Ερχεται Μεγάλη Ανατροπή των πολιτικών δυνάμεων σ’ όλη την ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας με τη Χρυσή Αυγή!!!

ΙΛΙΓΓΙΩΔΗΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!  

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός αποδέκτης της αντισυστημικής ψήφου και της κατάρρευσης του μνημονιακού τόξου

Η μαζική ροή της «αδιευκρίνιστης ψήφου» προς την Χρυσή Αυγή τρομοκρατεί το σύστημα!

Μια ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση από την εφημερίδα «Παραπολιτικά» με τίτλο «Μαζική φυγή από ΣΥΡΙΖΑ» αποκαλύπτει τον τρόμο του συστήματος για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και πώς αυτή θα αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές.

 

Το Brexit, ο θρίαμβος του Τραμπ και η επερχόμενη νίκη των Εθνικιστών σε Γαλλία και Αυστρία έχει τρομοκρατήσει το παγκόσμιο σύστημα που βλέπει ότι η προπαγάνδα του και οι στημένες δημοσκοπήσεις δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Οι λαοί επιθυμώντας μια πραγματική αλλαγή και απαλλαγή από τους παγκόσμιους τοκογλύφους ρέπουν μαζικά προς την αντισυστημική ψήφο.

Αυτό έχει πανικοβάλει και το εγχώριο σάπιο καθεστώς διαπλεκόμενων νταβατζήδων και πολιτικάντηδων που αντιλαμβάνονται πια καθαρά την σιωπηρή πλειοψηφία να κινεί το έδαφος κάτω από τα πόδια τους! Οι αναλύσεις των δημοσκοπήσεων, λοιπόν, πέρα από το πασιφανές, την ολοκληρωτική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν και την αδυναμία της ψευτοδεξιάς ΝΔ να αποκομίσει οποιοδήποτε όφελος.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται πως οι μεγάλες μάζες των Ελλήνων ψηφοφόρων κατατάσσονται στην τεράστια δεξαμενή της «αδιευκρίνιστης ψήφου» και η επιλογή τους θα φανερωθεί το βράδυ των εκλογών. Αυτό που έχει προκαλέσει πανικό στο σύστημα είναι το γεγονός ότι είναι ότι αυτή η τεράστια μερίδα ψηφοφόρων καταλογίζει τις ίδιες ευθύνες για την κατάντια της χώρας από τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση και στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ΝΔ!

Επίσης, δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν αντισυστημικά, άρα την μοναδική αντισυστημική πολιτική δύναμη στην Χώρα, την Χρυσή Αυγή!

Όπως πολύ εύγλωττα σημειώνει ο αρθρογράφος: «Οι διαρροές προς την Χρυσή Αυγή υπολογίζεται ότι δεν είναι μόνο απευθείας μετακινήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποτύπωσε και η εταιρεία Marc, αλλά και από την δεξαμενή της αδιευκρίνιστης ψήφου και όσων επιθυμούν να ψηφίσουν αντισυστημικά.

Που σημαίνει ότι, μολονότι είναι εξοργισμένοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούν μέρος του συστήματος και την ΝΔ και επομένως προτιμούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας τα άκρα«.

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν δεν αποκομίζει την λαϊκή οργή μόνο από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συλλήβδην από την κατάρρευση του μνημονιακού τόξου.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση…. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
Εκρηκτική η άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη

Τα ευρωπαϊκά ακροδεξιά κόμματα συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται την προσφυγική κρίση αλλά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι από τους τζιχαντιστές, ανεβάζοντας ανησυχητικά τα ποσοστά τους. Συγκεκριμένα, στη Σουηδία, το ακροδεξιό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών, είχε αναδειχθεί το 2014 τρίτο, με ποσοστό 12,9%. Εμφάνισε δηλαδή τεράστια άνοδο, αν σκεφτεί κανείς ότι το 2010 είχε συγκεντρώσει 5,7%, και το 2006 μόλις 1,49%.

