ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ! ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ, ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΙΣΟΥΝ…

eskase-tora-3

Αντίστροφα φαίνεται  ότι μετρά ο χρόνος για τις αλλαγές στην κυβέρνηση, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις Γεροβασίλη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος μίλησε για δομικό ανασχηματισμό «με τη συμμετοχή και εξωκοινοβουλευτικών», ενώ πρόκειται να συσταθεί αυτόνομο υπουργείο για τη Μεταναστευτική Πολιτική.  

ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ….

8 σκέψεις σχετικά με το “ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ! ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ, ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΙΣΟΥΝ…

 1. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΠΟΥΤΙΝ:»Μάζεψτε επειγόντως τον Τσίπρα…Κινδυνεύει η Ελλάδα»!

  Γιατί ο Πούτιν Κατηγορεί τον Τσίπρα

  για Εμπαιγμό και οτι Εξυπηρετεί σχέδια Τρίτης Χώρας…;

  Γελάνε στην Ρωσία με τις δήθεν αποκαλύψεις Φρανσουά Ολάντ και της εφημερίδας Φερέφωνο του Σύριζα «Η Εφημερίδα των Συντακτών» ότι ο Πούτιν είπε σε Τσίπρα «Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη»!

  Σύμφωνα με σενάρια Ρώσοι αξιωματουχοι διαψεύδουν την Κυβέρνηση Τσίπρα, λέγοντας οτι: Ο Πούτιν πρόσφερε Πακετο 30 δις Βοηθεια! Απορρίφθηκε απο Τσίπρα και Κομματα της Αντιπολιτευσης! Οπως επίσεις ότι Τσίπρας – Λαφαζάνης ζήτησαν απο κοινού απο τον Ρώσο Πρόεδρο αν μπορούν να τυπώσουν νέες Δραχμές στην Ρωσία, βάση του σχεδιου Plan B και X «Βαρουφάκη»…Για να πάρουν την θετική συγκατάθεση Πούτιν!

  Πράγματι ο Πούτιν,με βάση λεγόμενα Ρώσων αξιωματούχων, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με Ολάντ, οταν διαπίστωσε οτι ο Τσίπρας παίζει με την τύχη της Ελλάδας, χωρίς να έχει στο μυαλό του να δεχτεί την παραμικρή οικονομικη βοήθεια απο την Ρωσια, απλώς κερδίζοντας λίγο χρόνο, για λογαριασμό τρίτης Χώρας «ΗΠΑ»!

  Με τον Πούτιν να λέει σε Ολάντ «Μάζεψε τον Επειγόντως, Κινδυνεύει η Ελλάδα, Νομίζει ότι θα τα καταφέρει Μόνος του, χωρίς καμια Βοήθεια…Πιστεύει ότι οι ΗΠΑ θα τους Βοηθήσουν,και η Γερμανοί θα υποχωρήσουν;

  Σενάρια – Ξεσενάρια, η Ρωσία έχει όλες τις επαφές Πούτιν – Τσίπρα καταγεγραμμένες, οπου αργά η γρήγορα θα τις αξιοποιήσει αναλόγως, οταν έρθει η κατάλληλη ώρα!

  Το Φερέφωνο του Σύριζα « Η Εφημερίδα των Συντακτών » γράφει οτι ο Πούτιν είπε σε Τσίπρα «Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη»…

  Στο βιβλίο «Ενας πρόεδρος δεν έπρεπε να τα λέει αυτά» ο Φρανσουά Ολάντ φέρεται να έχει γνωστοποιήσει ορισμένα επεισόδια που αφορούν τις κρίσιμες συζητήσεις της κυβέρνησης Τσίπρα με τους δανειστές, με την αποκάλυψη βόμβα Ολάντ οτι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια του οποίου ο δεύτερος είπε στον πρώτο: «Οφείλω να σου δώσω μια πληροφορία «Η Ελλάδα μάς ζήτησε να τυπώσουμε δραχμές στη Ρωσία, καθώς δεν έχουν πλέον νομισματοκοπείο για να το κάνουν». Ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να πρόσθεσε: «Ηθελα να το γνωρίζεις, ώστε να γνωρίζεις καλά πως δεν αποτελεί δική μας επιδίωξη».

  Στις 18 Ιουνίου ο πρωθυπουργός ξεκίνησε επαφές με σημαντικούς Ρώσους Αξιωματούχους τις οποίες πραγματοποίησε μαζί με τον τότε υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρίεφ, επικεφαλής της VEB-Vnesheconombank, κρατικής τράπεζας Ανάπτυξης και Διεθνών Υποθέσεων της Ρωσίας. Σε συζήτηση Ντιμιτρίεφ, Λαφαζάνης και Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ρώτησε τον τραπεζίτη: «Αλήθεια, μπορείτε εσείς να τυπώσετε χρήμα άλλης χώρας; Με τον Ρωσο τραπεζίτη να του απαντά καταφατικά «Ναι»!

  Μερικές εβδομάδες αργότερα, μία ημέρα μετά το ελληνικό δημοψήφισμα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε στο τηλέφωνο τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός είπε στους πολιτικούς αρχηγούς, με τους οποίους συνεδρίαζε στο πλαίσιο του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ότι έπρεπε να διακόψουν.

  Ακολούθως κάλεσε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να παρίσταται και αυτός στο τηλεφώνημα με ανοικτή ακρόαση. O Ρώσος πρόεδρος είχε πει στον Ελληνα πρωθυπουργό: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη. Η αποχώρηση από το ευρώ δεν είναι προς τον συμφέρον ούτε της ελληνικής κυβέρνησης, ούτε του λαού της, ούτε της Ρωσίας». Από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα είχε ξεκαθαριστεί τότε ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί την έξοδό της από την ευρωζώνη.

  Πείτε κάποιοι στους Δημοσιογράφους τις Εφημερίδα των Συντακτών, οτι στα σχέδια Πούτιν, είναι η διαλυσει της ΕΕ και η ένταξη της Ελλαδας στην σφαίρα επιρροής της Ρωσίας!


  hellasforce.com

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ 20|10|2016 στις 22:46
   ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ Κ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ
   ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΡΟΤΑΚΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΧΟΝΡΟ ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ

   Μου αρέσει!

  • ΑΜΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΡΩΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΩΝ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙΑ Κ ΚΑΡΟΤΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΝΗΣΙ.ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΑΡΤΥ Κ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ Κ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

   Μου αρέσει!

  • ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ Κ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ Κ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ .ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΙΝ Κ ΝΥΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ Κ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ

   Μου αρέσει!

  • O ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΤΙΝ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ , ΕΞΑΛΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ
   ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ , ΚΑΙ
   ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΙΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΙΑ.
   ΕΞΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ , ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ , ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ !!

   Μου αρέσει!

  • Καλα κρασια ο καθενας οτι του κατεβει ειδαμε και τον πουτιν τον @ρχιδατο που του έριξε ο σουλτανος το μαχητικό και τωρα κάνουν παρεουλα ….στεφανε παρτο χαμπαρι η ελλαδα μας πεθαίνει …και ο θανατος ειναι καλα σχεδιαμενος χρονια τωρα απο τα λαμογια που μας κυβερνουν και μας κυβερνησαν και το παιζουν τωρα και σωτήρες…

   Μου αρέσει!

 2. ΕΛΛΑΣ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΑ

  Από ζωντανή ηχογράφηση του γερ. Ιωάννη, με θέματα: Πήραν οι Εβραίοι την Ελλάδα κι οι Τούρκοι το Φανάρι, και Η έλευση του Χριστού δια των Ελευσινίων μυστηρίων.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.