ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ..ΚΡΕΜΑΛΑΑ

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ, ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ..

«ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ»!!

 

 

Υπάρχουν πολλών ειδών και κάθε εμβέλειας εγχώριοι προδότες, αλλά οι πλέον επικίνδυνοι είναι αυτοί που επιλέγονται με την θέληση των ξένων ιμπεριαλιστών εκπροσώπων της Νέας Τάξης, σε καίρια ιμπεριαλιστικά πόστα με ύπουλους και σκοτεινούς σκοπούς για να τα υπηρετήσουν. Η Ελλάδα δυστυχώς ατύχησε να έχει ένα απ’ αυτά τα  ανθελληνικά σκουλήκια στον κόρφο της για οκτώ ολόκληρα χρόνια για την διαλύσει, να την εξελληνίσει και να την φτάσει στο σημερινό της κατάντημα που όπως φαίνεται τελειωμό δεν έχει ….   Και δεν εννοούμε άλλον από τον εβραίο Ααρών Αβουρί (πραγματικό όνομα) κι όχι το  «simitis» όπως αυτός για ευνόητους λόγους έφτιαξε.  Σήμερα υπάρχουν πολλοί ακόμα  ανθέλληνες  «πολιτικοί»  που ακολουθούν κατά γράμμα τις βουλές και τα ύποπτα βήματά του και σαν πιστά σκυλιά της Νέας Τάξης Πραγμάτων που τους θέλει σε θέσεις κλειδιά. Αυτοί λοιπόν υλοποιούν τα σχέδιά της που θέλουν τον αφελληνισμό της πατρίδας μας και την εξαφάνιση της Ελλάδας σαν χώρα.  Ο ένας που αξίζει να αναφέρουμε είναι ο κεντρικός τραπεζίτης (αυτό το υποκείμενο με το περίσσιο θράσος)  που δεν μπορεί  να τον κουνήσει απ’ τη καρέκλα του κανένας  θεός και καμιά κυβέρνηση  (πλάτη του ο Ααρών Αβουρί και η διεθνής τοκογλυφία)   κι άλλος είναι ο περιβόητος Μητσάρας  που απο δήμαρχος αντί να γίνει κλητήρας, με τις ραδιουργίες του και εκμεταλλευόμενος την αγραμματοσύνη πολλών εξ ημών, ανέβηκε τόσο ψηλά, που μπορεί σήμερα αν θελήσει μ’ ένα νεύμα του να μας τελειώσει σαν χώρα. Σας το επαναφέρουμε στις μνήμες σας αν τον έχετε ξεχάσει :

avramopoulos6

Εμπλέκουν το Στρατό στο Λαθρομεταναστευτικό !…Για να καλύψουν την ανικανότητα των Πολιτικών !

KAI ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΜΕ:

 • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μετά τα όσα σας δημοσίευσαν όλα τα πατριωτικά Blogs, για την επεισοδιακή επίσκεψη με τα γιουχαρίσματα στον Αβραμόπουλο στην Κω, αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω mail:

Παρακάτω θα σας παραθέσω το δημοσίευμα από το Βετεράνο, σύμφωνα με το οποίο καλείται το στράτευμα να δώσει γη και ύδωρ προκειμένου να «εξυπηρετηθούν» οι μετανάστες. Ως Ζαχαρίας Μυτιληνιός θεωρώ απαράδεκτο να αναλωθούν οι πολύτιμες εφεδρείες (κυρίως σε υλικό) επειδή οι άνθρωποι που μας κυβερνούν είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Το να χρησιμοποιήσουν πολεμικό υλικό (σκηνές κλπ), οχήματα, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό σε μια φάση που όλος ο πλανήτης βράζει και ένας πόλεμος είναι πιο κοντά από ποτέ είναι ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και μάλιστα ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Aντί αυτού θα δεχόμουν ευχαρίστως να αναλάβει επιτέλους ο Ελληνικός Στρατός (Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα) την ασφάλεια των συνόρων αφού πλέον είναι ηλίου φαεινότερο ότι λιμενικό και αστυνομία έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και πλέον είναι απλοί παρατηρητές…

