BIR ALLAH! ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗΝ… ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Η ξοφλημένη και πολλάκις ξεφτιλισμένη αριστερά σήμερα, υπάρχει σε διάφορες εκδοχές – οι οποίες, τις περισσότερες φορές, συναντιούνται και γίνονται… μία. Την σταλινική, την… νατοϊκή, την… ροζ και άλλες. Τώρα έχουμε και την… μουσουλμανική αριστερά!

Το ρόλο του κύριου εκφραστή της διεκδικεί επαξίως ο συνιστωσάκιας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Κούρκουλας (της συνιστώσας «Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό – αν σας βρωμάει Σόρος καλώς σας… βρωμάει), με άρθρο του υπό τον τίτλο «Γιατί λέμε ναι στο τζαμί στο Βοτανικό;».

 

 

Στο οποίο, αφού εξετάζει το όλον θέμα από,… μαρξιστική-λενινιστική άποψη, συμπεραίνει ότι ο χριστιανισμός είναι… φονταμενταλιστική θρησκεία και πως… καταπιέζει τις γυναίκες (γιατί «μέχρι το 19ο αιώνα στις αναπτυγμένες χώρες της Δύσης οι προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις ήταν απαγορευμένες, οι γυναίκες έπρεπε να είναι καλυμμένες μέχρι τον αστράγαλο, η κληρονομιά δινόταν μόνο στο μεγαλύτερο αγόρι»…)!!! Στο τέλος δε, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα:

«Η παραχώρηση θρησκευτικών ελευθεριών στους μουσουλμάνους θα αποφορτίσει τις «θρησκευτικές διαφορές» και θα διευκολύνει την κοινή πάλη ανάμεσα σε ντόπιους και μετανάστες/πρόσφυγες εργαζόμενους, για όσα από κοινού μας απασχολούν και χρειάζεται να παλέψουμε μαζί γι’ αυτά: τα μέτρα βαρβαρότητας, τη φτώχεια και την ανεργία, τις πολιτικές των καπιταλιστών και των κυβερνήσεών τους. Αποτελεί τεράστιο λάθος η αδιαφορία για τα θρησκευτικά δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων, επειδή είναι αντιδραστικές εν γένει οι θρησκείες. Ακόμα μεγαλύτερο λάθος είναι η υποστήριξη θρησκευτικών απαγορεύσεων των κυβερνήσεων από τμήματα της Αριστεράς, στο όνομα της «προόδου».

Εκτεθείτε συντρόφια, εκτεθείτε!

(ΥΓ): Α ρε μεγάλε Τζορτζ Σόρος, τι τους κάνεις! Μέχρι και… σαρίκι θα φορέσουνε τα συντρόφια, για να σε ικανοποιήσουνε!


ο Αντίοχος

 

 

2 σκέψεις σχετικά με το “BIR ALLAH! ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗΝ… ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

 1. ALACH….ALACH BIR ALACH…

  ΑΛΑΧ…ΑΛΑΧ…ΜΠΙΡ ΑΛΑΧ…

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ…ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ.

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.. ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΘΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΦΥΣΗ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ….ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ….ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ….ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΝΤΡΙ.

  ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

  Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ Η ΖΕΙ Η ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

  ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ.
  ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΗΣΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ.

  ΑΛΟΣ ΚΟΥΤΟΣ…ΔΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΚΥΛΩΑΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ.

  ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΤΟΥ.

  ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ…ΗΘΙΚΟΣ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ….ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
  ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΣΑΚΟΡΑΦΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ…ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΠΡΩΗΝ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ…ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΑ…ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΣΑΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ.
  ΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.