Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Γ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!

hilary-klinton

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Γ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ

ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ!!!!!!!!!!!!

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ  ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.              

  ——————————————–

Όπως δήλωσε ο DONALD TRUMP πρόκειται να γίνει ΝΟΘΕΙΑ στις Η.Π.Α. των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο DONALD TRUPM δήλωσε ότι δεν θα αναγνωρίσει τα εκλογικά αποτελέσματα.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία (ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ, κ.λ.π.) έχουν υπό την ιδιοκτησία τους την εταιρία των ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκδόσεως των εκλογικών αποτελεσμάτων, σε όλες τις πολιτείες των Η.Π.Α.

Εντολή της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι να κερδίσει η ΧΙΛΑΡΙ.

Γιαυτό βλέπετε όλα τα Αμερικάνικα ΜΜΕ να πρόσκεινται ευνοϊκά προς την ΧΙΛΑΡΙ, και να δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις με μπροστά τη ΧΙΛΑΡΙ κατά πολλές μονάδες.

Γιαυτό τα Αμερικάνικα ΜΜΕ κάνουν Σεξιστικό πόλεμο κατά του DONALD TRUMP, με θέμα Σεξιστικές επιθέσεις κατά γυναικών.

Εάν κερδίσει τις εκλογές Η ΧΙΛΑΡΙ, τότε θα οδηγηθεί ο πλανήτης σε Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο, εκτελώντας η ΧΙΛΑΡΙ εντολές της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των αιωνόβιων Σιωνιστών Επικυρίαρχων Πλανηταρχών!!!

Η Παγκόσμια Δικτατορία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, σχέδιο έχει να μειωθεί δραστικά ο πληθυσμός στον πλανήτη, και από 7 δις ανθρώπων που κατοικούν σήμερα στη Γη, να μείνει ΜΟΝΟΝ 1 δις. ανθρώπων!!!!

ΑΥΤΟΙ θα επιζήσουν σε πολυτελέστατα καταφύγια που έχουν κατασκευάσει!!!

Αυτό θα το πετύχουν ΜΟΝΟ με παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο!!!

Η αιωνόβια ηγεσία της Παγκόσμιας Δικτατορίας

έχουν υπό τις διαταγές τους, όλες τις Κυβερνήσεις.

Η ηγεσία των Σιωνιστών Επικυρίαρχων του πλανήτη θέλει να βγάλει από τη μέση, και να καταστρέψει τη ΡΩΣΙΑ του ΠΟΥΤΙΝ με Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο!!!

Αυτό μόνο θα το πετύχει με δικό της Πρόεδρο των Η.Π.Α. γιαυτό το σκοπό διάλεξαν την ΧΙΛΑΡΙ!!!

Η  Χίλαρι σαν μαριονέτα του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Ν.Τ.Π. ( N.W.O. ) & της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας, εκτελεί εντολές της ηγεσίας των Κοσμοκρατόρων Πλανηταρχών.

Από ΑΥΤΟΥΣ αντλεί τη δύναμή της!!!

Σε περίπτωση Γ! Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου, οι Αμερικανικές μεγαλουπόλεις θα γίνουν στάχτη, συντρίμια, σαν τις πόλεις της ΣΥΡΙΑΣ.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΛΘΕΙ ΤΟ  ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ !!!!!!!!

Το παρόν άρθρον, δεν είναι μια προσπάθεια εκφοβισμού των Αμερικανών ψηφοφόρων, ούτε κινδυνολογία, ούτε Θεωρίες Συνωμοσίας, ούτε πολιτική προπαγάνδα.

ΕΙΝΑΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Εμείς οι Έλληνες δεν θέλουμε τα παιδιά μας και τα εγγονάκια μας να πεθάνουν, επειδή έτσι το θέλουν οι ψυχοπαθείς γέροι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ!!!

Οι Ηλεκτρονικοί υπολογιστές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας θα βγάλουν HILLARY!!!


              Αντώνης  Γρυπαίος

Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/

Αρθρογράφος διαδικτύου

14 σκέψεις σχετικά με το “Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Γ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!

 1. ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΟΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ.
  ΒΟΜΒΕΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΧΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

  ΕΙΔΙΚΑ ΒΟΜΒΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ.ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΗ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΚΙ. ΟΧΙ ΒΟΜΒΑ ΑΤΟΜΙΚΗ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ.
  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.

  ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΥΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΣΕΠΗΣ.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

  ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΗ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΣΙΚ ΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

  ΚΑΘΕ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟ.

  ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΟΜΑ ΣΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ….ΜΑΣΟΝΟΙ….ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΤΕΡΑΤΑ.

  ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ Ο.Η.Ε ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ…ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΩΝ

  ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΡΑΠΕΖΩΝ.
  ΦΟΡΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ 99%.

  ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΛΗ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ…ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666…ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΟΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ….Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ…ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΓΚΑΒΩΝ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

  ΜΗΔΕΣΝΙΣΜΟΣ….ΗΘΙΚΟΣ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ….ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

  ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΒΡΟΜΙΚΩΝ ΑΚΑΘΑΡΙΣΩΝ.

  ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΡΕΛΗ ΑΓΡΙΑ ΧΙΛΑΡΗ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ.

  Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ.

  ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΘΕΙΣ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΕΝΩ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΨΟΥΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΕΤΑΙ…

  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…ΜΑΣΟΝΟΙ,,,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

  Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ…ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟ….ΜΙΣΟ…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ… ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΑΚΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ.

  ΒΟΜΒΑ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ…ΗΘΙΚΟΣ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ…ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ…ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Εκλογές ΗΠΑ: ΟΥΤΕ Χ. Κλίντον, ΟΥΤΕ Ντ. Τραμπ

  Τι ψηφίζουμε Τρίτη 8 Νοεμβρίου γιά πρόεδρο:

