Ντροπή ρε κοπρόσκυλα της αριστεράς, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ χαράτσι πληρώνει, φόρους, ρεύμα, θέρμανση και τα δίνετε όλα ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ…

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ??ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ 5 ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΟΥΛΕΣ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΥΡΙΩΝ.    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ!

Πολυτελές αλλά εγκαταλελειμμένο παραθεριστικό κέντρο στην Ηλεία, αντί να ξαναφτειαχτεί για τον ΕΟΤ, δόθηκε υπερσύγχρονο στους λαθροπρόσφυγες και στα κρυφοτζιχάντια…!!!

Σχετική εικόνα

Πισίνες, μπάνγκαλοους με… μίνι μπαρ, αλλά και το τυπικό ελληνικό μπάχαλο ανευθυνότητας και κακοδιαχείρισης κρύβει μέσα του το LM Village στη Μυρσίνη Ηλείας – όπου κάθε τρεις και λίγο καταφθάνουν οι βαφτισμένοι απ’ το σύστημα  «πρόσφυγες» !!!

Το LM Village το οποίο ήρθε στην επικαιρότητα από την απόφαση να μεταφερθούν εκεί Σύροι πρόσφυγες αποτελεί μία ακόμα από τις συνηθισμένες υποθέσεις δημόσιας κακοδαιμονίας που τόσο ευδοκιμούν στη χώρα μας.

Πρόκειται για ένα παραθεριστικό κέντρο το οποίο χτίστηκε στην παραλία του χωριού Μυρσίνη στον Δήμο Λεχαινών (Ανδραβίδας-Κυλλήνης πλέον) και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1998, αποτελώντας από την πρώτη στιγμή πόλο έλξης για παραθεριστές αλλά και εστία ανάπτυξης για τη γύρω περιοχή.

 

Την έκταση την είχε παραχωρήσει η τότε κοινότητα Μυρσίνης στον Δήμο Άνω Λιοσίων ο οποίος είχε προχωρήσει σε δανεισμό 800.000.000 ευρώ ενώ είχε υπογράψει ακόμα και συμφωνία με το ταξιδιωτικό γραφείο TUI στη Γερμανία έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας υψηλών προδιαγραφών τουριστικός πόλος στην περιοχή. Παράλληλα λειτουργούσε και με τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού, κυρίως για τους δημότες του Δήμου Λιοσίων.

Το LM λειτούργησε για περίπου 9 σεζόν, και -ιδίως τα πρώτα χρόνια- αποτέλεσε έναν σημαντικό πόλο έλξης για την περιοχή, η οποία υστερούσε σε υποδομές σε σχέση με την υπόλοιπη ακτογραμμή δυτικά της Κυλλήνης. Οι εγκαταστάσεις ήταν προσεγμένες, τα μικρά μπάνγκαλοους ήταν εξαιρετικής αρχιτεκτονικής (με κλιματισμό, κουζίνα, τηλεόραση, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας και… μίνι μπάρ!), ενώ και το σύνολο των εγκαταστάσεων (πισίνες, εστιατόρια, παιδικές χαρές) κατέστησαν τον χώρο όχι μόνο παραθεριστικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών αλλά και επίκεντρο της κοινωνικής ζωής της γύρω περιοχής.

Και ξαφνικά αυτή η τόσο σημαντική επένδυση κατέβασε ρολά, καθώς ξεκίνησαν όλες οι γνωστές ελληνικές κακοδαιμονίες, με τον Δήμο Λιοσίων να προχωρά στο κλείσιμο των εγκαταστάσεων αφήνοντας πολλές οφειλές σε εργαζόμενους και προμηθευτές. Παράλληλα ξεκίνησε και μία δικαστική διαμάχη με τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, που ακόμα και σήμερα δεν έχει οδηγηθεί σε κάποια οριστική κατάληξη, αν και ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ (Σύριος δήμαρχος, Έλεος οι ραγιάδες)   υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα δικαιώνουν τον δήμο.