Αφού με ευχολόγια και ηλιοθεραπείες απο τους αρμόδιους και άσχετους πολιτικάντηδες του Κερατά και αφού οι  Ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως σφυρίζουν αδιάφορα οι άσχετοι των ασχέτων εμπλέκουν και το Στράτευμα στο λαθρομεταναστευτικό !

me-frourous-kastelorizou-ximerwse-arxigos

Συγκεκριμένα σε σύσκεψη που έγινε τότε στο Δημαρχείο της Κω παρουσία του Αβραμόπουλου και το Α/ΓΕΣ που έφτασε εκτάκτως στο νησί με Ελικόπτερο της ΝΗ90 της  Α.Σ  (Αυτό που ο τ.ΥΕΘΑ Καμμένος δεν ανέβαινε ) οι κύριοι της Ε.Ε.  αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δημιουργήσουν δύναμη αποτροπής απαιτούν από το Στράτευμα τα εξής :

Να δώσει ο Στρατός Στρατόπεδα για να φιλοξενήσει του λάθρο για όσο καιρό επιθυμούν οι ίδιοι !

Να δημιουργήσει  χώρους καταυλισμού και να διαθέσει τις Σκηνές που έχουμε για πολεμικό απόθεμα !

Να διαθέσει όλα τα οχήματα για την μεταφορά των λαθρομεταναστών για όπου το επιθυμούν !

Να τους ταΐσει και να τους παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη !

Να διαθέσει προσωπικό για τις ανάγκες των λαθρομεταναστών !

(Δεν αποκλείεται να ζητήσουν και παραχωρηθούν τα πολεμικά του ΠΝ να μεταφέρουν λαθρομετανάστες απο τα νησιά στον Πειραιά …Ποιός θα φέρει αντίρρηση ; Ο Υπηρεσιακός ΥΕΘΑ ή ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ ;)

Την ίδια στιγμή οι Ηγέτες της Ε.Ε αρνούνται να δεχθούν στο έδαφος τους λαθρομετανάστες και δεν στέλνουν κάν Δυνάμεις να δημιουργήσουν  Δύναμη Αποτροπής !

Αν το σχέδιο κάποιων είναι να πέσει η Χώρα στα χέρια της Τουρκίας αφού ο Στρατός μας δεν θα διαθέτει κάν τα αποθέματα να πολεμήσει έχουμε απλά ξοφλήσει ώς Χώρα!

Αν στείλαμε τον Αβραμόπουλο στην Ε.Ε.  ώς επίτροπο για να καταστρέψει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας αφού κανένας Στρατός δεν κέρδισε κανέναν πόλεμο νηστικός να μας το πει !

Αν οι γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να υπηρετήσουν την Πατρίδα επιθυμούν να τα δούνε να υπηρετούν Αφγανούς Πακιστανόύς και Σύρους καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν !

Δεν είναι δικός μας αυτός ο πόλεμος αλλά αν θελουμε μπορούμε να τον κερδίσουμε …Αλήθεια κύριε Αβραμόπουλε πόσους Λαθρομετανάστες  και για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να ταΐσει ο Στρατό μας ,όταν κρατάμε τη Θητεία στους 9 μήνες για τους κληρωτούς γιατί απλά δεν μπορούμε να τους ταΐσουμε ;

xristodoulopoulou-tasia-metanastes__article

Την ίδια ώρα η Πρόεδρος των ΜΚΟ κυρία Τασία λιάζεται αφού το μόνο μέλημα της ήταν να πάρουν οι ΜΚΟ χρήματα για την περίθαλψη δήθεν των Λάθρο!

Οι Ηγέτες των Πολιτικών Κομμάτων στην Ελλάδα καλούνται να πάρουν άμεσα θέση στο θέμα ώστε να γνωρίζει ο λαός ποιους και γιατί να ψηφίσει !