  Ούτε Χ. Κλίντον, ούτε Ντ. Τραμπ… Χρειαζόμαστε ένα δυνατό τρίτο κόμμα
  Η υποψήφια των Δημοκρατικών και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων είναι η χειρότερη επιλογή γιά τον λαό των ΗΠΑ. Εγωμανείς, προβληματικοί, συμφεροντολόγοι, περιορισμένων ικανοτήτων, μας έπεισαν προεκλογικά γιά την μικρο-μετριότητά τους. Είναι οι πρώτες προεδρικές εκλογές που μας πείθουν ότι οι ΗΠΑ χρειάζονται οπωσδήποτε ένα τρίτο κόμμα, επειδή Δημοκράτες και Ρεπουμπλικάνοι είναι τα ίδια, συνεχιστές της διαπλοκής και των συμφερόντων. Το »Κ» εκτιμά ότι πρέπει να ψηφίσουμε τον υποψήφιο γιά την προεδρία, π.χ. των Libertarians, επειδή επιβάλεται η ύπαρξη ενός τρίτου δυνατού κόμματος, γιά να σπάσει ο καταστροφικός δικομματισμός, που προωθεί τα συμφέροντα των ολίγων εις βάρος των πολλών, με τις »πλάτες» των διαπλεκόμενων και ανίκανων μελών -κατά πλειοψηφία- του Κογκρέσσου.
  Σημ.: Σε ότι αφορά την ερώτηση, »Κλίντον ή Τραμπ (θα) είναι φίλη/φίλος της Ελλάδας και θα την βοηθήσει», η απάντηση είναι απλή: Οι ΗΠΑ δεν ασκούν εξωτερική πολιτική με φιλίες. ‘Εχουν ΜΟΝΟ στρατηγικά-στρατιωτικά και οικονομικά συμφέροντα.

  »Συγχαρητήρια» στο υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδας και στους »τουρίστες» διπλωμάτες του στις ΗΠΑ
  ΚΛΕΙΣΤΑ τα προξενεία μας ανά τις ΗΠΑ (και η Πρεσβεία) την ημέρα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ, του έπους του ’40. ‘Ηταν γι’ αυτά μία ακόμα…αργία. Και το κωμικό είναι ότι »αναρωτιούνται» (!!!) γιατί η Ομογένεια τους »στολίζει» άσχημα και καθολικά. Αν ήταν όμως γιά καμιά εκδήλωση ισραηλινού-εβραϊκού ενδιαφέροντος ή γιά καμιά »δεξίωση» γιά επισκέπτη διαπλεκόμενο υπουργό Ελλάδας, θα άνοιγαν. Η Ομογένεια, βλέπει, ακούει, καταλαβαίνει και έχει βγάλει τα συμπεράσματά της.

  ……….

  http://www.kalami.net

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Οι Αμερικανοί ελληνικής καταγωγής με δικαίωμα ψήφου, αριθμητικά είναι το 0.04% του εκλογικού σώματος. Ψηφίζουν οι μισοί.

  Προεδρικές εκλογές, ΗΠΑ: Τον »αντισυστημικό» ή την διαπλεκόμενη;

  Από ότι φαίνεται, η προεκλογική περίοδος γιά τις προεδρικές εκλογές (8 Νοεμβρίου 2016), είναι μεταξύ κωμωδίας και »σοφτ πορνό». Γιά πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, δύο μετριότητες (ένας επιχειρηματίας και μία επαγγελματίας πολιτικός), που ασχολούνται περισσότερο με »ξεκατινιάσματα» και ελάχιστα με τα υπαρκτά ζητήματα που απασχολούν τον λαό, ζητούν την ψήφο μας.
  Απρόβλεπτος, επιθετικός-προκλητικός, αντισυστημικός, ο Ντόναλντ Τράμπ. Προβλέψιμη, διαπλεκόμενη-διεφθαρμένη, αδίστακτη, η Χίλλαρυ Κλίντον (με την οποίαν έπρεπε να είχε ασχοληθεί εισαγγελέας). Και το διεφθαρμένο κατεστημένο, που προστατεύει προκλητικά την Χ. Κλίντον, πολεμά με μανία τον Τραμπ, ειδικά μεγάλες επιχειρήσεις και συστημικά ΜΜΕ (υποστηρίζουν πολύ και μεροληπτικά την Κλίντον), που ξεπέρασαν σε άλογη »προπαγάνδα» και τα αθηναϊκά ΜΜΕ, στις εποχές ψήφισης των »μνημονίων» και του αστείου »δημοψηφίσματος», που εξευτέλισε την ελληνική ψευτο-»δημοκρατία.» Ο Τραμπ θέλει να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θητειών γιά τα μέλη του Κογκρέσου, γ’ αυτό τον πολεμά ακόμα και το ρεπουμπλικάνικο κατεστημένο. Συμφέροντα-κατεστημένο επιλέγουν Χίλλαρυ. Ο Τραμπ, αν χάσει στις εκλογές (όπως φαίνεται ότι θα συμβεί), αυτό θα γίνει εξαιτίας συμπεριφοράς, κάκιστων συμβούλων (π.χ. πρώην δήμαρχου Νέας Υόρκης Τζουλιάνι) και λαθών τακτικής. Εάν ο Τραμπ ήταν μετριοπαθής και ολιγότερο αθυρόστομος, θα έκανε »περίπατο» στις εκλογές, επειδή η Χίλλαρυ δεν είναι αποδεκτή εξαιτίας διαφθοράς και διαπλοκής.
  Yπάρχουν και τα Κόμματα των »Φιλελεύθερων» και των »Πράσινων» γιά τους πολίτες εκείνους, που δεν »ανήκουν» σε »κομματικά μαντριά» και καταλαβαίνουν ότι επιβάλεται η ενίσχυση ενός τρίτου κόμματος στις ΗΠΑ, γιά να αντιμετωπιστεί η κρατούσα άθλια κατάσταση του δικομματισμού και των »ισόβιων», διαπλεκόμενων βουλευτών-γερουσιαστών.
  Το συμπέρασμα; Με Τραμπ ή Κλίντον, οι ΗΠΑ θα αλλάξουν, δεν θα είναι ίδιες. Ο μη ελεγχόμενος Τραμπ (που έχει εναντίον του ακόμα και το Ρεπουμπλικάνικο Κόμμα που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί), εκλεγεί ή δεν εκλεγεί, ταρακούνησε το μη υγιές πολιτικό σύστημα, το αδίστακτο -γιά περισσότερο χρήμα- κατεστημένο. Μετά τις εκλογές θα αρχίσει η πραγματική »σύγκρουση», ως αποτέλεσμα της προεκλογικής πόλωσης. Οι μεγάλοι κίνδυνοι γιά την χώρα είναι, οι εξαγοράσιμοι από εταιρίες συμφερόντων (»Λόμπις») πολιτικοί (Βουλή και Γερουσία), ο υπαρκτός κρυφορατσισμός, οι καλά οπλισμένες »παραστρατιωτικές ομάδες» ακροδεξιών-εθνικιστών (που αυξήθηκαν εντυπωσιακά την τελευταία δεκαετία), οι οικονομικές ανισότητες, η -στο αρχικό στάδιο και σε εξέλιξη- παρακμή της »υπερδύναμης».
  Σημ. : Η πλειοψηφία των Ελλήνων της Αμερικής (Ομογένεια δεν είναι μόνο το ελληνικό »γκέττο» Αστόριας, Νέας Υόρκης) είναι -παραδοσιακά- με το Ρεπουμπλικάνικο Κόμμα και θα ψηφίσουν Τραμπ. Τα χαζά περί πλειοψηφίας Δημοκρατικών, είναι γιά άσχετους. Φυσικά, υπάρχουν και οι ολίγοι… »μαϊντανοί», δηλ. οι ψευτο-»λομπίστες» και ψευτο-»παράγοντες», που ενεργούν πάντα ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. OCT
  30

