Τιμή στους Έλληνες των Καλαβρύτων! Καταδίκη των γερμανών εγκληματιών πολέμου και των “νεοδοσίλογων” – Άγριο κράξιμο σε Σύριζα και Νδ από Καλαβρυτινούς

Τιμή στους Έλληνες των Καλαβρύτων! Καταδίκη των γερμανών εγκληματιών πολέμου και των “νεοδοσίλογων” - Άγριο κράξιμο σε Σύριζα και Νδ από Καλαβρυτινούς

Άγριο κράξιμο στους πολιτικάντηδες ΝΔ, Σύριζα από Καλαβρυτινούς πατριώτες: «Πουλημένοι, ξεφτιλισμένοι, προδότες«

Τις σημερινές εκδηλώσεις μνήμης στα Καλάβρυτα αμαύρωσαν οι πολιτικάντηδες του μνημονίου (Γεωργιάδης, Βίτσας κλπ). Οι κάτοικοι της μαρτυρικής περιοχής όμως έδωσαν την πρέπουσα απάντηση των νεοδοσιλόγων και τους υποδέχθηκαν με συνθήματα: «Ξεπουλάτε την Πατρίδα, πουλημένοι, ξεφτιλισμένοι, προδότες».

 

 

Με αφορμή την σημερινή θλιβερή επέτειο της σφαγής των Καλαβρύτων από τον γερμανικό στρατό κατοχής (13/12/1943) η Χρυσή Αυγή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η Χρυσή Αυγή τιμά τους ηρωικούς Έλληνες των Καλαβρύτων και την θυσία τους στον βωμό της ελευθερίας. Η σφαγή του 1943 αποτελεί ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα πολέμου του 20ου αιώνα και η διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων συνιστά άμεση εθνική ανάγκη. Οι νεοδοσίλογοι των Μνημονίων αμαυρώνουν τις εκδηλώσεις μνήμης και προσβάλουν τους νεκρούς ήρωες του Ελληνισμού. Η Χρυσή Αυγή πρωτοστατεί δυναμικά στον αγώνα ενάντια στη νέα γερμανική κατοχή».

Η σφαγή των Καλαβρύτων είναι ένα από τα τραγικά εγκλήματα πολέμου στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου πολέμου. Ο στρατός κατοχής, στο δρόμο για τα Καλάβρυτα, εκτέλεσε 143 άνδρες, στα χωριά Ρωγοί, Κερπινή, Άνω και Κάτω Ζαχλωρού, καθώς και στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου. Επίσης, έκαψαν περίπου 1.000 σπίτια σε πάνω από 50 χωριά, αφού τα λεηλάτησαν αποκομίζοντας περισσότερα από 2.000 πρόβατα και μεγαλύτερα ζώα και περίπου 260.000.000 δραχμές. Όταν έφθασαν στα Καλάβρυτα, κλείδωσαν όλες τις γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 14 στο σχολείο και διέταξαν όλους τους άνδρες από 14 και πάνω να παρουσιαστούν έξω από το χωριό. Εκεί οι γερμανοί τους εκτέλεσαν με συνεχείς ριπές πολυβόλων, σκοτώνοντας περίπου 500 (κατά τις νεότερες εκτιμήσεις) άτομα. Οι γυναίκες και τα παιδιά κατάφεραν να αποδράσουν από το σχολείο, ενώ το χωριό φλεγόταν. Την επόμενη ημέρα τα στρατεύματα κατοχής πυρπόλησαν το μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, που συνδέεται στενά με την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

8 σκέψεις σχετικά με το “Τιμή στους Έλληνες των Καλαβρύτων! Καταδίκη των γερμανών εγκληματιών πολέμου και των “νεοδοσίλογων” – Άγριο κράξιμο σε Σύριζα και Νδ από Καλαβρυτινούς

  1. 20 Νοε. 2003 (για όσους ξεχνούν):Βαρβιτσιώτης «Αναφαίρετο δικαίωμα να καίνε την σημαία» (βίντεο)

    Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία η δήλωση του βουλευτή της Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει τη σημαία».Ειδικότερα, ο Μ.Βαρβιτσιώτης υποστήριξε ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει τη σημαία. Θα προασπιζόμαστε το δικαίωμά του αυτό όσο και αν διαφωνούμε».
    Η δήλωση έγινε σε τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και μετά την προβολή της από τα κανάλια πήρε τεράστιες διαστάσεις, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, αμέσως, ο κ. Βαρβιτσιώτης προχώρησε σε πλήρη αναδίπλωση, χαρακτηρίζοντας τη δήλωσή του «ατυχή».
    Διαβεβαίωσε, δε, ότι τα αισθήματά του απέναντι στην ελληνική σημαία «είναι αυτά που τρέφει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού: σεβασμός, υπερηφάνεια και πάνω απ όλα υπεράσπισή του».
    Ωστόσο, με τη δήλωση αυτή δεν κατάφερε να αλλάξει το κλίμα στη ΝΔ, η οποία διά του εκπροσώπου της τον αποδοκίμασε. «Οι δηλώσεις του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη απηχούν προσωπικές και μόνον απόψεις του» είπε ο κ. Θ.Ρουσόπουλος.

    Μου αρέσει!

  2. 13 Δεκεμβρίου 2016

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για τη σφαγή στα Καλάβρυτα 

    Η Γερμανία χωρίς διάλογο, χωρίς συζήτηση με την βοήθεια γερμανοτσολιάδων όλων των κομμάτων της βουλής, που σήμερα καταθέτουν στεφάνια στα Καλάβρυτα, κούρεψαν τις ηθικές και οικονομικές υποχρεώσεις προς την Ελλάδα.
    Ως βουλευτής και μέλος της Επιτροπής για τη διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων και των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών, πρότεινα και δούλεψα την εγγραφή των αξιώσεων στον Κρατικό Προϋπολογισμό, προκειμένου αυτές οι απαιτήσεις να γίνουν απαιτητές και να οδηγηθούμε στη δικαίωση των Εθνικών απαιτήσεων.
    Η επιτροπή αυτή δέχτηκε πόλεμο από τους απόντες βουλευτές όλων των κομμάτων μνημονιακών και κατ´ επίφαση αντιμνημονιακών στην συνεδρίαση της ολομέλειας όπου θα συζητούνταν το πόρισμα της καθώς μαζί με τον ΠτΔ δέχτηκαν άτρητα την μονομερή διαγραφή τους από αυτούς που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα, αιματοκύλησαν τη πατρίδα μας, τη στιγμή που αυτή η πατρίδα δέχονταν επίπλαστους εκβιασμούς για υποτιθέμενες εξόδους της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, καθώς και τη μη αποδοχή και της διαγραφής ενός χρέους που είναι ανήθικο και επαχθές.
    Όσο και αν οι γερμανοτσολιάδες που καταθέτουν στεφάνια στα Καλάβρυτα προσπαθούν να ξεγελάσουν, δεν μας ξεγελούν. Όσο, κι αν προσπαθούν να ξεχάσουμε, δεν ξεχνάμε. Δεν ξεχνάμε τα αποτελέσματα της ναζιστικής κατοχής και τις φασιστικές εξάρσεις βίας, όπως τις εκτελέσεις, τις σφαγές, τις θηριωδίες που βίωσαν πρόγονοί μας σε όλη την ελληνική επικράτεια.
    Αποτελεί πατριωτικό ατομικό καθήκον των μη προσκυνημένων Ελλήνων η συνέχιση του αγώνα για την δικαίωση των αγώνων και θυσιών των προγόνων μας που σφαγιάστηκαν για την προάσπιση της πατρίδος.

    Ραχήλ Μακρή

    Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης

    http://www.rachelmakri.com

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    Το σχέδιο είναι παλιό. Είναι το σχέδιο ανάμιξης των πληθυσμών της Ευρώπης. Είναι το γνωστό σχέδιο COUDENHOVEN-KALERGI, το οποίο ενεργοποίησε τώρα η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας.

