ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΞΑΓΡΥΠΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ… ΜΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για στρατιώτες ακρίτες

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!! ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ~ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Το 2016 οδεύει προς την έξοδο. Καλή χρονιά δεν τη λες. Όλες οι ελπίδες στο 2017 που έρχεται…Το πρσωπικό του Στρατού μας εύχεται τα καλύτερα, μέσα από ένα ακόμη προσεγμένο βίντεο που δημιούργησαν από το ΓΕΣ , το γραφείο του Εκπροσώπου Τύπου και η Κινηματογραφία Στρατού.. Οι νέοι άνθρωποι που θα δείτε είναι τα “παιδιά του κόσμου”,της διπλανής πόρτας, της γειτονιάς, που αυτές τις ημέρες θα γιορτάσουν την έλευση του νέου χρόνου σε ακριτικές γωνιές της χώρες. Κυρίως στο Αιγαίο. Παιδιά που υπηρετούν με υπερηφάνεια σε ακριτικά φυλάκια και μονάδες…Χωρίς “βύσμα” και “μέσον”. Πολλοί από επιλογή…Οι ευχές αυτών των παιδιών αλλά και των αξιωματικών τους που έχουν τη τιμή να διοικούν τέτοιους νέους ανθρώπους είναι ότ καλύτερο στην απίστευτη μιζέρια που ακόμη κι αυτές τις ημέρες προσπαθούν να μας καταδικάσουν κάποιοι εδώ στο λεγόμενο “κράτος των Αθηνών”… Η ευχή Καλή Χρονιά έχει άλλη σημασία όταν προέρχεται από τα πρόσωπα που θα δείτε στο βίντεο.

Από της Ελλάδος τα αγνά παιδιά, που δεν πετάνε μολοτωφ, αλλά φυλάγουν τις μάνες-αδερφές-γυναίκες των θολοκουλτουριαραίων, του συνθήματος: το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, …μια Μαντινάδα !!! ~ Κοπέλα μου… Τη νύχτα στο φυλάκιο, κανένας δε μιλάει… γιατί καθένας σκέφτεται… τα μάτια που αγαπάει !! Αυτός είναι ένας σύγχρονος Λεωνίδας, που δεν κάνει τίποτε παραπάνω από το αυτονόητο καθήκον, στην Πατρίδα. Σεβαστείτε τους και στείλτε λοιπόν ότι μπορείτε …όχι μόνο ανοχή στους λαθροεισβολείς, συνοδευόμενη με δώρα και δημοσιότητα…

Καλή Χρονιά Γίγαντες σας ευχαριστούμε.

15 σκέψεις σχετικά με το “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΞΑΓΡΥΠΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ… ΜΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…!!!

 1. Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ! «ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ»!!!

  Και πάλι ο Έλληνας έπεσε στην παγίδα της απάτης ενός συναισθηματικού λόγου. Και εξηγούμαι…

  Ενθουσιάστηκες κυρά Ψωροκώσταινα με το μπρίο, κορμοστασιά, αύρα πολιτισμού που εξέπεμψε ο Αμερικανός Πρόεδρος, ντυμένος με άψογο κοστούμι Αρμάνι, ε; Ήξερες μαρή από αυτά εσύ, πριν σταθείς στην ουρά της τράπεζας, για να πάρεις το διακοποδάνειο, εορτοδάνειο, για να αγοράσεις και εσύ «η πτωχή τω πνεύματι» το κοστουμάκι Channel που μπάνισες στην βιτρίνα αλά Κριστίν Λανγκάρτ; Αυτά φορούσες και στο χωριό σου για να έχεις άποψη από «πολιτισμό»; Σε γοήτευσε ε; Όπως κάποτε όλοι οι πολιτικοί που άψογα ντυμένοι σου πλάσαραν την σημερινή σου κατάντια, περιτυλιγμένη με κομψά λόγια και πάνω από όλα σε κοστούμι Αρμάνι. Ακόμα να βάλεις μυαλό;