  It takes a crook to expose the crooks…

  If fits the surreal of this election that Donald Trump is accusing Hillary Clinton of representing the interests of billionaires and of Wall Street at the expense of the common man. It’s like Hillary accusing Donald of representing the interests of–unions. Which is true! A big part of his success as a businessman emanates from his ability to bring unions over to his side, making the constructing of huge….
  edifices in New York possible—just like it’s true that Hillary’s political success owes to her support from Wall Street throughout the years.
  This is the best democracy money can buy, as Greg Palast put it years ago in his book of the same title, and unless you have the dough you make no bread, my friend. This is the state of the American politics today and we are all in it, voters and voted. It’s easy to point the finger to the people on stage, the politicians, and blame them for everything, but have we taken a minute to ask ourselves when did we stop being citizens, if we ever were, and instead turned to pathetic spectators—and not even the kind that you find in football stadiums? At least they are engaged, we are not!
  It wasn’t my intention to give democracy lessons; I believe you can only teach by example and I’m not much better in that regard. The feeling of hopelessness when it comes to politics, the knowledge that we can’t do much to change the course of a system that affects our lives, is paralyzing. Pharmaceutical companies spent three billion(!) last decade in lobbying alone, so how can we ever hope to get affordable medicine that actually cures diseases instead of coping with the symptoms so that we do become and remain customers for life–literally drug addicts?
  Even the bold and the beautiful get tired and either adapt or disappear. For the common folk indifference has become the prevalent form or resistance and our mortgage and debts are the front on which our daily struggle takes place in a Sissyphian manner. For the sake of sanity we turn to comedy, rock n’ roll, or both, but those are placebos with a temporary effect, strong enough to keep us in place, most of us, most of the time. Our appetite for more of everything feeds our addiction to material things and our total dependence on consumerism materializes as a “natural” consequence. If we are what we eat, then we become what we buy, and our existence is shaped by what we owe and for how long …
  Often it takes a crook to expose the crooks so I believe that overall Trump’s candidacy has had a positive effect, so far. Sometimes things need to become worse before they get better and, who knows? if we’re lucky that might be the case now, whether he is elected or not. And I hope he will challenge the results! The smooth transition from one president to the next brought us where we are now, with no real choice, once more. Between a professional politician and a clown the choice isn’t always obvious: that’s why Hillary is struggling to win what should have been an easy landslide. If we had four, let’s say, viable candidates, then we could talk about one or more real choices and we’d be tempted to act as citizens, not as consumers of the only two dishes served, just like airline food.

  Waiting to transmit the election results old style. Unlike Samsung, these phone don’t explode. Too bad they don’t work either!
  “Natural” and “Naturalized” …
  I also hope that Trump’s ascendancy and ridicule of our political system will lead to the kind of discussion that will end the awfully discriminatory state of two kinds of citizens: the “natural” (those who were born here) and the “naturalized” (foreign-born). For a country created and made up of immigrants this bipolar stance when it comes to citizenship is unacceptable! This “naturalized” status makes me feel …transgender! Who can question my patriotism and my Americanism? I have both a shrink and a lawyer! Either we are citizens, with absolutely equal rights, or we are not. This sort of discrimination made sense when it was implemented, for fear that some monarchists would push for the second son of the then- British king to become king of America. In our time only …Gipsy Kings came close in the ’90s and they too are over now.
  Besides being unjust and discriminatory, this distinction between “natural” and “naturalized” prevents enlightened citizens like me(!) from running for president! I’m totally confident that I’m capable if only it were allowed. I was elected and triumphantly reelected president of the Association of Lefkadians in New York. Believe me, if I could manage to deal with the roughly 17 Lekfadians who showed up at the meetings for sure I can govern this country! Don’t forget, Obama too started as a community organizer–and he was foreign-born, if we believe both Hillary in 2008 and Trump since then!
  Help feed the …rich!
  Every year, members of the National Hellenic Society asked me why I don’t cover their convention. The answer was simple. I usually am in Greece in early fall and I would miss it for a few days.
  This year I stayed on in the US, so I called their office and told them that I’m interested to covering the convention. The person I spoke to was happy to hear that and told me he would confirm with me shortly. In a few days I received an email from him indicating that the “founding father” of the organization said that if I wanted to do so I had to pay and being the generous he is offered “reduced rates” in order for me to attend the various events!
  Now this is a small publication: we struggle with each issue to make ends meet. I have to pay for my airline ticket, for the hotel–and ON TOP OF THAT–I have to pay (at reduced rates) to cover THEIR convention?! The reduced rates have to do with the meals that are served at the events. In other words, they wanted me to pay for my lunch and dinner in order to give them FREE publicity! And so much for the famous Greek hospitality; although to admit the truth, we go there to work and not for the food. It might be hard for the “founding father” to believe it, but we poor have enough to eat: we don’t need to go to Vegas for that…
  Joking aside, this is unheard of! Usually major organizations facilitate coverage by the Greek American media because they value their help and understand the struggle to survive every media outlet must face and overcome. If the organizations don’t want coverage they say so and we part friends. With all due respect to the “founding father” offering “reduced rates” sounds—cheap–and coming from him is impossible to believe!
  Because I consider the National Hellenic Society an organization with great potential, albeit not displayed as of yet, I want to help! And since I’m a man of deeds, not just words, I decided to donate our last issue’s profits, $150 to be precise, to the organization to help with the meals and drinks of next year’s convention! I also urged associations such as the National Philoptochos, the Church, the benevolent societies in the names of various saints, even the Hellenic Initiative, to come together and create a fund for this purpose. We are Greeks after all and we must help those of us in need!