Στην ουσία πρόκειται για μία διαμάχη που αφορά τα 19 από τα 38 σπίτια τα οποία διεκδικεί ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και τα οποία δεν του αποδίδονται, ενώ για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της γης (που και για αυτό υπάρχουν προβλήματα) ο δήμος της Ηλείας θεωρεί ότι δεν τίθεται θέμα, και η γη ανήκει σ’ αυτόν. Στην πολύπλοκη και τυπικά ελληνική υπόθεση έχουν εμπλακεί διαφόρων ειδών και τάξεων συμφέροντα, με δημοτικές επιχειρήσεις και offshore εταιρίες-φαντάσματα να μάχονται πάνω από ένα κομμάτι γης, οδηγώντας το στον μαρασμό και την απαξίωση.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα, το πολλά υποσχόμενο τουριστικό «διαμάντι» μετατράπηκε σε ένα χωριό φάντασμα, παραμένοντας ερμητικά κλειστό. Αυτό δεν εμπόδισε όσους επιθυμούσαν να προχωρήσουν σε λεηλασίες και καταστροφές, ενώ ο χώρος αφέθηκε στην τύχη του και στα στοιχεία της φύσης (βρίσκεται χτισμένο σχεδόν πάνω στο κύμα). Παρ’ όλα αυτά, καταφέρνει έστω και υπό αυτές τις συνθήκες να παραμένει αξιοποιήσιμος, κάτι που μας φέρνει στην σημερινή ημέρα, όπου όπως αποφασίστηκε από την κυβέρνηση θα αποτελέσει τόπο φιλοξενίας «προσφύγων»   που θα βαφτίζονται  «σύριοι» !!!

Είναι όμως καθημερινά έντονος κι ο προβληματισμός τους σε ό,τι αφορά τις ανακοινώσεις της δοσίλογης κυβέρνησης ότι θα μεταφερθούν εκεί και μετανάστες άλλης εθνικότητας εκτός από Σύριους πρόσφυγες, καθώς φοβούνται την εμφάνιση φαινομένων όπως αυτά που γίνονται σε διάφορα άλλα σημεία της χώρας με επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες διαφορετικής καταγωγής.

Σε ότι αφορά τις αναφορές για την προώθηση μεταναστών προς το παραθεριστικό κέντρο «Μιμόζα» των αξιωματικών της 117 Πτέρυγας Μάχης, το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω στην επαρχιακή οδό που οδηγεί προς την Κυλλήνη, τα πράγματα μάλλον είναι λίγο πιο σύνθετα.

Κυρίως γιατί εκφράζονται πολλές επιφυλάξεις από όσους γνωρίζουν τα δεδομένα της συγκεκριμένης εγκατάστασης, η οποία συνορεύει με ενεργή στρατιωτική μονάδα. Ενώ λίγα μέτρα μακριά από την ακτή της συγκεκριμένης περιοχής δένουν τα πλοιάρια μεταφοράς καυσίμων για τα πολεμικά αεροσκάφη της 117 Πτέρυγας Μάχης.

Πρόκειται δηλαδή για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο από πολλές απόψεις, το οποίο δεν μπορεί έτσι απερίσκεπτα να ενταχθεί στον άνωθεν «σχεδιασμό» χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψη τις εθνικής σημασίας ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένο χώρου.

Σύμφωνα πάντως με Επιτελείς της Αεροπορίας με τους οποίους επικοινώνησε το protothema.gr, οι εντολές που υπάρχουν μέχρι στιγμής αφορούν μόνο την διευθέτηση του χώρου του LM και την επίβλεψη των έργων σ’ αυτό, ενώ δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με την μεταφορά προσφύγων στις εγκαταστάσεις του θερέτρου «Μιμόζα» των αξιωματικών της 117 Πτέρυγας Μάχης.

Ποιoς είναι ο Ναμπίλ Μοράντ, ο συριακής καταγωγής Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης;

Στις δημοτικές εκλογές του 2014, ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης συγκέντρωσε επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εξέλεξε τον πρώτο δήμαρχο μετανάστη σε όλη την Ελλάδα. Ο Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ έχει καταγωγή από τη Συρία, την πόλη Χομς, από την οποία έφυγε σε ηλικία 17 ετών.