    Λόγω της αντιδράσεως των Λαών της Ευρώπης, οι οποίοι έχτισαν-ύψωσαν φράκτες και τείχη κατά μήκος των συνόρων αυτών, η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και μαφίας, απεφάσισε προσωρινά να θέσει το σχέδιο αυτό εις εφαρμογήν εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνισμού.
    Βρήκανε ευάλωτους, άπειρους, αφελείς, επιπόλαιους, και ανόητους πολιτικούς εδώ, πολιτικούς Διεθνιστές και Εθνομηδενιστές, πολιτικούς του «ότι πούνε οι ξένοι», πολιτικούς δούλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, και είπανε ΜΟΝΟ για την Ελλάδα να εφαρμόσουν το σχέδιο, και ύστερα για την Ευρώπη.
    Οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές πολιτικοί, στέλνουν πίσω στην Ελλάδα, τη χώρα πρώτης υποδοχής, τους λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τη συνθήκη του Δουβλίνου.
    Οι εφιάλτες πολιτικοί της Ελλάδος είναι συμμέτοχοι στην υλοποίηση του σχεδίου της Ν.Τ.Π. για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Το θέμα είναι τι ρόλο παίζει η Εκκλησία της Ελλάδος.
    Βλέποντας ο Σουλτάνος ΕΡΝΤΟΓΑΝ την επιθυμίαν των Κοσμοκρατόρων, και την πρόθυμη «φιλοξενία» των Ελλήνων, διέταξε, «Πλημμυρίστε την Ελλάδα με μαύρους Αφρικανούς λαθρομετανάστες» και ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    Αυτούς τους ανθρώπους μας καλούν οι προδότες πολιτικοί να φιλοξενήσουμε, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ.
    Οι λαθρομετανάστες θα γίνουν μόνιμοι κάτοικοι των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, και θα υποδεχτούν σαν ελευθερωτή τον Σουλτάνο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
    Προς υλοποίηση του σχεδίου Ισλαμοποιήσεως της Ελλάδος, κατέφθασαν εδώ Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. και Σιωνιστές «Αλληλέγγυοι», οι οποίοι βοηθούν στην προσθαλάσσωση στα νησιά μας των λαθρομεταναστών, και την εγκατάσταση αυτών σε HOT-SPOTS, και σε ξενοδοχεία ή σπίτια Ελλήνων.
    Οι προδότες πολιτικοί χτίζουν HOT-SPOTS για να φιλοξενήσουν επί Ελληνικού εδάφους, τις Λεγεώνες των ξένων του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, για να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!! Και ο Κυριάκος συμφωνεί……………
    Τα δραματικά γεγονότα συγκρούσεων των λαθρομεταναστών μεταξύ τους, και μεταξύ λαθρό και Ελλήνων, αλλά και με τις Ελληνικές Αρχές στα νησιά Λέσβο-Χίο, είναι καθημερινά.
    Φθάνουν δε μέχρι σημείου οι Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. να εγγράφουν παιδιά λαθρό σε Ελληνικά Σχολεία, ενώ δεν γνωρίζουν Ελληνική γλώσσα, και δεν έχουν εμβόλια……. Δηλαδή πλήρη Ισλαμοποίηση και Τουρκοποίηση της Ελλάδος!!
    Οι λαθρομετανάστες Τολμούν και κάνουν συγκεντρώσεις χιλιάδων Ισλαμιστών στην Αθήνα, για διεκδικήσεις!!!
    Ας πάνε να τα κάνουν αυτά στο ΙΣΡΑΗΛ……………………
    Το ΙΣΡΑΗΛ δεν δέχεται Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, χωρίς να χαρακτηρίζεται ξενοφοβικό και Ρατσιστικό!!!
    Το ΙΣΡΑΗΛ έχει μεγάλους προστάτες!!!
    Προστατεύεται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση!!!
    Οι λαθρομετανάστες είναι εισβολείς στη χώρα αυτή, και ΟΧΙ πρόσφυγες, όπως παραπλανητικώς και δουλικώς, τους ονομάζουν οι προδότες πολιτικοί!!!
    Οι εφιάλτες πολιτικοί ηθελημένα μπέρδεψαν τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας το 1922 με τους Μουσουλμάνους Ισλαμιστές εισβολείς του σήμερα.
    Οι μαύροι Αφρικανοί λαθρομετανάστες είναι μισθοφορικός στρατός (Λεγεώνα των ξένων), του Σουλτάνου, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να υλοποιήσουν τα σχέδια της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως για εξαφάνιση του Ελληνισμού!!!
    Οι Η.Π.Α.- Ε.Ε.- Δ.Ν.Τ.-Ε.Κ.Τ. κλπ, είναι ιδιοκτησία της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο , (αποδείξεις εκ του αποτελέσματος), από ΔΝΤ & Ε.Ε., δηλαδή τους δανειστές της Ελλάδος, με σκοπό την οικονομική, ιστορική, πολιτιστική, και εθνολογική καταστροφή της Ελλάδος.
    Αυτά αποκάλυψε ο Αμερικανός διανοητής και φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι.
    Οι Μάσκες έπεσαν!!!
    Οι λαθρομετανάστες φωνάζουν επίσημα, «Έλληνες, θα σας κάνουμε πόλεμο», αυτό παρά τη φιλοξενία των Ελλήνων!
    Ουδείς αχάριστος του ευεργετηθέντος.
    Λέμε στους Στρατιωτικούς, ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, διότι οι πολιτικοί είναι ανδρείκελα των ξένων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
    Οι Αφρικανοί λαθρό είναι εμπροσθοφυλακή των Τούρκων.
    Ο Ελληνισμός τελεί υπό εξαφάνισην.
    Οι εφιάλτες πολιτικοί μας, είναι υπηρέτες της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
    Οι πολιτικοί μας είναι αφελείς, επιπόλαιοι, και ανόητοι.
    Πουλήσανε όλα τα αεροδρόμια, λιμάνια, Ξενοδοχεία, σε Τούρκους Μεγιστάνες του πλούτου, φίλους του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!
    Πουλήσανε όλον τον ορυκτό πλούτο (Χρυσό-Πετρέλαια-Φυσικό Αέριο), στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, έναντι δανείων για να κυβερνούν!!! (ΜΝΗΜΟΝΙΑ).
    Οι πολιτικοί μας εξυπηρετούν τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ & ΣΟΡΟΣ.
    Οι πολιτικοί μας εκτελούν εντολές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
    Οι Αφρικανοί λαθρό θα κατοικήσουν μόνιμα στην Ελλάδα, και θα νομιμοποιηθούν σαν Έλληνες.
    Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι «εταίροι» της Μέρκελ & Σόϊμπλε έκαναν την Ελλάδα αποθήκη Ασιατών και Αφρικανών εγχρώμων λαθρομεταναστών.
    ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, των Ελλήνων χάθηκε………….
    Αυτό είναι το σχέδιο της Ισλαμοποίησης και Τουρκοποίησης της Ελλάδος, της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας για την Ελλάδα.
    Δυνατόν ότι μπορεί να εισβάλει ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, ανά πάσαν ώραν.
    Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως της χώρας, η ΙΕΡΑΡΧΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ τηρεί περίεργη και ύποπτη σιγήν ιχθύος…..
    Δεν αφυπνίζει τον Ελληνικό Χριστιανικό Ορθόδοξο Λαό!!!
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

    Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής / Αρθρογράφος ΜΜΕ—-

    Αρέσει σε 1 άτομο

  4. ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;

    Του Δημήτρη Βαλασίδη (*)

    Στις 29 Ιουνίου του 1874, δημοσιεύτηκε το άρθρο του Χαρίλαου Τρικούπη στην εφημερίδα «Καιροί». Είχε τίτλο «Τις Πταίει;» και προσπαθούσε να ρίξει φως στους παράγοντες που οδήγησαν στην πολιτική και οικονομική κρίση της χώρας. Σύμφωνα με τον πολιτικό, που επρόκειτο να γίνει Πρωθυπουργός μετά από έναν χρόνο, οι ευθύνες βάραιναν κυρίως τον Βασιλιά Γεώργιο Α΄, ο οποίος διόριζε τους κυβερνήτες με τη θεωρία του κηπουρού. Δηλαδή μπορούσε να ορκίσει πρωθυπουργό ακόμα και τον κηπουρό του.

    Εδώ και πενήντα χρόνια στην Πατρίδα μας δεν υπάρχει βασιλιάς για να φταίει για όλα. Άρα «Τις Πταίει;» Το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να επιρρίψει όλες τις ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τους πολιτικούς.

    Στον λαό, γιατί δεχόταν τις αποδοχές που οι κυβερνόντες τους έδιναν, γιατί φοροδιέφευγε αφού το σύστημα το επέτρεπε και γιατί επεδίωκε το ρουσφέτι που οι πολιτικοί επέβαλαν για ψηφοθηρικούς λόγους. Το άθλιο επιχείρημα «μαζί τα φάγαμε».

    Στους συνδικαλιστές για τις καταστροφικές για την οικονομία μας απεργίες και άλλες έκνομες ενέργειες (καταλήψεις, παραβίαση του δικαιώματος της εργασίας των άλλων, κλπ). Όμως ποιοι ψήφισαν τους νόμους που έδιναν τα δικαιώματα στους συνδικαλιστές; Αν η νομοθεσία ήταν πιο λογική θα μπορούσαν να κάνουν αυτά που έκαναν τόσα χρόνια;

    Στα ΜΜΕ που πράγματι είναι διαπλεκόμενα. Με ποιους όμως διαπλέκονται και ποιοι με τους κανόνες που θέσπισαν παρέδωσαν την ενημέρωση στους μεγαλοεργολάβους του Δημοσίου;