  Του Δημήτρη Ρομποτή*
  http://www.neomagazine.com/
  P.S.
  1) The other night Ann Coulter was accusing the Koch bothers of conspiring against Trump! We are living the absolute surreal in the American politics. What will be next, Tea Party for Hillary?
  2) Whereas the Republicans were trying to exclude as many Black and Hispanic voters as possible from the voting lists, now they will be trying to make them vote any way possible so that Trump doesn’t get elected!
  3) Poetic justice with the Deutsche Bank! Germans are hoping for the kind of solution they rejected as unacceptable for Greek and Italian banks…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. Τα ιμέιλ της Χίλαρι Κλίντον και η Μουσουλμανική Αδελφότητα

  Τα ιμέιλ της Χίλαρι Κλίντον και η Μουσουλμανική Αδελφότητα6Τα ιμέιλ της Χίλαρι Κλίντον και η Μουσουλμανική Αδελφότητα
  Η Χίλαρι Κλίντον και η επικεφαλής του προσωπικού γραφείου της, Χούμα Αμπεντίν.
  Τιερί Μεϊσάν

  Μετάφραση Κριστιάν Άκκυριά

  Πηγή Ινφογνώμων Πολιτικά (Ελλάδα)infognomonpolitics

  Η έρευνα από το FBI των ιδιωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον δεν αφορούν μια αμέλεια σχετικά με τους κανονισμούς ασφαλείας, αλλά γίνεται για συνομωσία με σκοπό να εξαφανιστεί κάθε ίχνος της αλληλογραφίας της, η οποία θα έπρεπε να είχε αποθηκευτεί σε διακομιστές του Ομοσπονδιακού Κράτους των ΗΠΑ. Μπορεί να περιλαμβάνει συναλλαγές για παράνομες χρηματοδοτήσεις ή διαφθορά, άλλες για τους δεσμούς των συζύγων Κλίντον με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και τους τζιχαντιστές.
  Η αναβίωση της έρευνας από το FBI των ιδιωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον δεν αφορά πλέον θέματα ασφάλειας, αλλά μικρο-κομπίνες που θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι εσχάτη προδοσία.

  Από τεχνική άποψη, αντί να χρησιμοποιεί έναν ασφαλή διακομιστή της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης, η Υπουργός Εξωτερικών είχε εγκαταστήσει στο σπίτι της έναν ιδιωτικό διακομιστή, έτσι ώστε να μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Διαδίκτυο χωρίς να αφήνει ίχνη σε συσκευή του ομοσπονδιακού κράτους. Ο ιδιωτικός τεχνικός της κας Κλίντον είχε καθαρίσει το σέρβερ της πριν από την άφιξη του FBI, οπότε δεν ήταν δυνατόν να γνωρίσει κανείς γιατί είχε εγκαταστήσει αυτή τη συσκευή.
  Αρχικά, το FBI σημείωσε ότι ο ιδιωτικός διακομιστής δεν είχε το σύστημα ασφάλειας των διακομιστών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ως εκ τούτου, η Κλίντον δεν είχε διαπράξει παρά μόνο ένα σφάλμα ασφάλειας. Σε δεύτερο στάδιο, το FBI κατέσχεσε τον υπολογιστή του πρώην μέλους του Κογκρέσσου, Anthony Weiner. Ο τελευταίος είναι ο πρώην σύζυγός της Χούμα Αμπεντίν, επικεφαλής του προσωπικού γραφείου της Χίλαρυ. Βρέθηκαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Υπουργό Εξωτερικών.
  Ο Anthony Weiner είναι ένας εβραίος πολιτικός, πολύ κοντά στη Κλίντον, ο οποίος φιλοδοξούσε να γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά από ένα πολύ πουριτανικό σκάνδαλο: είχε στείλει ερωτικά SMS σε μια νεαρή γυναίκα που δεν ήταν η σύζυγος του. Η Χούμα Αμπεντίν τον χώρισε επίσημα κατά τη διάρκεια αυτής της αναταραχής, αλλά στην πραγματικότητα δεν τον άφησε.
  Η Χούμα Αμπεντίν είναι μια Αμερικανίδα που μεγάλωσε στη Σαουδική Αραβία. Ο πατέρας της διευθύνει ένα ακαδημαϊκό περιοδικό –του οποίου ήταν η ίδια για χρόνια γραμματέας της σύνταξης- το οποίο αναπαράγει τακτικά τις θέσεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
  Η μητέρα της προεδρεύει το σαουδαραβικό σύλλογο των γυναικών που είναι μέλη της Αδελφότητας και συνεργαζόταν με τη σύζυγο του προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι. Ο αδελφός της Χασάν εργάζεται για λογαριασμό του Σεΐχη Yusuf al-Qaradawi, ιεροκήρυκα των Αδελφών και πνευματικού σύμβουλου της Αλ-Τζαζίρα.
  Τα ιμέιλ της Χίλαρι Κλίντον και η Μουσουλμανική Αδελφότητα1Με την ευκαιρία μιας επίσημης επίσκεψης στη Σαουδική Αραβία, η Υπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται το κολέγιο Dar al-Hekma συνοδευομένη από την Σαλέχα Αμπεντίν (μητέρα της επικεφαλής του προσωπικού της γραφείου), πρόεδρο του Συλλόγου των γυναικών Αδελφών μελών της Αδελφότητας .
  Η Χούμα Αμπεντίν είναι σήμερα μια κεντρική φιγούρα της εκστρατείας της Κλίντον, δίπλα στον διευθυντή της εκστρατείας, John Podesta, πρώην Γενικό Γραμματέα του Λευκού Οίκου υπό την προεδρία του Μπιλ Κλίντον. Ο Podesta είναι επίσης ο επίσημος λομπίστας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στο Κογκρέσο με τη μικρή αμοιβή των 200 χιλιάδων δολαρίων μηνιαίως.
  Στις 12 Ιουνίου του 2016, η Πέτρα (Petra), το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Ιορδανίας, δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα κληρονόμο του στέμματος, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος διαφήμιζε τον εκσυγχρονισμό της οικογένειάς του που είχε χρηματοδοτήσει παράνομα στο ύψος του 20% την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, παρότι είναι γυναίκα.
  Μια ημέρα μετά από αυτή τη δημοσίευση, το πρακτορείο ακύρωσε το τηλεγράφημα και ισχυριζόταν ότι ο ιστοτόπος του είχε πέσει θύμα πειρατείας.
  Τα ιμέιλ της Χίλαρι Κλίντον και η Μουσουλμανική Αδελφότητα2Σύμφωνα με το ιορδανικό πρακτορείο ειδήσεων Petra στις 12 Ιουνίου 2016, η σαουδαραβική βασιλική οικογένεια έχει χρηματοδοτήσει παράνομα το 20% της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον.
  Η κα Αμπεντίν δεν είναι το μόνο μέλος της κυβέρνησης Ομπάμα που συνδέεται με την Αδελφότητα. Ο ετεροθαλής αδελφός του προέδρου, Abon’go Μαλίκ Ομπάμα, είναι ταμίας της Ιεραποστολής των Αδελφών στο Σουδάν και του πρόεδρος του Ιδρύματος Μπαράκ H. Ομπάμα. Βρίσκεται άμεσα κάτω από την εντολή του προέδρου του Σουδάν Omar al-Bashir. Ένας Μουσουλμάνος Αδελφός είναι μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας -το ανώτατο εκτελεστικό όργανο των ΗΠΑ-.
  Από το 2009 έως το 2012, ήταν ο Mehdi Κ Alhassani. Δεν είναι γνωστό ποιος τον διαδέχθηκε, αλλά ο Λευκός Οίκος αρνιόταν ότι ένας Αδελφός είναι μέλος του Συμβουλίου έως ότου προέκυψε η απόδειξη. Επίσης, ένας Αδελφός είναι πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ισλαμική Διάσκεψη, ο Rashad Hussain. Οι άλλοι ταυτοποιημένοι Αδελφοί καταλαμβάνουν λιγότερο σημαντικές θέσεις. Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε τον Louay Μ Safi, νυν μέλος του Εθνικού Συνασπισμού της Συρίας και πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου.
  Τα ιμέιλ της Χίλαρι Κλίντον και η Μουσουλμανική Αδελφότητα3Τα ιμέιλ της Χίλαρι Κλίντον και η Μουσουλμανική Αδελφότητα – Εικόνα3 Ο πρόεδρος Ομπάμα και ο ετεροθαλής αδελφός του Abon’go Μαλίκ Ομπάμα στο Οβάλ Γραφείο. Ο Abon’go Malik είναι ταμίας της Ιεραποστολής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στο Σουδάν.
  Τον Απρίλιο του 2009, δύο μήνες πριν από την ομιλία του στο Κάιρο, ο πρόεδρος Ομπάμα δέχθηκε κρυφά μια αντιπροσωπεία της Αδελφότητας στο Οβάλ Γραφείο. Είχε ήδη καλέσει, κατά τη διάρκεια της ενθρόνισης του, την Ingrid Mattson, πρόεδρο του Συλλόγου των Μουσουλμάνων Αδελφών και γυναικών Αδελφών των Ηνωμένων Πολιτειών.

