Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ…

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΜΕ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΒΡΕΞΕΙ, ΕΛΕΩ ΣΥΡΙΖΑ …

germani

Μια ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκαν σε μετανάστες στην πόλη Bautzen χθες, σε μια επανάληψη των βίαιων συγκρούσεων που λαμβάνουν χώρα εδώ και δύο μήνες.  Δύο μετανάστες έτρεξαν για να γλιτώσουν τη ζωή τους από τους Εθνικιστές που τους εξύβριζαν και τους απειλούσαν. Αστυνομικοί που βρισκόντουσαν εκεί πρόλαβε τα χειρότερα για τους λαθρομετανάστες, όταν αυτοί άρχισαν να τρέχουν από τον όχλο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κέντρο καταστημάτων της πόλης.  Ένας από τους αιτούντες άσυλο χτυπήθηκε από έναν που του επιτέθηκε με… ποδήλατο ενώ ένας άλλος από μια πέτρα.

 

germani2

Η αστυνομία διέσωσε έναν τρίτο παίρνοντας τον μακριά με το περιπολικό.

Στην πόλη έχει κηρυχτεί  νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας σε ασυνόδευτους ανήλικους λαθροπρόσφυγες από τα βίαια γεγονότα στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν σχεδόν το 80 νεοναζί κυνήγησε 19 αιτούντες άσυλο στους δρόμους μετά την ανταλλαγή προσβολών σε μια κεντρική πλατεία.

Αυτή τη φορά οι εθνικιστές επέβαιναν σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες για να κυνηγήσουν τους λαθρομετανάστες, με την αστυνομία να λέει ότι οι λαθρομετανάστες φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

Όπως και στο προηγούμενο περιστατικό, η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε αφού και οι δύο ομάδες αντάλλαξαν πρώτα λεκτικές ύβρεις.

Το περιστατικό ανέδειξε για άλλη μια φορά την δυσαρέσκεια της κοινωνίας για τους λαθροπρόσφυγες και τα κέντρα φιλοξενίας που απλώνονται σε όλη τη χώρα.

Μία εβδομάδα μετά το αρχικό περιστατικό στο Bautzen, νεοναζί νεαροί φωνάζοντας «έξω οι ξένοι!», ενώ χτύπησαν έναν ηλικιωμένο άνδρα στην πόλη.

Νωρίτερα φέτος τον Φεβρουάριο, ένα πλήθος ζητωκραύγαζε έξω από ένα φλεγόμενο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και να χειροκροτά.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο, ομάδα πάλι εθνικιστών εκφόβιζαν παιδιών λαθροπροσφύγων, εμποδίζοντάς τα να πάρουν ένα λεωφορείο για να πάνε σε καταφύγιο προσφύγων στο Clausnitz.

Στη Γερμανία έχουν καταγραφεί περισσότερες από 6.000 επιθέσεις σε καταφύγια προσφύγων πέρυσι, τριάντα πέντε φορές περισσότερες από το 2014.

Ο δήμαρχος του Bautzen Alexander Ahrens συναντήθηκε με μέλη εθνικιστικών οργανώσεων νωρίτερα μέσα στον Οκτώβριο, σε μια προσπάθεια να βρουν μια λύση στην διαρκώς αυξανόμενη βία.


http://players.brightcove.net/2540076170001/NykPWQNal_default/index.html?videoId=5189678237001

2 σκέψεις σχετικά με το “Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ…

 1. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ….ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ.

  ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑ ΣΤΕΣ ΕΝΝΩ ΑΥΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΝ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΤΟ AFD ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΤΥΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΥΟΧΙΚΩΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.

  ΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΝΥΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ….ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ 5 ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000….ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ.

  ΕΚΑΤΩ ΕΚΔΟΤΥΙΚΟΙ ΟΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ.

  ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΔΕΚΑ ΟΙΚΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ 5…ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ 2 ΕΥΔΟΜΑΔΕΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ.

  ΕΧΘΕΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
  ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ….

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙ ΣΤΟ….ΜΙΣΟΟΒΡΑΙΟ…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΩ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ…ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ,,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,,.ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ…ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ…
  MENSCHEN HERDEN.

  Μου αρέσει!

 2. ΝΑΡΚΑΤΙΚΑ….ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ…ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ.

  ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ.
  ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΡΟΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑ ΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΜΠΔΟΥΝ….
  ΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΥΡΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ…ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΙ….ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΜΕΝΑ.

  ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2017 ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Σ ΕΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.

  ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ….ΠΡΩΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΟΜΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕ ΤΑΝΑΣΤΕΣ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΤ 1 ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΡΕΜΑΝΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΙ ΚΥΕΝΡΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ.

  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ.

  ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.

  ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.

  ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΟ ΟΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ….

  ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ….ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΔΕΝ ΕΞΥΓΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΡΙΑ ΤΩΜΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ…ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.