ΔΕΗ: οι κλέφτες είναι δυνατόν να καταδικάσουν κλέφτες ??? έτσι κλέβουν και τους καταναλωτές !!! Ποιός θα τους ελέγξει? η πόρνη η Αριστερά???

ΔΕΗ: Άφεση αμαρτιών στους συνδικαλιστές για το φαγοπότι των 32 εκατ.

αρχείο λήψηςπλήρωνε ΜΑΛΑΚΑ  φορολογούμενε τις ρεμούλες του κάθε λαμόγιου της ΔΕΗ, τώρα!!!   Σύριζα δεν ήθελες?  φάε τώρα  σκ@τά!!!

Η κομματικοποιημένη και ύποπτη σκανδάλων διοίκηση της Επιχείρησης δεν δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για το σκάνδαλο των παράνομων επιχορηγήσεων που έλαβε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ την περίοδο 1999-2010
Αφεση αμαρτιών για το μεγάλο φαγοπότι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που στήθηκε όλα αυτά τα χρόνια στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ από τους γνωστούς εργατοπατέρες φαίνεται ότι δίνει η διορισμένη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διοίκηση της εταιρείας, αφού δεν δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην κακουργηματικού χαρακτήρα σχετική δίκη που ξεκίνησε προ ημερών, αρνούμενη να εκτελέσει σχετική εντολή της γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης.

 

 

Παρά το πόρισμα-καταπέλτη των επιθεωρητών και το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, βάσει του οποίου βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμα και με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης οι 59 κατηγορούμενοι, η ΔΕΗ Α.Ε δεν στράφηκε εναντίον πρώην αρχισυνδικαλιστών, προεξάρχοντος του κ. Νίκου Φωτόπουλου, και επιτελικών στελεχών της, στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Τα ερωτήματα πληθαίνουν από τη στιγμή που η ΔΕΗ δεν δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής σε υπόθεση απιστίας στην υπηρεσία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και απάτη σε βαθμό κακουργήματος, από την οποία υπέστη σοβαρότατη ζημία σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όταν δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και παρίσταται ένθερμα ακόμα και στα πταισματοδικεία ανά την ελληνική επικράτεια για να προασπίσει τα συμφέροντά της! 

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ξεκίνησε στο Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών η δίκη για το σκάνδαλο των παράνομων «χρυσών» επιχορηγήσεων που έλαβε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Χρήματα που, όπως αναφέρεται στο βούλευμα, κατευθύνθηκαν, μεταξύ άλλων, σε πολυτελή ταξίδια εντός και εκτός Ευρώπης, δώρα, γεύματα και γενναιόδωρες παροχές για τους συνδικαλιστές, μαϊμού-μελέτες και δανεικά κι αγύριστα με χορηγό την Επιχείρηση και κατ’ επέκταση τον φορολογούμενο πολίτη. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν εκπρόσωποι εργαζομένων, πρώην πρόεδροι, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, διευθύνοντες σύμβουλοι και διευθυντικά στελέχη της Επιχείρησης. 

Μεγάλη απούσα από τη διαδικασία η ΔΕΗ Α.Ε., η οποία δεν παραστάθηκε ως πολιτικώς ενάγουσα, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στο ακροατήριο καθώς και συζητήσεις μεταξύ νομικών και δικαστικών κύκλων, αλλά όχι στους κατηγορουμένους. Η διοίκηση της Επιχείρησης δεν δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής παρά το γεγονός ότι πριν από τη δίκη έλαβε εντολή από τη γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου να παρασταθεί λόγω της βαρύτητας των αδικημάτων, τα οποία  στρέφονται κατά της διοίκησης της ΔΕΗ και των συμφερόντων του νομικού προσώπου, αλλά και να την ενημερώσει άμεσα για τις ενέργειές της.

