ελληνίδες που ψάχνουν στα σκουπίδια το χριστουγεννιάτικο τραπέζι …. αυτή την ελλάδα θέλουν οι προσκυνημένοι πολιτικοί μας!

Φωτογραφία του χρήστη Ελληνικό Όραμα.

Για τις Ελληνίδες αυτές δεν υπάρχουν Χριστουγέννα!  Ετσι κ.Τσίπρα,  κ.Καμμενο,  κ.Μητσοτάκη; Σανοοοό ρε προσκυνημένοι!

Σανοοοοοό  ρε γερμανοτσολιάδες του κερατά…..

Δεν θα σας ξεχάσουμε, τα λαοδικεία και οι κρεμάλες δεν είναι μακρυά……

2 σκέψεις σχετικά με το “ελληνίδες που ψάχνουν στα σκουπίδια το χριστουγεννιάτικο τραπέζι …. αυτή την ελλάδα θέλουν οι προσκυνημένοι πολιτικοί μας!

 1. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014.ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014. ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015.ΣΕΛΙΔΕΣ 212. ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ 129-142.
  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΘΑ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΤΟ 2013.

  ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ..

  ΕΠΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΟ 2013.

  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΚΕΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΩ ΑΥΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΗ ΓΗ.

  ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΑ ΣΕ ΕΙΔΑ.

  Η ΜΑΝΑ ΓΗ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑ
  ΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
  ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ
  ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

  ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΗΡΘΕ
  ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ
  ΣΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΖΙ ΤΟΥ
  ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ
  ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
  ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ.

  ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΕΣ ΤΟ ΧΩΜΑ
  ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ
  ΟΛΑ,ΟΛΑ ΜΕΝΟΥΝΕ ΕΔΩ
  ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙ
  ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΓΗ
  ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΜΑΖΙ
  ΠΑΡΑΧΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΗ
  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΑΦΗ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΜΙΚΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΜΙΚΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ.

  ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΕΡΜΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ, ΠΑΠΠΟΥΣ, ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΑΛΟΙΥΠΑΠΠΟΥΣ, ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ, ΠΗΓΑΖΕΙ ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.

  ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΜΑ.

  ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ , ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ ΑΙΜΑ ΠΙΚΡΟ.

  ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΑΚΟΥΓΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΣΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΗ ΜΗΝ ΜΙΛΑ, Η ΣΚΕΨΗ, Η ΑΠΛΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΝΕΡΓΟΥΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΝΑ ΔΗΜΗ ΟΥΡΓΕΙ.

  ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΙΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΗΜΟΥΝΑ ΝΙΟΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΘΑ ΕΡΗΜΟΣ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΑΓΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΒΗΣΕΙ
  ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ
  ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.

  ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΕΡΑΣΕ
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
  ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩΗ
  ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΑΝΩ.

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, Η ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ 1960 ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΑΧΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ, ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΖΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΗΣΚΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.

  ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
  ΕΓΩ ΤΑ ΓΕΡΑΤΙΑ ΜΟΥ
  Ν ΑΧΩ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.

  ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ , ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ, ΑΝΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΓΗ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΟ 2913.
  ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΑΛΑ ΤΑ ΧΡΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΝΑ ΦΕΓΓΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΣΤΙΣ ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕΣ Η ΑΔΙΑΒΑΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.

  ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ,
  ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΚΟΣ.

  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ, ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ.

  ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟ 2004 ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΨΕΙ ΚΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑΦΕΙ. ΕΙΠΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΑΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΝΑ ΦΕΓΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΘΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ,

  ΕΔΩ Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ,ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ
  ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.

  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑ ΟΥΣΙΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΙΧΟΣ ΠΟΙΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ΓΕΜΑΤΗ ΧΙΟΝΙΑ.

  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
  ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ
  ΝΑ ΒΑΛΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ
  ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

  ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
  ΚΛΑΙΝ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΝΙΩΘΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΟ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΛΑΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ.
  ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΤΟ 2013.
  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ, ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1700.

  ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΜΕ ΕΚΤΑΦΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΑΦΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΓΗ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΟΥΡΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

  ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ΠΛΗΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΝΑΚΡΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

  24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΦΟ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΚΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.

  ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ,ΟΥΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΛΛΗ ΜΑΚΡΥ ΝΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΑΝΑΒΑΝ ΚΕΡΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΑΝΑΨΑ ΔΥΟ ΚΕΡΙΑ ΝΑ ΦΕΓΓΟΥΝ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩ ΠΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΨΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΑΤΕΡΑ.
  ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΔΟΛΙΟΣ.

  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
  ΤΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑΤΡΙΑ
  ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
  ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Υ.Γ. Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ.
  ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΒΑΝΙΕΡΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΚΤ ΝΙΚΟΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ 2009.
  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.

  ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΡΑΑΧΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΑΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΦΗΞΩ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΆΙΚΩΝ.
  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΤΙΑΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.
  XYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA.
  HYVÄÄ HUOMENTA SZOMI- FINLAND.

  ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.

  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ== Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ λέει:

  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
  ==ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ==
  ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ
  ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑ ΑΚΙΝΗΤΟ

  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ
  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΕΞΗ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ

  ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
  ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ- ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ [ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ]
  ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΣ
  ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙΒ ΚΛΕΒΕΙ ΒΑΛΛΙΩΝΕΙΒ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ
  ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑ Ι ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΑΞΕ
  ΕΝΩΣΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΟΥ

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ
  ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.