  Μάθε πως αυτός ο λαοπλάνος (αλλιώς δεν θα έβγαινε 2 φορές Πρόεδρος Αμερικής) ήρθε εδώ στο σπίτι της «δημοκρατίας» για να βάλει την ταφόπλακά της. Σου είπε, «δες δυστυχισμένη που σε έφερε η δημοκρατία, που εδώ, που εσύ τη γέννησες, έφτασε τελικά σε αδιέξοδο. Εσύ φταις!!» Και τον χειροκροτάς; Αλλά ξέχασα .. μεγάλωσες με το Savouar Vivre ala Aggelopoulou που επιβάλει χειροκρότημα. Απλά σκέψου. Δεν έφταιξε πουθενά; Αν όχι, τότε το αποτέλεσμα των εκλογών στην Αμερική δεν θα είχε αυτό το αποτέλεσμα….

  Πάμε στα σοβαρά…
  Ναι υπόσχεται κατάργηση χρέους, αφού πρώτα αυτός με τους φίλους μας Γερμανούς το δημιούργησαν. Ο κύριος Γεωργίου, που παραποίησε τα Greek Statisticts και αναγκαστήκαμε και χρεωθήκαμε, ενώ δεν το είχαμε ανάγκη, προστατεύεται στην Ουάσιγκτον. Τυχαίο; Μην ξεχνάς· εσύ στεκόσουν στην ουρά της τράπεζας. Ξέχασες; Πού ήταν τότε; Όταν υπέγραψες το 1ο, 2ο, 3ο μνημόνιο, ώστε να σου εκφράσει τα ευγενή του αισθήματα προς τον «ελεύθερο Έλληνα πολίτη»; Κορόιδο. Τώρα που του ξεχρέωσες τους Αμερικανούς τοκογλύφους; Εκ του ασφαλούς σου παίζει τον καλό και σου φουσκώνει τα πλανεμένα σου δημοκρατικά μυαλά με τις λέξεις φιλοξενία, σπανακόπιτα και ούζο. Βέβαια έχει την λύση στο τσεπάκι. Ποια; Χάρηκες τώρα ξανά εσύ Ψωροκώσταινα, που ξαναφόρεσες το ταγεράκι Chanel που αγόρασες 5-6 χρόνια πριν και το έβγαλες από την ναφθαλίνη για να παρακολουθήσεις την επική ομιλία του, ε;

  Ο ίδιος ο Κίσινγκερ υποσχέθηκε (η μόνη υπόσχεση) προς την πτωχή Ελλάδα, τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας χρωστά η Γερμανία. Δεν το κάνει για σένα κορόιδο. Να γονατίσει την Γερμανία θέλει, γιατί πολύ «κεφάλι» πήρε. 350τρις χρωστάμε, 350τρις μας χρωστά. Ξοφλήσαμε. Έτσι θα εκβιάσει την Μέρκελ. Βλέπεις όλες οι γερμανικές επιχειρήσεις παρανομούν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και οι Αμερικανοί τους έχουν στο χέρι. Μην ξαναχαίρεσαι, όμως, νομίζοντας πως βρέθηκε η λύση Ψωροκώσταινα. Την πάρτη του κοιτάει ο κάθε «πολισμένος» Ομπάμα.

  Αφού ο Γερμανός «δημοκράτης» διαγράψει το Ελληνικό Χρέος μέσα στα μαύρα πλυντήρια των τοκογλύφων τραπεζών της «δημοκρατικής» Ευρώπης, θα έρθει και θα σου πει… «Κοίτα, αρκετά με σένα Ψωροκώσταινα. Σου διαγράφω το χρέος, αλλά επειδή μου έπρηξες τα μέζεα (Ζουράρης), βγες τώρα από το Ευρώ και πάμε σε διπλό νόμισμα», γιατί μην ξεχνάς, το τέλειο έγκλημα ακόμα δεν ολοκληρώθηκε. Αφού ξεπουληθεί όλη η Δημόσια Περιουσία και όλα τα σπίτια των Ελλήνων έναντι πινακίου φακής, πρέπει να δημιουργηθούν και οι τέλειες συνθήκες για τις περίφημες Επενδύσεις από έξω που θα μας «σώσουν». Έτσι δεν σε πείσανε κατακαημένη; Μετά το διπλό νόμισμα, απλά ΔΕΝ θα είσαι πια σε θέση να ξεπληρώσεις ούτε το αυριανό σου αλεύρι. Θα έχουν εσένα λοιπόν Ψωροκώσταινα να δουλεύεις για 200 Ευρώ, δίπλα στον Πακιστανό, Αφγανό, χωρίς ασφάλεια, χωρίς δικαιώματα, χωρίς να μπορείς να ανεβάζεις κεφάλι να ξεκουραστείς γιατί το δρεπάνι της «Πρώτης Φοράς Αριστεράς» θα είναι εκεί να σου το κόψει. Θα λες «Δόξα τω Θεώ» που έχω δουλίτσα κάνοντας τον Ορθόδοξο Σταυρό σου, ξεχνώντας ακόμα και τη σημασία του Σταυρού.