Τώρα, σε νέα δημοσκόπηση οι Σουηδοί Δημοκράτες κατατάσσονται πρώτοι(!) με ποσοστό 26,7% και μάλιστα με διαφορά πέντε μονάδων από το δεύτερο κόμμα.

Ο ηγέτης των Σουηδών ακροδεξιών

Για να εκτοξεύσουν τα ποσοστά τους οι Σουηδοί Δημοκράτες στήριξαν την αντιπολιτευτική τους τακτική πάνω στο μεταναστευτικό, μιας και η Σουηδία έχει δεχθεί το μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων αναλογικά με το μέγεθος του πληθυσμού της από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Και σε άλλες χώρες όμως, όπως σε Γερμανία και Ολλανδία, η δημοφιλία των παρατάξεων των ευρωσκεπτικιστών βρίσκεται σε αυξανόμενη άνοδο.

Συγκεκριμένα, στη Γερμανία το AFD σημείωσε το πρώτο του ρεκόρ, αφού σε δημοσκόπηση έλαβε την τρίτη θέση με ποσοστό 10,5%, ενώ παράλληλα οι Γερμανοί εκφράζουν όλο και πιο έντονα τη διαφωνία τους, αλλά και το φόβο για την άφιξη μεταναστών, προσφύγων στη χώρα τους.

Το AFD της Γερμανίας

Στην Ολλανδία τώρα, το ακροδεξιό κόμμα Geert Wilders εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις να προηγείται, με 19 μονάδες διαφορά από το δεύτερο!.

Ο ακροδεξιός Ολλανδός του Geert Wilders

Από την πλευρά του, το «Freedom Party» στην Αυστρία προηγείται στην πρώτη θέση στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου 6μήνου.

Στην Ιταλία η σκληρή δεξιά της Λέγκας του Βορρά ενώ στις εκλογές του 2013 είχε λάβει ποσοστό 4,1% πλέον στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται να συγκεντρώνει 15%.

Στη Γαλλία, αν και δεν έχουν διεξαχθεί δημοσκοπήσεις, το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν που έχει βασιστεί τα τελευταία χρόνια στην αντιμεταναστευτική ρητορική. φαίνεται πως σταθεροποιεί τα ποσοστά της, «κλέβοντας» παράλληλα και ψηφοφόρους από την συντηρητική Δεξιά του Σαρκοζί.

Η Μ. Λεπέν

Να υπενθυμιστεί τέλος, ότι η Λεπέν εκμεταλλεύτηκε πολιτικά το μακελειό στη γαλλική πρωτεύουσα, ζητώντας να σταματήσει αμέσως η ροή μεταναστών προς τη Γαλλία.


 

ΑΝ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ…

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού μπλοκ, των ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης, κάνει λόγο δημοσίευμα της Telegraph, αναφερόμενο και στη Χρυσή Αυγή. Καθώς οι ευρωεκλογές πλησιάζουν, τα ακροδεξιά κόμματα, όπως το FNP της Μαρίν Λεπέν, σχεδιάζουν ένα πολιτικό μπλοκ που θα μπορούσε να έχει μία μόνιμη επίπτωση στην ευρωπαϊκή ήπειρο, αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

 Κάποια κόμματα, όπως η Χρυσή Αυγή είναι πολύ ακραία για να μετέχουν σε αυτό. Άλλα, όπως το UKIP είναι ποιο «απρόθυμα» όσον αφορά τη συσχέτηση τους με την άκρα δεξιά. Οι δημοσκοπήσεις αναφέρουν ότι τα ακροδεξιά κόμματα, σε 12 από τις 28 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να κερδίσουν την εκπροσώπηση τους στο ευρωκοινοβούλιο. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα δίνει την δυνατότητα να εκλέξουν 44 ακροδεξιούς ευρωβουλευτές, μία αύξηση 20% από τις προηγούμενες ευρωεκλογές στη σύνθεση του ευρωκοινοβουλίου. 