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση αυτή καλούνται σύμφωνα με το βούλευμα να λογοδοτήσουν για τα κακουργήματα: 

α) Της απιστίας στην υπηρεσία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, από υπαίτιο που μεταχειρίστηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα σε βάρος νομικού προσώπου. από την οποία επήλθε ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ελάττωση της περιουσίας του.

β) Της άμεσης συνέργειας από κοινού σε απιστία.

γ) Της ηθικής αυτουργίας από κοινού, κατ’ εξακολούθηση σε απιστία. 

δ) Της απιστίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της ΔΕΗ. 

Πρόκειται για πράξεις που καταλογίζονται στη συντριπτική πλειοψηφία των κατηγορουμένων και κατά τον νόμο τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη. Κεντρικό πρόσωπο κατά την έναρξη της διαδικασίας ήταν ο πρώην επικεφαλής του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού σωματείου της Επιχείρησης και από τον περασμένο Ιούνιο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, Νίκος Φωτόπουλος. Στον επί επταετία πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ (2007-2013) έχουν επιβληθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση ήδη από το 2013 οι περιοριστικοί όροι της καταβολής χρηματικής εγγύησης και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Οι ίδιοι περιοριστικοί όροι έχουν επιβληθεί σε ακόμα 5 συνδικαλιστές, μεταξύ των οποίων ο επίσης γνωστός αριστερός εργατοπατέρας και πρώην γενικός γραμματέας της ΓΕΝΟΠ Ρίζος Ρίζος, ενώ καταβολή εγγύησης επιβλήθηκε στους πρώην προέδρους της Επιχείρησης Αρθούρο Ζερβό και Παναγιώτη Αθανασόπουλο και στον πρώην διευθυντή Επικοινωνίας της εταιρείας. 
Μάλιστα στα έδρανα των μαρτύρων βρέθηκε και ο σημερινός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Μανώλης Παναγιωτάκης, ο οποίος τοποθετήθηκε στο τιμόνι της εταιρείας τον Απρίλιο του 2015. Ο κ. Παναγιωτάκης, εκτός των άλλων διευθυντικών θέσεων από τις οποίες έχει περάσει στην εταιρεία, έχει διατελέσει κατά το παρελθόν και πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, όπως και ο κ. Φωτόπουλος. Εκτός της συνδικαλιστικής δράσης του έχει και πολιτικό στίγμα, αφού είχε ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της κυβερνώσας παράταξης θέτοντας βουλευτική υποψηφιότητα με τον Συνασπισμό στην Α’ Αθήνας. Υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Αχαΐας κατά τις τελευταίες εκλογές ήταν και ο νυν αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σταύρος Γούτσος, ο οποίος αποτελεί μαζί με τον κ. Παναγιωτάκη το ισχυρό δίδυμο της ΔΕΗ. 

Από την άλλη, την ώρα που η διοίκηση Παναγιωτάκη δεν δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής εναντίον όσων, κατά το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, έβλαψαν συστηματικά και με δόλο τα συμφέροντα της ΔΕΗ στο σκάνδαλο της ΓΕΝΟΠ, δείχνει οξυμένα νομικά αντανακλαστικά για την προάσπισή της σε άλλες -ήσσονος σημασίας- υποθέσεις. Συγκεκριμένα, ενάμιση μήνα πριν από την έκδοση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για τον κ. Φωτόπουλο και τους πρώην διοικούντες τη ΔΕΗ, στις 28 Μαΐου 2015, η Επιχείρηση θεωρεί απαραίτητη τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής σε ένα πταίσμα, όπου δύο πολίτες με μια μετροταινία στο χέρι μετρούσαν εντός των ορίων ιδιοκτησίας της, και δεν κρίνει απαραίτητη την εκπροσώπηση της εταιρείας σε μία κορυφαία δίκη για τα συμφέροντα και την αξιοπιστία της.