  Προχωράμε…. γιατί δεν τελειώσαμε ακόμα… επειδή τίποτα δεν είναι τζάμπα, είναι σαφές πως ο Ομπάμα ζήτησε ανταλλάγματα για την διαγραφή του χρέους… Τι να πεις και εσύ καημένη… Μα είναι απλό… Θέλει το φιλέτο… ποιο; Το μοίρασμα του Αιγαίου… Ιδιαίτερα μετά την άρνηση του Τσίπρα της πρότασης Ομπάμα στο Κυπριακό για παραμονή των κατοχικών δυνάμεων… ε… κάτι πρέπει να δώσεις και εσύ… και τα δώσαμε πια ΟΛΑ. Και το Αιγαίο.
  Για αυτό μαρά έβλεπες τον Τσίπρα χυμένο στην πολυθρόνα, να μην ξέρει να μαζεύει ούτε τα πόδια του. Φυσούσε ξεφυσούσε, έβλεπε το ρολόι του και είμαι σίγουρος πως δεν τον έχεις ξαναδεί έτσι. Τον χλεύασες ε; Μα εσύ η ίδια δεν είσαι χυμένη στον καναπέ, μπροστά στην τηλεόραση με το φρέντο καπουτσίνο στο χέρι εκ του ασφαλούς και κρίνεις; Θαυμάζεις και το Chacharel χάλι που έστρωσες τώρα στο σπίτι σου, που αγόρασες με ένα από τα πολλά καταναλωτικά δάνεια που πήρες, για να μπεις στο μάτι της γειτόνισσας της κυρά Κατίνας. Έτσι χυμένη στον καναπέ κάθεσαι και εσύ, γιατί ξέρεις πως πρόδωσες, έδωσες για ένα κομμάτι ψωμί το ακριβό μεταξωτό βρακί που επίσης αγόρασες με άλλο δάνειο για να γοητεύσεις τον Μήτσο. Το είδες βλέπεις στην τηλεόραση, σε έπεισαν πως είναι τρέντυ και αφού έγινες και εσύ λαμπάδα όπως η Ζιζέλ, γιατί πάλι η τηλεόραση σε έπεισε πως έτσι πρέπει να είσαι για να θεωρήσαι ερωτεύσιμη το φόρεσες με πλανεμένη χαρά.

  Γέλασες με την αγγλική προφορά του Τσίπρα όταν μιλούσε Ελληνικά; Γελάς εσύ που με μέσον, με αντιγραφή ίσα ίσα που πήρες το Λόουερ; Όχι όχι. Αυτές τις μέρες έβλεπες τον εαυτό σου στην τηλεόραση και τον κορόιδευες κιόλας. Αχ βρε κατακαημένη Ρούμελη, τι σου ‘μελε να πάθεις. Ήρθε ο Αμερικανός Πρόεδρος να πάρει και το μεδούλι σου, το καλύτερό σου και εσύ χειροκροτάς. Μα ξεχασα… Είσαι γοητευμένη από τον αέρα πολιτισμού που έφερε από τα Δυτικά του Ατλαντικού. Το αιώνιο κόμπλεξ του Έλληνα απέναντι σε οτιδήποτε ξένο, δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί.. Σου έκανε και μαθήματα «δημοκρατίας». Που αντί να αισθανθείς προσβεβλημένη που εδώ γεννήθηκε και εφαρμόστηκε ως Αγνή Δημοκρατία, παραποιήθηκε κατά βούληση από τον ίδιο Αμερικανό και μη και τους ομοίους του, και εξακολουθείς και τον χειροκροτείς. Βλέπεις «Μάθε σαν επαγγελματίας τους κανόνες, για να μπορείς να τους καταρρίψεις ως καλλιτέχνης». Το κατάφεραν όλοι οι πολιτικοί ανά τον κόσμο, φορώντας το ανεπανάληπτο συνολάκι Αρμάνι για να μην ξεχνιόμαστε, που τόσο σε γοήτευσε μαρή.

