Χρήστος Ρήγας: «στο Βοτανικό κομματικά παιχνίδια και καπελώματα δε χωράνε» …

160816 RHGAS

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Η Λ.Ε.Π.ΕΝ. απ’ ότι είδαμε ήταν στους πρώτους συμμετέχοντες στο εγχείρημα της “Στέγης Ελλήνων”,  ποιές ήταν οι πρώτες δυσκολίες που αντιμετωπίσατε και πως τις ξεπεράσατε; Και για ποιον λόγο συμμετείχατε σε αυτή την προσπάθεια;…

 

 

«Ήταν δεδομένη η συμμετοχή μας σε μια τέτοια προσπάθεια υπέρ των Ελλήνων , οι οποίοι πλήττονται καθημερινά εδώ και αρκετά χρόνια από τις ανθελληνικές κυβερνήσεις. Οι δυσκολίες θα λέγαμε ήταν νομικές, οι οποίες ξεπεράστηκαν και ασφαλώς , η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν τα παρακρατικά τάγματα των Αντιεξουσιαστών που χαίρουν κρατικής ασυλίας. Εμείς συμμετείχαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή για τον απλούστατο λόγο, ότι η προσπάθεια αυτή δομήθηκε από άτομα αγνά και σκεπτόμενα, χωρίς κομματικές σκοπιμότητες και θεωρούμε ότι ακόμα και σήμερα συνεχίζουν με αυτή τη λογική. Με κλειστά αυτιά στις κοινοβουλευτικές Σειρήνες.

Στην “αντισυγκέντρωση” που πραγματοποίησαν οι γνωστοί – άγνωστοι, έξω από την είσοδο, τι αντιμετωπίσατε εκείνη την ημέρα αλλά κι αν συνέβη κάτι τις επόμενες.

Η πρώτη αντισυγκέντρωση δε μας ξένισε και ήμασταν προετοιμασμένοι από τη δημιουργία του εγχειρήματος για παρόμοιες καταστάσεις. Τα μέλη μας ήταν στην πρώτη γραμμή και με τη σημαντική συμβολή της μαχητικής κοινότητας του ProPatria, οι εντεταλμένοι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκαναν μια τρύπα στο νερό. Άλλη μια «επαναστατική» κρατικοδίαιτη κίνηση έκαναν μέρα μεσημέρι, αλλά και πάλι μια μικρή ομάδα εθελοντών τους κράτησε εκτός των πυλών. Από εκεί και πέρα μόνο ύβρεις και χολή, διότι τα ορφανά του Στάλιν και οι συνοδοιπόροι τους, εχθρεύονται κάθε τι το Ελληνικό. Περιμένουμε τα πάντα και είμαστε έτοιμοι για όλα.

Πιστεύετε ότι ένα τέτοιο εγχείρημα μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες περιοχές της χώρας μας;Αν ναι με ποιόν τρόπο, τώρα που έχετε ήδη μια πρώτη εικόνα;

Θεωρούμε πως παρόμοιες κινήσεις μπορούν να δημιουργηθούν σε αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας σε πολλούς χώρους, οι οποίοι είναι άδειοι, ή έχουν μετατραπεί σε επαναστατικούς «τεκέδες» από τα παιδιά των Εξαρχείων, για να περνάνε τις ώρες τους εναλλακτικά, όταν αφήνουν τις βίλες τους στην Εκάλη και την Κηφισιά. Το ίδιο και στη συμπρωτεύουσα. Όσο αφορά την επαρχεία, το πρόβλημα είναι μικρότερο, οπότε μπορούν επιτροπές αλληλεγγύης να βοηθήσουν οικογένειες και άτομα με παρόμοια προβλήματα. Καλό θα ήταν όμως, να είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Να σημειώσουμε σε πείσμα πολλών «αφεντικών» του Πατριωτικού χώρου, ανύπαρκτων σφραγιδοφόρων και «Αρχηγών» χωρίς κοινό, ότι δυστυχώς βρεθήκαμε μόνοι μας στο πλευρό των κατοίκων του Βοτανικού, όμως αυτή η κίνηση δεν ανήκει σε καμία Λ.Ε.Π.ΕΝ. και κανένα κόμμα. Αφήνουμε τις κομματικές μας σημαίες έξω από το χώρο του Βοτανικού και κρατάμε μόνο μία, τη σημαία της Ελλάδος. Μέσα στο Βοτανικό είμαστε όλοι εθελοντές στην υπηρεσία των συμπατριωτών μας που οι «δημοκρατικές» κυβερνήσεις τους έφεραν στο δρόμο, ανήμπορους. Κομματικά παιχνίδια και επικοινωνιακά τρικάκια για «καπελώματα» δε χωράνε. Οι επιτροπές και οι σύλλογοι πολιτών, ευελπιστούμε να κρατήσουν την αγνή και Ελληνική τους στάση και να απομακρύνουν κάθε επίδοξο μνηστήρα που θα πλησιάσει με δόλο αυτή την κίνηση. Είμαστε στο Βοτανικό και θα παραμείνουμε μέχρι το τέλος!… «