    Στους ξένους που απαιτούν την επιστροφή των χρημάτων τους. Ποιοι αποφάσιζαν επί δεκαετίες ολόκληρες να δανείζονται γνωρίζοντας, ότι δεν υπήρχε δυνατότητα αποπληρωμής. Που πήγαν τα δανεικά; Στην ανάπτυξη της οικονομίας ή στις τσέπες των πολιτικών, τις σπατάλες και τις υπερβολικές αυξήσεις αποδοχών;

    Κάποιοι θα ισχυρισθούν ότι στην «δημοκρατία» μας οι κυβερνώντες ενεργούσαν με την έγκριση των πολιτών, αφού τους ψήφιζαν. Όμως με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την ανάγκη του Έλληνα για ένα καθιερωμένο ρουσφέτι για να βρει μια θέση εργασίας, να πάρει ένα αναγκαίο για την επιβίωσή του δάνειο ή μια μετάθεση, με τα γνωστά προεκλογικά ψέμματα, η κρίση του ήταν αντικειμενική και η βούλησή του ελεύθερη;

    Καλές οι διαπιστώσεις, αλλά τώρα τι γίνεται; Συνεχίζουμε να στηρίζουμε ένα ανίκανο και διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς; Τους ίδιους σάπιους πολιτικούς που οδήγησαν την Πατρίδα μας στον Καιάδα; Η απάντηση που αυθόρμητα και με πολλή αγανάκτηση βγαίνει από το στόμα κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα είναι ΟΧΙ. Επιλέγουμε, λοιπόν, κόμματα εκτός της οικογενειοκρατίας, της φαυλοκρατίας και κομματοκρατίας. Ψηφίζουμε έντιμα και ικανά πρόσωπα που δεν ανήκουν στο αποτυχημένο σύστημα. Πρόσωπα που αγωνίζονται για την Ορθοδοξία, την Ελλάδα και την Οικογένεια που σήμερα βάλλονται πανταχόθεν με στόχο την εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους.

    (*) Ο Δημήτρης Βαλασίδης είναι:

    Αξιωματικός εα-Οικονομολόγος-Συγγραφέας, απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Γεν. γραμματέας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ. Τηλ. 2310453192-6942477645- e-mail: valasidis.dimitris@gmail.com

    Αρέσει σε 1 άτομο

  5. ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ

    ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ 13.12.16

    Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 18:40
    ΑΓΑΛΙ – ΑΓΑΛΙ ΤΗΣ ΑΓΟΥΡΙΔΑΣ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΙ

    ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ

    Ὅπως ἀναφέρονται στὴ «ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ»

    καὶ στὸ «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΛΟΓΟ»

    13.12.2016

    1. Ὡς τὰ γεγονότα βοοῦν, οἱ γενίτσαροι τοῦ πνεύματος καταντοῦν ἑκατομμύρια φορὲς πιὸ ἐπικίνδυνοι ἀπ᾿ ὅ,τι οἱ «γενίτσαροι» τῆς ξιφολόγχης.
    2. Π.χ. οἱ ἀναρχικοί, οἱ ἐξτρεμιστές, οἱ μαρξιστές-λενινιστές, οἱ ἀναρχικοί, οἱ μπαχαλάκηδες, οἱ χαοτικοί, οἱ ἐξωκοινοβουλευτικὲς ὀργανώσεις, οἱ ἐξτρεμιστὲς μουσουλμάνοι, οἱ τζιχαντιστές, οἱ φανατικοὶ τοῦ κράτους ISIS, οἱ μασῶνοι, οἱ σιωνιστὲς καὶ λοιπὰ «φροῦτα» τῆς ἐποχῆς μας δὲν σέβονται οὔτε ἱερά, οὔτε ὅσια, οὔτε θεσμούς, οὔτε σύμβολα, οὔτε πατρίδα, οὔτε θρησκεία. Ἀκόμη καὶ αὐτὸς ὁ σχιζοφρενὴς νέος Χίτλερ, ὁ εἰδεχθέστατος σουλτάνος, Ταπὶτ Ἐρντογὰν, ὁ ἐξτρεμιστὴς «γενίτσαρος» ἐναντίον τῆς Ἑλλάδος διὰ τῶν ὀργάνων του λέγει, θὰ κατεβάσουν τὶς ἑλληνικὲς σημαῖες ἀπὸ ἑλληνικὰ νησιὰ καὶ θὰ τὶς στείλουν μὲ κούριερ στὴν Ἑλλάδα. Ἀντιθέτως Ἕλληνες γενίτσαροι «ἐθνοπατέρες» καταθέτουν καὶ νομοσχέδιο, διὰ νὰ μὴ διώκωνται οἱ ἀνωτέρω, ποὺ ποδοπατοῦν καὶ καῖνε τὶς ἑλληνικὲς σημαῖες σὰν «κουρελόπανα».