  Ο ασκός του Αίολου άνοιξε πια επίσημα. Προφυλάξου λοιπόν. Πώς; Ξεκίνα και μάθε ποια είσαι. Διάβασε. Και μην μένεις στο χάιδεμα των αυτιών σου που απέκτησες μετά από την πλαστική που έκανες με άλλο δάνειο. Μάθε τι σημαίνει δημοκρατία, αλλά όχι έτσι όπως την κατάντησαν Αυτοί. Πιάσε την δική σου Πηγή. Τον Περικλή, τον Σωκράτη, τον Αριστοτέλη. Εεεε ξύπνα. εσύ τους γέννησες αυτούς. Αυτοί σου άνοιξαν ήδη τα μάτια σου από τότε, αλλά ήσουν απασχολημένη με το χρώμα της μάσκαρας που αγόρασες από τον Hontos Center. Μάθε, για να βλέπεις πίσω από αυτά, που γοητευμένη ακούς από τον κάθε Ομπάμα. Και μην τολμήσεις να μου πεις πως δεν έχεις χρόνο, γιατί το μόνο «καλό» που έκανε η «Πρώτη Φορά Αριστερά» είναι να σε στείλει στην ανεργία, άρα απεριόριστο χρόνο να διαβάσεις να ξεστραβωθείς. Τώρα όμως!! μπας και σωθεί οτιδήποτε αν σώζεται όπως λέει και το τραγούδι.

  Βλέπεις, η παγκόσμια επιτυχία της Έφης Θώδη ala Trump White House τα λέει όλα. Η παγκόσμια ελίτ κατάφερε να μαζέψει όλα τα γίδια στο μαντρί.
  Μα ξέχασα. Όσο μένεις έτσι χυμένη Ψωροκώσταινα στην πολυθρόνα-καναπέ, με τον φραπέ στο χέρι, ακόμα και να μοιραστεί το Αιγαίο στην μέση, εσύ θα λες.. Έλα μωρέ, έτσι και αλλιώς η Μύκονος βρίσκεται αριστερά του 25ου μεσημβρινού του Αιγαίου, άρα ο γιος και η κόρη μπορεί να πάει να ξεσαλώσει το καλοκαίρι, για να διαφημίσουν με τα λικνίσματα τους, την παγκοσμίως γνωστή ελληνική ξέκολη διασκέδαση, μπας και γνωρίσει εκεί τον πλούσιο/α και βολευτείς και εσύ μαζί τους μαρή, μπαίνοντας στο μάτι της γειτόνισσας Κατίνας.

  Και ξαφνικά θα λες έκπληκτη… η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά ΕΓΩ δεν φταίω. Είχα ραντεβού για μανικιούρ πεντικιούρ. Περιμένω τον θείο από τα ξένα να με σώσει.
  «Στην υγειά σας», όπως είπε και ο «γοητευτικός» πολίτης του κόσμου Ομπάμα, (το μεδούλι θέλει και κρασάκι) που βλέπει την σαλατοποίηση των πολιτισμών ως μόνη λύση στο επικίνδυνο φαινόμενο που διαγράφτηκε πια στον ορίζοντα, που σίγουρα ΔΕΝ είναι τυχαίο γεγονός, αλλά αποτέλεσμα πράξεων που ήδη έγιναν. Γιατί ως γνωστόν… Τα μεταξωτά βρακιά αλά Πολυτεχνείου, απαιτούν και τους αντίστοιχους κ@λους…

  Επιστολή από αναγνώστη

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.