  Από την πλευρά του, το Ίδρυμα Κλίντον χρησιμοποίησε ως υπεύθυνο του σχεδίου «Κλίμα» τον Gehad el-Haddad, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες της Αδελφότητας ο οποίος μέχρι τότε ήταν υπεύθυνος μιας τηλεοπτικής κορανικής εκπομπής. Ο πατέρας του ήταν ένας από τους συνιδρυτές της Αδελφότητας το 1951 όταν αναδημιουργήθηκε από τη CIA και το MI6. Ο Gehad αποχώρησε από το Ίδρυμα το 2012, όταν έγινε εκπρόσωπος στο Καΐρο του υποψηφίου Μοχάμεντ Μόρσι, και ύστερα επίσημος εκπρόσωπος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε παγκόσμια κλίμακα.
  Γνωρίζοντας ότι όλοι οι τζιχαντιστές ηγέτες του κόσμου είτε προέρχονται από την Αδελφότητα είτε από το σουφικό Τάγμα των Naqshbandi -τις δύο συνιστώσες του Μουσουλμανικού Παγκόσμιου http://i0.wp.com/grothia.gr/wp-content/uploads/2016/11/ta-imeil-tis-chilari-klinton-ke-mousoulmaniki-adelfotita2.jpgΣυνδέσμου, ήτοι της σαουδαραβικής αντι-αραβικής εθνικιστικής οργάνωσης- θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για τις σχέσεις της κας Κλίντον με τη Σαουδική Αραβία και τους Αδελφούς.
  Έτυχε ότι στην ομάδα του αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ, υπάρχει ο στρατηγός Michael T. Flynn, ο οποίος προσπάθησε να αντιταχθεί στην ίδρυση του Χαλιφάτου από τον Λευκό Οίκο και παραιτήθηκε από την ηγεσία της Defense Intelligence Agency (DIA, στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών) για να τονίσει την αποδοκιμασία του. Τρίβεται εκεί με τον Frank Gaffney, έναν ιστορικό «ψυχρό πολεμιστή», ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «συνωμοσιολόγος» επειδή κατήγγειλε την παρουσία των Αδελφών στο Ομοσπονδιακό Κράτος.
  Είναι αυτονόητο ότι, κατά την άποψη του FBI, κάθε υποστήριξη σε τζιχαντιστικές οργανώσεις είναι έγκλημα, ανεξάρτητα από την πολιτική της CIA. Το 1991, οι αστυνομικοί -και ο γερουσιαστής Τζον Κέρι- είχαν προκαλέσει την πτώχευση της πακιστανικής τράπεζας BCCI (παρότι έδρευε στα νησιά Καϋμάν) την οποία χρησιμοποιούσε η CIA για ποίκιλες μυστικές επιχειρήσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, καθώς και με τα Λατίνο-καρτέλ των ναρκωτικών.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. AΡΘΡΟ – «ΦΩΤΙΑ»! ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΙΤ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΟΝ NTONAΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΩΤΑ» – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΜΗΤΙΚΟ!

  Η κοσμοπολίτικη περιφρόνηση για τον «Donald», όπως αποκαλούν τον Trump υποτιμητικά, ξεκίνησε από το ίδιο του το κόμμα. Και για τον Πρόεδρο Nixon όταν ήταν υποψήφιος για το χρίσμα ακούγονταν και γράφονταν παρόμοια αλλά κυρίως από την πλευρά των Δημοκρατικών και όχι των Ρεπουμπλικάνων. Η ιστορία όμως δεν λαμβάνει υπόψιν τις αφ’ υψηλού ειρωνείες και ο “Donald” είναι ένα βήμα πριν από την Προεδρία.