8 σκέψεις σχετικά με το “Χρήστος Ρήγας: «στο Βοτανικό κομματικά παιχνίδια και καπελώματα δε χωράνε» …

 1. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος: «ο Βοτανικός μπορεί να εξελιχθεί σε ένα παραγωγικό πατριωτικό εργαστήρι ζύμωσης ανθρώπων και ιδεών» …

  ΕΡΩΤΗΣΗ:

  Με μια πρόχειρη ειδησεογραφική αναδρομή, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι ο Δημοτικός Συνδυασμός «Αθήνα Πόλις Ελληνική» του οποίου ήσασταν επικεφαλής, είχε μόλις το 2006 ως κεντρική θέση, το σύνθημα «Όχι τζαμί στην Αθήνα». Ορμώμενοι από αυτό και με δεδομένες τις σημερινές εξελίξεις, θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε κάποια πράγματα. Πείτε μας πως αισθάνεστε που σήμερα, περίπου δέκα χρόνια μετά, είναι ακόμα επίκαιρο αφού οι κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να οικοδομήσουν ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό, στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ελλάδος;…

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

  Δεν υπάρχει πατρότητα στον αντιμεταναστευτικό αγώνα. Απλά το 2006 είχε ανακινηθεί το θέμα της κατασκευής τζαμιού στην Αθήνα, ειδικά, μετά από μία δήλωση της τότε υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη που είχε προτείνει την επαναλειτουργία του παλιού οθωμανικού τεμένους που βρίσκεται στους πρόποδες της Ακρόπολης. Ως Δημοτικός Συνδυασμός τότε, θελήσαμε να κάνουμε το θέμα αυτό προμετωπίδα του προεκλογικού αγώνα μας. Μία προσπάθεια που είχε επιτυχία, καθώς στις περιοχές του Βοτανικού, της Πλατείας Βάθη, του Μεταξουργείου και άλλων, τα ποσοστά μας κυμάνθηκαν στο 3-4%, γεγονός πρωτόγνωρο για τα εθνικιστικά δεδομένα της εποχής. Από τότε τα χρόνια πέρασαν. Η αθρόα είσοδος μεταναστών από τον Τρίτο Κόσμο, η λειτουργία δεκάδων παράνομων τζαμιών, καθώς και η ισλαμική τρομοκρατία έφεραν το ζήτημα στην καθημερινότητα του κάθε Έλληνα. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη δραστηριότητα στον χώρο που έχει ανακοινωθεί για την δημιουργία επίσημου τεμένους, έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία και πρέπει να στηριχθεί από όλους μας. Όμως προσοχή! Οι τρομοκράτες του ISIS και των παραφυάδων του αργά ή γρήγορα θα ηττηθούν στρατιωτικά. Αυτούς όμως κάποιοι τους εξόπλισαν, τους έφεραν στις πατρίδες μας, τους τάισαν και θέλησαν να τους ενσωματώσουν στις κοινωνίες της Ευρώπης. Αυτοί οι άνθρωποι και οι ιδεοληψίες της Παγκοσμιοποίησης είναι που πρέπει πρωτίστως να ηττηθούν και να εξαλειφθούν από το πολιτικό σκηνικό. Η αντιμετώπιση του εγχειρήματος στον Βοτανικό δείχνει όλες τις παθογένειες του χώρου. Την πρώτη μέρα το μόνο μέσον που κοινοποίησε την είδηση ήταν το elkosmos.gr. Από την επομένη βρέθηκε και η «Ελεύθερη Ώρα» με πρωτοσέλιδο τίτλο να παίζει το γεγονός. Κάποια άλλα έντυπα και μέσα του χώρου, ακόμα σιωπούν….