Μετά τη Συρία βρέθηκε στη Γαλλία, όπου παρακολούθησε μαθήματα γαλλικής γλώσσας στη Σορβόνη. Στη συνέχεια, ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική, στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, και αργότερα στη Φιλιππούπολη, στη Βουλγαρία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εγκαταστάθηκε στα Λεχαινά της Ηλείας, κάπου 25 χρόνια πριν, παντρεύτηκε την Ελληνίδα σύζυγό του Ιωάννα Σχοινά (και αυτή γιατρός) ενώ έχει μία κόρη και δύο εγγόνια.

Στα δημόσια πράγματα βρέθηκε την τελευταία δεκαετία, με κορύφωση της δραστηριότητάς του την εκλογή του στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο οποίος (ελέω Καποδίστρια) περιλαμβάνει μία μεγάλη διοικητική περιφέρεια στν βόρεια Ηλεία. Άνθρωπος χαμηλών τόνων και προσιτός σε όλους, βρίσκεται ξανά στην αιχμή της επικαιρότητας με την προσφυγική κρίση και την δημιουργία του πρώτου hot-spot στην δυτική Ελλάδα.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ:    Μα αυτή την εντολή έχει ο τσίπρας από τις Βρυξέλλες και δε θα κάτσει να τους στεναχωρήσει …Αλλωστε η μίζα που παίρνει για να κρατήσει το στόμα του κλειστό είναι αρκετή για να ζήσει και την οικογένειά του πλούσια, αλλά και τα δισέγγονά του…  όμως πού θα ζήσει πλούσια όταν θα πλημμυρίσει όλη την Ελλάδα με αυτούς τους κανιβάλους; Η απάντηση είναι απλή ….Στο εξωτερικό, αφού δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα και οι Ελληνες πιά!!

 Αυτό είναι το παραθεριστικό κέντρο για τους πρόσφυγες στην Ηλεία

Τόσα χρόνια για τους Έλληνες ήταν κλειστό,δηλαδή 7 χρόνια δεν δώθηκε ούτε ένα δωμάτιο σε κάποιον που δεν είχε ρεύμα να πληρώσει η σε οικογένεια που έμειναν άνεργοι και τους λαθρομετανάστες μόνο τα πόδια και τον κώλο σας που δεν έχετε ανοίξει ακόμη…  Αλλά ξέρουμε,ξέρουμε: Τα λεφτά που έρχονται είναι πολλά και θα πρέπει κάποια απ’αυτά να πάνε και στις τσέπες σας…  Εξ’ άλλου οι εντολές είναι ρητές:  «όχι αυτά δεν είναι για τους έλληνες » !!!

L.M.=ΛαθροΜετανάστη VILLAGE, TO NEO EΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ….. ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΛΕΜΕ …. ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΜΕ …..

Απαράδεκτο να μην έχουν φροντίσει για τη λειτουργία των πισίνων. Τα ταλαιπωρημένα προσφυγόπουλα δικαιούνται στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Τέλος πάντων , να πληρώσουμε άμεσα όλοι την εφορία γιατί θα χρειαστούν χρήματα για να φροντίσουμε τους πρόσφυγες. Χρειάζονται κι άλλα μέτρα , τα 5.5 δις είναι λίγα, έχουμε τόσα στόματα να ταΐσουμε……..

Εγκω μόλις πάρω σπίτι φέρω 250 χιλιάδες ρατσαραν για να κανο εργκοστασιο στο ελλαδισταν…….

Γαμημένοι δωσίλογοι γερμανοτσολιάδες προδότες αλληλέγγυοι …..


«ΤΣΕΚΟΥΡΙ  ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ  ΣΤ’ ΑΠΙΣΤΑ  ΣΚΥΛΙΑ» 

Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

26 σκέψεις σχετικά με το “Ντροπή ρε κοπρόσκυλα της αριστεράς, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ χαράτσι πληρώνει, φόρους, ρεύμα, θέρμανση και τα δίνετε όλα ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ…

 1. Εγώ κάθομαι όλο το χειμώνα χωρίς καλοριφέρ , για να έρθουν οι λάθρο και να μένουν τσάμπα όλοι οι λογαριασμοί και να κάνουν βουτιές σε πισίνες . Παρόλα αυτά πάλι σύριζα θα ψηφίσω γιατί είναι ο μόνος που διαπραγματεύτηκε . Και οι λαθρο δίκιο έχουν και αξίζουν και πολλά περισσότερα .

  Μου αρέσει!