Εδώ φίλες και φίλοι φαίνεται πεντακάθαρα  ότι η Διοίκηση της ΔΕΗ  (από συνδικα-ληστές  αποτελείται)  τα έχει κάνει πλακάκια με τους κατηγορούμενους. Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας με  βαριά  αρχίδια να κινηθεί προς τα λαμόγια της Διοίκησης που αθωώνουν τα φιλαράκια τους.? Τι στο διάολο συμβαίνει στην Ελλάδα, στην Κυβέρνηση, στην Δικαιοσύνη? Ολα είναι σαθρά???  Ο ένας αθωώνει τον άλλο και όλοι μαζί στην πίτα της Ελλάδας? Α ρε ξύλο και παλούκωμα που τους χρειάζεται…      Μακάρι να έρθει στα πράγματα μια εθνική κυβέρνηση κι ας είναι μέσα και η Χ.Α.  και τότε οι κλέφτες του συνταγματικού τόξου θα πάνε φυλακή αφού γίνει κατάσχεση της περιουσίας τους!Είναι πλέον αστεία η κατάσταση στη ΔΕΗ. Μιλάμε για ασυδοσία.

Αλλα τι να περιμενει κανεις και απο την διοικηση της ΔΕΗ, τον Παναγιωτάκη, εναν βετεράνο συνδικα-ληστή. Κλαίγεται στο φόρουμ του Economist οτι χανει 400 πελατες τη μέρα, θεσπίζει αργίες για τους εργαζομενους της ΔΕΗ, σπαταλάει δημοσιο χρήμα για προσωπικη φυλαξη, χαρίζει φαγοπότια στους λοιπούς  συνδικα-ληστές, και μετα του φταινε τα «μνημόνια και οι ιδιώτες πάροχοι. Η ΔΕΗ ετοιμάζει βαρυ κανόνι. Ευτυχώς που ειμασταν απο τους πρωτους που αποφασίσαμε να φυγουμε απο τη ΔΕΗ. Και με αυτα που βλεπω μερα με τη μερα ειμαι πλέον 100% ικανοποιημένος που πήγα στη volterra, οχι μονο απο αποψη φθηνότερου ρεύματος, αλλα πλέον δεν δινω λεφτα σε μια μαύρη τρυπα που εχει το πιο ακριβο ρευμα καιγοντας το πιο φθηνό ρυπογόνο ορυκτο, για να πληρώνει και να ικανοποιεί κομματικούς συνδικαλιστικούς στρατούς. Αυτά και από μένα, ντροπή για την ΔΕΗ.   Υπάρχουν εταιρείες που είναι παραγωγοί και μπορείς να το ψάξεις. Προς το παρόν εγώ έχω 21,5%μειωμένη κόστος ρεύματος και συμβόλαιο ενός έτους. Που σημαίνει αν του χρόνου βρω καλύτερη τιμή αλλού πάω αλλού. Αυτό λέγεται ελεύθερη αγορά. Τέλος σαφώς και προτιμώ το χρήμα να πηγαίνει στον ιδιωτικό τομέα που η λαμογιά είναι εξαίρεση και όχι κανόνας. Και που οι άνθρωποι που δουλεύουν στις ιδιωτικές εταιρείες δουλεύουν πραγματικά και δεν παίρνουν επιδόματα έγκαιρης προσέλευσης και ζεστάματος της μηχανής του αυτοκινήτου. Αυτούς οφείλουμε να βοηθήσουμε, στον ίδιο αγώνα είμαστε, στον αγώνα της επιβίωσης, όταν οι λαμόγοι τρώνε με χρυσά κουτάλια. 

ΑΛΛΑΞΤΕ πάροχο:   «Ηρων»,   «Προτέργια» , κ.λ.π, κ.λ.π.,  κι αλλάξτε τα φώτα στους Φωτόπουλους τα  γνωστά συριζαίικα αρχιλαμόγια.  ~  ΣΥΡΙΖΑ = ανεπάγγελτοι, απατεώνες.