Ας ξαναδούμε το βίντεο με τα γιουχαΐσματα του κόσμου στην Κω:

Κάποιος φώναξε ότι στην Κω υπάρχουν 7.000 όπλα και καραμπίνες.  Εμείς αφιερώνουμε στους προδότες πολιτικούς μας  το πιο κάτω βιντεάκι που λέει πολλές αλήθειες:

14 σκέψεις σχετικά με το “ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

 1. Πρώην μουσουλμάνος για το ισλαμ: «Ξυπνήστε Ευρωπαίοι! Σας συσκοτίζουν για να ξεχάσετε τον χριστιανισμό»
  http://www.el.gr/index.php/top-news/117-top-news/27456-prwhn-moysoylmanos-gia-to-islam-%C2%ABxypnhste-eyrwpaioi-sas-syskotizoyn-gia-na-xechasete-ton-christianismo%C2%BB ]

  Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ»! Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
  http://indobserver.blogspot.gr/2016/02/blog-post_179.html

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΔΙΑ.

  ΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ…

  ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.

  ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΥ Ο ΜΕΓΛΑΥΤΕΡΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΕΤΣΕ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, MENSCHEN HERDEΝ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΟΤΗ ΚΑΙ ΑΔΚΡΥΣΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΛΑΥΒΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΓΩ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΝΑ ΟΧΙ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ.

  Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.

  ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ.
  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ…ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΟΥΖΛΑ.

  ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΧΟΝΤΡΟ.

  ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΒΑΚΙ…ΟΠΩΣ ΖΟΥΣΕ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΝΑΡΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΡΘΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ.

  ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΑΓΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕ ΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΛΑΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΖΟΥΖΛΩΝ.

  Αρέσει σε 2 άτομα

 3. Των Ελλήνων τα Ιερά… Του Ιησού Χριστού μας Η Καρδιά
  ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΙΩΑΝΝΗ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΛΠ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ – Περί κατασκευῆς τοῦ ἰσλαμικοῦ τεμένους εἰς τόν Βοτανικό.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
  ===========================
  Ἐνῶ ἐκκρεμοῦν εἰς τό Συμβούλιον τῆς Ἐπικρατείας εἰς τό Δ΄
  Τμήμα αὐτοῦ ἡ ἀπό 16/6/2015 ὑπ΄ ἀριθμόν ἐκθέσεως καταθέσεως
  1756/9.7.2015 αἲτησις ἀκυρώσεως
  ὡς καί ἡ ἀπό 1/3/2016 ὑπ’ἀριθμόν ἐκθέσεως καταθέσεως 109/11.3.2016

  πρόσθετοι λόγοι ἀκυρώσεως ἐπί τῆς ἀνωτέρω αἰτήσεως ἀκυρώσεως
  ἐπί τῶν ὁποίων ὡρίσθη δικάσιμος ἡ 8/11/2016 ἐνώπιον τοῦ Τμήματος αὐτοῦ
  καί ἐνῶ ἒχει κατατεθεί τήν 4/10/2016 ἡ ὑπ’ ἀριθμόν 3361 ἀπό
  10/9/2016 αἲτησις ἀκυρώσεως κατά τῶν πράξεων καί ἀποφάσεων
  περί κατασκευῆς τοῦ ἰσλαμικοῦ τεμένους εἰς τόν Βοτανικό,

  Παρ’ ὃλον τοῦτο ἡ Πολιτεία ἀδιαφοροῦσα διά τήν
  οἱανδήποτε ἀπόφασιν τοῦ ΣτΕ καί προλαμβάνουσα
  οἱανδήποτε ἀπόφασιν τοῦ ΣτΕ σπεύδει ἀδικαιολόγητα,

  παράνομα καί καταχρηστικά εἰς τήν κατασκευή τοῦ ἀνωτέρω
  κτηρίου ὑπογράψασα τήν 10/10/2016 συμφωνητικόν μέ τήν
  κοινοπραξία ,
  (Κ/Ξ) «J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. – ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. –
  ΙΝΤRΑΚΑΤ» ἀναθέσεως τοῦ ἒργου εἰς αὐτήν.

