ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ~ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΑΧΤΕΙ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΟ… Αν δεν τους σφάξουμε, θα μας σφάξουν!!!

KOYROYMPLHS METANASTEYTIKO

Πολιτικός απατεώνας για βραβείο Νόμπελ…

Την πλήρη απουσία σχεδιασμού εκ μέρους της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών, που παρουσιάζουν διαρκώς αυξητικές τάσεις μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, φανερώνουν τα λόγια του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος εκτιμά ότι οι πρόσφυγες που εγκλωβίζονται στα νησιά, θα πρέπει να φιλοξενηθούν σε… όλη τη χώρα. Χωρίς να είναι γνωστό εάν μιλά εξ ονόματος της κυβέρνησης ή εκφράζει προσωπική άποψη και μόνο, ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε σήμερα την Μυτιλήνη και αναφέρθηκε στην ανάγκη να υποστηριχθούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα οποία σήκωσαν το βάρος του προσφυγικού και μεταναστευτικού, σημειώνοντας ότι όλοι οι δήμοι της χώρας, ανάλογα με τον πληθυσμό τους, πρέπει να φιλοξενήσουν κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα εγκλωβισμένοι στα νησιά (σ.σ. και υπολογίζονται σε πάνω από 21.000).

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στον δημοτικό καταυλισμό προσφύγων στον Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι το νησί αυτό σήκωσε -μαζί με κάποια άλλα νησιά, όπως είναι η Χίος, η Σάμος και η Κως- το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος».

Όπως πρόσθεσε, «δεν μπορεί η Μυτιλήνη και οι κάτοικοί της να εξακολουθούν να σηκώνουν μόνοι τους το βάρος αυτό. Θα πρέπει λοιπόν, σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων στη Σάμο, όλοι οι δήμοι της, ανάλογα με τον πληθυσμό τους, να φιλοξενήσουν κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα εγκλωβισμένοι στη Μυτιλήνη και τα άλλα νησιά».

Ο κ. Κουρουμπλής συμμετείχε σε δύο συσκέψεις: μία με παράγοντες της αυτοδιοίκησης και μία με φορείς της Λέσβου. Οι επιπτώσεις του οικονομικού και μεταναστευτικού προβλήματος, ιδιαίτερα στην τοπική οικονομία, κυριάρχησαν και στις δυο συσκέψεις. Κατά τη διάρκειά τους, ο κ. Κουρουμπλής επανέλαβε την ανάγκη της μεταφοράς μεταναστών και προσφύγων και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι και στην ιδιαίτερή του πατρίδα, το Αγρίνιο, θα μπορούσε να μεταφερθεί αριθμός μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά.

Όπως τόνισε ο κ. Κουρουμπλής, «αναγνωρίζεται πλέον ότι στη Λέσβο δεν κυκλοφορούν οι άνθρωποι αυτοί, όπως κυκλοφορούσαν πριν κάποιους μήνες. Όλοι αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει αυτή η εικόνα που προϋπήρχε, άρα και οι θάλασσες, οι παραλίες έχουν την εικόνα που θα πρέπει να έχει ο τόπος. Αναδεικνύεται, όμως, πλέον η ανάγκη αλλαγής της εικόνας που υπάρχει για τη Μυτιλήνη κύρια, αλλά και για τα άλλα νησιά κυρίως στην Ευρώπη. Ανέλαβα την πρωτοβουλία να ζητήσω και από την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού και τους φορείς εδώ του νησιού να γίνει μια συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών και να δούμε πώς θα μεθοδεύσουμε αυτή τη διαδικασία να προβάλουμε καλύτερα και πιο οργανωμένα το νησί και τα άλλα νησιά στο εξωτερικό για την επόμενη χρονιά».

Αναφερόμενος σε θέματα της αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα σε ζητήματα προσλήψεων ώστε να εξυπηρετηθούν οι μεγάλες ανάγκες δήμων όπως αυτός της Λέσβου, ο κ. Κουρουμπλής ανακοίνωσε «πρωτοβουλία, μαζί με τον κ. Βερναρδάκη, να γίνει μια σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών, για να δούμε από το προσωπικό που θα προσληφθεί φέτος στο Δημόσιο να υπάρξει προτεραιότητα γι’ αυτά τα νησιά».