    3. Μάλιστα δὲ καὶ παιδιὰ δεξιῶν πολιτικῶν, στρατηγῶν, ἀστυνομικῶν διευθυντῶν καὶ λοιπῶν φρονοῦν τὰ ἴδια, διότι καὶ αὐτοὶ εἶναι ἐξωμότες, πειθήνια ὄργανα τῶν καταχθονίων σκοτεινῶν δυνάμεων, ὡς π.χ. τοῦ Henry Kissinger, τοῦ Georg Soros καὶ λοιποὶ σιωνιστὲς ἀπὸ τὰ πρωτόκολλα τῶν σοφῶν τῆς Σιῶν μέχρι καὶ σήμερον διεπίστωναν ὅτι δὲν μποροῦν νὰ ἐξαθρώσουν καὶ νὰ κατακρημνίσουν πλήρως τὶς αἰώνιες ἠθικὲς καὶ πνευματικὲς ἀξίες τῆς φυλῆς μας, ἀδιάφθορο Οἰκογένεια, ἀκεραίαν καὶ ἐλευθέρα Πατρίδα καὶ ἀνόθευτο Ὀρθοδοξία, χάριν τῶν ὁποίων μέχρι τοῦδε διατηρήσαμε τοὺς πυλῶνες τῆς φυλῆς μας, ὁμότροπον, ὁμόγλωσσον, ὁμόθρησκον, ὅμαιμο.

    4. Ὅμως τὰ τελευταῖα ἔτη ἔχουν πετύχει δυστυχῶς διὰ τῆς ἀθρόας προσφορᾶς ἀφθονοτάτων – αἰσχίστων θεαμάτων τὰ «χαζοκούτια» καὶ λοιπὰ Μ.Μ.Ε. νὰ ἀποπροσανατολίζουν τὸν λαὸν καὶ ἰδίως τοὺς νέους, καὶ ἄλλοτε μὲν ἐφαρμόζοντας τὸ «Τσοβόλα δώστα ὅλα» νὰ ἀποχαυνώνουν καὶ νὰ ἀπονευρώνουν τὸν λαὸν σὲ μαλάκια ζῶα – τὸν ὑπερκαταναλωτισμὸ καὶ ἄλλοτε δὲ νὰ τοῦ στεροῦν καὶ τὸν ἄρτο τὸν ἐπιούσιο καὶ νὰ τὸν ὁδηγοῦν στὴν ἀπόγνωσι, τὴν ἀβεβαιότητα, τὸ ἄγχος καὶ τὶς αὐτοκτονίες.

    5. Οἱ ντόπιοι καὶ διεθνεῖς «τοκογλύφοι», οἱ «ἀετονύχηδες» καὶ οἱ «πατριάρχες» τῆς διαπλοκῆς καὶ τὸ καρτὲλ τῶν τραπεζιτῶν, ποὺ κατήντησαν νόμιμοι λήσταρχοι, ἀπομυζοῦν σὰν λαίμαργες βδέλλες καὶ τὴν τελευταία ἰκμάδα τοῦ βαρύτατα φορολογουμένου πτωχοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ.

    6. Μόνον ἡ οἰκογένεια Ρότσιλντ, ποὺ βασιλεύει στὴν Ἐθνικὴ Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ τὸ 1841 καὶ στὴ Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ τὸ 1927 ἔχει κέρδη ἄνω τῶν 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ἡμερησίως ! ! ! ! !

    7. Οἱ ἐθνοπατέρες συνεχίζουν τὰ ὄργια καὶ τὶς σπατάλες, βολεύοντας πρῶτα τὰ «γένια» τῶν συγγενῶν καὶ πολιτικῶν ὁπαδῶν συνεχίζοντες νὰ διορίζουν ἀπὸ τὸ «παράθυρο» «παράσιτα», ὡς π.χ. στὴν ΕΡΤ σὰν νὰ μὴ ἔφθαναν τὰ λίαν δυσβάστακτα θαλασσοδάνεια ἀπὸ τοὺς «φίλους μας» ἔναντι ὑποθηκεύσεως τῶν πάντων καὶ ξεπουλήματος τῶν πάντων, ὡς π.χ. :

    α) τὰ τυχερὰ παιγνίδια (ΟΠΑΠ) τοῦ μεγίστου τζογαδόρου, ποὺ λέγεται κράτος, ἔναντι πινακίου φακῆς, ποὺ θὰ εἰσέπραττε μόνο ἀπὸ τοὺς φόρους μέσα σὲ 2-3 χρόνια.