  Ο Donald Trump ένιωσε τον παλμό των απλών ανθρώπων και ερμηνεύοντας το νόημα του Συντάγματος των ΗΠΑ παρουσίασε ένα συμπαγές πρόγραμμα βασιζόμενο σε ένα απλό μήνυμα: «Η Αμερική πρώτα». Αποτελείται δε από πέντε απλές ιδέες, όλες εκ των οποίων εξοργιστικές για την κοσμοπολίτικη ελίτ:

  1. «Θα κατασκευάσω ένα τοίχος». Η μετανάστευση είναι ένα κορυφαίο ζήτημα που απασχολεί εντόνως όλους τους αμερικανούς ανεξαιρέτως. Πόσο ακραία είναι η δήλωση περί «προσωρινής απαγόρευσης Μουσουλμάνων μεταναστών»; Επέκεινα της αιματοχυσίας στο San Bernardino, της αποδεδειγμένης δυσκολίας ενσωμάτωσης των μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ευρώπη για πάνω από πενήντα έτη ποιος διαθέτει πλέον το ηθικό ανάστημα να αποκαλέσει την πρόταση αυτή «ακραία»; Το να ελέγχεις τα σύνορά σου σηκώνοντας τείχος, το να απελαύνεις τους παρανόμους μετανάστες ή αυτούς που έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα είναι άραγε κάτι το «ακροδεξιό»; Διάφοροι mainstream Ρεπουμπλικανοί μεγαλοσχήμονες θεωρούν πως ναι. Ε, δεν θέλει και ιδιαίτερα εμβριθή σκέψη για να αντιληφθεί κανείς για ποιον λόγο τους γυρνούν την πλάτη οι ψηφοφόροι. Και μάλιστα οι Χριστιανοί ψηφοφόροι που θεωρούν αμφιβόλου ποιότητος την ηθική υπόσταση επιχειρηματιών τύπου Trump. Και όμως αυτό δικαιολογείται! Ανοικτά σύνορα σημαίνουν ανοικτές αξίες. Πόσο πιο ανοικτές αξίες μπορεί να δεχθεί στην Αμερική ένας μέσος πιστός Χριστιανός; Ο μόνος που υπερασπίζεται τις αξίες του είναι ο Trump. Εάν ο Trump δεν διεκδικούσε την αρχηγία είναι κοινό μυστικό ότι ουδείς άλλος υποψήφιος θα τολμούσε να εγείρει τέτοιο ζήτημα και, εν τέλει, τίποτα δεν θα γινόταν επ’ αυτού. Οι Αμερικανοί Σοσιαλιστές και οι ευατοφοβικοί δεξιοί επικαλούνται την «Αμερικανική μοναδικότητα» ως ικανή να ενσωματώσει τον οιονδήποτε. Όμως το ένστικτο επιβίωσης των Αμερικανών ψηφοφόρων υπέρκειται των ιδεοληψιών του αυτόχειρα.
  2. «Πρέπει να σταματήσει η Πολιτική Ορθότητα».Οι Αμερικανοί πολίτες αισθάνονται όμως και καταπιεσμένοι. Η Πολιτική Ορθότητα δεν είναι κάτι αστείο στις ΗΠΑ. Οι μη πολιτικά ορθές απόψεις πολλές φορές διώκονται ποινικά ως απόρροια του αριστερίστικου ακτιβιστικού κινήματος. Τα προβλήματα για να επιλυθούν όμως πρέπει κάποιος να μιλά για αυτά, να τα περιγράφει δίχως τον φόβο της φυλάκισης. Αυτό το καταθλιπτικό γεγονός πυροδότησε και εκτόξευσε την υποψηφιότητα Trump. Προκαλεί έκσταση και ένα απελευθερωτικό αίσθημα ανακούφισης το να ακούς κάποιον να λέει αυτά που πιστεύει ενώ την ίδια ώρα υποψιάζεσαι ότι έχει και δίκιο. Όσο δε τον πολεμούν τα συστημικά ΜΜΕ, τόσο γιγαντώνεται το ρεύμα υπέρ του. Και αυτό διαφαίνεται από την δυσπιστία που συναντούν πλέον κατά κόρον παγκόσμιοι κολοσσοί όπως η Washington Post, η New York Times, το MSNBC και το CNN. Οι πολίτες τους γυρνούν επιδεικτικά την πλάτη από την στιγμή που βλέπουν ότι για μία άσεμνη φράση του Trump τα ΜΜΕ βομβαρδίζουν και επαναλαμβάνουν το γεγονός για πολλές ημέρες ενώ από την άλλη οι αποκαλύψεις των WIKILEAKS για την υπεξαίρεση 33.000 emails που εμπεριείχαν υψηλού κινδύνου ευαίσθητες πληροφορίες για την κρατική ασφάλεια των ΗΠΑ εκ μέρους της Clinton ή η χρηματοδότηση του Clinton Foundation με εκατομμύρια από την Σαουδική Αραβία περνούν στα κατάστιχά τους. Ο μέσος αμερικανός πλέον αποκαλεί περιπαικτικά το CNN: “Clinton News Network”.

  3. «Θα πολεμήσω την διαφθορά της Washington».Η πιο εύστοχη, μη πολιτικά ορθή, στιγμή του Trump ήταν εκείνη στο πρώτο debate που συμμετείχε. Ερωτήθη από τον δημοσιογράφο: «εάν είσαστε τόσο αντίθετος στην υποψηφιότητα Κλίντον τότε γιατί την προσκαλέσατε στον τελευταίο γάμο σας»; Η απάντηση ήταν άμεση και αποστομοτική: «επειδή την πλήρωσα για να βρίσκεται εκεί». Το κοινό αντελήφθη ευθύς εξ αρχής τον υπαινιγμό. Κανείς πέραν του Donald Trump δεν είναι πιο κατάλληλος να πολεμήσει την διαφθορά στην Washington από όσο εκείνος που συμμετείχε σε αυτήν.

  4. «Θα αποτελέσω τον καλύτερο Πρόεδρο στην δημιουργία θέσεων εργασίας». Ο Trump γνωρίζει ότι η πτώση της μεσαίας τάξης παγκοσμίως είναι κάτι τρομερά ανησυχητικό. Και η ανεξέλεγκτη παγκοσμιοποίηση δεν βοηθά απαραιτήτως στην αναστροφή αυτού του φαινομένου. Η μεσαία τάξη είναι δυσαρεστημένη και ανήσυχη, υποαμοίβεται και εργάζεται δυσανάλογα σκληρά ενώ την ίδια ώρα οι δυσκολίες στο να δημιουργηθούν οικογένειες εξαιτίας αυτού ολοένα και αυξάνονται. Σε αυτήν την λογική, πρότεινε μέτρα εμπορικού και οικονομικού προστατευτισμού ούτως ώστε να αναγκαστούν αμερικανικές επιχειρήσεις να επαναπατριστούν.

