Η Χρυσή Αυγή για το πόρισμα της εξεταστικής

Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης παρουσίασε στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών τα συμπεράσματα της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας πως από την εξέταση των μαρτύρων έχει προκύψει αποδεικτικό υλικό για συγκεκριμένα πρόσωπα που ενέχονται σε εγκληματικές πράξεις.

5 σκέψεις σχετικά με το “Η Χρυσή Αυγή για το πόρισμα της εξεταστικής

 1. ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Οριστικά ΤΕΛΟΣ στα σχέδια των ΜΚΟ για “hot spot” στον Πειραιά!

  Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

  Γράφαμε πριν από μερικές ημέρες για την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην συγκέντρωση των κατοίκων του Κερατσινίου ενάντια σε παράνομο και επικίνδυνο “hot spot” που προσπαθούσε να στήσει η MKO PRAKSIS στην περιοχή, καθώς και για την παρουσία των Συναγωνιστών Ιωάννη Λαγού και Νικόλαου Κούζηλου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιώς, όπου ο Συναγωνιστής και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Ηλίας Κατσαφάδος, μέσα από έναν πολιτικά εμπεριστατωμένο και τεκμηριωμένο λόγο, παρέθεσε το ιστορικό του θέματος και φυσικά τάχθηκε κατά της δημιουργίας του παράνομου «hot spot».

  Επί του ζητήματος ο Συναγωνιστής και Βουλευτής ‘Β Πειραιά, Ιωάννης Λαγός κατέθεσε και ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου καταδείκνυε το γεγονός ότι δεν υπήρχε άδεια για τις εργασίες, ότι το κτήριο είχε χαρακτηριστεί «κόκκινο» λόγω ελλείψεως στατικής επάρκειας και επειδή οι κάτοικοι του Κερατσινίου δεν ερωτήθηκαν για την περαιτέρω υποβάθμιση της γειτονιάς τους.

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nikh-ths-chrushs-aughs-oristika-telos-ta-schedia-twn-mko-gia-hot-spot-ston#ixzz4R3JE3oAy

  Επί του ζητήματος ο Συναγωνιστής και Βουλευτής ‘Β Πειραιά, Ιωάννης Λαγός κατέθεσε και ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου καταδείκνυε το γεγονός ότι δεν υπήρχε άδεια για τις εργασίες, ότι το κτήριο είχε χαρακτηριστεί «κόκκινο» λόγω ελλείψεως στατικής επάρκειας και επειδή οι κάτοικοι του Κερατσινίου δεν ερωτήθηκαν για την περαιτέρω υποβάθμιση της γειτονιάς τους.

  Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η ναυαρχίδα του ΔΟΛ, εφημερίδα «Το Βήμα», αποφασίστηκε να σταματήσουν άμεσα και οριστικά οι εργασίες από την συγκεκριμένη ΜΚΟ και να “ αναζητηθεί άλλος χώρος σε σημείο «μη ανακοινώσιμο»”, γεγονός που δείχνει ότι οι συγκεκριμένες οργανώσεις λειτουργούν στο σκότος και σκοπεύουν στον αιφνιδιασμό των κατοίκων των περιοχών που σχεδιάζουν να υποβαθμίσουν.
  Πριν πούμε παραπάνω σας μεταφέρουμε αποσπάσματα από το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα»:
  “«Παγώνουν», σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχέδια για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας από τη μη κυβερνητική οργάνωση Praksis με σκοπό τη στέγαση ασυνόδευτων παιδιών-προσφυγόπουλων, ηλικίας 8-18 ετών, σε ακίνητο της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά. Η δημιουργία του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από κατοίκους της περιοχής. Στελέχη της ΜΚΟ ανέφεραν πως θα αναζητηθεί άλλος χώρος σε σημείο «μη ανακοινώσιμο».
  Όπως ανέφεραν πληροφορίες, η Praksis ενοικίασε τον χώρο που ανήκει σε ιδιώτη και άρχισε εργασίες διαμόρφωσης του εσωτερικού, χωρίς ωστόσο να έχει την προβλεπόμενη άδεια. Μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, από τον δήμο Πειραιά είχε ζητηθεί να διακοπούν προσωρινά τα έργα ώσπου να χορηγηθεί η άδεια.
  Το ζήτημα έφθασε ως το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας. Μάλιστα ορισμένες στιγμές η συζήτηση έγινε σε υψηλούς τόνους παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κ.κ. Γιάννη Λαγού και Νίκου Κούζηλου αλλά και μελών του ίδιου κόμματος, ενώ παρέστη και εκπρόσωπος κατοίκων της Ε’ Κοινότητας για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για το θέμα.”
  Αξίζει να τονιστεί ότι σε αυτή την προσπάθεια η Χρυσή Αυγή και οι κάτοικοι του Κερατσινίου ήταν μόνοι τους, αφού τόσο η δημοτική αρχή όσο και όλα τα κόμματα ήταν αναφανδόν υπέρ της δημιουργίας του hot spot. Τελικώς με μόνο «όπλο» την Ελληνική Νομοθεσία και την Κοινή Λογική, η Χρυσή Αυγή κατήγαγε μία υπερήφανη ΝΙΚΗ εναντίον όλων!
  Υ.Γ. 1: Για να μην νομίζουν οι διάφοροι… «ανθρωπιστές» ότι ξεχνάμε, σας παραθέτουμε για άλλη μία φορά τα έγγραφα που δείχνουν την χρηματοδότηση που έλαβε η συγκεκριμένη οργάνωση από το ανθελληνικό κράτος ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ:

  Υ.Γ. 2: Άμεση ήταν η ανταπόκριση των ένοπλων πυρήνων δράσης του παρακράτους σε αυτή την νίκη της Χρυσής Αυγής, αφού γνωστή παρακρατική συμμορία ανακοίνωσε την διενέργεια «αντιφασιστικού» συλλαλητηρίου στην περιοχή, με σκοπό να τρομοκρατηθούν οι κάτοικοι. Δυστυχώς, γι’ αυτούς, όμως ούτε οι κάτοικοι, ούτε η Χρυσή Αυγή «μασάει» από απειλές.
  Υ.Γ. 3: Ενδεικτικά του πως ο κόσμος έχει ξυπνήσει και αγνοεί την προπαγάνδα των αριστερών είναι τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εφημερίδας και δείχνουν ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τι γίνεται.
  Σας τα παραθέτουμε:
  «Για να καταλάβω μια ΜΚΟ (που μετανιώνω που την υποστήριξα) κινείται παράνομα, μια ομάδα πολιτών κινείται με σπάνια για τον μέσο Έλληνα μεθοδικότητα σε μια διαμαρτυρία. Και η ΜΚΟ διαμαρτύρεται γιατί την έπιασαν με τη γίδα στον ώμο. Αναρωτιέμαι από ποιο σημείο και μετά όσοι αντιδρούν στην παρουσία των λαθρομεταναστών θα έχουν το δικαίωμα να το κάνουν χωρίς να θεωρούνται μιάσματα.»
  «Για όποιον δεν εθελοτυφλεί η Χρυσή Αυγή κατήγαγε μεγάλη νίκη, ματαιώνοντας τη δημιουργία του συγκεκριμένου «ξενώνα». Προφανώς και δικαίως, θα εισπράξει τα ανάλογα πολιτικά οφέλη.»

  Μου αρέσει!

 2. ALERT! ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ!

  ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ», «ΕΤΑΙΡΩΝ» ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΩΝ!

  Ο Μισελληνισμός των «συμμάχων» & «εταίρων» απεδείχθη με τη χρεοκοπία, τα Μνημόνια, τις Μεταρρυθμίσεις, τις Αξιολογήσεις, τα προαπαιτούμενα, και τις υποχωρήσεις των προδοτών πολιτικών μας!!!
  Όσον αφορά τους γείτονες, μας στέλνουν κύματα Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.

