Κάλεσμα: Να διαδοθεί παντού το μήνυμα της Διακήρυξης για έξοδο από την ΕΕ και ρήξη με την παγκοσμιοποίηση – ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

c9d3f954-4342-4962-ae99-464c8dca5f45_2

Να διαδοθεί παντού το μήνυμα της Διακήρυξης για έξοδο από την ΕΕ και ρήξη με την παγκοσμιοποίηση

– Η δράση μας το επόμενο διάστημα

Η Διακήρυξη του ΜΕΚΕΑ για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος με αίτημα την άμεση έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή ‘Ενωση και τη ρήξη με τους θεσμούς της παγκοσμιοποίησης βρήκε, μέσα στον έναν περίπου μήνα από την δημοσίευσή της, ευρεία αποδοχή ανάμεσα στα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας, που είναι κατά κύριο λόγο και τα θύματα της παγκοσμιοποίησης.

Ακολουθώντας το εκκωφαντικό μήνυμα του Brexit, όπου τα εκεί λαϊκά στρώματα της Βρετανίας παραμέρισαν την συντονισμένη τρομοκρατία των λακέδων του συστήματος και βροντοφώναξαν Έξοδος από την ΕΕ’, η Διακήρυξή μας φανέρωσε ότι και στην Ελλάδα ο λαός μας μπορεί να ξεπεράσει τους φόβους και την ασύστολη παραπληροφόρηση που καλλιεργούν συστηματικά οι ντόπιες και ξένες ελίτ, και να θέσει αποφασιστικά το αίτημα αυτό, που είναι αναγκαίος όρος για την ανάκτηση της Εθνικής και Οικονομικής μας Κυριαρχίας –αίτημα που σήμερα φουντώνει απ’άκρη σ’άκρη σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

 

Συγκρινόμενα μάλιστα με παρόμοιες κινήσεις της εκφυλισμένης «επαναστατικής» αριστεράς, μπορούμε να πούμε ότι οι 700 και πλέον υπογραφές στη Διακήρυξη καταδεικνύουν ένα σχηματιζόμενο ρεύμα μέσα στην Ελληνική κοινωνία που αντιλαμβάνεται ότι η αντιπαράθεση στις πολιτικές προτεκτοράτου που επιβάλλονται στον Ελληνικό Λαό πρέπει να γίνει με όρους εθνικής κυριαρχίας και οικονομικής αυτοδυναμίας. Για αυτό και η Διακήρυξη κατάφερε να αγγίξει τους πραγματικά καταπιεσμένους της οικονομικής καταστροφής (από άνεργους και συνταξιούχους, ως αγρότες, επαγγελματίες και ιδιωτικούς υπαλλήλους), πράγμα που από μόνο του είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού σηματοδοτεί μια πλατιά συσπείρωση των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης σε ένα άτυπο λαϊκό μέτωπο.  Άμεσος στόχος μας είναι το άτυπο αυτό μέτωπο να πάρει σάρκα και οστά, να λάβει δηλαδή την απαραίτητη οργανωτική μορφή, με τη δημιουργία «συντονιστικών ομάδων» ανά περιοχή, που θα ομοσπονδιοποιούνται σε Εθνικό επίπεδο.

Στόχος αυτών των Ομάδων θα είναι και η διεκδίκηση –μέσα από μαζικές συνελεύσεις πανελλαδικά- Δημοψηφίσματος για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε ρήξη με τους θεσμούς της παγκοσμιοποίησης, όπως ακριβώς το θέτει ηΔιακήρυξη. Έτσι, το επόμενο διάστημα, όταν πλέον όλοι θα έχουν λάβει θέσεις μάχης για έναν ακόμα δύσκολο χειμώνα, το ΜΕΚΕΑ προτίθεται να αναλάβει την πρωτοβουλία οργάνωσης τοπικών εκδηλώσεων στήριξης της Διακήρυξης ανά την Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα διατυπώνουν ρητά:

Πρώτον, τη σημασία που έχει η έξοδος της χώρας μας από την ΕΕ και η ρήξη με τους θεσμούς της  παγκοσμιοποίησης.

Δεύτερον, τον  στόχο για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την απεμπλοκή από την οικονομική κατοχή που βιώνει με δραματικό τρόπο ο λαός μας, μέσα από ένα πρόγραμμα οικονομικής αυτοδυναμίας.

Και βέβαια ως τότε η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται και κατά το θέρος, διότι ο αγώνας για την Εθνική και Κοινωνική μας Απελευθέρωση δεν γνωρίζει διαλείμματα.