  ΕΡΩΤΗΣΗ:

  Η πρωτοβουλία των πολιτών, αλλά και τον φορέων στον Βοτανικό είναι γεγονός, πείτε μας πως την κρίνετε, αλλά και ποια η στάση των υπολοίπων φορέων, συλλογικοτήτων αλλά και κομμάτων του ευρύτερου πατριωτικού χώρου έναντι του εγχειρήματος; …

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

  Σε πολιτικό επίπεδο, η ΛΕΠΕΝ και το Pro Patria βρέθηκαν εκεί κυριολεκτικά από την πρώτη ώρα. Η Χρυσή Αυγή άφαντη και μάλιστα την ώρα της αντισυγκέντρωσης, σε όλα τα γραφεία της ανακοίνωνε «Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας» και δύο εβδομάδες μετά την αρχή της πρωτοβουλίας, φέρνει το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο…. Προς τιμήν τους και το «Εθνικό Μέτωπο» και η «Νέα Δεξιά» έβγαλαν ανακοινώσεις για το θέμα και έστειλαν αντιπροσωπείες. Κάποιοι άλλοι βλέπουν τον Καμμένο πίσω από την όλη κίνηση επειδή βουλευτής του έστειλε τρόφιμα. Προσωπικά και ο Διάβολος να βρισκόταν από πίσω (αμάν πια με την συνομωσιολογία) δεν θα με ενοχλούσε καθόλου, αρκεί η προσπάθεια να κρατήσει. Ο Βοτανικός μπορεί να εξελιχθεί κάλλιστα σε ένα παραγωγικό πατριωτικό εργαστήρι ζύμωσης ανθρώπων και ιδεών. Αρκεί να εκλείψουν οι βεντετισμοί και οι ΕΑΜικές λογικές….

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. μπράβο στον πρόεδρο της ΛΕΠΕΝ κανένας δεν πρέπει να καπελωσει τον αγώνα για τους άστεγους της Αθήνας

  Μου αρέσει!

 3. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.

  ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΡΑΠΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΜΠΛΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ.

  ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΠΡΙΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΟΜΑ ΦΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΕΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕ ΦΕΞΕΙ.
  ΚΑΙ ΤΟΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΝΕΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ.

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΕΔΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΤΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΕΜΑΤΑΕ.

  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΡΒΑΝΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΝ Ο ΟΠΟΙΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ….ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ.

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

  ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΝ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ Η ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ.

  ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΕΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΩΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΙΛΑΝΑΦΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ 666 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΝ.

  ΕΝΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΣΑΝ ΜΑΓΟΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ.

  ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

  ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ,,,ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ,,,,ΜΑΓΕΙΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΔΙΑΒΟ ΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΤΑΣΧΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΝ ΦΩΣ ΤΗΣ ,,ΤΥΦΛΗΣ ΖΩΗΣ,,.

  Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ
  ΟΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ
  ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
  ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟΝ ΘΑ ΡΟΚΑΝΙΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ….ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΔΩΝ.

  ΤΟ ΦΡΟΕΝΕΙΝ ΕΥΔΙΑΜΟΝΙΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΜΑΞΙΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821.

  ΟΤΟΝ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΚΥΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΝ…ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΒΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΩ.

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΠΑΔΙΑΣΤΕΙ…

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΣ, ΚΟΛΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ, ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΒΡΑΙΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

  ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΤΑΤΟ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.

  ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΓΚΑΒΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΙΝΑ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,,.

  1980-1995 ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,,ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ,,.

  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ…ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

  ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ
  ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
  ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  …..Η ΘΕΙΟΣ ΑΣΧΟΥΛΘΗΚΕΙ ΤΟΣΟΥ ΠΟΥΛΙ ΜΗ ΤΟΥ ΦΑΙ ΚΙ ΤΟΥ ΜΝΙ…..

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Υ.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΕΘΑΝΩ.ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ…ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ,…ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡ,Ι Ο ΧΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.

  ΝΑΙ ΑΛΛΑ,, ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ..ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ.

  Μου αρέσει!

 4. ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.

  ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΦΥΣΚΑ ΕΝ ΠΕΡΙΛΥΨΗ ΠΑΛΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
  ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΖΩ.
  Α ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΚΟΓΚΛΕ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΟΤΙ…ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

  ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΟ ΖΩΗ.

  ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΑ.
  1.ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
  2.Η ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
  3.ΧΑΡΧΑΡΗ ΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ.
  4.ΕΜΠΟΡΟΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  5.ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΟ ΖΩΗ. ΑΦΗΓΗΣΗ.
  6. ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΟ ΖΩΗ.
  7.ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑΡΜΑΝΙ.
  8.ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.ΑΦΗΓΗΣΗ.
  9.ΑΠΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕΣ ΕΡΓΑΤΗΣ.

  ΧΑΡΧΑΡΗ ΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ-ΜΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΩ ΣΝΑ ΣΚΛΑΒΟΣ.

  ΜΕΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΖΩ ΣΑ ΣΚΛΑΒΟΣ
  ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΛΗΜΕΡΙΣ
  ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ
  ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΒΓΑΖΩ
  ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ
  ΚΑΙ ΒΑΡΙΑΝΑΣΤΕΝΑΖΩ.

  ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ
  ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΞΗ
  ΤΙ ΚΙΑΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
  ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΛΗΜΕΡΙΣ
  ΑΛΛΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ
  ΑΛΛΟΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ
  ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ
  ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΤΙΖΟΥΝ.

  ΣΑΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΟΥ
  ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΔΕΙΑ ΚΙ ΟΡΦΑΝΑ
  ΞΕΡΑΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΚΑΛΑΜΙΑ.

  ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ
  ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΩΝΩΝ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙΣ
  ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ
  ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΧ ΚΛΑΙΝΕ.

  ΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ
  ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΩ
  ΚΙ ΑΦΤΥΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ
  ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΝΩΡΙΣΩ.

  ΜΑΥΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΑ
  ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΤΗΝ ΚΑΝΕ.

  ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
  ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
  ΕΙΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΛΛΑ
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ
  ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΗ ΒΟΛΑ.

  ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΟ ΖΩΗ.

  ΒΛΟΓΟΚΑΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΦΡΑΞΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.ΜΙΑ ΣΧΙΣΜΑΤΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.

  ΕΣΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
  ΙΣΩΣ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑ
  ΣΥ ΦΡΑΓΟΥΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
  ΕΣΕΝΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΓΩΝΙΑ
  ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΠΟΝΑ.

  ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΟ ΖΩΗ.

  ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΟ ΖΩΗ
  ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΕΙΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
  ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ
  ΚΡΕΜΟΥΣΕ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ
  Σ ΕΞΕΝΣΕ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ
  ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ.

  ΝΥΧΤΩΝΕ ΜΕΡΑ ΕΦΕΓΓΕ
  ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ
  ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΝΕ ΗΞΕΡΕ
  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

  ΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ
  ΑΧ..ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ
  ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
  ΠΕΜΑΘΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.

  ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΟ ΖΩΗ
  Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ
  ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙΑ
  ΔΙΨΟΥΣΑΝ ΓΑΙ ΖΩΗ.

  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΤΗ ΜΟΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟ 1947 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2016 Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΕΞΕΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  Ο ΕΞΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Μου αρέσει!

 5. ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΝΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ.

  ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΝΕΜΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ.

  ΕΙΔΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ.

  ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΑ.

  1.ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ.
  2.ΓΕΡΟΣ,ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ.
  3.ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ.
  4.ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΑΣ.
  5.ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.
  6.ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
  7.ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΥΣΕ.
  8.ΓΕΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΣ.
  9.ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
  10.ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.
  11.ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.
  12.ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑ ΠΑΠΠΟΥΣ.

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ.

  ΣΑΝ ΠΗΡΑ ΕΝΑΝ ΑΝΗΦΟΡΑ
  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΒΡΕΘΚΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ
  ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΡΕΦΡΕΝ.

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΑΧ…ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΠΗΓΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ
  ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΑΣΠΡΑ
  ΣΑΚΑΤΑΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

  ΜΕΣ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ
  ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ
  ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΙΑ
  ΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ.

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΜΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ
  ΜΕΦΑΓΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΥΜΟΣ
  ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ.

  ΡΕΦΡΕΝ.

  ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ
  ΦΥΓΑΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΝΑ ΠΟΥΛΙΑ
  ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗ ΓΡΙΑ ΜΟΥ
  ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ
  ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ.

  ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩ ΣΠΕΡΙΜΕΝΑ
  ΕΓΩ ΤΑ ΓΕΡΑΤΙΑ ΜΟΥ
  ΝΑΧΩ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ
  ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΤΕΝΑ ΜΑΚΡΥΑ
  ΣΠΑΡΑΖΩ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ ΜΟΥ.

  ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΑΣ.

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ
  ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ
  ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΕ
  ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

  ΡΕΦΡΕΝ.

  ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ
  ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ
  ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΖΑΝΤΙΣΟΥΜΕ.

  ΓΕΡΟΝΤΟΙ ΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΑΧΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ
  ΜΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ
  ΗΤΑΝΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΑΣ
  ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΣΑΝ
  ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΜΟ
  ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΡΤΕΡΟΥΣΑ.

  ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ
  ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΜΟ ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΤΣΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥΣ
  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

  ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.

  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΔΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.ΕΙΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΙ ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ….ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΓΩ.

  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
  ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ
  ΝΑ ΒΑΛΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ
  ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

  ΡΕΦΡΕΝ.

  ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
  ΠΑΝΑΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
  ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
  ΚΛΑΙΝ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ.

  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
  ΚΥΛΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ
  ΣΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ
  ΜΑΤΩΝΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

  ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ ΘΕΛΩ ΔΥΝΑΤΗ
  ΚΑΙ ΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΜΕΙ ΣΤΑΧΤΗ.

  ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΝΑ ΧΑΘΩ
  ΔΝΕ ΘΕΛΩ ΠΟΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ
  ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ.

  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΕΡΗΜΟ
  ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΓΗ
  ΜΕ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.

  ΡΕΦΡΕΝ.
  ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ
  ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ
  ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ
  ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑΒΛΑ ΚΑΘΑΡΗ
  ΤΙΣ ΜΕΡΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ
  ΜΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
  ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΜΟΡΦΕΣ.

  ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΨΩΜΙ
  ΚΑΙ ΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟ ΔΑΚΡΥ
  ΠΟΥΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ
  ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΔΑΚΡΥ.

  ΣΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΨΥΧΗ
  ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΟΛΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ
  ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ
  ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΥΣΕ.

  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙ
  ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
  ΕΙΧΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΟ
  ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΩ.

  ΡΕΦΡΕΝ.
  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΓΚΛΑΨΕ
  ΣΝΑ ΕΦΥΓΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΚΑΙ ΡΑΓΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕ
  ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΑΤΩΣΕ
  ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΝΟ
  ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΤΩ
  ΚΙ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ ΜΟΥ ΛΙΩΝΩ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΥΣΕ
  ΚΙ Η ΠΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ
  Τ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΑΝΕ
  ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Η ΦΥΣΗ.

  ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ
  ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ
  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΞΕΝΙΤΕΥΘΥΗΚΕ
  ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣΣ.

  ΡΕΦΡΕΝ.
  ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
  ΧΟΡΤΑΡΙΑΣ ΕΗ ΑΥΗ ΜΑΣ
  ΣΑΝ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
  ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

  ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ
  ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ
  ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΟΡΦΑΝΑ
  ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ.

  ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ
  ΜΕ ΠΙΚΡΑ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΤΡΩΜΕ ΠΙΚΡΟ ΨΩΜΑΚΙ.

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΙΤΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΣΜΙΞΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΡΟΓΥΝΑ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

  ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΑΝ ΤΟ ΜΗΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΤΣΙΟ ΑΠΟ ΤΑ Τ.
  ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΞΕΝΙΤΕΕΝΟΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΝΑ ΕΦΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ…

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΧΑΛΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΓΕΡΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΩ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

  ΓΕΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΑΡΑΛΗΣ.

  ΓΕΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΑΡΑΛΗΣ
  ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ
  ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ
  ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΙ ΑΦΡΑΤΕΣ.

  ΡΕΦΡΕΝ.
  ΝΑΧΩ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΑΤΑ
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Τ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ
  ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΥΜΟ
  ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ.

  ΝΑ ΖΗΣΩ ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩΗ
  ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ
  ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
  ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.

  ΓΕΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΑΡΑΛΗΣ
  ΨΗΛΟΣ ΣΑΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ
  ΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ
  ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ.

  ΓΕΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΑΡΑΛΗΣ
  ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗ ΓΡΙΑ ΜΟΥ
  ΘΑΧΩ ΑΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ.
  Υ
  .Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ
  ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ.

  ΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΚΙ
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ
  ΓΕΝΤΗΣΕ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ
  ΠΡΩΤΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΜΑΚΡΥΑ. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

  Μου αρέσει!