  Τούρκοι Μογγόλοι πράκτορες μεταμφιεσμένοι σε λαθρομετανάστες αποβιβάζονται στα Νησιά μας, με σκοπό την κατάληψην των νησιών.

  Ως γνωστόν στη Κίνα κατοικούν Τούρκοι-Μογγόλοι, που ονομάζονται Ουϊγούροι, με χαρακτηριστικά Μογγόλων-Τούρκων.
  Αυτοί οι Ουϊγούροι-Κινέζοι είναι Μουσουλμάνοι, και θεωρούνται αδελφοί των Τούρκων. (ΤουρκοΜογγόλοι).
  Κατοικούν σε μια επαρχία Δυτικά της Κίνας, που ονομάζεται επαρχία των Ουϊγούρων.
  Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι Ουϊγούροι Μογγόλοι Τούρκοι αποβιβάζονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, μεταμφιεσμένοι σαν λαθρομετανάστες, καλεσμένοι από την Τουρκία του Σουλτάνου.
  Φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

  Κυβέρνηση Τσίπρα & ΕΥΠ πάρτε τα μέτρα σας.
  Αντιπολίτευση ξυπνήστε από το Σιωνιστικό λήθαργο. Εδώ παίζεται η ζωή των Ελλήνων!!!
  Σε όλους τους πολιτικούς ,Δεξιάς & Αριστεράς, λέμε αποβάλλετε τον Εθνομηδενισμό, αλλιώς θα είσθε υπεύθυνοι για ότι ήθελε συμβεί στον Ελληνισμό , και στην Πατρίδα μας.

  Ο Εθνομηδενισμός των «Ελλήνων» πολιτικών συμφέρει στη Τουρκία-Αλβανία-Σκόπια, που βράζουν από Εθνικισμό, και Μισελληνισμό!

  Οι γείτονες μετεβλήθησαν σε λύκους, και εμείς οι Έλληνες σε αρνιά επί σφαγήν, θηράματα των γειτόνων λύκων!!!
  Οι Αλβανοί έφαγαν ψωμί από τους Έλληνες, και επιδεικνύουν αχαριστία, ζητώντας τη Δυτική Ελλάδα με το Ιόνιο.
  Οι Τούρκοι ζητούν την Ανατολική Ελλάδα, με το Αιγαίο-Νησιά-Θράκη!!!
  Οι Σκοπιανοί ζητούν την Μακεδονία.!!!

  Οι Αμερικανοί έστειλαν τον ΟΒΑΜΑ να ζητήσει αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης, γιαυτό ο Σουλτάνος ουρλιάζει. ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ…….

  Ο Σουλτάνος προσπαθεί να μας ξεγελάσει, και να καταλάβει τα νησιά, με τη βοήθεια των Μουσουλμάνων Ουϊγούρων και Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.

  Μετά την κατάληψην των νησιών, ο Σουλτάνος θα προβεί σε εγκλήματα πολέμου κατά των Ελλήνων, για να εκδιώξει τους Έλληνες από τα νησιά, όπως έγινε στη Σμύρνη το 1922 με τη Μικρασιατική καταστροφή, με την ανοχή των «συμμάχων». Γιαυτό χρειάζεται τους ΤουρκοΜογγόλους Ουϊγούρους.
  Άρα είμαστε πολύ κοντά στην έναρξη εισβολής.
  Ένοπλες Δυνάμεις πάρτε τα μέτρα σας.
  Φυλάξτε τα θαλάσσια σύνορα, όπως κάνουν όλα τα σοβαρά Κράτη.
  Φυλάξτε τους Έλληνες από τη σφαγή……….
  Όλοι της Γης οι κολασμένοι κάνουν την Ελλάδα κόλαση!!!

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
  Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.