 2. διακοπές (πληρωμένες ) για πάντα . Τασία , ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά ; Αυτά τα σπίτια θέλουν καθάρισμα , υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους .

  Μου αρέσει!

 3. αχ μπράβο τα χρυσά μου , έχει και πλατεία για να μπορούν να κατεβαίνουν να παίζουν πετροπόλεμο . Να τους πάτε και ένα φορτηγό πέτρες για να έχουν να πετάνε .

  Μου αρέσει!

 4. οταν στειλουν τις φωτογραφιες απο το χωρο διαμονης τους σε μπανγακαλοους διπλα στη θαλασσα ,σε συγγενεις και φιλους στη Συρια,ετοιμαστειτε να υποδεχτειτε αλλα 4-5 εκατ Συρους. κινηση ματ μιλαμε απο Μουζαλα,τη στιγμη που αρχιζαν να μειωνονται οι αφιξεις…

  Μου αρέσει!

 5. Αν οι χιλιάδες Έλληνες άστεγοι δηλώσουν πρόσφυγες, μπορούν να φιλοξενηθούν στις παραθεριστικές κατοικίες για λίγους μήνες? Μετά να πάρουν κι οι άστεγοι ένα διαμέρισμα με πληρωμένο ενοίκιο, όπως άρχισαν να πέρνουν οι πρόσφυγες. Εκτός αν στο κράτος του Σύριζα αυτά δεν προσφέρονται σε Έλληνες.

  Μου αρέσει!

 6. Τα κονδύλια για τη στέγαση τους είναι από την αρμοστεία του ΟΗΕ. Δικαιολογημένα τα παράπονα συμπολιτών μας εδώ, προς το τι θα έπρεπε να γίνεται για τους Έλληνες, αλλά άσχετα με την κατάσταση. Αφού οι αυτόκλητες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι κράτος εν κρατει και η κυβερνησή μας είναι έρμαιο των αποφάσεων των ισχυρών της νέας τάξης, εμείς δεν έχουμε παρά να λέμε και μη χειρότερα. Καλύτερα και για μας να είναι στεγασμένοι οι άνθρωποι αυτοί για λόγους δημόσιας τάξης.

  Μου αρέσει!

 7. Δεν ειναι ακριβως ετσι, περυσι δαπανη 620 εκατ. αντληθηκε απο τον πρυπολογισμό φετος με τα στοιχεία που εδωσε ο Στουρναρας αναμενεται σε 900 εκατ. όταν το επιδομα αλληλεγγυης και το θερμανσης που αφορουν τους ποιο αδυναμους μειωθηκαν 30%

  Μου αρέσει!

 8. Ας πάνε Έλληνες που έχουν ανάγκη να κάνουν κατάληψη πριν φτάσουν οι Σύριοι, συγγνώμη αλλά αυτή είναι περιουσία του Ελληνικού λαού. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν Ελληνικές οικογένειες που δεν έχουν κάπου να μείνουν και εμείς να κοιτάζουμε πως θα βοηθήσουμε τους ξένους.

  Μου αρέσει!

 9. 1.500.000 άνεργοι, χιλιάδες άστεγοι Έλληνες, εκατοντάδες χιλιάδες δεν μπορούν να πληρώνουν ενοίκιο, φαγητό αλλά προτεραιότητα για στέγαση στις μεζονέτες οι λαθρομετανάστες… !!!!!

  Μου αρέσει!

 10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΛΛΑ…..ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ????ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 12,000 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ????ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΕ????ΛΕΩ ΤΩΡΑ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ???ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΟΥΣ ΧΜΜΜΜΜΜΜΜ….ΤΣΙΠΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  Μου αρέσει!

 11. Πες τα ρε άνθρωπε γιατί εδώ τα έχουμε παίξει τελείως…υπάρχουν συνάνθρωποι μας που πεινάνε αλλά όχι εμείς επειδή είμαστε φιλάνθρωποι θα ταίσουμε τους ξένους…
  Ναι ακομα και με αιματοχυσία ν ανατραπούν οι δοσίλογοι, αμα χρειαστει.

  Μου αρέσει!

