Εδω βλέπουμε τον νεοταξίτη πουτσοπρόεδρο να υποδέχεται τους νταγλαράδες τζιχαντιστές…

Φωτογραφία του Sotiris Fotiou Tiganitas.

Εδώ βλέπουμε τον νεοταξίτη πουτσοπρόεδρο να υποδέχεται τους νταγλαράδες τζιχαντιστές και να τους ονομάζει …. «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» ……

* Λιποτάκτες… Αντί να υπηρετήσουν τη θητεία τους, την πατρίδα τους, ήταν έμμισθοι λακέδες του χαλιφάτου, με 3.000 δολάρια μηνιαίως…   ΑΙΣΧΟΣ  ΡΕ ΠΑΚΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ…  ΑΙΣΧΟΣ!

 

 

Διαθέτουμε μπόλικα μωρομάντηλα και άφθονο ξυδάκι για τα κλάματα των πορνιδίων της δομοσιοκαφρικής διαπλοκής και των απανταχού ΜΚΟτζήδων του Σόρος…

Το Χαλέπι ντύθηκε στα Χριστουγεννιάτικα και γιορτάζει την απελευθέρωσή του. Κι όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από τη «μπότα» του «αιμοσταγή δικτάτορα»     Άσαντ και του «ιμπεριαλιστή» Πούτιν.   χαχαχαχαχαχα,   αλήθεια γιατί τον έλεγαν  «αιμοσταγή»  τα δημοσιογραφικά πορνίδια εγχώρια και μη ???
Διαθέτουμε μπόλικα μωρομάντηλα και άφθονο ξυδάκι για τα κλάματα των πορνιδίων της δομοσιοκαφρικής διαπλοκής και των απανταχού ΜΚΟτζήδων του Σόρος.   Αλήτες ρουφιάνοι, δωσίλογοι, πουτανάκια της διαπλοκής δημοσιογράφοι….

3 σκέψεις σχετικά με το “Εδω βλέπουμε τον νεοταξίτη πουτσοπρόεδρο να υποδέχεται τους νταγλαράδες τζιχαντιστές…

  1. Για βασιλιάδες ιπτάμενους καβάλα σε άλογα περιμένετε να σας σώσουν την ώρα που εσείς αδέλφια δεν αγαπάτε, αλλά καταριέστε ο αδελφός τον αδελφό.
    Ο Έλλην με τον Χριστό… σήμερα χωρίς γη, χωρίς πατρίδα,τυφλοί να προσκυνάτε τον Ηρώδη σας, αντί τον Χριστό.
    Τους ραβίνους που σταυρώνουν την ψυχή των αιώνιων Ελλήνων.
    Τους ιερείς βασιλείς του ουρανού, που πρόδωσαν τα ιερά και τα όσια μας.
    Και όχι του ευαγγελισμού της Φωτεινότητας, της μίας εκκλησίας της ψυχής του Ελληνισμού.

    Πικρό ποτήρι σπέρνουν οι άνθρωποι, μα με σπορά μολυσμένη από τους μάγους τσαρλατάνους του σιωνισμού ποτισμένο, με γνώση κατάρας και σκλαβιάς, αντί του Φωτός της ειρήνης και της λευτεριάς.

    Μου αρέσει!

  2. ναι ναι τα προσφυγοπουλα – τζιχαντια ναν καλα και τα ελληνοπουλα τον πουλο ε ???? σκατα σε εσας που τους ψηφιζετε κι τους πιστευετε !!!!!!!

    Μου αρέσει!

  3. ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.

    ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΡΚΟ….ΑΛΒΑΝΟ…ΣΛΑΒΟ….ΑΣΙΑΤΟ…ΑΦΡΙΚΑΝΟ..ΜΑΖΩΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΣΤΗΘΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ…ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΑΣ….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.