Τέλος, σχετικά με τον «Καλλικράτη», ο κ. Κουρουμπλής είπε, ότι «αυτή τη στιγμή μελετάται από μια μεγάλη 25μελή επιτροπή, με τη συμμετοχή και της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ. Για πρώτη φορά ο νέος Καλλικράτης, η νέα θεσμοθέτηση, δεν γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες, γίνεται με ανοιχτές διαδικασίες. Θα προσπαθήσουμε να αιμοδοτήσουμε και να μπολιάσουμε τη νέα προσπάθεια με τις πραγματικές ανάγκες που έχει η αυτοδιοίκηση, ώστε να απελευθερωθεί από αγκυλώσεις και στρεβλώσεις, από συναρμοδιότητες και επικαλύψεις να μπορέσει πραγματικά να υπηρετήσει την οικονομική και κοινωνική ζωή».

Ο κ. Κουρουμπλής ανακοίνωσε ότι θα ολοκληρωθεί η δουλειά της παραπάνω επιτροπής στο τέλος του χρόνου, οπότε και θα ανακοινωθούν οι προτάσεις της.


 

Οι λεγόμενοι «πρόσφυγες» είναι στην πραγματικότητα εκπαιδευμένοι πράκτορες του Εβραιο-Σιωνιστικού λόμπι που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας με μοναδικό σκοπό την αλλοίωση του ελληνικού DNA και την, άνευ όρων, παράδοσή μας στους διεθνείς τοκογλύφους! ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!

Δεν έχουμε κανένα μένος με την αναπηρία του σώματος. Αυτή και την σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι όλοι μας μπορεί να βιώσουμε ανά πάσα στιγμή αντίστοιχο περιστατικό.
Όμως το μεγάλο έγκλημα που συντελείται από το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, του σακατέματος ολόκληρου του ελληνικού λαού και της μετατροπής όλων των νέων Ελληνόπουλων σε γενιά οικονομικά αναπήρων και εξόριστων στα νταχάου της Ευρώπης, μας θυμώνει και βαραίνει τις κρίσεις και τα λόγια μας.
Ξεπούλησαν την ορθόδοξη Ελλάδα για ίδιον όφελος, κανένα έλεος και για κανέναν.
Και όντως ο Θεός ακούει, αλλά ο λαός μας δεν λέει τυχαία το «Φωνή λαού, οργή Θεού».
Είναι ένοχοι και ένοχοι θανάτου ολόκληρου του λαού μας, μόνον σακατεμένες ψυχές και στραβωμένα από την εξουσία μάτια μπορούσαν να διαπράξουν αυτό το έγκλημα.
Κι αν δεν φωνάξουμε εμείς θα ουρλιάξουν οι πέτρες, ή καλύτερα θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας να μας πάρουν με τις πέτρες…

Ορέ βγήκαν τα γεννήματα των κατσαπλιάδων με αβανταδόρο την Συριζαίικη αποβολή του ΠΑΤΣΟΚ και μας πηδάνε κανονικά.
Το ΣΥΡΙΖΑΙΟ  ΠΑΤΣΟΚΙΚΟ γαμήσι πάει σύννεφο.
Και μάλιστα το συνηθίσαμε και μας αρέσει. Πιο διαστροφικός λαός από τους νεοέλληνες δεν υπάρχει.
Διαφορετικά δεν θα κάθονταν οι ΛΕΣΒΙΟΙ σαν τις λεσβίες να ακούνε τον αόματο, κόσμο ακούω και κόσμο δεν βλέπω, δήθεν μου τάχα μου να θέλει να τους ανακουφίσει από το πολύ το πήδημα, προτείνοντας και άλλες υποψήφιες για γαμήσι περιοχές της ελλαδικής δανημαρκίας.
Άν πεις και για τους Χιώτες, άλλοι λεβέντεςςςςς.
Βγήκε ο παληκαράς ο Μητροπολίτης τους και ξεσκεπάζει τον βιασμό, τον στέλνουν στον Εισαγγελέα του ρατσισμού !!!!!!!!!, νέα μνημονιακή εφεύρεση και δεν ψελλίζουν λέξη οι χεσμένοι.
Βρε άντε να χαθούμε τα ψοφίμια, είμαστε άξιοι της μοίρας μας και των δεινών που έρχονται.  

Και ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ;;;;

ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥ & ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ;;;;

ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ;;;;

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ!!!!!!!!

 

2 σκέψεις σχετικά με το “ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ~ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΑΧΤΕΙ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΟ… Αν δεν τους σφάξουμε, θα μας σφάξουν!!!

 1. ΞΕΝΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ.

  ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΣΜΙΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
  ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΑ
  ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΠΙΛΙΤΖΙΚΙΑ
  ΚΑΙ ΑΡΙΣΕΡΑ ΣΤ ΑΥΤΙΑ
  ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ
  ΡΙΚΙΑ…..ΡΙΚΙΑ…ΜΠΑΛΑΡΙΚΑ
  ΑΧ..ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΜΑΡΙΚΑ.

  ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ.
  ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

  Μου αρέσει!

 2. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.

  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΑΙ.

  ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΑΩ ΕΓΩ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

  ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ.

  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΤΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ 2016…
  ΣΤΙΣ 15 ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΑΔΚΙΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΨΥΧΩΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΥΝ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΕΙΔΕΥΟΥΝ.

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟ Η ΑΠΟΚΕΝΥΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟ ΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

  ΕΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016.
  ΑΡ.ΠΡΩΤΚ.6564

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ
  Εγώ το ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΡΑΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΟΙ…ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΑΤΕ ΤΟ ΜΑΕΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΡΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΕΚΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ….ΑΛΛΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟ…ΑΛΒΑΝΟ…ΣΚΟΠΙΑΝΟ…ΒΟΥΛΓΑΡΟ…ΤΟΥΡΚΙΚΗ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ
  ΔΙΕΘΥΝΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ.
  ΤΑΧ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.ΚΙΤΡΟΥΣ 41.ΤΑΧ.ΚΩΔ.60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.Ν.ΕΘΥΜΙΑΔΗΣ
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ. 23510-23777
  Ε/ΜΑΙΛ.nefthim@damt.gov.gr

  ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΚΟΙΝ. ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΤΟΞΟ ΠΕΡΙΑΣ.
  ΘΕΜΑ.ΔΙΕΡΥΕΝΗΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ.
  ΣΧΕΤΙΚ Η ΑΠΟ 8.8.2016 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ.

  ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7.8.2016 ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΚΑΘΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΚΑΤΑ ΛΟΓΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΣΕ, ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ , ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΛΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ.

  Μ.Ε.Γ.Γ.Α.Δ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΙΣΑΤΜΕΝΗ Τ.Δ.Ο
  ΖΩΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.
  ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΓΙΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΣΑΜΑΡΙΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

  ΚΑΤΕΡΙΝΗ 1.8.2016 ΑΡΙ.ΠΡΩΤΚ. 36400
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…Ε…ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΙΑΜ ΑΙ ΑΓΑΜ.
  ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ….Ε…ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΜ…
  ΤΑΧ.ΔΙΕΘΥΝΣΗ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ…ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΖΗΤΙΑΝΕΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΔΑΦΝΗ…ΤΗΛ..2351350545.ΦΑΞ.23513-50495
  Τ.Κ.6Ο100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ e.mail. dafnibatsara@katerini.gr
  URL. http://www.katerini.gr

  ΠΡΟΣ.ΔΕΥΑΚ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 17.Τ.Κ.60133Β ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. 1.ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.
  2.ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ.
  ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ 41 -60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΘΕΜΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ.
  ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΥΠ.ΑΡ.ΠΡΩΤ.6564- 16.08.2016 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Κ.ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΖΑΓΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

  Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

  ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΔΑΦΝΗ.

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ…ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΓΑΤΙ.ΑΝΤΙ..ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟ.
  Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΚ….ΣΚΑΤΑΚ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΒΜΡΟΣΙΑΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΔΥΟ ΦΟΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

  ΦΣΥΙΚΑ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ 44 ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΚΑΒΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΟΠΟΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΖΙΑΛΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΜΟΝ ΚΑΙ ΤΕΣΟΝ.,,ΑΝΤΕ ΠΑΤΕΡ ΥΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΕΤΨΑ ΠΑΛΙ.

  Η ΔΕΥΚΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΛΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ Η ΑΙΟΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ…ΜΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

  ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΑΜΕ ΤΟ ΑΨΟΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ.
  ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΤΡΑΒΑΤΟΥΝ ΤΡΑΒΑΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΚΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΥΣ ΛΕΟΥ ΑΥΤΟΣ Η ΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΜΗ ΚΕΡΑΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠ ΔΕΝ ΤΟΥΝ ΘΕΛ ΟΥΤΕΙ Η ΧΑΣΑΠΣ….
  ΑΡΕ ΨΟΡΟΚΩΣΤΕΝΑ…ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΧΑΛΕ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΜΠΑΧΑΛΕ ΣΚΑΤΟΜΑΓΑΖΙ…ΤΕΛΟΚΟΜ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΙΟΜ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.