ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Σύμφωνα με τις πραγματικά έγκυρες  δημοσκοπήσεις που τρέχουν:

NΔ:  + – 18%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:  14-17%

ΣΥΡΙΖΑ:   6-8%

ΠΑΣΟΚ:   5,5%

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ:   5%

ΑΝΤΑΡΣΥΑ:   3%

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ:  3,2%

ΠΟΤΑΜΙ:   2,9% 

ΛΑΕ:    3%

ΜΕΡΚΕΛ σε ΤΣΙΠΡΑ: «Πρόσεχε μαλακισμένο, σε θέλω ακόμα!!! Δεν τελειώσαμε με σένα …» !!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 σκέψεις σχετικά με το “ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

 1. Δεύτερο κόμμα μπορεί να είναι η Χ.Α., αλλά δεν θα την αφήσουν ποτέ να γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση.

  Προς τούτο, θα σχηματίσει κυβέρνηση η Ν.Δ με υο ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, αν χρειαστεί και θα αφήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να παίξει τον ρόλο τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Δυστυχώς.
  Αν δεν αποβάλει από τους κόλπους της και κυρίως από τον πυρήνα της η ΧΑ, φασίστες & ναζί, αν δεν κάνει τον Κασιδιάρη Αρχηγό και κυρίως, αν δεν συμπεριλάβει σοβαρές προσωπικότητες τής καλής αστικής κοινωνίας στα ψηφοδέλτιά της, δεν πρόκειται να γίνει κόμμα εξουσίας.


  Πρέπει να βγει στην κοινωνία με ένα σοβαρό εθνικιστικό προφίλ, ενός κόμματος Λεπενικού τύπου και όχι με αυτό το λούμπεν προλεταριάτο, τούς αληταράδες τού υποκόσμου, τους μπράβους και τους ναζί που παρουσιάζεται τώρα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Αξιωματική Αντιπολίτευση γίνεται πάντα το 2ο κόμμα ΕΚΤΟΣ κι αν αυτό συμμετέχει σε Κυβερνητικό Συνασπισμό με το πρώτο, οπότε τότε και μόνο τότε γίνεται Αξιωματική το 3ο κόμμα, ΕΚΤΟΣ κι αν ΚΑΙ αυτό συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό κ.ο.κ.

   Εάν η Χρυσή Αυγή βγει επισήμως 2ο κόμμα απευθείας από το Λαό (λόγω ποσοστού) τότε δεν υπάρχει τρόπος να σταματηθεί από το να γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση.

   Ο μόνος τρόπος να μην γίνει θα ήταν αν συμμετείχε στην κυβέρνηση. Μόνο τότε θα γινόταν ο ΣΥΡΙΖΑ Αξιωματική. Από τη στιγμή όμως που ΚΑΝΕΙΣ δεν θα δεχόταν να συνεργαστεί με τη ΧΑ σε σχηματισμό κυβέρνησης, άρα αναγκαστικά θα γίνει Αξιωματική.

   Κοινώς, το ποσοστό είναι πάνω απ’ όλα. Αυτό ορίζει την ΑΑ. Δεν μπορεί να γίνει ΑΑ το τρίτο κόμμα, παρά μόνο εάν τα 2 πρώτα συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

   Τώρα βέβαια, αν μιλάμε για κάποιο «πούστικο» τρόπο ώστε να την αποκόψουν με το στανιό τότε αλλάζει. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι η αλλαγή/αναθεώρηση του Συντάγματος. Με απόφαση του Νομοθέτη/Υπουργού Εσωτερικών, ακόμη κι αν αθωωθεί η ΧΑ στο δικαστήριο, εμείς βγάζουμε ένα Νόμο που λέει ότι τα Εθνικιστικά κόμματα θα είναι πλέον εκτός Νόμου επειδή προωθούν τη βία και το ρατσισμό. Τέλος.

   Ε, σε αυτή την περίπτωση πια, μιλάμε πλέον για Αριστερό Φασισμό/Σταλινισμό και μόνο ένας τρόπος αντίδρασης υπάρχει σε ένα τέτοιο ολοκληρωτικό καθεστώς τύπου Σοβιετικής Ένωσης/Βόρειας Κορέας.

   Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…

   Μου αρέσει!

 2. Ο/Η Σωτηρακος Κωνσταντίνος --- Πρώην Διαιτητής Ποδοσφαίρου Β'Ο.Δ.Π.Ε" λέει:

  Λ Ε Π Ε Ν Αττικής

  13 Αυγούστου

  https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13921054_1662803624038926_2399446824625866066_n.jpg?oh=1501e012432c666d6550f694e6a5067b&oe=584902EC

  «Κύριε Κοντονη είστε λίαν επιεικώς Απαράδεκτος και Ακατάλληλος»

  Ο Έλληνας φίλαθλος νομίζεται ότι θα μαδησει την μαργαρίτα για να δει αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου;;
  Και αν ΔΕΝ αρχίσει νομίζεται πως θα λείψει σε κανέναν;;
  Σε πόσους φιλάθλους που γουστάρουν να βλέπουν μπάλα θα λείψει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ;;
  Εμείς σας προτείνουμε να κάνετε μια μέτρηση για τον αριθμό των φιλάθλων που βλέπουν μπάλα στα καφέ, με αυτούς που πάνε στα γήπεδα.
  Το προϊόν Ελληνικό Ποδόσφαιρο είναι ένα ψόφιο κουφάρι, που υπεύθυνοι είστε εσείς και οι προκάτοχοί σας εδώ και είκοσι χρόνια πίσω, παρέα κατά καιρούς με λαμόγια-προέδρους ομάδων.
  Χρειάζονται τομές και δουλειά σε βάθος τουλάχιστον τριετίας για να υπάρξει βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου..Κάτι φυσικά που εσείς και οι όμοιοί σας στη κυβέρνηση είστε εντελώς ανίκανοι για κάτι τέτοιο.

  Όλο αυτό το διάστημα που είστε στο τιμόνι του ελληνικού Αθλητισμού ΜΌΝΟ «ΦΆΟΥΛ» κάνετε.

  Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ί Τ Ε

  Σωτηρακος Κωνσταντίνος

  «Τομεάρχης Αθλητισμού Λ.Ε.Π.ΕΝ

  Πρώην Διαιτητής Ποδοσφαίρου Β’Ο.Δ.Π.Ε»

  https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/c0.0.160.160/p160x160/12552728_1552428941743062_4345758707783321021_n.jpg?oh=0416cad1f50511003ae1d621506e40b9&oe=585CB247

  Λ Ε Π Ε Ν Αττικής

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

  ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΜΕΛΟΣ ΟΓΑΝΩΜΕΝΟ.

  ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΔΟ ΞΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΕΚΡΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΧΩΤΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΛΑΛΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ.

  ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΓΟ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙ ΑΣΜΕΝΟ ΦΙΔΙ.

  ΤΟ ΦΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΡΑΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΗ.

  ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΝΕΡΟ….ΚΑΤΝΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Η ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΡΥΦΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΝΤΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΑΙ ΠΡΟΑΒΤΙΝΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΑ… ΣΑΝ ΧΕΛΟΝΕΣ ΤΡΟΥΗΡΝΟΥΝ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΘΕ..

  ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΔΑΣΚΑΛΟ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΜΑΝ ΑΓΑΜ.

  ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΜΙΑ ΖΟΦΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.