Αυτούς μαζεύει στη Ελλάδα ο τσίπρας κι αυτούς θέλουν κοντά τους όλοι οι συριζαίοι της ροζ αριστεράς …

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΕΚΑΨΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ – ΤΟ «ΕΘΑΨΑΝ» ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ

1088209_11602051478103534_-10

Μπορεί να το έκρυψαν επιμελώς τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αλλά συνέβη. Με αφορμή την επίσκεψη στην Ελλάδα του Ρώσσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρώφ, αλλαχουακμπάρηδες τζιχαντιστές που εμφανίζονται με την προβιά του «πρόσφυγα», μαζί με τους «αλληλέγγυους» της ΑΝΤΑΡCIA, έκαναν αντιρωσσική διαδήλωση στην πλατεία Συντάγματος κρατώντας πλακάτ με φωτογραφίες του προέδρου Πούτιν, με… «χιτλερικό» μουστάκι

 

 

Εν συνεχεία, φώναξαν συνθήματα υπέρ του τζιχάντ (ιερού πολέμου) – με πιο χαρακτηριστικό το «Αλλαχού Ακμπάρ», και τέλος έκαψαν κι έσκισαν με μανία τις φωτογραφίες του Πούτιν.

1088206_11602051478103534_-12

ΥΓ): Δώστε προσοχή στην τζιχαντιστική μανία των «προσφυγόπουλων» και συμμαθητών των παιδιών μας. Γονείς, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Προστατεύστε τα παιδιά σας!  Αυτούς τους βάρβαρους θέλουν να βάλουν μέσα στα σχολειά μας οι άπιστοι συριζαίοι κι ακόμα μέσα στα σπίτια μας …

1088213_11602051478103534_-6 


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

2 σκέψεις σχετικά με το “Αυτούς μαζεύει στη Ελλάδα ο τσίπρας κι αυτούς θέλουν κοντά τους όλοι οι συριζαίοι της ροζ αριστεράς …

 1. Πούτιν προς Ευρώπη: Μια κοινωνία που αθωώνει τους βιαστές λαθρομετανάστες και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα παιδιά της, δεν έχει μέλλον!

  Πριν μόνο λίγες μέρες ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την ειλικρινή απορία του για τον λόγο τον οποίο οι ευρωπαϊκές χώρες δεχόντουσαν και δέχονται ακόμη και σήμερα τόσους πολλούς λαθρομετανάστες δεδομένου τον αυξανόμενο αριθμό των βιασμών που οφείλονται αποδεδειγμένα σε αυτούς. Και ότι επιπροσθέτως απορεί για την προφανή ανικανότητα των ευρωπαϊκών αρχών να προστατεύσουν τα ανήλικα μέλη της κοινωνίας τους.
  Επίσης ο Πούτιν εξέφρασε την ορθή άποψη ότι αυτή η ανικανότητα των διωκτικών αρχών οδηγεί σε εθνική και κρατική καταστροφή την Ευρώπη, δηλαδή σε μια κοινωνία η οποία δεν μπορεί δεν έχει μέλλον.
  Οι δηλώσεις του Πούτιν έγιναν με την ευκαιρία της επανεκδίκασης της υπόθεσης βιασμού από εικοσάχρονο ενήλικο ιρακινό λαθρομετανάστη ενός δεκάχρονου παιδιού τον Δεκέμβριο του 2015 στο αθλητικό κέντρο Theresienbad στην Αυστρία. Η απίστευτη δικαιολογία του ιρακινού λαθρομετανάστη βιαστή ήταν ότι βρισκόταν σε «σεξουαλική επείγουσα κατάσταση – sexual emergency», άρα έπρεπε επειγόντως να βιάσει το ανήλικο δεκάχρονο παιδί επειδή δεν είχε την ευκαιρία να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του για αρκετό καιρό. Η τραγική πλευρά αυτής της ιστορίας είναι ότι ο λαθρομετανάστης εγκληματίας είχε μεταβεί στο αθλητικό κέντρο κάτω από την αιγίδα ενός προγράμματος αφομοίωσης του στην αυστριακή κοινωνία.
  Βάσει της παραπάνω υπερασπιστικής θέσης του ιρακινού λαθρομετανάστη η πρώτη δικαστική απόφαση ήταν προφανώς και ορθώς καταδικαστική. Και ενώ στην πρώτη απόφαση η λογική και προστασία της κοινωνίας είχε πρυτανεύσει, η επανεκδίκαση της υπόθεσης σε ανώτερο βαθμό αθώωσε τον ιρακινό βιαστή από το αποτρόπαιο έγκλημα του βιασμού του δεκάχρονου αγοριού.
  Αναλυτικά οι ανώτατοι αυστριακοί δικαστικοί άρχοντες βασίστηκαν στο σκεπτικό ότι τα ήθη και τα έθιμα του ιρακινού λαού είναι διαφορετικά από τις ηθικές συμπεριφορές, κοινωνικές αρχές και ανθρωπιστικές αξίες του αυστριακού λαού και κατ επέκταση των λαών της Ευρώπης. Με καινούργιο λοιπόν πάλι ανήκουστο σκεπτικό δέχθηκαν την νέα υπερασπιστική θέση του εικοσάχρονου ενήλικου λαθρομετανάστη εγκληματία ότι δεν μπορούσε να καταλάβει εάν το δεκάχρονο παιδάκι πρόβαλε αντίσταση στις αρρωστημένες ορέξεις του γι΄ αυτό και συνέχιζε να το βιάζει. Το αθωωτικό σκεπτικό του ανώτατου αυστριακού δικαστηρίου πραγματικά διαλύει την εθνική συνοχή ενός ανεπτυγμένου λαού και την διυλίζει με τα ήθη και τα έθιμα άλλων πρωτόγονων και βάρβαρων λαών.
  Η πρώτη καταδικαστική απόφαση για τον εκ προθέσεως λαθρομετανάστη βιαστή είχε ποινή καθείρξεως έξι (6) χρόνων και χρηματική αποζημίωση €4,700 ευρώ στην οικογένεια του θύματος. Είναι αυτή αρκετή τιμωρία για να αποτρέψει τέτοιου είδους εγκληματικές συμπεριφορές που εκτός από φυσική κακοποίηση έχουν και βαθιά αρνητική καταθλιπτική επιρροή στην παιδική ψυχή;
  Ας σταματήσουμε λοιπόν την νεοταξίτικη νεοφιλελεύθερη αριστερή θολοκουλτούρα που έχει καταντήσει πια μια προσβολή στη λογική και την αξιοπρέπεια μας. Η Ελληνική κοινωνία καταλαβαίνει ότι ειδικότερα σήμερα κινδυνεύει άμεσα να πληγεί ανεπανόρθωτα από το ίδιο διεθνές σχέδιο της παγκοσμιοποίησης που έχει έρθει και στην χώρα μας με χρονολογική σειρά μέσω ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
  Μόνο με μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορέσει να επανέλθει η νομιμότητα και η προστασία της κοινωνίας των Ελλήνων στην Πατρίδα τους!

  Μου αρέσει!

 2. ΕΞΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

  ΕΞΩ Ο ΑΛΑΧ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΛΑ,…. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

  ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ.
  ΕΞΩ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ.

  ΕΞΩ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟ ΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΗΣ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟΑΝΤΙΧΡΙ ΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ.

  ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΝΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ… ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ…
  ΘΑΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ…Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.