  5. «Δεν θα αφήσω τον στρατό μας να γυρνά ανεξέλεγκτα σε όλον τον κόσμο». Το μήνυμα αυτής της φράσης αποκωδικοποιείται ως η λογική του σταδιακού αμερικανικού απομονωτισμού, ενός δόγματος βαθύτατα παραδοσιακού στους κόλπους του Ρεπουμπλικανικού Συντηρητισμού. Είναι δε και ένα δόγμα βαθύτατα ενάντιο στις παραδόσεις του κλασσικού στρατιωτικού παρεμβατισμού των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ.

  Φυσικά, αυτό δεν είναι αποκλειστικά και μόνον ένα Αμερικανικό φαινόμενο. Όλα τα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη έχουν διεμβολισθεί από τα αντίστοιχα Συντηρητικά που εκφράζουν έντονο σκεπτικισμό απέναντι στην μετανάστευση, στο ανεξέλεγκτο εμπόριο και στην παγκοσμιοποίηση εν γένει. Το National Front στην Γαλλία, το Fidesz Party στην Ουγγαρία και το Freedom Party στην Αυστρία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

  Η αλήθεια είναι ότι τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική συντελείται μία «Αντεπανάσταση». Πρόκειται περί ενός φαινομένου μετασχηματισμού των αντιλήψεων της κοινωνίας απέναντι στην πολιτική ορθότητα, οι αιτίες του οποίου πρέπει να αναζητηθούν στην ανίερη συμμαχία των ελίτ με την Αριστερά και τον πολιτικό Φιλελευθερισμό. Η ιδεολογική τους κυριαρχία στα ΜΜΕ, στα πανεπιστήμια, στις πολυεθνικές εταιρείες, στο Hollywood, στις ΜΚΟ και στα think tanks είναι σφόδρα αναντίστοιχη με τις πραγματικές ανάγκες των δυτικών κοινωνιών οι οποίες δεν μοιράζονται τις αξίες τους. Ούσες οι ελίτ προστατευμένες στις φιλήσυχες και ακριβές περιοχές στις οποίες διαμένουν έχουν χάσει κάθε επαφή με τα χαμηλότερα και μεσαία στρώματα που δεν αισθάνονται κοσμοπολίτες αλλά Αμερικανοί, δεν αισθάνονται πολυπολιτισμικοί αλλά Γάλλοι.

  Και κάπου εκεί, ενδιαμέσως, ενεφανίσθη και ένας «Donald», ένας δισεκατομμυριούχος που δεν πάσχει από τη νόσο αυτής της υφέρπουσας αλαζονείας καίτοι επιδερμικά όλοι τον χαρακτηρίζουν αλαζόνα. Για αυτό και τον μισούν με τέτοιο πάθος. Διότι είναι ένας προδότης της τάξης του που απειλεί τα συμφέροντά της και πρόκειται να διαταράξει το status quo της. Όμως, όπως όλες οι δικτατορίες, έτσι και η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας κάποια στιγμή θα πέσει. Το ποτάμι είναι πλέον ορμητικό.


  *Πολιτικός Επιστήμων, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών

  Αρέσει σε 1 άτομο

 8. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΝΤΟΝΑΛΤ.

  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙ ΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
  ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ.

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΥΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

  ΑΝ ΟΜΩΣ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΥΛΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΑΠΑΚΙ ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ… ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ.

  ΕΙΔΙΚΑ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ ΤΟ 1943.

  ΑΝΤΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 9. Ανιψιά της Χίλαρι Κλίντον υποστηρίζει Ντόναλντ Τράμπ και την αποκαλεί «εγωίστρια»

  Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ πλησιάζουν, αλλά η Χίλαρι Κλίντον δεν μπορεί να… ποντάρει στην στήριξη του συνόλου της οικογένειας της.

  Η μοναχοκόρη του αδελφού του Μπιλ Κλίντον, Ρότζερ, ανακοίνωσε πως θα ψηφίσει Τραμπ, υποστηρίζοντας πως η υποψήφια των Δημοκρατικών θέλει να γίνει πρόεδρος μόνο και μόνο για να περάσει στην Ιστορία ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ και την χαρακτήρισε «εγωίστρια».

  Η 25χρονη Μέισι Σμιτ δεν γνωρίζει τους θείους της, καθώς ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της όταν εκείνη ήταν έγκυος. Ωστόσο, υποστηρίζει πως το ζεύγος Κλίντον θεωρούσε πάντα πως μητέρα και κόρη δεν ήταν του… επιπέδου τους, για αυτό και δεν γνωρίστηκαν ποτέ!

  Η κοπέλα -κομμώτρια στο επάγγελμα- ζει στη Φλόριντα και είναι παντρεμένη με μετεωρολόγο του αμερικανικού στρατού, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή στο Κουβέιτ.

  Παρόλο που σε ολόκληρη τη ζωή της υποστήριζε τους Δημοκρατικούς, θεωρεί πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι άνθρωποι όπως εκείνη».

  «Υποστηρίζω Τραμπ 100 τοις εκατό. Υπήρξα ένας δημοκράτης σε ολόκληρη τη ζωή μου, αλλά ο Τραμπ είναι αυτό που χρειαζόμαστε τώρα. Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο η Χίλαρι θέλει μόνο να μπει στα βιβλία της ιστορίας – να είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ για ιδιοτελείς λόγους. Δεν είναι τόσο καλή όσο ο καθένας νομίζει ότι είναι», είπε.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 10. Βαρύτατες κατηγορίες για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδεραστίας ετοιμάζονται για τον Κλίντον

  The internet is swirling with details from sources in the New York Police Department, as people are trying to confirm alleged reports of former President Bill Clinton having sex with underage girls.

  Insiders claim new facts have been found on Anthony Weiner’s laptop, which show exactly what Clinton’s relationship is with billionaire pedophile Jeffrey Epstein, a registered sex offender. Clinton visited Epstein’s private island multiple times and frequently ditched Secret Service protection to do so. Clinton took at least 26 confirmed flights on Epstein’s private jet known as the “lolita express.”
  This could be the bombshell that changes the direction of the 2016 presidential election.

  Sources within the New York Police Department are confirming that the NYPD is currently investigating allegations that Bill Clinton performed sexual acts on underage girls ranging from 5 to 14 years old in recent years. These reports have been confirmed my multiple others, and it appears that the NYPD is closing in on the former President.