Είναι στο χέρι του καθενός:

– Να διαδώσει το καινοτόμο και απελευθερωτικό μήνυμα του ΜΕΚΕΑ

– Να συμβάλλει στη συλλογή και άλλων υπογραφών στην Διακήρυξη.


Print Friendly

 

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ:

 
 

 • Ο Τάκης Φωτόπουλος μιλά εφ’όλης της ύλης για την κατάσταση σε Ευρώπη, Αμερική και Ελλάδα και την πρόταση διεξόδου με το χτίσιμο μετώπων ΜΕΚΕΑ
 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΚΕΑ ,logo

 

Το ΜΕΚΕΑ ευχαριστεί τους αποφασισμένους συμπατριώτες μας για τις πάνω από 1000 υπογραφές στη Διακήρυξη μας! Συνεχίζουμε!

Το ΜΕΚΕΑ ευχαριστεί τους αποφασισμένους συμπατριώτες μας για τις πάνω από 1000 υπογραφές στη Διακήρυξη μας! Συνεχίζουμε!

Το Μέτωπο για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση χαιρετίζει την εκπληκτική -για τα δεδομένα και τις συνθήκες – ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμά μας για κινητοποίηση με στόχο την άμεση έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη ρήξη με την Παγκοσμιοποίηση.

Οι υπογραφές στην Διακήρυξή μας ξεπέρασαν τις 10.000!!!

Οι άνεργοι συμπατριώτες μας που είναι τα πρώτα και τα κυριότερα θύματα της παγκοσμιοποίησης, αντιλήφθηκαν πολύ σωστά ότι μόνο το ΜΕΚΕΑ κάνει αγώνα ενάντια στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή σαν συνέπεια της ενσωμάτωσης της χώρας μας στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, μέσω της ένταξης μας στην ΕΕ και την Ευρωζώνη. Γι’ αυτό και είναι οι πρώτοι που έσπευσαν να υπογράψουν  τη Διακήρυξη μαζικά και συμμετέχουν καθοριστικά στην προσπάθεια μας. Όπως βέβαια συμμετέχουν και οι εργάτες, αγρότες, επαγγελματίες και έμποροι, συνταξιούχοι,  φοιτητές και μαθητές, έντιμοι αξιωματικοί, ναυτικοί, χτυπημένοι από την κρίση πρώην βιοτέχνες-επιχειρηματίες, αλλά και άνθρωποι του πνεύματος που δεν έχουν παραδοθεί στην εξουσία για να δρέπουν τα κοινωνικά και οικονομικά πλεονεκτήματα και την προβολή από τα κανάλια και τα ΜΜΕ, που αυτό συνεπάγεται. Όλοι αυτοί, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας,  αλλά και το εξωτερικό,  βάζουν το μικρό τους λιθαράκι στον μεγάλο -πραγματικά Εθνικό και Λαϊκό- Απελευθερωτικό αγώνα που το ΜΕΚΕΑ έχει ξεκινήσει κόντρα σε ολόκληρη την κατεστημένη ή και «εναλλακτική» προπαγάνδα-πληροφόρηση.

Έτσι πριν να μπει καν ο Σεπτέμβρης, χωρίς την παραμικρή στήριξη από ΜΜΕ (κανονικά ή «εναλλακτικά»), –«από στόμα σε στόμα» θα λέγαμε…–, η Διακήρυξή μας ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 1060 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ που καθημερινά αυξάνονται, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ακόμη και ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ  ΤΟΝ…ΣΟΡΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ (αποκαλύψεις σε έγγραφο που διέρρευσε στα αγγλικά εδώ) ΔΕΝ καταφέρνουν να συσπειρώσουν ούτε τους «οπαδούς» τους.

Αυτό βέβαια συμβαίνει πρώτα και κύρια γιατί η πρόταση και η ανάλυση του ΜΕΚΕΑ απαντά σήμερα καταλυτικά στα αδιέξοδα και στη Λαίλαπα της Παγκοσμιοποίησης, στην οποία υποκλίνονται ευλαβικά όλες οι πολιτικές δυνάμεις και ομάδες (αφού κανείς δεν τολμά να θέσει ευθέως αίτημα εξόδου από την ΕΕ και ρήξης με την Παγκοσμιοποίηση, ούτε είναι λίγοι αυτοί που «τρώνε» από κονδύλια της ΕΕ, Σόρος κλπ.)