34 σκέψεις σχετικά με το “ΔΕΗ: οι κλέφτες είναι δυνατόν να καταδικάσουν κλέφτες ??? έτσι κλέβουν και τους καταναλωτές !!! Ποιός θα τους ελέγξει? η πόρνη η Αριστερά???

 1. Oτι και να πάρει το Τσύριζα στις εκλογές (που δεν θα πάρει) , αυτοί πάντως οι «Εργατοπατέρες».. συνδικαλιστάδες …κουμμουνιστές της δεξιάς τσέπης…ΠΗΡΑΝ ΑΦΕΣΗ «ΑΜΑΡΤΙΩΝ» ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ!

  Μου αρέσει!

 2. Ποιός θα τους κλεισει μέσα είπατε? ο Κούλης ???? χαχαχαχαχαχαχαχαχα
  Ο Κούλης τώρα δεν μπορεί. Είναι απασχολημένος με το σύμφωνο συμβίωσης και το Τέμενος στον Βοτανικό!

  Μου αρέσει!

 3. Το αστειο ειναι αυτοι οι κλεφτες πρωτοστατουν σε απεργιες αγωνιζομενοι για το δικιο του εργατη. Αντε να απομυθοποιηθει πληρως η αριστερα να τελειωνουμε με δαυτους.

  Μου αρέσει!

 4. πληρωνουμε 600εκ το χρονο για ΕΞΤΡΑ συνταξεις υπεραριθμων και επι τω πλειστον 50αρηδων συνταξιουχων της ΔΕΗ.Συνολικα πανω απο 11 δις ευρω (περιπου το 3,3% του συνολικου εξωτερικου χρεους της χωρας!)εχει παει για τις ΕΞΤΡΑ συνταξεις των Φωτοπουλων………

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ !!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ !!!

  Μου αρέσει!

 6. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΔΕΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΓΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΗ.ΤΟ ΩΦΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΙΕΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 2000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 80 ΜΕ 100 ΕΥΡΩ.ΣΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΙΜΩΡΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΙΩΘΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΦΥΓΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΔΕΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΕΠΑΦΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΚΙ ΤΩΝ 128 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ

  Μου αρέσει!

 7. …να φυγω απ τη ΔΕΗ για ολους τους παραπανω λογους που πολυ σωστα αναφερεις θελω να σε ρωτησω κατι.Στο λογαριασμο που σου ερχεται απ τον εναλλακτικο παροχο υπαρχει και η αντιστοιχη χρεωση που υπαρχει στη ΔΕΗ για την ΕΡΤ?Αν οχι ειναι ενας ακομα λογος……Αν μπορεις σε παρακαλω πες μου

  Μου αρέσει!

  • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΟΦΕΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑΠΛΟ ΣΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΑΓΙΟ ΟΥΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΞ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΟΧΑΣ ΠΑΡΕΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΔΕΗ ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ Η ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ…ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ

   Αρέσει σε 1 άτομο

 8. Αλητες συνδικα-ληστες.Αλλαξτε ολοι παροχο ηλεκτρικης ενεργειας να δουμε τι θα τρων τα σκουλικια σε λιγο. Εγω το εκανα και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.

  Μου αρέσει!

 9. Προφανώς για να μην στρέφεται η διοίκηση εναντίον των συνδικαλιστών, και δικά της άπλυτα έχει, και με κάτι την κρατάνε οι συνδικαλιστές. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 10. Φαγανε τα λεφτά της ΔΕΗ, 34 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ τα οποία κατέληξαν στις τσέπες τους και η συριζο διοίκηση της ΔΕΗ δεν κανει τίποτα, δεν στέλνει ουτε δικηγόρο να παραστει στην δική την ίδια στιγμη που κόβουν το ρεύμα σε οικογένειες για χρέη λίγων ευρώ

  Μου αρέσει!

