα ακροαριστερά γκρουπούσκουλα , τα οποία προφανώς θέλει για αυριανούς συνομιλητές του ο Πρωθυπουργός. Το αυτονόητο αυτό , προφανώς δε το βλέπουν διάφοροι δήθεν Πατριώτες που συναινούν στην αλλαγή του εκλογικού νόμου.

6) Η Μαρί Λεπέν απέρριψε το αίτημα της »Χρυσής Αυγής» για συνεργασία. Εσείς μιλήσατε μαζί της. Θα συνεργαστείτε;

Το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία είναι ένα κόμμα με παρουσία δεκαετιών στη πολιτική σκηνή της χώρας και σήμερα έχει καταφέρει να είναι το πρώτο στην προτίμηση των Γάλλων ψηφοφόρων. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Με την εμπνευσμένη ηγεσία του ιδρυτή Ζαν Μαρί Λεπέν και σήμερα της κόρης του κατάφερε να πείσει το λαό της χώρας του ότι αποτελεί μια πραγματική εναλλακτική απέναντι στα διεφθαρμένα κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς. Αυτό το πέτυχε όχι με λα’ι’κισμό και τις φωνές , αλλά με την παρουσίαση θέσεων και σοβαρού προγράμματος. Η »Χρυσή Αυγή» επέλεξε το λα’ι’κισμό και τις εφήμερες λύσεις. Οι επαφές μας με το Εθνικό Μέτωπο , αλλά και άλλα πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης , όπως το FPO της Αυστρίας , είναι διαρκείς και μέσα στο φθινόπωρο θα ανακοινωθεί ένα πολιτιστικό Συνέδριο με συμμετοχές από πολλές Ευρωπα’ι’κές χώρες , που θα λάβει χώρα στην Πελοπόννησο.

7) Πώς εκτιμάτε τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία;

Τα γεγονότα στην Τουρκία είναι ακόμα σε εξέλιξη. Πιστεύουμε ότι μακροπρόθεσμα η Τουρκία θα οδηγηθεί σε εμφύλιο και διάλυση, καθώς αποτελείται από αντιθετικές εθνοτικές και θρησκευτικές ομάδες. Η εκμετάλλευση των γεγονότων αυτών από την Ελλάδα προ’υ’ποθέτει μια κυβέρνηση με εθνικό προσανατολισμό και όχι συνεχιστή της πολιτικής Σημίτη , που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους.

2 σκέψεις σχετικά με το “ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΗΓΑ ΣΤΗΝ »ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» : Λ.Ε.Π.ΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ

 1. Ο/Η ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ ----Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ λέει:

  ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ- ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ -«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»- «NO BORDER»- «ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ»

     - ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο. & ISIS
  

  ========================================================
  Όλες αυτές οι οργανώσεις είναι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και της Ν.Τ.Π. των Σιωνιστών Επικυρίαρχων.
  Σκοπόν έχουν να αναστατώσουν και αμφισβητήσουν περιοχές κρατών υπό ακρωτηριασμό, σύμφωνα με τα σχέδια KISSINGER της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
  Στους «Αλληλέγγυους» εντάσσονται ο Γ.Γ. του ΟΗΕ,- αυτή η Κορεάτικη Μούμια,- ο Πάπας, ο εξαφανισμένος «Οικουμενικός» Πατριάρχης των Ορθοδόξων, ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος, οι Πρέσβειρες καλής θελήσεως του ΟΗΕ, κυρίες Σάραντον, Αντζελίνα Τζολί, Βανέσα Redgrave, κ.λ.π. Όλες αυτές οι κυρίες είναι Εβραϊκής καταγωγής και προελεύσεως.
  Όλοι αυτοί δουλεύουν για τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες- πρόσφυγες.
  Όλοι αυτοί επεσκέφθησαν τους «πρόσφυγες» σε Ειδομένη, Λέσβο, Χίο, Πειραιά, και άλλους καταυλισμούς.
  Όλοι αυτοί βοηθούν-εν γνώσει ή εν αγνοία τους-τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας, για Κοσμοκρατορία-Επικυριαρχία του πλανήτη.
  Οι «Αλληλέγγυοι» ξεσηκώνουν τους Ισλαμιστές λαθρό-πρόσφυγες, στους προσφυγικούς καταυλισμούς.(HOT-SPOTS)
  Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. στρατολογεί όλους αυτούς από τις χώρες των Ούννων, Βανδάλων, Γότθων, και Βίκινγκς.
  Το αστείο είναι ότι τις Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. που εργάζονται για το διεθνή Σιωνισμό, και τη Ν.Τ.Π., τις πληρώνει ο Ελληνικός Λαός από τους φόρους που πληρώνει!!!
  Άραγε το ξέρει ο Τρύφων;;;
  Όλοι οι φόροι-τέλη-ΕΝΦΙΑ-δασμοί, πηγαίνουν στις τσέπες του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Άραγε το ξέρει ο Τρύφων;;;
  Δεν μένει τίποτα για ανάπτυξη!!! Άραγε το ξέρει ο Τρύφων;;;
  Τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων –φροντίδι ΤτΕ-πηγαίνουν όλα στις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ- δανειστών,(ΜΜΕ), άραγε τα ξέρει αυτά ο Τρύφων;;;
  Εάν ρωτήσεις τους «Αλληλέγγυους» από που είναι;;; θα αποφύγουν να σου απαντήσουν.
  Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις όλων των παρατάξεων, «κοιμούνται όρθιες» για τον ανθελληνικό ρόλο που παίζουν όλες αυτές οι Σιωνιστικές οργανώσεις.
  Ο Τσίπρας φιάχνει νέο Σύνταγμα. Για πιό κράτος το φιάχνει;;;
  Αφού η Ελλάς απώλεσε την Εθνική της Κυριαρχία, με τα Μνημόνια και τους λαθρομετανάστες-πρόσφυγες!!!
  Αφού η Ελλάς του Τσίπρα τελεί υπό κατάληψην των λαθρομεταναστών!!! Αφού η Ελλάς κυβερνάται από την ηγεσία της Παγκόσμιας Ιουδαϊκής Σιωνιστικής Δικτατορίας.
  Το λεγόμενο προσφυγικό το δημιούργησε η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σε εφαρμογή του σχεδίου COUDENHOVEN-KALERGI, για ανάμειξη των Ευρωπαϊκών Λαών, και η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης «κοιμούνται όρθιοι», ή μάλλον είναι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Οι αρχές ασφαλείας υποπτεύονται το ρόλο που παίζουν οι «Αλληλέγγυοι», στους προσφυγικούς καταυλισμούς, αλλά δεν μπορούν να προστατεύσουν τον Ελληνικό Λαό, διότι ο Τσίπρας είναι υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  ΡΟΤΣΙΛΝΤ=ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ (ΣΙΩΝ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
  Η Οργάνωση «NO BORDER» που εσχάτως ταλαιπωρεί τη Βόρειο Ελλάδα, (Μακεδονία-Θράκη), είναι στρατός κατοχής με μηχανάκια, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, γιαυτό η δουλική Κυβέρνηση Τσίπρα δεν αντιδρά.
  Προτιμά να θέσει την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος υπό αμφισβήτηση, παρά να τα βάλει με τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ.
  Η Σιωπή είναι κομματικός χρυσός, παρόλον ότι πρόκειται για πράξη προδοσίας της πατρίδος.
  Οι «NO BORDER», όπως και οι «Αλληλέγγυοι», οι ΜΚΟ, οι «Ακτιβιστές» και τα GAY PARADE, είναι Σιωνιστικές οργανώσεις της Ν.Τ.Π. των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
  Σύμφωνα με τις αρχές, οι «Αλληλέγγυοι» είναι
  1.-Ευρωπαίοι, μέλη Σιωνιστικών ακτιβιστικών οργανώσεων, όπως και οι «NO BORDER», με δράση σε αντιευρωπαϊκές ενέργειες κατά των Κρατών της Ευρώπης. Πρόκειται κυρίως για Γερμανούς, Βρετανούς, & Ισπανούς. Είναι
  2.-Ανεξάρτητοι ΑμερικανοΕβραίοι ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, με δράση σε Παλαιστίνη, Ιράκ, Αφγανιστάν, και Ελλάδα. Ήταν και στην Τουρκία, αλλά ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ τους έδιωξε. Είναι
  3.-Μέλη Βαλκανικών Σιωνιστικών Μ.Κ.Ο.
  Όλοι αυτοί χρηματοδοτούνται από «φιλανθρωπικά ιδρύματα», της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας (ΣΟΡΟΣ), και υποκινούν εφόδους στα σύνορα, αναταραχές προσφύγων, διανομή επαναστατικών εντύπων στους καταυλισμούς προσφύγων, αποκλεισμό δρόμων, Βανδαλισμούς στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κ.λ.π.
  Δεν τους διώκει η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ λόγω διεθνισμού και Εθνομηδενισμού. Είναι ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
  Όλοι αυτοί είναι τσιράκια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
  Το έργο τους είναι η Ισλαμοποίηση των Ευρωπαϊκών Εθνών!!
  Επαναλαμβάνω, οι αρχές ασφαλείας γνωρίζουν τα πάντα, αλλά τα χέρια τους είναι δεμένα διότι Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι στην υπηρεσία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ.
  Όλοι αυτοί είναι Ευρωπαίοι άνεργοι, και βρήκαν δουλειά με τα λεφτά του ΣΟΡΟΣ.
  Όλοι αυτοί είναι άτακτος στρατός εσωτερικών ανωμαλιών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, με την συμπάθειαν των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
  Μιά αρχαία παροιμία λέει, «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει»…….
  Στις χώρες τους δεν τολμάνε να τα κάνουν αυτά, ΜΟΝΟΝ εδώ στην Ελλάδα που είμαστε μια χώρα «μπάτε σκύλοι αλέστε».
  Χώρα των Συριζαίων αντιεξουσιαστών των Εξαρχείων………
  Ο Κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ, να παραμείνει μακρυά από τις Αρχές Ασφαλείας του Κράτους.
  Τα αποτελέσματα των λαθρομεταναστών είναι τα γεγονότα των ISIS που έχουν αναστατώσει όλη την Ευρώπη και η σφαγή του Ιερέα μέσα στο Ναό, την ώρα της Θείας Λειτουργίας.
  1.3 δις ευρώ έφυγαν από την Ε.Ε. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προς ISIS, για οπλισμό και πληρωμή μισθοφόρων. Και ο ΟΛΑΝΤ κλαίει τους νεκρούς.!!!
  Εντύπωση προκαλεί η σιωπή του Σιωνιστή ΠΑΠΑ.
  Είναι και ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ αλληλέγγυος και υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΡΗΓΑ ΧΡΗΣΤΟ ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ.

  ΒΑΛΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΟΡΟ,,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙ
  ΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ,,ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ…ΤΑ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

  ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΚΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΑΟ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΜΑ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ.
  ΣΗΚΩ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ.
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.