Συμβαίνει επειδή το ΜΕΚΕΑ, στις πιο κρίσιμες στιγμές που περνά η Ελλάδα και Λαός μας, παίρνει καθαρές και τολμηρές θέσεις που όμως επιβεβαιώνονται (βλ. «Το διαφαινόμενο ξεπούλημα των αγροτών και η προσφυγική κρίση», «Όχι στην μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη μεταναστών»), παρεμβαίνει σε όλα τα επίπεδα των εγχώριων και διεθνών εξελίξεων,αποκαλύπτοντας την συνεχή και μεθοδευμένη εξαπάτηση που υφίστανται τα λαϊκά στρώματα από τις ντόπιες και ξένες ελίτ (Θέσεις για την πραγματική Υπερεθνική τρομοκρατία και για την Ισλαμική τρομοκρατία, Πραξικόπημα στην Τουρκία).

Συμβαίνει επειδή το ΜΕΚΕΑ  δεν συστάθηκε στη βάση «πολιτικών κομπρεμί» όπως επιχειρεί τώρα η ΛΑΕ (Λαφαζάνης), με το ΕΠΑΜ (Καζάκης), μέχρι συνιστώσες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προκειμένου να μπουν στη Βουλή, οπότε έλυσαν τα προβλήματά τους (και φυσικά αυτά του συστήματος).

Το ΜΕΚΕΑ είναι ένα αυθεντικό Λαϊκό Μέτωπο , μια πρωτοποριακή κίνηση που καλεί τον Ελληνικό Λαό να συμπήξει ο ίδιος άμεσα ένα Μέτωπο —ανεξάρτητα από ιδεολογικές, πολιτικές και άλλες διαφορές–ενάντια στην Υπερεθνική Ελίτ και τους μηχανισμούς της (ΕΕ-ΔΝΤ-ΠΟΕ-ΝΑΤΟ κ.λπ.). Μηχανισμούς που δεν τολμούν να πιάσουν στο στόμα τους οι βολεμένοι της Παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς» και διάφοροι «πατριώτες» του τύπου «ΕΕ και ξερό ψωμί», αλλά κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να του επιβάλλουν την ατζέντα ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ με «αριστερό» ή «πατριωτικό» μανδύα!

Αυτή άλλωστε είναι και η δυσκολία του εγχειρήματος, αφού εμείς προτάσσουμε κάτι τελείως αντισυστημικό, που όμως αν καταφέρουμε όλοι μαζί να το κάνουμε πράξη μπορούμε να προκαλέσουμε πολιτικό σεισμό μελλοντικά!

 Για αυτό και είναι πράγματι ελπιδοφόρο ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες αγκαλιάζουν με θέρμη την πρόταση του ΜΕΚΕΑ, αφού συνειδητοποιούν αυτό που ψυχανεμίζονται και αντιλαμβάνονται σήμερα όλο και περισσότεροι λαοί της Ευρώπης (και όχι μόνο) από την Μ. Βρετανία ως την Ρωσία και την Ουγγαρία, και από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής ως τις χώρες της Μέσης Ανατολής: ότι δηλαδή η διέξοδος από το μαύρο μέλλον που ετοιμάζουν για κάθε χώρα και τον λαό της,–για την ίδια την ανθρωπότητα τελικά– τα κέντρα της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ, είναι σε πρώτο στάδιο η ανάκτηση της Εθνικής και Οικονομικής Κυριαρχίας ως προϋπόθεση για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση.

Και αν η συγκρότηση ενός μαζικού αντί-ΕΕ και αντι-παγκοσμιοποιητικού κινήματος με πρόγραμμα Οικονομικής Αυτοδυναμίας σήμερα αποτελεί αναγκαιότητα για τους λαούς της Ευρώπης που αντιμετωπίζουν την άτεγκτη οικονομική βία –αλλά και για όσους πέρα από την ΕΕ αντιμετωπίζουν την κτηνώδη στρατιωτική βία της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε)–, αυτό πόσο μάλλον ισχύει για την Ελλάδα, όπου ο δικός μας λαός υφίσταται οδυνηρά την διαδικασία πλήρους υποδούλωσής του από την Υ/Ε και τη μετατροπή του σε καθαρό προτεκτοράτο της.

Μονόδρομος λοιπόν για τα λαϊκά στρώματα δεν είναι να βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται μέσα στα πλαίσια των ανοιχτών και απελευθερωμένων αγορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των άλλων θεσμών της Παγκοσμιοποίησης. 

Μονόδρομος δεν είναι η παράδοση άνευ όρων της Ελλάδας στους μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης από τους «αριστερούς» ταγματασφαλίτες της Νέας Διεθνούς Τάξης.