 6. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ.

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CYTA und VODAFONE UND WIND…ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΧΑΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΕ.

  ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ- ΜΟΥ ΑΠΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ….
  ΤΩΡΑ ΜΙΛΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΑ ΣΥΤΑ ΚΑΙ ΞΥΣΤΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΧΑΛΕ
  23510.99940…
  ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΒΡΕ ΧΟΧΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΧΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΤΕ ΧΑΛΕ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΕ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΕ….ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΡΑΒΗΞΕ 153 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.

  ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΠΕΛΙΑ…ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ….ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΙΑ ΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑΝΑ ΧΕΣΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΑ.

  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΧΛΙΑΦΤΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
  ΜΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ
  ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ
  ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑΝΑΣΗ
  ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ.

  ΑΡΕ ΓΚΟΥΝΤΗ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΣΚΟΥΘΕΙ ΝΤΕ ΝΑ ΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΝΒΟΥΛΗ.

  Μου αρέσει!

 7. ΚΟΣΜΟΤΕ ΧΑΛΕ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΕ.

  ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΚΙ.

  ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΦΕΥΓΩ ΠΑΛΙ.

  ΤΟ 2015 ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 19 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΜΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ.
  ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ…ΓΥΡΩ ΣΤΑ 120 ΕΥΡΩ.
  ΣΤΙΣ 8.9.15 ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ 57,ΟΟ ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟ 2016 ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ…ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΗΡΩΑΤΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ 4Ο ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016 ΠΛΗΡΩΣΑ 161 ΕΥΡΩ…ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ….ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ 153 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ…
  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ 153 ΠΙΣΩ.Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ….ΣΩ…
  ………………………………………………………………………………………………………………..

  ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΧΩ ΝΕΟ ΝΟΥΜΜΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ….ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ 26 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΙΟΥΝΙΟ 26 ΚΑΙ ΙΟΙΛΟ 26 ΣΥΝ 36 ΣΥΝΔΕΣΗ..ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 115 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ….88 ΕΥΡΩ..ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ…

  ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΠΕ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ…ΕΝΩ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ.
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΕΙΝΑΙ..23510-99940…

  ΔΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…
  ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ 23510-95670…ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΒΡΕ ΧΟΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ 161 ΣΥΝ 153 ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ..
  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ….161,000 ΕΥΡΩ
  ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΓΙΩΝ 4,412 Ε.
  ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΣΑΣ…12,597 Ε.
  ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 37,15 Ε.
  ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 20,144 Ε.
  ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ 4,834,Ε.
  ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 24,843 Ε.
  ΠΟΣΟΝ ΠΛΗΡΩΝΗΣ 186,06 Ε..
  ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 01.06.16 ΕΩΣ 31.07.16…
  ΠΛΡΩΜΗ ΕΩΣ 07.09.16…

  ΜΠΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ 161 ΣΥΝ 153 ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ 95670 ΒΡΕ ΖΟΥΖΛΑ…ΚΑΙ ΤΑ 153 ΘΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ.
  ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΑΩ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΒΡΕ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ ΤΟ 99940 ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ 99904 ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 26 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΣ ΒΡΕ ΑΠΑΤΣΙ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΟΤΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΤΕ ΑΘΗΝΑΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΧΛΑΙΣΤΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ…ΜΑΛΑΚΑ…ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΤΕ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΦΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΑΚΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΤΑΚΙΑ…
  ……………………………………………………………………………………………………………,……

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ..ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 26 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ….ΑΛΛΑ ΤΑ 153 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΙΚΑ.

  ……………………………………………………………………………………………………………………
  ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΙ ΧΟΧΟΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΔΕΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1940…ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ…
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΕ ΕΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΤΕ ΧΑΛΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΕ.
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΟΤΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΙΡΜΕΣ Η ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΚΕΣ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΤΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΕΛΝΩ ΣΕ ΟΒΡΑΙΚΑ ΤΡΟΠΑΡΑΙΑ.
  ……………………………………………………………………………………………………….

  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΧΛΙΑΦΤΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ
  ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥ…..ΤΣΑ…..ΠΟΥ…..ΠΟΥ…..ΤΣΑ….

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΚΑΚΟΣ.

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΤΕ ΧΑΛΕ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

  Μου αρέσει!

 8. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΑ.

  ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟΜΑ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΛΗΡΗΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ
  ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

  ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΗΓΑ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.