 12. Ένα σας λέω συν-έλληνές μου: Ο Θεός Ιησούς Χριστός μας δεν ευλόγησε την σκλαβιά, αλλά εσείς τους εβραίους έχετε για μεσσία. Και η Εκκλησία δεν είναι του Μεσσία μας Ιησού Χριστού, αλλά του Αντιχρίστου Ισραήλ που γελάει με την δυστυχία Αυτού του Πατέρα.

  Μου αρέσει!

 13. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΚΑΙΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.

  ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ…..
  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ….ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΣΩ ΑΝΑΤΑΚΤΩΜΕΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6Ο ΕΚ.ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΗΤΑΝ 73 ΕΚ.ΕΥΡΩ….ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
  ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΝ 3ΟΟ ΩΝ ΑΠΟ ΑΓΡΙΑ ΖΟΥΖΛΑ.

  Μου αρέσει!

 14. ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.

  ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Τ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΑΚΙΑ.

  ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ.

  ΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ
  ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΙ….ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

  ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΟΥΡΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΙΒΑΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΩΝ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ.

  ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 15. ΣΗΜΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΝΕΝΑ.

  ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

  ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ.

  Μου αρέσει!

 16. ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ.

  ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ.

  ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

  ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ…ΣΛΑΒΟΦΩΝΙΚΑ…ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ…
  ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΟΥΣ..ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ…
  ΩΡΕ…ΓΝΑΙΚΑ ΒΓΛΑΗΜΕΙ ΤΟΥΝ ΓΚΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΥΚΑΣΣΕΛΑ ΚΙ ΣΕΛΟΥΣΗΜΕΙ Τ ΑΛΟΥΓΟΥ ΜΗ ΤΧΡΥΣΗ ΤΣΕΛΑ…ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΤΕΧΝΩΝ…ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ….
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821.

  Μου αρέσει!

 17. ΑΝ ΕΧΣ ΤΙΠΟΥΤΑ ΤΡΑΒΑ ΣΝΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΞΑΝΘΟ ΑΓΓΕΙΛΟΥΔ….

  ΕΙΧΑ ΤΡΙΑ,ΕΧΑΣΑ ΤΡΙΑ,ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ…ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΥΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ,ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥ ΑΝ ΤΑ ΕΧΣ ΗΣΥ ΑΚΟΜΑ…Η ΑΜΑ ΤΑΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ…ΑΛΛΑ ΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΝΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝ ΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΗ ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΡΙΞΤΗΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ….

  Μου αρέσει!

 18. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
  Η Η ΜΙΑ, Η, Η ΑΛΛΗ, Η ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΓΚΑΒΙΑ Ν ΑΣΑΜΠΑΕΙ ΤΟ ΚΡΙΑΡΙ…
  Η Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΤΑ 3ΟΟ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΤΑΒΡΑΣΜΕΝΟ ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΛΕΥΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, Η ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΜΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΖΙ.

  ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ.

  Μου αρέσει!

 19. ΦΩΤΙΑ ΚΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,.

  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΟ ΓΚΑΒΟ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ….

  ΝΑΙ.ΕΙΠΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ. ΟΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΟΜΩ….ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΟ….ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ.

  ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ….ΕΓΩΙΣΤΗΣ….ΜΠΑΤΑΞΗΣ….ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΗΣ….ΤΣΙΑΝΑΜΠΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ…ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ….

  ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΘΕ….ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ….ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ…Η ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΩ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ…ΑΛΛΑ Ο ΧΑΡΟΣ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

  ΘΑ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΡΑΚΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΑΚΟΥΓΩ ΓΙΩΡΓΩ ΜΑΓΓΑ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΝΑ ΤΑΡΑΖΕΙ…ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ…
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΔΡΑΚΟΣ…ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΤΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑΧ,,,,ΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΣΗ ΣΟΥ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΒΡΕ ΠΟΝΕΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΡΩΤΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ…

  ΠΑΙΞΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΘΛΙΒΕΡΑ
  ΒΑΡΑ ΤΟ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ…

  ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΘΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΕ ΠΙΚΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ…

  Μου αρέσει!

 20. ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΡΑΝΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΡΙΤΕΡΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΚΙΑ.

  ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΑ ΒΑΡΙΑ…ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΝΑ ΛΕΕΙ…ΑΝΑΡΙΑ,ΑΝΑΡΙΑ Τ ΑΡΙΧΝΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ,ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΠΕΝΤ ΕΞΙ ΟΧΤΩ ΝΟΜΑΤΟΙ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.