 11. Ένα εργατικό σωματείο πάει και ζητάει επιδόματα και δώρα και χρηματα απο τον εργοδότη του μιας και αυη είναι ή δουλειά του ,ο εργοδότης τα δίνει Όλα απλόχερα .Κάποιοι αντέδρασαν και πάνε δικαστικώς για κλοπή όχι αυτούς που τα εδιναν απλόχερα αλλα αυτούς που τα δεχωντουσαν απλόχερα

  Μου αρέσει!

 12. Εσύ…….. Λούλη, τι λες?????. Αθώα τα συνδικαλησταριά για το πάρτι των 35 ψωρο-εκατομμυρίων????????. Φώτισέ μας πεφωτισμένε, εσένα περιμένουμε. ………

  Μου αρέσει!

 13. ρε σεις τα κομματα της αντιπολιτευσης που ειναι γιατι δεν μιλανε ,γιαατι δεν καταγγελουν τον συριζα που καλυπτει τα λαμογια,αυτοι διελυσαν το κρατος αυτοι εφαγαν τα λεφτα, κουλη που εισαι γιατι δεν βγαινεις να τους καταγγειλεις,τι συμβαινει,,.πασοκ,ποταμι,ενωση κεντρωων ,λαφαζανηδε,κωνσταντοπουλου ,που ειστε ,,γιατι τοση σιωπη,.

  Μου αρέσει!

 14. Με την πρώτη ευκαιρία, τώρα που άνοιξε η αγορά ενέργειας, θα πούμε αντίο για πάντα στην διεφθαρμένη ΔΕΗ και τα κοπρόσκυλά της…

  Μου αρέσει!

 15. Ποια πρώτη ευκαιρία φίλε? Τωρα είναι η ευκαιρία.. Θα σε έχουν στα ώπα – ώπα οι άλλες εταιρίες. Μην το σκέφτεσαι καθόλου. ΟΡΜΑ

  Μου αρέσει!

 16. Μην ανησυχείτε!!!!!……. Θα πιάσουν τα συνδικαλησταριά με τους νέους ελέγχους για τα αδήλωτα εισοδήματα!!!!!!!……. Να, όπως έπιασαν τον Σταθαθακη και τόσα άλλα μπουμπούκια που ξέχασαν να δηλώσουν εκατομμύρια και πλήρωσαν 55% φόρο(sic). Δεν θα εξαιρέσουν κανέναν από τις λίστες τους!!!!!!…………. Τι, δεν το πιστεύετε????????????? …….. Λέει ποτέ ψέματα ο Τσύριζα?????…….. Όταν λέει όλοι θα πληρώσουν εννοεί ΌΛΟΙ (εκτός των «δικών»)…..

  Μου αρέσει!

 17. ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ , ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΣΕ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ……….. ΧΑΡΙΖΟΥΝ 32 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ.

  Μου αρέσει!

 18. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ, αυτοί ειναι οι κλέφτες , αυτά ειναι τα λαμόγια που κατέκλεψαν την χώρα , αυτά τα σκουλήκια και η αθλιο κυβέρνηση αντι να κυνηγήσει αυτούς κυνηγάει όσους δεν έχουν ρεύμα να ζεσταθούν τα Χριστούγεννα , Αυτοί οι συνδικαλιστές εκτός απο σιχαμενοι ΑΛΗΤΕΣ ειναι και προαγωγοί, ασχολούνται με εμπόριο λευκή σαρκός , επιτέλους να υπήρχε δικαιοσύνη….

  Μου αρέσει!