    β) νὰ ξεπουλᾶν στοὺς Τούρκους καὶ τοὺς Ἄραβες ἔναντι πινακίου φακῆς τὸν ὄρμο Βουλιαγμένης γιὰ 390.000.000 Εὐρώ.

    γ) τὴν Ἀγροτικὴ Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος γιὰ 90.000.000 Εὐρώ, ἐνῷ μόνον τὸ κεντρικὸ κατάστημα τῆς Ἀγροτικῆς κοστίζει ἄνω τῶν 90.000.000 Εὐρώ.

    Ἐπαναλαμβάνουμε ὅτι στὴν Ἀγροτικὴ Τραπέζα τῆς Ἑλλάδος εἶναι ὑποθηκευμένες ὅλες οἱ εὔφορες γαῖες τῆς Ἑλλάδος.

    δ) τὸ τεράστιο ,,φιλέτο,, τοῦ παλαιοῦ Ἱπποδρομίου τὸ παρεχώρησαν στὸ «Ἵδρυμα Νιάρχου», καὶ ἀπὸ τέλος τοῦ ἔτους 2016 ἑκατοντάδες ἐργαοϋπαλληλικὸ προσωπικό, καθὼς καὶ προσωπικὸ τοῦ Πάρκου «Σταῦρος Νιάρχος» θὰ βαρύνουν τὸν βαρύτατα φορολογούμενο ἑλληνικὸ λαό, ἀπαθανατίζοντας τὸ ὄνομα «Σταῦρος Νιάρχος» καὶ μὲ ἀγάλματα.

    ε) Τὰ 15,5 στρέμματα τοῦ Ἑλληνικοῦ τὰ ἐδώρισαν στὶς ἐπιχειρήσεις Λάτση ἔναντι 700.000.000 Εὐρώ, ποὺ θὰ πληρώνωνται μετὰ ἀπὸ 30 – 40 χρόνια μὲ δόσεις.

    Ἡ Πολιτεία δὲ εἶναι ὑποχρεωμένη νὰ κάνῃ ὑπόγειες διαβάσεις ὅλων τῶν ὀχημάτων πρὸς Σούνιο καὶ πρὸς Αθήνα γιὰ νὰ ἑνώνωνται οἱ ἐκτάσεις τοῦ Ἑλληνικοῦ μὲ τὴν θάλασσα.

    Διερωτώμεθα, μήπως αὐτὲς οἱ σήραγγες θὰ κοστίσουν, ἐν τελευταίᾳ ἀναλύσει, πολὺ περισσότερο στὸ Κράτος ἀπὸ ὅ,τι θὰ εἰσπράξῃ τὸ Κράτος ! ! ! ! !

    στ) Λιμάνια καὶ ἀεροδρόμια ἐκποιοῦνται ἔναντι πινακίου φακῆς.

    ζ) Ἀκόμη καὶ ἄλλες στρατηγικὲς ἐπιχειρήσεις, ὡς π.χ. ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΕΛ.ΤΑ., ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «μπαίνουν στὸ σφυρί» ὅσο καὶ ὅσο πρὸς ἡμεδαπὰ καὶ ἀλλοδαπὰ «τρωκτικά», ἀρκεῖ νὰ βουλευτοῦν ὅλοι οἱ «ἡμέτεροι» ὅλων τῶν παρατάξεων, διὰ νὰ ὑπάρχῃ ἰσορροπία καὶ ἁρμονία.