 Η Χρυσή Αυγή, που αναφέρεται στον Χίτλερ ως μία «μεγάλη προσωπικότητα», αναμένεται να εκλέξει δύο ευρωβουλευτές, ενώ το ουγγρικό υπερεθνικιστικό κόμμα αναμένεται να εκλέξει τέσσερις, αναφέρει το δημοσίευμα της Telegraph.


Η άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη (χάρτης)

Η άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη (χάρτης)
Φράουκε Πέτρι, το νέο πρόσωπο της ακροδεξιάς στην Γερμανία. Το κόμμα της «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) σάρωσε στις τοπικές εκλογές που έγιναν την περασμένη Κυριακή σε τρεις μεγάλες περιφέρειες, συγκεντρώνοντας ποσοστά από 10% έως 23%.  

Η τόσο κλισέ πλέον έκφραση «το αυγό του φιδιού που εκκολάπτεται», που χρησιμοποιείται κατά κόρον για να περιγράψει την άνοδο ακροδεξιών και ξενοφοβικών πολιτικών παρατάξεων, πρέπει σιγά σιγά να μπει στο χρονοντούλαπο της γλωσσικής μας ιστορίας.

Κι αυτό γιατί, όπως αποδεικνύεται κι από τον χάρτη που ακολουθεί, το εν λόγω «αυγό» όχι μόνο έχει εκκολαφθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά έχει γίνει… κοτζάμ ερπετό, έτοιμο να κατασπαράξει τις σάρκες των αριστερών δοσίλογων και φίλα προσκείμενων kομμάτων προς το ισλαμιστικό τόξο και τους σιωνιστές του George Sorros.

Από το ένα άκρο της Γηραιάς Ηπείρου μέχρι το άλλο παρατηρείται μια ολοένα και μεγαλύτερη εμφάνιση ακροδεξιών κομμάτων με ξενοφοβική και συχνά ομοφοβική ρητορική και μια πρωτοφανή… δυσανεξία σε οτιδήποτε αριστερόστροφο και μη εθνικιστικό.

Είτε μιλάμε για απλώς «ευρωσκεπτικιστές» (που ποτέ δεν είναι ΜΟΝΟ αυτό, αλλά πάντα κάτι περισσότερο που αρνούνται να παραδεχτούν), είτε για ακραίους δεξιούς σχηματισμούς, η αλήθεια είναι πως από την Βρετανία μέχρι την Πολωνία κι από την γειτονική μας Ιταλία μέχρι την Νορβηγία, όλη η Ευρώπη «αναστενάζει» κάτω από την ανησυχητική άνοδο του πολιτικού φανατισμού που κάνει εμετό στο άκουσμα και την οσμή των σοσιαλαριστερο-ψευτοδημοκρατικό χαρακτήρα παλιών και διεφθαρμένων κομμάτων.

Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση

Οπως φαίνεται, το πλεόν ανησυχητικό σύμπτωμα αυτής της ανόδου δεν είναι η όποια (μικρή ή μεγάλη) δημοτικότητα που απολαμβάνουν αυτά τα κόμματα, αλλά το γεγονός πως τα περισσότερα εξ’ αυτών εκπροσωπούνται στα εθνικά τους κοινοβούλια,με καθημερινή ραγδαία άνοδο.

Κι αν υπάρχει κάτι που πρέπει να επισημάνουμε είναι το ότι στο εγγύς μέλλον, πολλοί από αυτούς τους πολιτικούς σχηματισμούς, δια μέσου των νόμιμα εκλεγμένων αντιπροσώπων τους, θα επηρεάζουν καταστάσεις και θα ανεβοκατεβάζουν νομοσχέδια για το καλό των κρατών, των Εθνών τους και βασικά της  Ευρώπης που πρέπει να μην διαβρωθεί απ’ την εισβολή παράνομων ή μη ισλαμοφασιστών…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ερχεται Μεγάλη Ανατροπή των πολιτικών δυνάμεων σ’ όλη την ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας με τη Χρυσή Αυγή!!!

  1. Παράθεμα: Ερχεται Μεγάλη Ανατροπή των πολιτικών δυνάμεων σ’ όλη την ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας με τη Χρυσή Αυγή!!! – sevenepsilonseven

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.