Δωσίλογοι, προδότες, ανθέλληνες και λοιπά παλαιοκομματικά σκουλήκια, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!

2 σκέψεις σχετικά με το “Δωσίλογοι, προδότες, ανθέλληνες και λοιπά παλαιοκομματικά σκουλήκια, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!

 1. Δημοψήφισμα για να φύγουμε από το ευρω

  Βαρυσήμαντο άρθρο, προς τον Πρωθυπουργό, του ε.τ. Γενικού Επιτρόπου της Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου – και πρώην εισαγγελέως κ. Γεώργιου Σχοινιωτάκη

  «Στις εξαιρετικά κρίσιμες και πονηρές εποχές που διέρχεται η Ελλάδα, μια εξαιρετική συμβουλή – υπόδειξη από ένα ένθερμο φίλο και συμπαραστάτη σας, μπορεί ν΄ αποτελέσει, κύριε Πρωθυπουργέ, όχι μόνο τη σωτήρια λύση για τη λύτρωση της Ελλάδας από τα «οικονομικά κρεματόρια» του Δ΄ οικονομικού Ράιχ, αλλά παράλληλα και κυρίως την ηρωοποίησή σας ως Πρωθυπουργού, που τολμά χωρίς να υπολογίζει την Πρωθυπουργική καρέκλα και τις απολαύσεις της, να συγκρουστεί με το μαφιόζικο, τοκογλυφικό, τρισάθλιο πολιτικό και δημοσιονομικό κατεστημένο «των κανόνων» και των «μεταρρυθμίσεων»!!!

  Τον δολοφονικό κανόνα της «άκρας λιτότητας» που περιέκοψε τους μισθούς κατά 50% περίπου και τις συντάξεις κατά 60-70%, επέβαλε φόρους που καταληστεύουν τα εισοδήματα των Ελλήνων πολιτών και στη συνέχεια της λεηλασίας των μισθών και συντάξεων, την καταλήστευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους, ακόμη και αυτή την πρώτη κατοικία τους και τους καθιστούν άστεγους και «διακονιάρηδες», από υπερήφανους και έντιμους Έλληνες οικογενειάρχες!!! Αυτά τα δολοφονικά μέτρα κάποιοι τα χαρακτηρίζουν «μεταρρυθμίσεις»!!!

  Αλλά Κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης, δεν είναι μόνο ο πιο πάνω επαίσχυντος, βάρβαρος και δολοφονικός κανόνας, που έστειλε στο θάνατο πάνω από 7.000 Έλληνες πολίτες.

  Είναι και ο άλλος εξίσου βάρβαρος και αποικιοκρατικός κανόνας της «δημοσιονομικής πειθαρχίας», ο οποίος αφαιρεί πλήρως την Εθνική Ανεξαρτησία και το απόλυτο δικαίωμα της Ελλάδας να καταρτίζει τον προϋπολογισμό της, με βάση τις ανάγκες του κράτους, σε όλους τους τομείς της κρατικής μηχανής απάσης της επικράτειας.

  Τούτο το δικαίωμα το αφαίρεσαν οι τοκογλύφοι δανειστές με τις λεγόμενες «μεταρρυθμίσεις» και υποχρέωσαν την Ελλάδα πριν ψηφίσει τον προϋπολογισμό της να τον υποβάλει δεόντως για να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις!!! Δηλαδή ν΄ αφαιρέσουν από τα κονδύλια των πιο κρίσιμων Υπουργείων αυτά που εκείνοι διατάζουν!!! (τσεκούρι στο Υπουργείο Άμυνας, τσεκούρι στο Υπουργείο Παιδείας, τσεκούρι στο Υπουργείο Εσωτερικών, τσεκούρι στο Υπουργείο Εξωτερικών κ.ο.κ.).

  Είναι καιρός πλέον κ. Πρωθυπουργέ ν΄ ακούσετε τη συμβουλή – υπόδειξη της εφημερίδας «kontranews», της Τρίτης 6ης Δεκεμβρίου 2016, που όπως κρίνω, πάντα σας συμπαραστέκεται, μέχρι τώρα, ο εκδότης αυτής με την μεγάλη εμπειρία που τον διακρίνει. Πιστεύω δε ότι, αν πράξετε αυτά που σας συμβουλεύει το πρωτοσέλιδο της άνω εφημερίδας και την Ελλάδα θα σώσετε και τους Έλληνες θα λυτρώσετε από τα δολοφονικά μνημόνια και εσείς θα ηρωοποιηθείτε, ως ο Πρωθυπουργός που τόλμησε εκεί που οι προκάτοχοί σας σερνόταν στα τέσσερα!!!».

  Γεώργιος Σχοινιωτάκης

  Επ. Γεν. Επίτροπος Επικρατείας

  του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

  πρώην Εισαγγελέας (τηλ. 6936727252)

  Σημείωση «kontranews»:

  Το άρθρο της εφημερίδας μας για το οποίον έλαβε αφορμή ο εκλεκτός κ. Γεώργιος Σχοινιωτάκης να γράψει την παραπάνω επιστολή προς τον Πρωθυπουργό μας, έλεγε τα εξής:

  «Αλέξη, πρόσεχε μην την πάθεις σαν τον Ρέντσι, τον Ολάντ, τον Γιωργάκη, τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά, γιατί η χώρα σε χρειάζεται. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

  Να αποφασίσει ο λαός, αν θέλει να ζήσει ελεύθερος ή να μείνουμε για 100 χρόνια σκλάβοι των Γερμανών. Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν η Αγγλία και η Ιταλία.

  Αλέξη, πες ανοιχτά στην Μέρκελ – ο Σόιμπλε είναι πλέον για το… τρελάδικο – ότι απαιτούμε: Πρώτον: Πλήρη διαγραφή του τοκογλυφικού χρέους.

  Δεύτερον: Να μας επιστρέψουν τα λεφτά που μας αρπάζουν εδώ και 7 χρόνια οι δανειστές, για να κάνουμε ανάπτυξη.

  Τρίτον: Να ακυρωθούν οι συμφωνίες για όλα όσα μας έχουν υποχρεώσει να ξεπουλήσουμε και να ακυρωθεί ο νόμος της εκχώρησης της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στους δανειστές για 100 χρόνια.

  Τέταρτον: Να μας πληρώσουν τα λεφτά που μας χρωστάνε οι Γερμανοί για τις καταστροφές που μας προξένησαν στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και να μας επιστρέψουν τα δανεικά, σε χρυσό και μετρητά, που άρπαξαν από την Τράπεζα της Ελλάδος, μετά την ήττα τους. Διαφορετικά να σηκωθούμε και να φύγουμε σαν τους Άγγλους…».

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.