    1. Ἀφοῦ καὶ ἡ πνευματικὴ καὶ θρησκευτικὴ ἡγεσία ἔχουν πλειοδοτήσει νὰ ὑπερθεματίζουν ὅτι οὐδὲν τρωτὸν εὑρίσκουν στὸν τρομονόμο, τοὺς ἀντιχριστιανικοὺς νόμους γιὰ τὸ οἰκογενειακὸ δίκαιο, υἱοθετήσεις τέκνων καὶ ἀπὸ τοὺς ἄρρωστους ὁμοφυλόφιλους, τὴν κάρτα τοῦ πολίτη, ὁ λαὸς εἶναι τόσον πολὺ συσκοτισμένος μὲ τὴν ἀνυπόφορη κατάστασι τῆς οἰκονομικῆς συγκυρίας, ὥστε δὲν ἔχει δυνάμεις ἀντιστάσεως.
  6. Ἔτσι καθημερινῶς οἱ ἀντίχριστοι νόμοι ψηφίζονται, ἐπιβάλλονται, ἐφαρμόζονται καὶ κάπου κάπου κάνουν σπασμωδικὲς ἐνέργειες, κατόπιν ἑορτῆς, μερικοὶ τῆς Πνευματικῆς καὶ Θρησκευτικῆς ἡγεσίας, γιὰ νὰ βγοῦν ἀπάνω ἀπὸ τὸ λάδι ! ! ! . . .

  7. Καὶ τώρα θεσμοθετεῖται ὅτι μόνον αὐτοὶ ποὺ θὰ κάνουν χρῆσι τραπεζιτικῶν καρτῶν θὰ ἔχουν φορολογικὲς ἀπαλλαγές.

  8. Δηλαδὴ οἱ εὐλαβεῖς, ταπεινοὶ καὶ πιστοὶ Χριστιανοί, ἀρνούμενοι νὰ πάρουν τὶς κάρτες τῶν Τραπεζῶν, θὰ εἶναι πάλι οἱ «καρπαζοεισπράκτορες». Καὶ τὸ κακὸ θὰ προοδεύῃ μὲ γεωμετρικὴ πρόοδο, τὸ δὲ καλὸ θὰ συρρικνώνεται μὲ ἀριθμητική.

    1. Γιὰ τὰ καθημερινὰ προβλήματα τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ δὲν προχωροῦμε στὴν ἀνάπτυξί τους, διότι ἡ ἐκδότρια- ἰδιοκτήτρια – Διευθύντρια κα Σοφία Ἀθανασοπούλου – Μπρεδήμα συνεχίζει τὰ βήματα καὶ τὴν παράδοσι τοῦ συζύγου της κ. Θεοδώρου Μπρεδήμα καὶ ἐπιλαμβάνεται ἑβδομαδιαίως παντὸς αἰσθητοῦ εἰς τὸ ἔγκριτο καὶ ἔγκυρο ἑβδομαδιαῖο φύλλο της ΜΕΣΣΗΝΙAΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ὁ ὁποῖος αὐτὴ τὴν ἑβδομάδα ἀναπτύσει γλαφυρὰ καὶ καταληπτὰ τὰ ἑξῆς θέματα :

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣ

    ΤΟΝ «ΜΕΣΣΗΝΙΚΟ ΛΟΓΟ»

    ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

    -Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος επίτιμος δημότης Καλαμάτας.

    -Σε απόγνωση οι ελαιοπαραγωγοί της Μεσσηνίας.

    -Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καλαμάτα και την Μεσσηνία γενικότερα

    -Η περιφέρεια Πελοποννήσου παρέδωσε 2 ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Καλαμάτας.

    -Ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τους Δήμους Πύλου, Μεσσήνης, Οιχαλίας κλπ

    Εἶναι περιληπτικὰ καὶ λίαν διαφωτιστικά.

    1. Συνιστῶμε ἐνθέρμως τὸν ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΛΟΓΟ ὄχι μόνον στὰ μέλη καὶ συνεργάτες τῶν φορέων μας

    Σωματείου οἱ Φίλοι τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους,

    Ἱδρύματος Προασπίσεως Ἠθικῶν καὶ Πνευματικῶν Ἀξιῶν καὶ

    Διορθοδόξου Συνδέσμου ὁ Ἀπόστολος Παῦλος,

    ἀλλὰ καὶ στοὺς φίλους καὶ θαυμαστὲς

    τοῦ περιοδικοῦ μας ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ,

    τῆς ἱστοσελίδας μας http://www.fotgrammi.gr

    Facebook : Oι Φίλοι του Τάματος του Έθνους, Φωτεινή Γραμμή,

    Twitter: @PANEL_TAMA

    Γιὰ περισσότερες πληροφορίες

    εἴτε στὴν ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ τηλ 210 3254321 – 2

    εἴτε στὸ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΛΟΓΟ τηλ. 27210-22264.


    ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    Μοιράσου το:
    – See more at: http://www.fotgrammi.gr/index.php/news-tama/1168———–131216#sthash.YbuR6cdb.dpuf

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.