 19. ρε μάγκες, τι δεν καταλαβατε ??? με τον φωτοπουλο στην ευρωβουλη ???? εδω εγω οταν πηγα στην Κορινθον στην ΔΕΔΗΕ για ενα ξεκαθαρισμα λαθος λογαρισμων το λαμογιο που ητανε εκει μια ξεπλυμενη του συριζα οταν ειδε οτι ειχα αμερικανικο δαβατηριο μου ειπε καταμουτρα «τι αναγκη εχει εσυ ρε» ??? «εσυ την σκαπουλαρες στο εξωτερικο εμεις εδω ειμαστε στις επαλξεις …. αφου εσυ εχει λεφτα σιγα το λαθος μη μου λες οτι δεν εχει 200 ευρω να πλερωσεις ….. σιγα τα εξοδα για σενα …»
  κι οταν της ζητησα να μιλησω με τον προϊσταμενο της γιατι τα λεφτα ειχαν πληρωθει – ειχα ολα τα παραστατικα – εκεινη αρχισε να ουρλιαζει και εφεραν τον σεκιουριτα να μου πει να φυγω απο το γραφειο ….. πρωτη φορα τι ??? φασιστερα ??? ναι οι αλλοι ψωφανε στα πεζοδρομια το καραβανι με τα ρεμαλια και τους λοποδυτες του Συριζα να συνεχιζουν το πλιατσικο ….

  Μου αρέσει!

 20. Σαπιοσυριζαιοι, μετά απ αυτό, δε δικαιούστε να ομιλείται. Είστε ό,τι χειρότερο έχει παράξει η χώρα. Η Ελλάδα που δε παράγει τίποτε, παράγει δυστυχώς άχρηστους συνδικαλιστές, που με τον αριστερό μανδύα του Σύριζα, μας έχουν σαπίσει τα μυαλά για τους φτωχούς τόσα χρόνια και τώρα που ήρθαν στην εξουσία , η μπόχα ζέχνει πέρα ως πέρα. Φύγετε τώρα και πληρώστε οσα κλεψατε…Ο λαός το απαιτεί….

  Μου αρέσει!

 21. Tα σημερινά λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ποτέ δυνατό να μην καλύψουν τα χθεσινά πχ Φωτόπουλο αφού και τώρα τα ίδια κάνουν.

  Μου αρέσει!

 22. Αλλάξτε πάροχο!!!!! Η ΔΕΗ που υποτίθεται ότι ο τσίριζα την ήθελε κρατική γιατί είναι στρατηγικής σημασίας και κοινωνικό αγαθό, διακόπτει την ηλεκτροδότηση σε κάθε ανήμπορο και δηλωμένα πτωχό ενώ στο ίδιο διάστημα τα χαρίζει στους φωτόπουλους και τους παναγιωτάκηδες. Οι εισαγγελείς βρήκαν κατασπατάληση για 6 εκ. σκεφείτε πόσα ακόμα έχουν φάει που δεν τα έχει βρει κανείς. 6 εκαττομύρια ευρώ, είναι ρεύμα σε 5.000 οικογένειες αναξιοπαθούντων για ένα χρόνο. Και ο Φωτόπουλος και ο Ρίζος και ο Παναγιωτάκης τα έκαναν ξενοδοχεία και πούρα. Στηρίξτε τις Ελληνικές ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα δώσουν ένα κομμάτι ψωμί σε τίμιους νοικοκυραίους και όχι στα λαμόγια του δημοσίου που αλληλοκαλύπτονται. Αυτά τα χρήματα θα γυρίσουν στην οικονομία και θα τα πάρουν νοικοκύρηδες άνθρωποι. Είναι καιρός να χρεωκοπήσουμε την ΔΕΗ προκειμένου να φύγει από τα χέρια των λαμόγιων και να πάνε κάπου η οικονομία θα ωφεληθεί. Κάπως πρέπει και εμείς να αντιδρούμε και ο τρόπος είναι να δίνουμε τα χρήματα μας εκεί που πιάνουν τόπο και όχι στους αλήτες εργατοπατέρες!

  Μου αρέσει!

 23. Ξέρεις περίπτωση που η ΔΕΗ έκοψε σε ανήμπορο και φτωχό ή το λες έτσι? Γιατί εγώ μπορώ να σου πω ονοματα που είχαν φεσώσει 3500ευρώ την επιχειρηση και συνεχιζαν να έχουν ρεύμα. Δεε ξέρω λες οι ιδιωτικές εταιρίες να έχουν την ίδια συμπεριφορά? Στο φυσικό αέριο π.χ. μία φορά να αργήσεις να πληρώσεις λαμβάνεις ραβασάκι. Στη δεύτερη σου κόβουν αέριο και παιρνουν το μετρητή

  Μου αρέσει!