  According to senior sources within the department, investigators are making plans to bring charges against Clinton and his accomplices after finding new information in Anthony Wiener’s emails this weekend.

  News broke in May that Clinton’s relationship with known pedophile Jeffrey Epstein extended much further than previously reported.[…]

  Now, sources within the NYPD are saying their investigation has evolved to focus on Clinton exclusively after several of the emails found on disgraced former Congressman Anthony Wiener’s laptop implicate Clinton in an international child sex ring.

  Activists and political observers have contacted the NYPD to ask about the investigation. But instead of denying, their response is “no comment.”

  Here are examples of what we’re seeing on social media. Wow!

  What would Hillary Clinton’s involvement be in this? Considering her decades of covering up her husband’s private life, perhaps she was involved in this situation, too? We will have to see what the FBI and NYPD end up doing.

  http://www.thepoliticalinsider.com/police-sources-confirm-officials-charges-bill-clinton-pedophile/#ixzz4P1iYXdzr

  Αρέσει σε 1 άτομο

 11. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ.

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΥΤΟΙ.

  ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ.

  ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ.

  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.

  Η ΤΡΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ…ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΣΙΤΕΙ.

  ΚΛΕΙΣΜΟ ΤΥΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

  ΜΟΝΟ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΛΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  Η ΧΑΣΙΣΟΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΗΓΕΤΕΣ ΛΑΩΝ ΚΟΥΤΩΝ.

  ΑΜΕΡΙΚΗ….ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΡΝΗ ΓΕΝΝΗ ΜΕΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΧΑΡΟΥΤ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΤ ΔΙΔΑΞΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΥΤΗΝ.,..ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΣΙΛΑΙΑΝ ΣΟΛΟΜΩΝ…ΚΑΙ ΚΡΕΜΙΑΣΤΕ ΝΑΟΝ ΑΥΤΟΝ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΝ ΛΑΟΝ… ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ…ΗΘΙΚΟΣ… ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ…ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.. ΤΥΠΟΥ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΥ ΝΙΕΤΣΕ…
  NIHELISMUS-MORAL-SOZIAL GESELSCHAFT – UND POLITIK.

  ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ….ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΩΠΟ.

  ΟΧΛΟΣ…ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ…ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ..ΠΕΡΙΦΡΟΝΥΤΑΙΟΝ.

  ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΗΣ,

  Μου αρέσει!

 12. Εκλογές ελεύθερης πτώσης.

  γράφει ο : Ναπολέων Λιναρδάτος

  Το πρόβλημα με την Hillary Clinton είναι ότι διαρκώς δημιουργείται το ερώτημα αν έχεις να κάνεις με ένα πραγματικό άτομο, ή, αν αυτό που ονομάζουμε Hillary Clinton είναι η ονομασία μιας σειράς σκανδάλων χωρίς αρχή και τέλος. Η κα Clinton είναι μια από τις θλιβερές επιλογές για την προεδρία των ΗΠΑ και μαζί με τον κ. Trump αποτελούν τα μέσα μιας προαναγγελθείσας αυτοκτονίας.

  Βέβαια οι ΗΠΑ είναι ακόμα αρκετά δυνατές για να αντιμετωπίσουν το πλήγμα της 8ης Νοεμβρίου. Αλλά αυτό που είναι επίσης αληθές είναι ότι σιγά σιγά οδεύουν προς το ιστορικό εκείνο σημείο όπου η παρακμή αυτής της σπουδαίας δημοκρατίας να είναι πλέον μη αναστρέψιμη. Ως Έλληνες γνωρίζουμε ότι η ζωή συνεχίζεται και μετά από την περίοδο ακμής.

  Το πιο πρόσφατο σκάνδαλο της κας Clinton ήταν η απόφαση της να δημιουργήσει το δικό της σύστημα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Αυτή η απόφαση παραβίασε μια σειρά από νόμους και κανονισμούς, αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν μετά από κλήτευση για ένορκη κατάθεση στο Κογκρέσο, η κα Clinton φρόντισε να σβήσει από αυτό το σύστημα δεκάδες χιλιάδες emails με την δικαιολογία ότι ήταν προσωπικά και δεν είχαν σχέση με τα καθήκοντα της ως υπουργού Εξωτερικών.

  Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο μιας και η δημιουργία αυτού συστήματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας φαίνεται να σχετίζεται με τις υποθέσεις γύρω από το περιβόητες μεγάλες δωρεές στο ίδρυμα Clinton και τις ακριβοπληρωμένες ομιλίες του κ. Clinton από ξένες χώρες και πολυεθνικές που είχαν συμφέρον να επηρεάσουν την τότε υπουργό Εξωτερικών.

  Το θέμα με την κα Clinton είναι ότι το συγκεκριμένο γεγονός δεν είναι μεμονωμένο. Σε άλλα σκάνδαλα που αρχίζουν την περίοδο που o σύζυγος της ήταν πολιτειακός κυβερνήτης, η κα Clinton φαίνεται από το πουθενά να πλουτίζει από απίθανες επενδύσεις σε ακίνητα, μέχρι και σε επενδυτικά προϊόντα βοοειδών με άτομα και εταιρείες που είχαν να κερδίσουν από μια σχέση αμοιβαίας κατανόησης με τον τότε κυβερνήτη και σύζυγο της.

  Παρόλο που η κα Clinton έχει διατελέσει πρώτη κυρία, γερουσιαστής και υπουργός Εξωτερικών και ενώ πρωταγωνιστεί στην πολιτική σκηνή για δεκαετίες, δεν έχει τίποτα να επιδείξει από πλευράς έργου. Στην μακρά πολιτική σταδιοδρομία της φαίνεται ότι ο μόνος ωφελημένος είναι η κα Clinton που από μέλος της μεσαίας τάξης έχει καταφέρει να γίνει πολυεκατομμυριούχος.

  Η κα Clinton ανήκει σε μια νέα πολιτική τάξη χαμηλών προσδοκιών και ακόμα χαμηλότερης ηθικής στάθμης. Είναι μια πολιτική τάξη που δεν πετυχαίνει γιατί έχει την δυνατότητα να κυβερνά το κράτος σωστά, αλλά πετυχαίνει γιατί καταφέρνει να πλουτίζει και να αυξάνει την επιρροή από ένα διαρκώς διογκούμενο κράτος που πολλαπλασιάζει με το χρόνο τις δυνατότητες διαπλοκής. Η πορεία πολιτισμικής και πολιτικής παρακμής είναι ορατή.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.