Ωστόσο μέσες λύσεις και ωραιοποιημένες καταστάσεις δεν υφίστανται, και το ξανατονίζουμε.

΄Η ο Ελληνικός Λαός θα συγκροτήσει Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο για την Κοινωνική και Εθνική του Απελευθέρωση, με πρώτο και καθοριστικό βήμα την ανάκτηση της οικονομικής, εθνικής και πολιτιστικής μας κυριαρχίας….

ή θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα συνειδητοποιήσει ότι ο τόπος του δεν του ανήκει (αναλυτικά «οι δωσίλογοι ξεπουλάνε ολόκληρη τη δημόσια περιουσία».)

Ας είμαστε εμείς αυτοί που θα σχηματίσουν την κρίσιμη μάζα. Το οφείλουμε στις νέες γενιές, το οφείλουμε σε όλους όσους θυσιάστηκαν στους μεγάλους κοινωνικούς και εθνικούς απελευθερωτικούς αγώνες, το οφείλουμε τελικά στον ίδιο μας τον εαυτό.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ – ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΚΕΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Κάτω η Νέα Διεθνής Τάξη της εγκληματικής Υπερεθνικής Ελίτ

Κάτω η «Κυβέρνηση» των ψευτο-αριστερών πολιτικών απατεώνων

Άμεση έξοδος από την ΕΕ και τους θεσμούς της Παγκοσμιοποίησης

Αγώνας για την ανάκτηση της Εθνικής και Οικονομικής μας Κυριαρχίας

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΚΕΑ 31/08/2016

Βλ. και ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Print Friendly

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κάλεσμα: Να διαδοθεί παντού το μήνυμα της Διακήρυξης για έξοδο από την ΕΕ και ρήξη με την παγκοσμιοποίηση – ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

 1. ΈΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

  Ελληνίδες και Έλληνες,

  διαβάστε ένα παραμύθι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ!

  Η Γιαγιά – Ελλάδα καθισμένη στην Αυλή της Ιστορίας, ακούει τα εγγόνια της… Έχουμε ακούσει τόσα πολλά για έναν Δράκουλα, και θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για αυτόν που ρούφαγε αίμα, που τρέφονταν με σάρκες ανθρώπων.
  ποιος ήταν αυτός ο κακός, ο φονιάς, ο άνθρωπος που σκότωσε στο Πολυτεχνείο τόσους φοιτητές, που πεινούσαν οι υπάλληλοι του Κράτος, που εγκατέλειψε τα ταμεία αδειανά, που έκανε βίλες, που είχε μεγάλες καταθέσεις στις Τράπεζες του εξωτερικού,που έκοψε τις συντάξεις των Ελλήνων,που έκανε κατασχέσεις τα σπίτια των ανθρώπων,που γέμισε την χώρα λαθρομετανάστες εγκληματίες,που απαγόρευσε την ιστορία και τα θρησκευτικά να διδάσκονται στα σχολεία,που γέμισε τη χώρα τζαμιά,που είχε ένα σπίτι γιομάτο χρυσαφικά,που απαγόρευε στους νέους να κάνουν παιδιά, που δεν έφτιαξε ούτε ένα έργο, ούτε ένα Νοσοκομείο,ούτε μία εργατική πολυκατοικία, ούτε ένα δρόμο, που δεν βοήθησε να γίνει ούτε ένα εργοστάσιο, που κυνήγησε τους Βιομηχάνους,που πούλησε τη χώρα και το μέλλων μας σε ξένα συμφέροντα. Ποιο ήταν Γιαγιά, αυτό το Τέρας που πήγε την Πατρίδα μας τόσα χρόνια πίσω; Πώς τον λέγανε, Γιαγιά;

  Η Γιαγιά – Ελλάδα σκέπτεται… Ζαρώνει το μέτωπό της, πίνει λίγο καφέ φτιαγμένο με κριθάρι και καλαμπόκι που είναι ελαφρύς, λόγω της καρδιάς της, και τους λέει:

  Θα σας πω ένα παραμύθι… Ένα μεγάλο παραμύθι..
  Μιά φορά και έναν καιρό υπήρχε ένας αξιωματικός του Στρατού που τον έλεγαν Γεώργιο Παπαδόπουλο.Φτωχόπαιδο… Πάντα πρώτος… Μεγάλο μυαλό… Κάποια ημέρα, μετά από πολλές παρακλήσεις, με άλλους φίλους του, πήραν την απόφαση να μπούνε μπροστά… Έμειναν 7 ολόκληρα χρόνια. Σωστά ακούσατε τα όσα λένε… Να…
  Χάρισε στους Δημοσιογράφους το λεγόμενο Αγγελιόσημο, που κανείς τους δεν θυμάται…
  Έφτιαξε μεγάλα κτίρια που θα ζήσουν μέχρι το 2500! Έφτιαξε Νοσοκομεία, μεγάλους δρόμους,έδωσε στο 80% των υπαλλήλων χαμηλότοκα δάνεια για την αγορά κατοικίας,πήρε για τις Ε.Δ. άρματα μάχης,υποβρύχια,αεροπλάνα,- Δεν είχαμε εκείνα τα χρόνια ούτε μία φωτιά, Έδωσε χρήματα σε Βιομηχάνους, Βιοτέχνες, δάνεια,Χάρισε τα Αγροτικά χρέη,Όπου κι αν πήγαινε ξεσηκωνόταν ο τόπος,Στο Πολυτεχνείο δεν κρέμασε, τον «κρέμασαν» όσοι ήθελαν να ρημάξουνε τη χώρα.
  Και όταν ήλθαν οι Καλοί και τον έπιασαν,του έγινε πρόταση να φύγει, αυτός, με την ξεροκεφαλιά που τον έδερνε, προτίμησε να μείνει 25 χρόνια φυλακή…
  Δεν υπέγραφε για να βγει από την φυλακή, παρά τις ποικίλες υποσχέσεις,Και ένα πρωινό, όταν πέθανε, του βρήκαν μόνο τα παράσημα και κάποιες στρατιωτικές στολές.Τον έθαψαν με τη στολή του και σε τάφο δανικό, Σκέτος μπατίρης, φτωχός παιδάκια μου… Φτωχός, ενώ θα έπρεπε να ήταν εκατομμυριούχος… Έτσι το συνηθίζουν, όσοι ανακατεύονται με τα πράγματα του Τόπου!
  Καλέ Γιαγιά, τι πράγματα μας λες; Τι παραμύθι μας άρχισες?
  Παιδιά μου, καλά μου παιδιά… Ξέρετε τι είναι πιο αληθινό και από την αλήθεια;

  Τι Γιαγιά;

  ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

  Και ο Δικτάτωρ, ο …δολοφόνος, ο …Δράκουλας, όπως μου τον είπατε, ήταν μέσα σε αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ… Ένα ΠΑΡΑΜΥΘΙ που μετά από πολλά – πολλά χρόνια θα λέμε πάντα…

  ΜΙΑ ΦΟΡΑ και ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ…

  Τον έλεγαν Γεώργιο Παπαδόπουλο……

  Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ!!!

  https://mail.google.com/mail/u/1/?ui=2&ik=5db21d99e0&view=fimg&th=157067ed7a3fda95&attid=0.2&disp=inline&realattid=ii_isteb53x0_157067976c8adad0&safe=1&attbid=ANGjdJ_tg0r6WNEJa7mRdn7jPCezBUV8z_opB2xPv1JsLTnIQ_yxWMAILTncpOIRbDftSMzXvZjfV1u1OvZFm_3VALaXVSeHu6t2D_cc1cEHTnvLIyiPtRXD1yOBG0I&ats=1473320981628&rm=157067ed7a3fda95&zw&sz=w1366-h654

  https://mail.google.com/mail/u/1/?ui=2&ik=5db21d99e0&view=fimg&th=157067ed7a3fda95&attid=0.3&disp=inline&realattid=ii_istec31c1_157067a22e6694ae&safe=1&attbid=ANGjdJ8OVj2jTG7wGd9XXgeCot90ZBRjgDz5L91DRZn15nuIBAUv44T10IhPQ2f7QY1aF20lpUI3asc556AlhIiJGYsNF0OoNr8qcgjUyKD9Zdf7l0knTsnd_2MpcqU&ats=1473320981628&rm=157067ed7a3fda95&zw&sz=w1366-h654

  https://mail.google.com/mail/u/1/?ui=2&ik=5db21d99e0&view=fimg&th=157067ed7a3fda95&attid=0.1&disp=inline&realattid=ii_istecs6l2_157067aa1e0916ef&safe=1&attbid=ANGjdJ_YY1ftW4CYC11g2jIRlMtwWh0iLZT_9M5lZzOvOYSKTNY5S3374dhoCl1sSTOB5eCk5bTnCBke4E7QvMYhjLebCOvElIb1yVmnDSWcE3x7fp0QY_DLdk3foQ8&ats=1473320981628&rm=157067ed7a3fda95&zw&sz=w1366-h654

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.