 24. Έχω στην πλάτη μια πορεία σαν εργαζόμενος πάνω από 40 χρόνια. Είμαι βαθιά πολιτικοποιημένο άτομο, ΟΧΙ κομματικοποιημένο. Τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας μου ασχολήθηκα ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα, γιατί πίστευα πως μπορούσαμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Κινούμενος μέσα στο χώρο αυτό των εργατοπατέρων κατάλαβα πολύ γρήγορα πως εγώ τουλάχιστον δεν είχα καμιά σχέση με αυτούς τους ανθρώπους. Οι απειλές, οι επιθέσεις που δεχόμουν από τους συνδικαλιστές , γιατί δεν υπάκουα στα κελεύσματα τους, δεν έπαιρνα εντολές από κόμματα , αλλά από την συνείδηση μου, και πάρα πολλές φορές από την διοίκηση της επιχείρησης ακόμη πιο σκληρές επιθέσεις συγχορδία, σε συνεννόηση , αυτοί οι δύο πάνε μαζί, με ανάγκασαν με τον τρόπο τους, το μεθόδευσαν και κάποια στιγμή έχασα την δουλειά μου. Και σας πληροφορώ είχα πολύ καλή δουλειά σε μια μεγάλη ΔΕΚΟ. Όχι εργάτης υπάλληλος αλλά είχα θέση ευθύνης. Τους σιχάθηκα , φεύγοντας όταν ήμουν 27 χρονών. Ηρέμισα δούλεψα στην ελεύθερη αγορά και σήμερα συνταξιούχος. Το ερώτημα που θέλω να κάνω είναι γιατί όσοι ασχολούνται με τον συνδικαλισμό, με την πολιτική είναι ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η Ελληνική κοινωνία. Όλη η σαβούρα, όλα τα κατακάθια, θα τα βρεις εκεί. Μην απορείτε γιατί η ΔΕΗ δεν έστειλε δικηγόρο, άπειρες περιπτώσεις , κανόνας όχι εξαίρεση. Μαζί τα έφαγαν όπως λέει ο Πάγκαλος. Αν κάποιος σοβαρός θελήσει να ασχοληθεί με την πολιτική , με τον συνδικαλισμό, είτε φεύγει μόνος του γιατί εκεί μεσα έχει πολύ μπόχα, ή το σύστημα τον βγάζει εκτός.

  Μου αρέσει!

 25. Γιατι ρε λωποδύτες της διοίκησης της ΔΕΗ, καλύπτετε τους απατεώνες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ;;;;;; Με την ενέργεια σας αυτή φανερώνετε οτι και εσείς εχετε κάνει καταχρήσεις, πρόκειται για ομερτά δηλαδή. Τι θα λέτε στα καφενεία ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ; θα μπορείτε να πείτε οτι οι προηγούμενοι ήταν αυτοι που έκλεβαν ; αν δεν είστε κλέφτες εχετε διαπράξει τουλάχιστον απιστία.

  Μου αρέσει!

 26. ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΟΜΕΝΑ, ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ
  ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ….. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΣ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ……

  Μου αρέσει!

 27. Δ.Ε.Η ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΜΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
  ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΚΑΙ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΧΑΜΩ.

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΚΑΤΩ….ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ….

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΑΡΝΙΘΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΔΕΗ ΘΑ ΚΡΑΤΕΙ ΦΟΡΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑΜΠΔΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΛΕΙΣ,
  ΛΕΟΥ ΟΛΕΙΣ, Η ΤΣΜΠΕΣ ΤΣΑΡΝΙΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΗΝΝΗΣΝ ΑΥΓΑ ΚΙ ΠΛΙΑ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.