  Οἱ Ἓλληνες πολῖτες πού ἒχουν προσφύγει κατά τῶν ἀνωτέρω εἰς
  τό ΣτΕ καί ὃσοι Ἓλληνες πολίτες (καί εἶναι αὐτοί πολλοί) ἒχουν
  φοβηθῆ νά προσφύγουν, λόγω πλείστων ἀπειλῶν, ἀνακοινώνουν μέ
  τήν παροῦσα ὃτι θά προασπίσουν τά δικαιώματα τοῦ ἱστορικοῦ
  Βοτανικοῦ καί τῆς πανάρχαιας Ἱερᾶς Ὁδοῦ μέ ὃλα τά νόμιμα μέσα
  πού τούς ἐπιτρέπει ἡ Πολιτεία, ἀλλά καί μέ ὃλα τά ἠθικά μέσα πού
  τούς ἐπιβάλλει ἡ Ἑλληνική τους συνείδησις.

  Ἂν ἡ Ἑλληνική Πολιτεία ἦταν ἐχθρός μας

  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ θά λέγαμε

  μέ ἓνα στόμα καί μέ μιά φωνή: Μ Ο Λ ΩΝ Λ Α Β Ε!

  Ὃμως ἡ Ἑλληνική Πολιτεία δέν εἶναι ἐχθρός μας
  καί δέν θά χρειασθῆ νά τό ποῦμε

  ἂλλά θά ΣΕΒΑΣΘΗ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

  ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ ΝΑ
  ΑΙΣΘΑΝΩΜΕΘΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  Καί δι’ αὐτό θά προσφύγωμε νομίμως καί κατά τοῦ ἀνωτέρω
  παράνομου συμφωνητικοῦ.

  .

  ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  από: faos fos faos347@yahoo.com

  Αρέσει σε 2 άτομα

 5. Αυτή η ευρωβουλή δέν έχει καμία εξουσία… (διότι είναι βουλή χωρίς να ανήκει σέ κάποιο κράτος)
  Βασίλειος Νικόπουλος (επ. πρ. Αρείου Πάγου)
  Από τήν εκπομπή του Costas Wills Κώστας Ουίλς 2016 01 09

  Μου αρέσει!

 6. ΤΣΙΠΡΑΣ: μή θεωρείτε ότι η υπογραφή Βενιζέλου Σαμαρά δεσμεύει τόν Ελληνικό λαό…
  Γιατί ρε λήσταρχε η δική σου υπογραφή νά δεσμεύει τόν Ελληνικό λαό;;;;;;;;;;

  ολόκληρο εδώ:
  Costas Wills Κώστας Ουίλς 2016 01 09

  Μου αρέσει!

 7. ΤΣΙΠΡΑΣ: η υπογραφή Βενιζέλου Σαμαρά δέν δεσμεύει τόν Ελληνικό λαό…
  Γιατί ρε αρχιψεύτη η δική σου υπογραφή νά δεσμεύει τόν Ελληνικό λαό;;;;;
  ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ, ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΣ.

  αναπαραγωγή https://www.youtube.com/watch?v=tlVAd…

  Μου αρέσει!

 8. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ….

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΣ ΘΩΡΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ…..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΧΑΛΒΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ….

  ΕΙΠΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΣΥ…..ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..

  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

  Μου αρέσει!

 9. ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΑ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΤΕΤΕΣ…

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΒΡΑΙΚΟ….ΣΛΑΒΟ..ΤΟΥΡΚΟ…ΑΛΒΑΝΟ….ΑΦΡΙΚΑΝΟ…ΑΣΙΑΤΟ,,,ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ…
  ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ….ΚΑΙ…ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΙΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ….

  ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΛΑΒΟΦΩΝΩΝ ΟΛΩΝ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΛΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΒΡΑΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

  ΙΔΕ ΑΛΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΖΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ, ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666…ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3ΟΟ ΑΓΕΛΑΔΑΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ….

  ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΛΥΚΟΙ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ…

  Μου αρέσει!

 10. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

  ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ Ο ΕΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΛΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΗΝ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΚΕΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.
  ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2018 ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΝΟΝΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΥΓΗΘΩ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟ 1019….

  ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΡΡΑΜΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ….ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ…..
  ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ.

  ΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΓΩ ΘΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΦΥΛΛΑΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ….ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ….ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ…ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΖΥΡΙΖΑΙΚΑ ΦΙΔΙΑ…. ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΝΙΣΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.